perjantaina, toukokuuta 23, 2003

Tiramisu on seurannut huvittuneena kirjoituksiani seksuaaliepätasa-arvosta. Kappas vaan, minäkin melkein nauran ääneen, kun joku tohtii ottaa esiin Taleban-naisten kohtalon.

Selvennyksenä Tiramisulle, että en suinkaan syytä naisia tästä tai paljon muistakaan epätasa-arvoisuuksista. Vika on tälläkin kertaa järjestelmässä, joka sallii seksin räikeän epätasa-arvoisen jakautumisen. Siinä mielessä toki syytän naisia, että naisia on ollut mukana politiikassa päättämässä tällaisen järjestyksen ylläpitämisestä. Toki minä ymmärrän sen, että jos on sallittua pitää kymmenen naisen haaremia, niin osa miehistä pitää sellaista ja jos naisilla on mahdollisuus liittyä sellaiseen, niin osa naisista liittyy sellaiseen. On muutettava järjestelmää niin, että se ei ole sallittua.

En aja naisille velvollisuutta antaa kaikille. Ajan pieniä askeleita seksin tasa-arvoisempaan jakautumiseen. Yksi mies yhtä naista kohden-periaate. Mitä esillenostamaasi viettelyyn tulee, niin toki olisi tasa-arvoisempaa, jos naistenkin pitäisi vietellä miehiä siinä missä miehet viettelevät naisia. Olisi mukavaa, jos naiset tarjoaisivat välillä drinkkejä, illallisia ja veisivät lopuksi unelmalomalle Bahamalle.

Kirjoitat, että naiset käyttävät tuhottomasti aikaa ja rahaa kuntosaliin, vaatteisiin ja meikkeihin saadakseen seksiä. Juupa juu. Laitapas vaikkapa internettiin joskus ilmoitus, jossa ruma, kuntoilematon ja meikkaamaton nainen haluaa seksiä. Saat parisensataa vastausta. Sitten kutsut ne kaikki yksitellen kotiisi ja jos kaikki kieltäytyvät sinut nähdessään seksistä, niin olet oikeassa.

Tiramisu kiteyttää ajatuksensa: "Hassu poika, mutta ehkä se joskus vielä ymmärtää, että perustarpeiden tyydyttämisessä solidaarisuutta ei ole, eikä tule." Ihan samat sanat sanottiin puuvillapellolla Texasissa vuonna 1745. Ja katso, mihin Amerikka on tullut.

Ei kommentteja: