maanantaina, heinäkuuta 14, 2003

Blogien kommentointia

Sinulle jota en tunne valittelee, että mistään ei löydä yhtä älyllisesti rajoitteista sakkia, kuin festareilta. Hän oli yrittänyt opettaa jollekin häiskälle kottipeliä, mutta häiskä ei tiennyt, onko Kuningas suurempi kuin Jätkä(tässä vaiheessä tämän blogin keskivertolukija alkaa raapia otsanahkaansa ja tuumaa puoliääneen: "Kumpi niistä sitten on suurempi?). En ole kauhean yllättynyt. Jos joku haluaa laittaa vielä festareista paremmaksi, niin minun suositukseni on kokeilla armeijaa. Jaahas, niinpä tietenkin, Tiramisunkin voi löytää festareilta.

Asiaan hiukan liittyen, miksi ihmeessä heviblogien, kuten hevikankaan pitää olla mustalle pohjalle niin epämääräisesti syherrettyjä, että niitä on lähes mahdoton lukea hermojaan menettämättä? Onko maailman heviliitto antanut määräyksen ,että: "Jos kirjoitatte blogia, niin pohjan pitää olla musta ja kirjoituksen epäselvää söherrystä". Onko noissa piireissä epäcoolia pitää blogia, josta voi saada jotain selvää? Vai kuuluvatko noiden blogien pitäjät siihen festarikävijöiden mainittuun osaan, joiden sanomisista ei ole mitään tarvettakaan saada selvää?

Lumi kirjoittaa: "Minusta Ilkka, Markku, Tommi ja kumppanit eivät ole parisuhteissa MAT:n vuoksi vaan pikemminkin siitä huolimatta. MAT:n perusteesien lausuminen kovalla äänellä ( samaan aikaan pukeutuneena säkkiin ja ripotellen tuhkaa päälleen & itseruoskintaa harjoittaen ) ei johdata ketään parisuhteen virvoittavien vetten ääreen." Jos ihminen osaa arvioida markkina-arvonsa realistisesti ja kykenee sitten valitsemaan itselleen markkina-arvoaan vastaavan kumppanin tai jos ihminen tarvittaessa kykenee nostamaan markkina-arvoaan tarpeellisilla toimilla ennen kumppanin valintaa, niin silloin Markkina-arvoteoriasta on ollut hyötyä. Mitä noitten Erektuslaisten menneitä tapahtumia muistelen, niin sieltä voi löytää toimintaa kummallakin noista markkina-arvoteorian suosittelemista tavoista: Sekä markkina-arvonsa hyväksymistä, että itsensä kehittämistä kelpaavammaksi.

Portti naisten maahan arvelee, että markkina-arvo riippuu katsojasta. Toki vaikkapa riippuliitimellä voi olla aivan eri arvo eri katsojille. Toinen ei maksaisi sellaisesta penniäkään, kun taas toinen maksaa siitä käyvän hinnan. Markkina-arvo määräytyy saadun hinnan mukaan. Ihmisen hinta parisuhdemarkkinoilla koostuu niistä yleisesti hyvinä ja tavoiteltavina pidettävistä ominaisuuksista, joita "saadulla" kumppanilla on, kuten tervejärkisyys, hyvähampaisuus, hyväryhtisyys, varakkuus, huumorintajuisuus, ahkeruus, hyväihoisuus, hyväitsetuntoisuus jne.

Ei kommentteja: