keskiviikkona, kesäkuuta 18, 2008

City

Anne Moilanen, Telaketjufeministi:
Feministilehti Tulvan päätoimittaja Anne Moilanen haluaa levittää naisasian ilosanomaa. Hän vastustaa pornoa ja päivähoitomaksujen korottamista ja haluaa vaimentaa uuden miesliikkeen.

Harrastat provokaatioita. Uusimman Tulvan kannessa luvataan tulittaa jätkiä munille?

"Tarkemmin yhtä tiettyä miesaktivisti-porukkaa ja vielä tarkemmin heidän ajatuksiaan. Kansi on ironinen."

Se on hauska näky Akateemisen ikkunassa
Joko tarvitaan miesliikettä?

Teppo M radio-ohjelmissa.

10 kommenttia:

Russ kirjoitti...

The results showed that men who scored higher on the trio of traits tended to have more partners and more interest in short-term relationships.

A second U.S. study of 35,000 people in 57 countries also found a clear link between the dark triad traits in men and success with women.

...

The so-called 'dark triad' combines the self-obsession of narcissism, the impulsive, thrill-seeking and callous behaviour of the psychopath and the deceitful and exploitative nature of Machiavellianism.

Unattractive as the combination might appear, women often equate it with masculinity - and the ability to father healthy children.


Linkki juttuun

Lopussa..

In any case, nice guys need not lose all hope. Dr Gayle Brewer, an evolutionary psychologist at the University of Central Lancashire, said that while women tend to like cads for flings, they usually settle down with more caring types

Anonyymi kirjoitti...

Eipä onnistu Moilaseltakaan kaksivuotiaan opettaminen tasa-arvoiseksi:

"Nyt pojalla on menossa autohulluus. Älläääääälälälä autooo! Auto oli pojan ensimmäinen sana ja se on viimeinen asia mielessä ennen nukkumaan menoa. Hän puristaa autoja käsissään ennen kuin pyydän laittamaan ne nukkumaan.""

Tatu Virkki kirjoitti...

Henryltä fiksu mielipidekirjoitus. Jäin vain miettimään kukakohan vastaa Kotron kirjoitukseen sunnuntaidebatin jälkipelissä? Esimerkiksi 8.6. ilmestynyt ilmastopolitiikka-aiheinen kirjoitus poiki seuraavan sunnuntain hesariin peräti kolme vastausta.

tikka kirjoitti...

moilanen sanoo väärin: ei autoja "laiteta nukkumaan", eivät ne ole eläviä. ehkä moilanen halusi tytön saadakseen itse jatkaa nukkeleikkejä.

Jape kirjoitti...

tikka: "ehkä moilanen halusi tytön saadakseen itse jatkaa nukkeleikkejä."

Niin, Moilanen tosiaan tahtoi saada tytön. Toisin kuitenkin kävi. Onkin mielenkiintoista, kun piltti tuosta hieman kasvaa ja ryhtyy harrasamaan tietokoneita ja googletusta ja tulee esiin nämä äiti Moilasen varsin järkyttävät lausunnot: "Olin valmistautunut saamaan tyttären, ja kasvattamaan vahvan ja rohkean tytön. Poika oli yllätys. Tajusin, etten tiennyt pojista mitään"

Tuosta on nuoren ja kasvavan pojan mukava ponnistaa eteenpäin ja kysyä äitiltä että "miksi", kun äiti Moilanen sovittaa pinkkiä rusettia pojan hiuksiin.

Järkytys!

tikka kirjoitti...

niinpä vaan se ylöjärven insuliinisurmaajakin puki ja kampasi pientä poikaansa tytön näköiseksi.

Jape kirjoitti...

tikka: "niinpä vaan se ylöjärven insuliinisurmaajakin puki ja kampasi pientä poikaansa tytön näköiseksi."

Juu, näin teki. Ko. nainenhan kulki kesät talvet toppatakissa ja shortseissa, onko vastaavaa kaytöstä nähty vielä Moilasella?

Alkulämmittelynähän tuo insuliinisurmaaja koitti ampua jouskarilla nuolen poikaystäväänsä...kylkeä viisti.

tikka kirjoitti...

se oli kyllä kanssa jännä juttu, että puolet kyseisen naisen kropasta eli ikuista kesää ja puolet ikuista talvea (siis noista vaatteista päätellen).

Teppo is fake kirjoitti...

Teppo M. on feikki eikä edes kovin onnistunut sellainen. Kyseessä on Gummeruksen listoilla oleva aloitteleva kirjailija. Nimikin on tiedossa ja paljastettu Tepon blogissa. Sääli että jotkut ottavat fiktion tosissaan.

Mikä on feikkaavan ja siitä kiinni jäävän kirjailijan uskottavuus? Onhan salanimellä kirjoitettu aikaisemminkin, mutta aikaisemmat salanimellä kirjoittavat ovat olleet sen verran fiksuja, että salaisuus on myös pysynyt eivätkä tunkeneet itseään kaikenmaailman roskajulkaisuihin.

Henry kirjoitti...

"Henryltä fiksu mielipidekirjoitus."

Ahaa, ilmeisesti vastineeni Moilaselle oli julkaistu Hesarissa? Olin matkoilla, joten en ole lehteä lukenut.