maanantaina, helmikuuta 09, 2004

Sinkkua ei kutsuta juhliin

Iltalehdessä mallintöitä tekevä sosiaalipsykologian opiskelija Veera, 23 kertoo, että sinkkuuden myötä kutsut pippaloihin alkoivat harventua:
"Kuulin kiertoteitse, että ilman avecia olen hankala tapaus, jota tytöt eivät ehdi ”kaitsea".

- Jos Veera joskus kutsuttiin pariskuntien illanviettoihin, paikalla oli poikkeuksetta myös tilaisuutta varten rekrytoitu sulhaskandidaatti.

- Veeran ratkaisu: – Luovutin ja vaihdoin entisen ystäväpiirin opiskelukavereiden seuraan. Osaa vanhoista tyttökavereista tervehdin kadulla, osaa en.
Ehkäpä minunkin kohdallani on kyse samasta asiasta, kun kutsuja ei vain ropise postiluukusta. Edustan yksinkertaisesti niin varteenotettavaa uhkaa ylempitasoisille miehille, että minun pääsyni varatun lihan markkinoille on estettävä hinnalla millä hyvänsä.

Ilta-Sanomat kertoo, että kaksi vanhusta vajosi jäihin hiihtäessään. Itselleni kävi sama moka viime lauantaina - suositulla yleisellä hiihtoladulla, jossa oli kymmeniä hiihtäjiä. Upposin tosin vain polvia myöten. En kuitenkaan hukkunut, kuten terävimmät voivat tämänkin postauksen olemassolosta päätellä.

Jipii! Vihdoinkin on keksitty dieetti, joka on kuin minulle tehty! Dickin Bud Light dieetti perustuu oluen juonnille. Miehen päivittäinen sallittu kalorimäärä koostuu 15 oluesta. Olutdieetillä saa syödä mitä tahansa, mutta vasta sitten, kun puolet päivittäisestä olutannoksesta on nautittu. Kaikki tulee kuitenkin takaisin ennen pitkää - viimeistään seuraavana aamuna.

Hauskoja merkkitauluja.

Härskejä patsaita keskellä kaupunkia...vaiko ei?

Ei kommentteja: