perjantaina, toukokuuta 16, 2003

Laskeeko pukiksi leimautuminen miehen parisuhdemarkkina-arvoa? Laskee, usein enemmänkin kuin jakorasiaisuus naisilla. Miten sitten on mahdollista, että kovimmilla julkipukeilla on eniten naisia, myös sitoutumishaluisia naisia? Ja kun asiaa miettii, niin jakorasioillahan on eniten miehiä. Eikö pukkina tai jakorasiana oleminen olekaan paha asia? On se.

Mietitään ensiksi, mitä pukiksi ja jakorasiaksi pääseminen vaatii. Jakorasiaksi pääseminen vaatii, että osaa levittää jalat(tai mennä kontilleen) ja osaa olla sanomatta ei. Ei kovin vaativaa. Pukiksi pääseminen vaatii, että on rikas, komea ja karismaattinen supliikkimies. Se on hyvin vaikeaa. Huomaamme, että jakorasiaksi ryhtyminen ei vaadi mitään lahjoja ja että siihen kykenee jokainen nainen. On paljon vaativampaa yrittää kelvata miehille ilman antamista. Antamalla nainen kelpaa toki hyvin monille moni seksiin ja lyhytaikaisiin suhteisiin, mutta useimmissa heti antavissa naisissa on se vika, että antaminen on hänen paras tai ainut avunsa hänen miehen sitouttamisyrityksessään. Antamista ja suhteeseen pääsyä voisi verrata korttipeliin: Kummassakin kannattaa säästää valtit viimeiseksi. Muuten jää musta Pekka käteen.

Entäs sitten naiset, jotka eivät ehkä haluakaan päästä suhteisiin ja jotka antavat heti saadakseen itse seksiä, vaikka ovat muiltakin ominaisuuksiltaan huippuluokkaa? No, heitä esiintyy lähinnä saduissa. Toki heitä on olemassa, mutta mitättömän pieni määrä verrattuna valttinsa liian aikaisin käyttävien jakorasioiden määrään. Ja tuo valtittomien jakorasioiden huima määrä leimaa valtillisetkin antajat samaan kategoriaan.

Naisten on yksinkertaisesti hyväksyttävä se, että jos tavaraa alkaa jakamaan ilmaiseksi ympäriinsä, niin miehet alkavat kokemaan tavaran ympärillä olevan pakkauksen niin nuhjuiseksi, että se ei kelpaa kuin koekäyttöön. Jos haluaa säilyttää maineensa tahriintumattomana, niin silloin kannattaa antaa säästeliäästi ja jos ei ole antanut säästeliäästi, niin kannattaa valehdella ja jos kukaan ei usko, niin on muutettava paikkakuntaa ja on antanut tosi, tosi paljon, niin on vaihdettava maata.

Ei kommentteja: