sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Ihannemies

pitäisikö naisia lähestyäkin?
Toisinaan kuulee ja saa lukea, että naisia pitäisi lähestyäkin, ja he pitävät siitä. Heti perään saa kuulla että "mennään vaan bailaan ja joku rasittava nössö tulee heti jankkaa" tai että joku inhottava läskipervo on kaupassa ahdistellut jne. jne. jne.

Paljon tekee mieli tehdä aloitteita, kun kaikki on joko inhottavaa lähentelyä tai surkeaa jankkaamista.
Epätodennäköinen yhdistelmä:
Ihannemieheni:

- 20-50 -vuotias
- 175 - 190 cm
- Hoikka vartalotyyppi.
- Harrastaa urheilua, mutta ei missään tapauksessa lihasten kasvatusta!
- Rock-henkinen, mikä näkyy myös vaatetuksessa. Ei kuitenkaan meikkaamisena ja goottityylinä.
- Ei häpeä ruumintoimintojaan, mutta omistaa myös tilannetajua. Ei siis piereskele työhaastatteluissa ja hautajaisissa :-)
- Osaa puhua englantia.
- Matemaattisesti ja teknisesti lahjakas, mutta ei halua hankkia korkeakoulututkintoa.
- Kova tekemään töitä ja myös säntillinen: ei ikinä poissaoloja tai myöhästymisiä työpaikalta.
- Kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Hän voi olla esimerkiksi työpaikkansa luottamusmies tai mukana kunnallispolitiikassa.
- Hyvin matala, Johnny Cash -tyyppinen ääni.
- Hän kiivastuu ihmisoikeusrikkomusten vuoksi.
- On voimakkaasti hellyydenkipeä. Hän vihaa pornoa, mutta rakastaa naisia ja heistäkin vain yhtä kerrallaan.
- Hän inhoaa runkkaamista, mutta käytännössä sortuu mieluummin siihen kuin irtosuhteisiin.
- Ei ikinä puhu julkisesti seksistä ja tunteistaan.
- Ei kiroile, ei juorua, ei valita. Välttää pahanpuhumista parhaansa mukaan.
- Ei käytä alkoholia, huumeita, eikä tupakkaa
- On aito kristitty, ei kuitenkaan pietisti. Osaa lukea Raamattua paremmin kuin minä!!!
- On rohkea, muttei silti tyhmänrohkea yllytyshullu.
- Ei lue tämmöisiä vaatimuslistoja, koska hän ei suomi24-keskusteluissa ikinä vieraile seksiin ja suhteisiin liittyvissä kategorioissa. Häntä kiinnostavat vain yhteiskuntaan ja tekniikkaan liittyvät palstat!

206 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 206 / 206
Anonyymi kirjoitti...

"ja naisillako on automaattisesti nätti ulkokuori?"

Ei tietenkään ole. Mutta ulkonäkö auttaa naisia silti.

"ilman että naisen itsensä täytyy nähdä vaivaa. jostain syystä osa miehistä näyttää kuvittelevan.."

Ei, kyllä naisten enemmistön pitää nähdä vaivaa, etenkin iän karttuessa, mutta silti tilanne on toinen, ja väitän edelleen: helpompi, kuin miehillä.

"kyse on siis täsmälleen samasta ajatusvinoutumasta mistä feministejä läksytätte."

Ei todellakaan. Meillä on näkemyksillemme perusteet ja lisäksi rationaaliset valmiudet avoimeen keskusteluun, toisin kuin teillä.

Anonyymi kirjoitti...

"koko elämän perspektiivissä tilanne kuitenkin kääntyy lopulta miesten hyväksi."

Joskus kääntyy, jokus ei. Ei se todellakaan mikään automaatio ole.

"entä jos se 18-v kaunotar ei ole valmis miesten patjaksi? arvaa kuinka moni mies sitten enää on kiinnostunut."

Mutta kiinnostusta löytyy, toisin kuin monien 18-v nörttien kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

"onko pariutuminen moraalinen kysymys? jos vastaus on kyllä, miten näet seuraavan seikan: onko naisen pariutuminen vastoin omaa haluaan moraalisesti oikein? mitä tarkoitat moraalisuudella - ketä kohtaan pitää tehdä oikein? ei ilmeisesti ainakaan itseään."

En ole sanonut että naisen pitäisi pariutua tavalla tai toisella vastoin omaa haluaan.Voi olla vaikka pariutumatta ollenkaan tai laskea omia vaatimuksiaan. Mutta jos aiotaan lähteä siitä että miehet ja naiset pelaavat samoilla korteilla,samoista lähtöasemista,niin sitä on vaikea sovittaa yhteen noiden tosiasioiden kanssa että vaatimusten määrä ei oikein kohtaa sukupuolilla. Sen myöntäminen kumoaa jo paljon feminismiä.

Ja en ole varma mitä tarkoitat sillä ettei tulisi tehdä oikein itseään kohtaan. Reilun pelin henki on se että tarjonta ja vaatimukset olisivat yhtenevät.

"tätä en nyt kyllä oikein ymmärtänyt.. mainaatko että nainen antaa parisuhteessa vähemmän ja saa enemmän kuin mies? entä miten on mahdollista, että mies antaa naiselle seksiä, mutta nainen miehelle (seksiä) vain säännöstellen? eikö kumpikin saa seksiä yhtä paljon, ainakin toiseltaan? miten puolestaan taataan, että jokainen mies antaa naiselleen rahaa (ja paljonko sitä kuuluu saada)? voinko alkaa nyt laskuttaa esim säännöllisin kuukausierin tätä minulle taattua summaa mieheltäni? entäs missä suojelus ja psykoterapia ovat - ei ole meinaan näkynyt kumpaakaan (eikä ole tarviskaan)."

Seksiasiasta; naisella on valmius saada sitä silloin kun huvittaa,se voi tapahtua enemmän hänen ehdoillaan tapahtuessaan jne.

Suojelu on ihan perusasia minkä kumpikin osapuoli tahtoo omaksua nopeasti ja automaattisesti,toinen suojelijan ja toinen suojeltavan roolin. Sellaista naiset haluavat että on turvallinen fiilis,ja että lähin mies pelastaa pulasta. Se ettei ole joutunut johonkin hätään ei tarkoita etteikö se 'enkeli' olisi vierellä käynyt.

Rahan tulemisen takaamista auttavat avioliitot,elatusmaksut ym.valtiollinen kierrätys, mutta myös kaikki muu painostus. Ei sitä tarvitse taata,ja tasa-arvoisempaa olisi ettei taattaisi. Se ettet sinä ole vaatinut mitään on tietysti plussaa,jos niin on,mutta ei vielä varsinaisesti todista kokonaiskuvasta.

Panu kirjoitti...

entä jos se 18-v kaunotar ei ole valmis miesten patjaksi? arvaa kuinka moni mies sitten enää on kiinnostunut.

Olet ilmeisesti homoseksuaali, koska et kykene edes kuvittelemaan, että nainen voisi haluta miestä seksuaalisesti, vaan näet koko jutun vain "patjaksi alistumisena".

Anonyymi kirjoitti...

eternal: "Seksiasiasta; naisella on valmius saada sitä silloin kun huvittaa,se voi tapahtua enemmän hänen ehdoillaan tapahtuessaan jne."

ok, tämän ymmärrän.

"Suojelu on ihan perusasia minkä kumpikin osapuoli tahtoo omaksua nopeasti ja automaattisesti,toinen suojelijan ja toinen suojeltavan roolin. Sellaista naiset haluavat että on turvallinen fiilis,ja että lähin mies pelastaa pulasta. Se ettei ole joutunut johonkin hätään ei tarkoita etteikö se 'enkeli' olisi vierellä käynyt."

eli mitään vaaraa ei oikeasti ole, mutta naisista kuuluu silti tuntua että heidän henkensä on pelastamisvalmiudessa olevan miehen varassa? en osaa edes kuvitella kuinka heikko ihmisen täytyy olla tunteakseen tuolla tavoin - ja kuinka harhainen. liikkuvatko pariskunnat sitä paitsi aina yhdessä; työmatkat, kauppareissut, harrastus-, illanvietto- ym aktiviteetit..? eihän koskaan tiedä missä se paha lymyilee, joten naisten ei liene turvallista liikkua koskaan missään yksin. entä kun silti esim raiskauksia tapahtuu; missä ovat ne suojelusenkelit olleet silloin kun naisille sattuu ikäviä? joskus ikävän tekee jopa naisen puolituttu mies, siis tällainen potentiaalinen suojelija. aika vaikeaksi menee.

minut on kerran pelastanut poliisipartio mahdolliselta päällekarkaukselta, ei koskaan oma poikaystävä tai muu siviilihenkilö.

"Rahan tulemisen takaamista auttavat avioliitot,elatusmaksut ym.valtiollinen kierrätys, mutta myös kaikki muu painostus."

avioliitto ei tarkoita suomessa miehen elatusvelvollisuutta naista kohtaan. mikään ei estä erillisten tilien pitämistä, talouskulujen puolittamista, avioehdon hankkimista jne. lisäksi edelleen korostaisin, että elatusmaksut (suomessa) on tarkoitettu ex-pariskunnan lasten elättämiseen, ei naisen. voi meinaan olla hivenen hankalaa tarjota etenkin useammalle lapselle kaikki entinen elintaso jos talouskassasta äkkiä katoaakin esim puolet (=miehen tuoma osuus).

Anonyymi kirjoitti...

panu: "Olet ilmeisesti homoseksuaali, koska et kykene edes kuvittelemaan, että nainen voisi haluta miestä seksuaalisesti, vaan näet koko jutun vain "patjaksi alistumisena"."

en itse ollut valmis seksiin 18-vuotiaana eivätkä läheskään kaikki muutkaan ikätoverini (tytöt). miehiltä 18-vuotiaana saatu huomio meni siis suorastaan hukkaan, sikäli kun sitä edes oli. ilmeisesti seksuaalisesti aktiiviset teinit ovat mielestäsi miehiltä pöpsykkäisiä hankkivia horoja, seksuaalisesti pidättäytyvät taas lesboja. aika kapea katsantokanta teini-ikäisten sielunelämään.. ai niin, eihän naisilla edes ole sielua.

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 206 / 206   Uudempi› Uusin»