lauantaina, toukokuuta 17, 2003

Falmawen kirjoittaa 16.5 blogissaan ärsyttävistä peeloista. Peelot ovat laittaneet hänet babeista koostuvaan irc-kuvagalleriaan. Galleriassa on kolmen tasoisia naisia: Mega-babet, babet ja normaalit. Hmm...normaalit, onpas valjun oloinen osasto. Ilmeisestikin normaaleihin laitetaan kaikki ultraläskit ja "juoskaa niin kovaa kuin pääsette"-naiset. Eivät nuo peelot taida ihan peeloja kuitenkaan olla, kun sentään ymmärtävät, että naisia saa toki kehua tyyliin "megabeibi", mutta ei kertoa totuutta tyyliin "ultraläski".

En oikein ymmärtänyt Falmawenin suuttumisen syytä, mutta kukapa naisia ymmärtäisi muutenkaan? Olisiko osasyynä suuttumiseen se, että hän itse oli vain keskikastissa, eli beibi-osastossa? Vai se, että nettipeelot käyttävät babe-galleriaa runkkumateriaalinaan? Vaiko feministinen tuohtumus siitä, että naiset esineellistetään luokittelemalla heidät ja vihjaamalla, että heidän ihmisarvonsa riippuu heidän ulkonäöstään?

Huvittavaa tässä on se, että naiset pynttäävät, meikkaavat, laihduttavat ja kuntoilevat näyttääkseen hyviltä ja sitten kun joku mies huomioi ihastuttavan ulkomuodon, niin sitten suututaan. Olisiko vika tässäkin tapauksessa siinä, että väärät miehet ovat huomanneet Falmawenin babe-tason? Ei kukaan nainen meikkaa päästäkseen peelojen runkkugalleriaan. Baareissakin naiset parhaimmissaan tuskastuvat eniten siitä, että he joutuvat väärien - liian heikkotasoisten miesten iskuyritysten kohteiksi.

Falmawen haaveilee myöskin omasta listastaan: "IRC-Gallerian idiootit, peelot ja muut kusipäät". En kyllä ymmärrä, miten tuollainen lista olisi verrannollinen babelistaan. Babelistassahan ylistetään naiskauneutta ja huonoinkin kategoria on normaali. Nuo peelothan tekevät vain sitä, mitä kaikki miehet tekevät alituiseen: Katselevat ja arvottavat naisia.

Sen lisäksi, että peelot eivät saa naisia, he eivät naisten mielestä saisi edes haaveilla naisista tai katsella heidän kuviaan. Näin alempitasoisia miehiä pyritään polkemaan. Falmaveniltä ja naisilta yleensäkin inhimillinen suhtautumistapa babe-galleriaan olisi ilo siitä, että peelot pääset nauttimaan edes naisten katsomisesta ja runkkaamisesta. Peeloille pitäisi antaa lisää naisvirikkeitä - eikä suinkaan ottaa niitä pois.

Ei kommentteja: