keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Propagandaa

WomensLaw.org:
About 95% of victims of domestic violence are women. Over 50% of all women will experience physical violence in an intimate relationship, and for 24-30% of those women, the battering will be regular and on-going.
8,001 domestic violence cases in N.H. last year:
Some 8,001 people, including 7,610 women, were victims of domestic violence in the state last year, according to statistics collected by the New Hampshire Coalition Against Domestic and Sexual Violence.
Usko pois.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs tämä blogi on naurettava. Kaikki postaukset ovat vain vihjailevia siteerauksia. Eikö postaaja pystyisi tuottamaan jotain omia argumentteja artikkeleiden siteeraamisen sijaan?

Anonyymi kirjoitti...

"Over 50% of all women will experience physical violence in an intimate relationship" ei kyllä vaadi mitään ylimääräistä kommentointia, ellei sitten kyseessä ole muslimimaat.

Anonyymi kirjoitti...

Jos opettelisitte sitä englantia, se varmaan auttaisi. Suora käännös "yli 50% naisista tulee kärsimään fyysisestä väkivallasta jossain intiimisuhteessaan". Toisin sanoen, tässä ei väitetä, että 50% prosentissa kaikista parisuhteista tapahtuu väkivaltaa, vaan että puolet naisista on kohdannut/kohtaa heihin kohdistuvaa väkivaltaa jossain elämänsä aikana tapahtuvassa parisuhteessa. Jos yhdellä naisella on keskimäärin kolme parisuhdetta elämänsä aikana, tuohon lukuun riittää, että yhdessä niistä ollaan väkivaltaisia.

Ja jenkeissä on paljon myös raamatulla lyöjiä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Minähän en tietenkään osaa englantia koska olen opetellut sitä vasta noin 5-vuotiaasta lähtien.