perjantaina, heinäkuuta 22, 2005

Don´t hate the player, hate the game!

Suomi24:
Pelimiehet on ällöttäviä...ja säälittäviä paskiaisia. Jos nainen ei kiinnosta miks pitää valehdella, leikkiä toisen tunteilla ja sit yhtäkkiä häipyä!? Alan jo pikku hiljaa vihaa miehiä kun joka ikinen osoittauttuu pelimieheks.. tapaan sit varmaan vääriä miehiä aina.. Mut en tajua mikä idea siinä on? onks niillä oikeesti niin huono itsetunto et täytyy saada mahdollisimman paljon naisia? en arvosta tällaisia ihmisiä yhtään.
Vastauksia:
  • - Jos naiset haluaisivat kiltin ja hiljaisen pojan, niin mikä estää ottamasta? Nykytiedehän on sitä mieltä, että nainen on älykäs, itsenäiseen ajatteluun kykenevä olento siinä missä mieskin. Jos nainen antaa pelimiesten ohjailla itseään, niin vika ei ole pelimiehissä vaan naisessa.
  • - Peli on luotu naisen ehdoilla, ja pelimiehet vaan pelaavat tätä peliä parhaan kykynsä mukaan, kun eivät voi sääntöjäkään muuttaa...
  • - Minkäpä...tyttö sille mahtaa, että on riippuvainen ylös-alas sinkoilevasta, jäännittävän viihteellisestä tunteiden ja halujen vuoristoradasta, jonka pelimies tarjoaa? Alkuperäisen kirjoittajan ei ole syytä olla tyytymätön pelimiehiin (jotka vain tarjoavat sitä mille on kysyntää) vaan siihen, että ei voi sietää hiljaisuutta, viihteettömyyttä, tosielämää ilman naaman vääntelyä, provosointia ja muuta alituista tunteiden ja halujen ylenpalttista stimulointia.
  • - Perusideana olisi että nainen saadaan tuntemaan alemmuuden tunnetta ja että mies on sitä ylempänä ja sitä ei välttämättä just kiinnosta se nainen. Tällöin nainen usein laittaa kaikki peliin. Mitä kauemmaksi pokka pysyy olla hiukan tyly, vaikka olisit polvia myöten rakastunut ensi silmäyksellä, niin jos sen paljastat = peli menetetty. Vastaukseni siis tämän aiheen aloittajalle on se, että taidat pitää juuri vittumaisista jäbistä, jotka usein miten ovat juuri pelimiehiä ja ovat huomanneet tämän taktiikan purevan. Että nainen saadaan tuntemaan alemmuuden tunnetta ja että mies on sitä ylempänä ja sitä ei välttämättä just kiinnosta se nainen. Tällöin nainen usein laittaa kaikki peliin. Mitä kauemmaksi pokka pysyy olla hiukan tyly, vaikka olisit polvia myöten rakastunut ensi silmäyksellä, niin jos sen paljastat = peli menetetty.
  • - Tämä pelihän on täysin naisten kehittämää ja ylläpitämää. Entisenä kilttinäpoikana voin tämän vahvistaa. Oli aika hiljaista menestys kunnes kännissä vittuuntuneena päätin että taktiikkaa on vaihdettava, näin ei tämä toimi. Nykyään olen ylimielinen pelimies. Ja naisseurasta ei pulaa ole. Turha minulle on itkeä että olen kusipää pelimies kun nainen ei olisi edes jutellut minulle silloin aikoinaan kilttinäpoikana. Kuten jo aikaisemmin todettiin, DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME!
Nainen, älä ota pelimiestä, ota mieluummin vaikka Jallu.

Ei kommentteja: