torstaina, elokuuta 21, 2003

Päivä miehenä on herrojen herkkua

Kuppi kaakaota ja Tiramisu fantasioivat, miltä tuntuisi olla päivä miehenä. Päivään kuuluisi heidän fantasiassaan paljon seksiä. Kyse on todellakin vain fantasiasta, sillä eivät he tuskin saisivat ketään naista suostumaan seksiin. Ensinnäkin, he olisivat luultavasti metri kuuskymppisiä kääpiömiehiä ja kaikkihan tietävät, miten naiset suhtautuvat lyhyisiin miehiin. Heidän pitäisi tuon päivän aikana ensin tienata milli takataskuun pömpöttämään tai opetella ammattilaisjääkiekkoilijoiksi. Muuten naisten saannista ei olisi toivoa.

Alkupäivä menisi heillä varmaan ihan mukavasti oman pikkunakin kanssa leikkiessä, mutta illan koittaessa tulisi hinku päästä oikeaan asiaan. Ei muuta kuin baariin naisia iskemään. Naiset vain kikattelisivat pikkumiesten säälittäville iskuyityksille, jolloinka kaakaokuppi vaihtuisi isoon kolmoseen. Loppuillan pikkumiehet yrittäisivät iskeä ja hiplata jokaista naista känniääliötyyliin ja lopulta portsari heittäisi heidät pihalle. Miehenä olemista on jännä kokeilla, mutta ikävä jäädä.

Jos minä olisin päivän naisena, niin luultavasti puristelisin tissejäni aamupäivän ja iltapäivän viettäisin feministinä. Jotakin hienoa feministinä olemisessa täytyy olla, jotta sitä jaksaa vuosikausia väittää omien etujensa ajamista tasa-arvoksi. Loppuillasta menisin samaan baariin, missä känniääliökääpiöt Kuppi kaakaota ja Tiramisu yrittäisivät pokata naisia, enkä antaisi kummallekaan.

Ei kommentteja: