perjantaina, elokuuta 11, 2006

Apuja baareihin

Aloitteleva naistenmies:
Kertokaa mulle kokemattomalle baareilijalle, miten noissa paikoissa naisiin tutustuu. Mulla on niin, ettei ole kavereita, joiden kanssa mennä baareihin/yökerhoihin, menen siis yksin. Naisten puolelta ei tule kiinnostuksen osoituksia, ei johtune ulkonäöstäni, koska muualla olen saanut kiinnostuneita katseita näteiltä naisilta. Ilmeisesti tuo on ihan normaalia.

Aloite on siis tehtävä. Mutta ongelma on tilaisuuksien puuttuminen. Pitäisikö minun, odottaako naiset minulta, että menen itsevarmana tosta noin vain naisten pöytiin juttelemaan heidän kanssa? Näinkö se tapahtuu? Hassua sinänsä, koska en vielä ole nähnyt kenenkään miehen lähestyvän tuntematonta naista, ovat aina ennestään tuttuja ja helppoahan se silloin on. Mutta minä en tunne ketään naista siellä baareissa. Ja sellaista säkää ei ole vielä tullut, että nainen olisi ollut yksinään jossakin istumassa, vaan aina niitä on vähintään kaksi pöydässä. Ja jos menee jossakin paikassa baaritiskille istumaan, niin mitään ei tapahdu, naisia ei paikalle ilmaannu. Ja jotkut sanovat, että naisia on muka helppo iskeä baareista. Miten ne sen tekee?

Neuvo 1: Welcome to reality! :D

"Kertokaa mulle kokemattomalle baareilijalle, miten noissa paikoissa naisiin tutustuu."

- ottamalla törkeä ja häpeilemätön pelimiehen rooli maustettuna kunnon machomeiningillä. Tällaiset miehet saavat lähikontakteja naisiin baareissa, ei suinkaan kiltit, kohteliaat ja huomaavaiset miehet, ellei käy satumainen tuuri. Humalaiset naiset haluavat pitää hauskaa ja kiinnostuvat naistennaurattajista. Tämä on taivahan tosi!

"Naisten puolelta ei tule kiinnostuksen osoituksia, ei johtune ulkonäöstäni, koska muualla olen saanut kiinnostuneita katseita näteiltä naisilta."

- ulkonäkö siis kohdillaan. Ks. ed. kohta.

"Pitäisikö minun, odottaako naiset minulta, että menen itsevarmana tosta noin vain naisten pöytiin juttelemaan heidän kanssa? Näinkö se tapahtuu?"

- näin se tapahtuu. Jos odottelet kiltisti, kohteliaasti ja huomaavaisesti, että naiset tulevat sinun luo, saat odottaa kauan ja vielä vähän kauemmin. Ellet sitten ole omaksunut erityisen hyvin em. kohtia ja sinusta uhkuu tämä olemus jo kauas. Tod. näk. 95 % kaikesta liikehdinnästäsi naisten pöytiin tulee tyrmätyksi kylmällä ja tylyllä tavalla, mutta sadasta yrityksestä 5 % on jo ihan OK.

"Hassua sinänsä, koska en vielä ole nähnyt kenenkään miehen lähestyvän tuntematonta naista, ovat aina ennestään tuttuja ja helppoahan se silloin on."

- et ole nähnyt pelimiehiä.

"Ja sellaista säkää ei ole vielä tullut, että nainen olisi ollut yksinään jossakin istumassa, vaan aina niitä on vähintään kaksi pöydässä."

- naiset liikkuvat parvissa baareihin tullessaan. Poikkeuksia löytyy, mutta näihin törmääminen erittäin harvinaista. Baarissa ei tunnista, kuka on yksin ja kuka ei.

"Ja jos menee jossakin paikassa baaritiskille istumaan, niin mitään ei tapahdu, naisia ei paikalle ilmaannu."

- totta.

"Ja jotkut sanovat, että naisia on muka helppo iskeä baareista. Miten ne sen tekee?"

- ks. ensimmäinen kohta.

"Onko tilanne toivoton, jos menee yksin baariin, pitäisikö sinne saada ylipuhuttua joku kaveri?"

- kaverin kanssa aina hauskempaa, mutta yksin on parempi iskeä naisia, ei jää se kaverikaan sitten yksin, jos onnistaa. Jotkut naiset tosin pitävät yksinään baarissa olevaa miestä säälittävänä.

"Kertokaa jotain, jolla pääsis alkuun, vinkkejä miehiltä"

- ks. ensimmäinen kohta.

Tämä n. 7-8 vuoden baarikokemuksella. Itse en ole pelimies. Omien ja monien muidenkin havaintojen mukaan edellä kuvaamallani tavalla iskee parhaiten naisia. Mukavat miehet jäävät AINA nuolemaan näppejään mitä humaltuneisiin naisiin tulee. Tämä kaikki pätee erityisen hyvin alle 25-wee naisiin. Kysy, jos jäi jotain epäselväksi. Ja lopuksi vinkki: pelimieheksi on hyvä tekeytyä vieraan paikkakunnan baareissa, ettei nolaa itseään tuttujen kesken. Kun on saanut naisen vikiteltyä mukaansa, voi seuraavana päivänä sitten olla taas oma mukava, kiltti, kohtelias ja huomaavainen itsensä. Krapulassa naiset pitävät siitä. Ja usein myös selvinpäin ei-baari-ympäristössä.

Mitä tulee tuohon erään edellisen vastaajan vastaukseen tanssimisen tärkeydestä, voin sanoa, että se on täyttä p*skaa. Minä tanssin paremmin kuin naisten enemmistö, eikä ulkonäössäkään ole valittamista (naisilta kuultua). N. 5 vuoden ajan olin joka kerta baarissa monta tuntia joraamassa. Tulokset jäi todella heikoiksi. Yleensä baareista löytyy yksi tai kaksi todella hyvin tanssivaa kaunotarta. He ovat usein hakeutuneet lattialla seuraani, mutta siihen se sitten jää. Kuulemma mun kanssa on vaan niin kiva tanssia. "tavis"naiset taas lähtevät karkuun, kun oikein kunnolla aletaan joraamaan, siis ilman mitään lääppimisiä. Nykyään tanssin vain, kun mua sinne pyydetään ja silloinkin erityisen hillitysti ja varovaisesti. Muuten homma jää taas siihen. En nauti siitä tippaakaan, koska ihan oikeasti pidän tanssimisesta. Mutta jos naisiin haluan tutustua, näin se on tehtävä.

Neuvo 2: Eiköhän sun kannata pysyä vaan kaukana baareista. Ihan turha lukea netistä pelimiesten juttuja miten HELPPOA se homma itse asiassa onkaan. Ei se ole helppoa edes niille jotka ovat siinä hyviä, saati jollekin jolta puuttuu taito, kokemus ja sopiva luonne. Joiltakin se vaan sujuu luonnostaan. Muidenkin on mahdollista saavuttaa sama tietotaitotaso, mutta siihen tarvittava baarissa hengaamisen ja pakkien määrä ei ainakaan mua inspiroi.

Ei kommentteja: