torstaina, heinäkuuta 21, 2005

Seksiä ostaneet miehet

Naisen neuvo miehelle:
Omaa tasoaan ylemmäs voi toki havitella. Mutta siitä voi seurata se että huomaa olevansa tilanteessa missä sä nyt. Itse sanoit että olet valmis tekemään töitä pariutumisen eteen. Riman alentamista kannattaa edes kokeilla.
Olen itsekin neuvonut naisia alentamaan rimaa, jos kumppania ei löydy. Vastauksena naiset ovat suunnilleen lyöneet kengällä päähän ja huutaneet, että "ei rimaa pidä alentaa, vaan mieluumminkin nostaa!"

Naisen parinvalinnan helppous:
Olisin itsekin lukioissa voinut ihastua useampaan, kyse oli siitä kuka lähestyi minua ensin.
Seksin ostajien kuvat näytille. Käsi pystyyn miehet, kuka ei miehistä ei ole "ostanut" seksiä tavalla tai toisella? Kuka saa seksiä antamatta mitään vastineeksi? Ai, yhtään kättä ei noussut...no, kuvat nettiin vaan.

Nainen:
Ollessani ulkona ystävieni kanssa vedän magneetin lailla puoleeni rumia, humalaisia, itserakkaita, töykeitä miehiä ja lisäksi tietenkin humalaisia, rumia ja ujoja peräkammarin poikia. En niitä kivannäköisiä ja mukavia tyyppejä, joista haaveksin. Mikä ihme minussa on, että nämä kaikki en-ole-saanut-naista-moneen-vuoteen-jos-koskaan -tyypit juoksevat minun perässäni? Pitääkö minun nostaa nokka pystyyn ja näyttää happamalta (kuten melkein kaikki täkäläiset naiset, anteeksi nyt vain), että nämä ihmiset ymmärtäisivät etten ole kiinnostunut tekemään tuttavuutta?
Alenna rimaa!

Ei kommentteja: