perjantaina, kesäkuuta 11, 2004

Tosimiesten puhetta

Toni Wirtanen Undercover -tv-ohjelmassa äänessä olivat ylempitasoiset, miehiset miehet. Toni keräsi allekirjoituksia "pallit takaisin" vetoomukseen perinteisen miehen pelastamiseksi. Tässä parhaita paloja koottuna:
Sulo Aittoniemi: "Miehellä on keskimäärin ylivertaisesti paremmat kyvyt kuin naisella." "Kun ajatellaan suvunjatkamislaikia eduskunnassa, jossa miehellä pitäisi olla tärkeä osa, niin miehestä on tehty pelkkä runkkari." "Nämä on vaan sellaisia haihatuksia, jossa miehen pitää olla kuin lepakon siipi ja säpsähdellä joka puolelle naisen mukaan."

Frederik: "Vallan naisistuminen näyttää hirveältä, koska naiset ovat niin emotionaalisia. Monilla aloilla tarvitaan kylmäpäisyyttä ja kylmäverisyyttä ja naiset eivät hallitse sitä johtamistaitoa yhtä hyvin kuin miehet. Jos naiset sijoittuvat yhteiskunnan johtotehtäviin, niin yhteiskunta voi roumuttua. Mä pelkään, että tulee kauhea katastrofi ja tuleekin katastrofi." "Kuka tällaisen seksuaalisen häirinnän on keksinyt? Naisten pitäisi olla ylpeitä siitä, jos niitä joku mies työpaikalla hipaisee ja sanoo, että "sulla on hyvä perse". Naisten pitäisi ottaa ylpeänä vastaan, että ne on haluttavia ja himottavia, koska kaikki naiset kuitenkin haluavat sitä."

Tony Halme: "Miehinen mies ei pelkää naisten esiintuloa ja jos joku mies tarvitsee tuollaisia adresseja miehisyytensä puolesta, niin se ei vaan ole miehinen mies. "Jos miehiset miehet häviävät pois, niin sillonhan mä olen hyvässä asemassa." "Eihän me miehet olla niin kovia, että me pystyttäs paskantaan keilapallo ulos..." "Tasa-arvossa on hyvää, mutta on se ihme, kun naiset haluu sen tuhannen kilon jääkaapin sinne vintille, niin sitten ne soittaa mulle." "Mä en tätä ala allekirjottamaan - mitä enemmän miehille tulee estrogeeniä, niin sitä paremmin mulla on markkinat. Jos miehet vähenee, niin mähän rupeen ottamaan noin viistoista muijaa tusinassa."
Tony on näköjään hoksannut aika hyvin homman juonen. Viimeiset aivosolut eivät menneetkään pillerijupakan myötä. Noista kommenteista huomaa, että seksistisellä tosimiesideologialla saa enemmän naisia kuin kukaan profeministi on eläissään saanut. Vaikea tässä on itsekin neuvoa miehille tasa-arvoa, kun huomaa armoitettujen naistenmiesten jyräävän naisia halveksuvalla strategialla naisten ja kansan suosioon.

Puolet kaupungin poliiseista on moniavioisia.

Ihmeellisiä seksilakeja.

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää pieruista.

Illuusio.

Ei kommentteja: