torstaina, lokakuuta 30, 2003

Pelimiehen käsikirja

Pelimiehen käsikirjasta löytyy myöskin blogi. Tässä muutamia poimintoja: "Syyt miksi pelimiesten kannattaa välttää radalla usein käyviä mimmejä selviävät seuraavaksi. 01| Kundit ovat potkineet heitä niin pahoin päähän, ettei heitä kiinnosta seurustelu ja he käyvätkin radalla vain bilettämässä. Kosto on aina suloinen! 02| He ovat aivan liian kranttuja aloittaakseen kestävän ihmissuhteen kundin kanssa. Kukaanhan ei ole täydellinen, paitsi Jumala. 03| Taustastaan johtuen he tykkäävät vain leikkiä kundien kanssa. Leikeillä on aina hintansa! 04| He käyvät rafloissa vain tapaamassa frendejään. Illan päätteeksi he palaavat lämpimään sänkyyn kundinsa viereen. Mikäs siinä, kunhan he eivät anna ymmärtää mitään muuta. 05| He hakevat vain seksiä, joka tyydyttää heidän läheisyyden tarpeensa yli pysyvän ihmissuhteen. Yeah right, sillä seksi ei koskaan voi olla muuta kuin hetkellistä. 06| He eivät saa riittävästi huomiota nykyisessä suhteessaan, joten heidän täytyy hakea huomiota radalta.Oikeasti todella ontuvaa! 07| He ovat jo alkaneet suunnitella tulevaa eroa reilusti ennen kuin ilmoittavat siitä kundilleen.
He käyvät radalla etsimässä jo uutta kundia, sillä eiväthän he ole koskaan eläneet yksin."


Sami Kuusela tyrmää pelimiehet Trendi-lehden artikkelissa: "Pelimiehen logiikalla mimmiltä saa pöksyt pois, kun ensin pakottaa itsensä kuuntelemaan pari tuntia tämän tylsiä jorinoita...Eivätkä pelimiehet edes saa...tässä maassa pelimiehelle nauretaan...pelimiehet edustavat ihmistyyppiä, jota inhoan ja vihaan." Onko tosiaan niin, että pelimiehet eivät saa? Pelimies haluaa saada ja siinä on ilmeisesti jotain väärin. Pitäisikö miesten haluta suhteita vain siihen tyyliin, joka naisille sopii?

Trendissä kerrotaan miehille myöskin odotettu uutinen: Vihdoinkin tasa-arvoa! Nyt pojillakin on omia meikkejä. Meikkaavia poikia kutsutaan metroseksuaaleiksi. Tavoitteena on terveen ja huolitellun näköinen miehekäs ja komea mies. Se, että bileiden jälkeen saa kasvonsa kauniiksi peitevärillä ja aurinkopuuterilla ei ole vain naisten etuoikeus.

Ei kommentteja: