torstaina, kesäkuuta 19, 2008

Paha mies vie naiset

Why bad boy Bond will always get the girl:
Now scientists have shown it really does pay to have a mean streak - with callous, self-obsessed, deceitful men proving the biggest hit with the ladies.

The secret of his appeal, it seems, lies in three nasty personality traits said to be epitomised in James Bond.

The so-called 'dark triad' combines the self-obsession of narcissism, the impulsive, thrill-seeking and callous behaviour of the psychopath and the deceitful and exploitative nature of Machiavellianism.

In any case, nice guys need not lose all hope. Dr Gayle Brewer, an evolutionary psychologist at the University of Central Lancashire, said that while women tend to like cads for flings, they usually settle down with more caring types.
Rosa Meriläinen: "Miehenä -- hakeutuisin välittömästi pois miesporukoista yliopiston feministipiireihin. Minua arvostettaisiin siksi, että kannatan tasa-arvoa ja saisin takuulla pesää heti kun haluaisin."

45 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Pimppa on siis edelleenkin se viemäri, jota maailman pahikset rassaavat. Sitten se kiltti mies kelpaa elättäjäksi, kun pahikset ovat ensin kunnolla rassanneet putket.

Jape kirjoitti...

HS Digilehti, Mielipideosasto 19.6.2008

Tasa-arvopolitiikassa on unohdettu miehet

Anne Moilanen väitti mielipidesivulla (HS 18. 6.), että miesasiamiesten mielestä "tasa-arvo on mennyt jo liian pitkälle". Todellisuudessa miesten ongelmat on huomioitu puutteellisesti tasa-arvopolitiikassa. Se on eri asia.

Tasa-arvotutkimuksessa (naistutkimuksessa) ei tutkita miesten ongelmia juuri ollenkaan, eikä tasa-arvoinstituutioissa (esimerkiksi TANE) ole miesasiamiesnäkökulman edustusta.

Voidaankin sanoa, että "tasa-arvosta puuttuu tasa-arvo", eikä suinkaan niin, että "tasa-arvo on mennyt jo liian pitkälle".

Mielestäni tasa-arvopolitiikka pitäisi saada tieteelliselle pohjalle ja irti feministisestä ideologiasta. Kuten Moilanenkin huomioi, miesten tasa-arvon edistäminen ei ole feministien tehtävä.

Ongelmana on se, että feministisellä tasa-arvoideologialla on hegemoninen asema tasa-arvotutkimuksessa ja tasaarvoinstituutioissa. Silloin miesten ongelmat jäävät huomiotta. Vika ei silloin ole feminismissä sinällään, vaan sen dominoivassa asemassa tasa-arvopolitiikassa.

Ehdotankin, että tasa-arvotutkimus ja tasa-arvoinstituutiot rakennetaan uudelle tieteellisemmälle pohjalle seuraavasti: tutkitaan naisten ja miesten ongelmia yhtälailla, vertaillaan naisten ja miesten ongelmia toisiinsa ja priorisoidaan resurssit merkittävimpien ongelmien ratkaisemiseksi.

Tuollainen muutos merkitsisi suurta mullistusta tasa-arvopolitiikassa verrattuna vallitsevaan tilanteeseen, jossa miesten ongelmat on jätetty vaille huomiota. Se olisi kuitenkin parannus tasa-arvoisempaan suuntaan.

HENRY LAASANEN


sosiologi

Jyväskylä

Anonyymi kirjoitti...

Hoito pihtariämmille?

Ville kirjoitti...

Musiikkivinkki: Egotrippi - Hyvästi naiset.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tsemppiä vaan kaikille blogin sinkkulujikoille!

Edessä on ehdottomasti koko vuoden kuumin kutukausi! Nyt ei pidä heittäytyä kainoksi, vaan iskeä kimppuun kuin sika limppuun.

- Syltty

Panu kirjoitti...

Niin, ja muistakaa: Profeminismi on tie runkkariuteen. Mutta naisviha - sillä siihen naiseen pääsee kiinni! :D

Jorma kirjoitti...

"Voidaankin sanoa, että "tasa-arvosta puuttuu tasa-arvo", eikä suinkaan niin, että "tasa-arvo on mennyt jo liian pitkälle"."

Juuri näin. Eihän tässä olla tasa-arvon toteuttamisessa päästy edes alkuun.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, sanoit, henkka: "Ehdotankin, että tasa-arvotutkimus ja tasa-arvoinstituutiot rakennetaan uudelle tieteellisemmälle pohjalle seuraavasti: tutkitaan naisten ja miesten ongelmia yhtälailla, vertaillaan naisten ja miesten ongelmia toisiinsa ja priorisoidaan resurssit merkittävimpien ongelmien ratkaisemiseksi."

Mitähän hemmettiä tähän saakka on tehty. Nyt vaan ollaan tilanteessa, jossa joistakin tuntuu siltä, että yökerhopolitiikka ja miehen arvonmuodostus on vinossa.

On siis suuren kansanliikkeen aika. Mutta hyvänen aika, eikös tuolla ole eduskunta ja rotarit ja valtuustot täynnä asianne ajajia? Esimerkiksi kansanedustaja Oinonen oilsi varmaan mieluusti puolestapuhujanne.

kenkien puolesta, lo´lita

KTM kirjoitti...

Kotron slogani "Naiset huipulle, miehet pohjalta pois" kertoo miksi miesasiaa on niin paljon, paljon vaikeampi markkinoida.

Naisliike haluaa ylentää naisia keskijohdosta ylimpään johtoon ja parantaa koulutettujen naisten asemaa. Sitä ylläpitävät keskiluokkaisten naisten massat, joilla on jo vaikutusvaltaa, mutta jotka haluaisivat sitä lisää.

Miesliike haluaa parantaa luuserimiesten asemaa. Mutta koska luuseritkaan eivät halua myöntää olevansa luusereita kuin korkeintaa väliaikaisesti, on miesliikkeen tukea etsiessään vedottava itsekkyyden sijasta lähimmäisenrakkauteen.

Anonyymi kirjoitti...

"Miesliike haluaa parantaa luuserimiesten asemaa. Mutta koska luuseritkaan eivät halua myöntää olevansa luusereita kuin korkeintaa väliaikaisesti, on miesliikkeen tukea etsiessään vedottava itsekkyyden sijasta lähimmäisenrakkauteen."

Miehen on paljon helpompi
leimautua luuseriksi, kuin naisen.
Keskitason nainen ei ole millään muotoa luuseri yleisessä
mielipiteessä. Sen sijaan keskiverto mies on lähtökohtaisesti luuseri, ellei omaa jotain erityiskykyjä, jotka viehättävät feministejä.

Voidaan sanoa, että ns.
luuserimiesten porukassa on hyvin eritasoisia tyyppejä, osa heistä jopa hoippuu siinä rajalla ovatko luusereita vai eivät. Pisamanaamaiset, alimittaiset finninörtit toimivat tässä miesotannassa vähemmistönä. Joka tapauksessa feminismin ansiosta nämä kaikki on niputettu samaan luuserisakkiin.

Jos mies alkaisi vaatia
naiselta (seksin edellytykseksi) esimerkiksi sitä, että nainen pärjää tappelussa tai omaa paljon rahaa tilanne olisi suoraansanoen aika erikoinen. Miesasialiikkeen tarkoituksena tuskin on saattaa niitä kaikkein puutteellisimpia miehiä seksuaalikontaktin piiriin, vaan vapauttaa miestä suorittamisen pakosta yleensä ja mahdollistaa keskivertomiehille oikeuden olla jotakin muuta
kuin luusereita.

Eihän ruma epämuodostunut nainenkaan ole seksuaalisesti sytyttävä.


Bmad

Jorma kirjoitti...

"hakeutuisin välittömästi pois miesporukoista yliopiston feministipiireihin. Minua arvostettaisiin siksi, että kannatan tasa-arvoa"

Eivät feministit kannata tasa-arvoa. Onhan Anne Moilanenkin myöntänyt, että he ajavat vain naisasiaa. Se on eri asia, kuin tasa-arvon kannattaminen.

"saisin takuulla pesää heti kun haluaisin."

Milläs Rosa tämän muka takaisi? Antamalla itse?

jorma kirjoitti...

"Miesliike haluaa parantaa luuserimiesten asemaa. Mutta koska luuseritkaan eivät halua myöntää olevansa luusereita kuin korkeintaa väliaikaisesti, on miesliikkeen tukea etsiessään vedottava itsekkyyden sijasta lähimmäisenrakkauteen."

Tämä johtuu myös siitä, ettei näillä syrjäytyneillä ja ongelmaisilla ihmisillä ole valtaa eikä ääntä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Heidän aikansa ja energiansa menee selvitymisen varmistamiseen, ei sitä muuhun jää.

jorma kirjoitti...

"Mitähän hemmettiä tähän saakka on tehty."

Mitään ei ole tehty tasa-arvon eteen, vain naisasian.

"Mutta hyvänen aika, eikös tuolla ole eduskunta ja rotarit ja valtuustot täynnä asianne ajajia?"

Asiaa ei tarvitsisi edes ajaa, jos tasa-arvo- ja muut viranomaiset huolehtisivat velvollisuuksistaan ja noudattaisivat voimassa olevia lakeja, perustuslaista lähtien.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.digitoday.fi/viihde/2008/06/19/Maanj%E4ristysstrippari+j%E4risytt%E4%E4+kiinalaisia/200816611/66
Maanjäristysstrippari järisyttää kiinalaisia

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200806197825977_ul.shtml
Pahat pojat vievät naiset

Anonyymi kirjoitti...

"Rosa Meriläinen: "Miehenä -- hakeutuisin välittömästi pois miesporukoista yliopiston feministipiireihin. Minua arvostettaisiin siksi, että kannatan tasa-arvoa ja saisin takuulla pesää heti kun haluaisin."

Jos tuolla tavalla saisi varmati pillua, niin feministipiireissä olisi hyvin nopeasti miesenemmistö. Kun näin ei ole, Meriläisen toteamus on puhdasta paskaa.

Ei pillua tule oikeita mielipiteitä esittämällä, kyllä miehen pitää tarjota jotain aivan muuta.

- Syltty

Vortac kirjoitti...

Ei pillua tule oikeita mielipiteitä esittämällä, kyllä miehen pitää tarjota jotain aivan muuta.

Olet kerrankin aivan oikeassa, Syltty.

Puhe on halpaa, ja naiset tietävät tämän. Se joka muuta väittää, pitää naisia käsittämättömän tyhminä ja halpoina.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Yleuutiset toivottaa hyvää juhannusta kaikille tämän palstan naivihaajille: ohessa tämän viikon saatanan feministien, pillunpihtaajien ja kenkäshoppailijoiden kokemuksia suoraan elävästä elämästä!

Sodat vaarallisempia naisille kuin sotilaille

YK:n rauhanturvajoukkojen entinen komentaja Patrick Cammaert puolestaan arvioi, että nykyiset sodat ovat vaarallisempia naisille kuin sotilaille. Liberiassa vastikään 2 000 naiselle ja tytölle tehdyn kyselyn mukaan 75 prosenttia oli raiskattu maan sisällissodan aikana."

Anonyymi kirjoitti...

Nainen pahoinpiteli miehensä hedelmäveitsellä

Vuonna 1975 syntyneellä naisella on poliisin mukaan runsaasti aiempaa väkivaltarikostaustaa.

Naisen epäillään pahoinpidelleen 55-vuotiaan miehensä toukokuun lopussa kahteen kertaan. Ensimmäisellä kerralla nainen löi miestään päähän keittiöveitsellä.

Anonyymi kirjoitti...

Samasta suomeksi
Tutkimus: Naiset rakastuvat renttuihin

Anonyymi kirjoitti...

Kyseessä ilmeisesti nainen:
Kidutti lapsia ja pakeni Norjaan
13-vuotiaana poikana esiintynyt oikeudessa


Syytettyjen kerrotaan hakanneen poikia, lukinneen nämä häkkeihin, jopa leikelleen poikia ja syöneen poikien lihaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm..tarkoitatko anonyymi sanoa, että nuo kaikki naiset mihin tuosse edelläolevassa sitaatissa viitataan "Liberiassa --75 prosenttia oli raiskattu maan sisällissodan aikana" ovat "rakastuneet renttuihin" - ja samoin esimerkiksi eurooppalaisilla viime vuosien raiskausleirillä pidetyt naiset Bosniassa?

Tämähän tarkoittaa sitä, että "miehet"kategorisesti tykkäävät tuollaisesta hommasta.

Eli kannattaako siis ehdottaa, että Suomeenkin perustetaan raiskausleirejä kun se on niin kivaa ja tytöt saavat mukavasti seurustella ihanien renttujen kanssa?

Olisikohan sittenkin vähän monimutkaisemmista asioista kyse.

Ise pidä mitenkään automaattisena sitä että mies=raiskaaja, päinvastoin: ihmiselle on perustavanluontoista pitää huolta muista kanssaolijoistaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä seitsemänvuotinaan pojan alasti häkkiin sitoman ja lapsia syöneet rikolliset olivat kumpikin naisia:

Linkki

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, älä nyt heittäydy typeräksi. Tuon vain mielenkiintoisia uutisia esille laittamalla ne uusimman kirjoituksen kommenttipalstaan, riippumatta siitä mikä kirjoituksen aiheena on ja toivon, että kenties Henrykin kokee jotkut niistä niin kiinnostavina, että kirjoittaa niistä pääsivulle, kuten aina joskus myös tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Boy 'skinned and eaten' by his cannibal cult family after being held captive in a cellar

An eight year-old boy was skinned and his flesh fed to cannibal relatives after his mother kept him locked in a cellar, a court has heard.

Evil Klara Mauerova - a member of a sinister religious cult - wept in court as she admitted torturing her son Ondrej and his ten year-old brother Jakub.

The court also heard allegations that relatives had partially skinned eight-year-old Ondrej and then eaten the raw human flesh.

The two boys told how their mother and relatives had stubbed cigarettes out on their bare skin, whipped them with belts, and tried to drown them.

The court heard how the family had sexually abused them and even made them cut themselves with knives. They said they were kept in cages or handcuffed to tables and made to stand in their own urine for days.

The sick abuse was discovered when a man in Brno in the Czech Republic installed a TV baby monitor to keep watch on is newborn child.

But it picked up a signal from an identical monitor next door showing one of the victims beaten, naked and chained in a cellar.

Sick Mauerova is understood to have intalled it so she could gloat over her victims' suffering from the comfort of her kitchen.
...
He had been gagged so he could not scream and beaten as well. It later emerged his brother Jakub had also been abused.

Mauerova has admitted abusing her children but she said she had been manipulated by her sister Katerina and Skrlova.

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttöjen "raskaus-sopimus" järkyttää Yhdysvalloissa

Massachusettsin kaupungissa Yhdysvalloissa tutkitaan teinityttöjen ilmeistä "raskaus-sopimusta", kun 17 yläasteikäistä tyttöä odottaa vauvaa samaan aikaan.
...
Vauvojen isistä ei ole tarkkaa tietoa, mutta viranomaisten mukaan ainakin osa heistä on 25-vuotiaita, osa saman yläasteen oppilaita. Yksi isäehdokas on koditon mies.

Jape kirjoitti...

Tuossa Massachusettsia koskevassa uutisessa kerrotaan vielä näin: "Kaupungissa mietitäänkin, pitäisikö tapahtuneesta nostaa raiskaussyytteitä. "

Kun jenkeissä olaan, niin raiskausyyteppä tietenkin, vaikka tytöt ovat itse tilanteen "juonineet". Tokihan miehet pitää saada asiasta vastuuseen, naisillahan, vaikka vain teineillä, ei mitään vastuuta ole.

Sama uutinen hieman laajemmin Lontoon kielellä:
Teen "pregnancy pact" shocks Massachusetts city

tikka kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1546831
Sioilla suosiota naismaailmassa

mutta: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1546687
Siat pakenivat tulvaa - sheriffi ampui

eli ei ole helppoa sioilla sittenkään.

tikka kirjoitti...

ja kuka on tämä loistava uusi anonyymi? muistuttaa hieman nahan juttuja.. nahkakin ainakin minulle uusi nimi täällä. tosin en ole nyt viime aikoina sattuneista syistä paljon palstaa seurannut. onneksi on pari muuta pitämässä tasoa yllä. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Hmm..tarkoitatko anonyymi sanoa, että nuo kaikki naiset mihin tuosse edelläolevassa sitaatissa viitataan "Liberiassa --75 prosenttia oli raiskattu maan sisällissodan aikana" ovat "rakastuneet renttuihin" - ja samoin esimerkiksi eurooppalaisilla viime vuosien raiskausleirillä pidetyt naiset Bosniassa?

Tämähän tarkoittaa sitä, että "miehet"kategorisesti tykkäävät tuollaisesta hommasta. "

Tuossa sisällisotajutussahan viitataan...neekereihin, ei valkoisiin heteromiehiin. Vai kuvitteletko, että kaikki miehet ovat impulsseineen samanlaisia maailman kolkasta riippumatta?

Rauhallisessa lännessä lellityt naiset eivät joudu tuollaisen käsittelyn kohteeksi, paitsi silloin kuin Afrikan sarven miehet päättävät ottaa sen mikä mustalle miehelle kuuluu. Jännää, että juuri naiset toivottavat innokkaimmin nämä potentiaaliset joukkoraiskaajat Eurooppaan. Varmaan sen vuoksi, että Valkoinen Heteromies on ultimate evil ja hänen valtaansa voidaan vähentää vain tuomalla tänne kongoideja. Sama se jos siinä sivussa joutuu itse hunnun alle ja joukkoraiskatuksi, pääsasia että Valkoista Heteromiestä vituttaa...

eternal testicle kirjoitti...

Anonyymi:"Tuossa sisällisotajutussahan viitataan...neekereihin, ei valkoisiin heteromiehiin. Vai kuvitteletko, että kaikki miehet ovat impulsseineen samanlaisia maailman kolkasta riippumatta?"

Feministit tuomitsevat rodun (tai ehkä sosioekonomisen aseman) vaikutuksen tarkastelemisen rikollisuuden esiintymiseen rasistisena,mutta eivät miesten yleistämistä vaarallisiksi seksistisenä. On rasistista olla huomioimatta rodun tilastollisia vaikutuksia rikollisuuteen.

Joka tapauksessa tuo juttu raiskauksesta on feminististä "raiskaus on pahempi kuin kuolema" osastoa mikä myötäilee tyypillistä YK-linjaa. YK mainitsee aina "naiset" milloin tahansa on mahdollista mutta välttää tiukasti esim."poikasotilaista" puhumista vaan puhuu aina "lapsisotilaista" vaikka näistä sotimaan usutetuista lapsista 99-100% on oletettavasti poikia.

Arawn kirjoitti...

Ano: "Rauhallisessa lännessä lellityt naiset eivät joudu tuollaisen käsittelyn kohteeksi, paitsi silloin kuin Afrikan sarven miehet päättävät ottaa sen mikä mustalle miehelle kuuluu."

Ei kyse ole tuossa vain ja ainoastaan jostain maagisesta "mustan miehen luonteenpiirteestä" vaan sotatilanteesta. Yhtä lailla lännessä naiset ovat sotien aikana olleet vapaata raiskausriistaa aina historian hämäristä asti. Toisessa maailmansodassa puna-armeija kunnostautui tässä erityisesti, mutta viimeisimmät tapaukset ovat Balkanin alueen sodista. Muualla Euroopassa ei ole näin sattunut yli 60 vuoteen lähinnä siksi, ettei Euroopassa ole sodittu yli 60 vuoteen.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kyllä kritisoisin noita tutkimuksen johtopäätöksiä. Mielestäni aika moni kysymys jää vielä auki.

"The results showed that men who scored higher on the trio of traits tended to have more partners and more interest in short-term relationships."

Onpas yllättävää, että miehille jotka etsivät lyhyitä suhteita ja/tai ovat valmiita pettämään kumppaneitaan, tulee enemmän partnereita kuin yksiavioisille. No shit? Mistähän voisi johtua?

Kumppaneiden määrä ei yksinään kerro siitä kuinka hyvin vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen.

Esimerkiksi sosiopaatti pystyy tekemään paljon enemmän aloitteita koska pakit eivät aiheuta mielipahaa.

Vastaavasti tunteeton ihminen pystyy panemaan kaikkea mikä liikkuu, joten panoesuraksi kelpaavan riman alentaminen (joka johtaa suurempaan partnerimäärään) ei sekään tarkoita sitä että naiset suosisivat tällaisia miehiä.

Sama juttu lyhyiden suhteiden kanssa. Onko minulla todellakin parempi vienti naismarkkinoilla kuin Jani Sievisellä? Minulla on tietojeni mukaan viimeisen vuoden aikana ollut useampia seksikumppaneja ja naissuhteita kuin hänellä hänellä.

(julkisuuden tietojen perusteella Sievinen ei ole käynyt vieraissa)

Mielestäni Hansenin lanseeraama matemaattinen markkina-arvo olisi ainoa oikea mittari.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Nainen tappoi miehen Helsingin Kannelmäessä juhannusaattona

Anonyymi kirjoitti...

Nainen:
Mikä miehiä ärsyttää Sinkkuelämää -leffassa?


Miehet: EVVK

Anonyymi kirjoitti...

"Rosa Meriläinen: "Miehenä -- hakeutuisin välittömästi pois miesporukoista yliopiston feministipiireihin. Minua arvostettaisiin siksi, että kannatan tasa-arvoa ja saisin takuulla pesää heti kun haluaisin."

Jos tuolla tavalla saisi varmati pillua, niin feministipiireissä olisi hyvin nopeasti miesenemmistö. Kun näin ei ole, Meriläisen toteamus on puhdasta paskaa.


Itse niissä henganneena voin sanoa, että ei tuo paikkaansa pidäkään. Ei se johdu lesboindeksistä, vaan yleisestä epäluuloisuudesta. Ei femmarikerhossa vonkaajia hyvällä katsota, lähinnä heitä kytätään pirun tarkkaan, ihan joka liikettä. Miehiin ei luoteta, eikä feministimiehet ole mikään poikkeus.

-Neo

Anonyymi kirjoitti...

Näin käy ilman sosiaaliturvaa:


Paying off a debt with a daughter
...
Kate Clark meets one who has had to negotiate the betrothal of his six-year-old daughter to pay a debt

Neonomide kirjoitti...

Tuli muuten mieleen, että tämän foorumin täytynee olla Suomen huonointa ihmissuhdeanalyysia tarjoavaa scheissea ja senkin nähden on huimaa, kun joku esittää älyllisiä ajatuksia jotka jopa kuvailisivat Oikeaa todellisuutta, eivätkä vain teinimaskulistien naisvihamielisiä vitutusaarioita.

Onpas yllättävää, että miehille jotka etsivät lyhyitä suhteita ja/tai ovat valmiita pettämään kumppaneitaan, tulee enemmän partnereita kuin yksiavioisille. No shit? Mistähän voisi johtua?

Niinpä. Kiinnijäännin pelko on vähäisempi, joten homma ei ole yhtä tupla/kuitti-linjoilla. Rentous on viehättävää, etenkin nuorille naisille jotka eivät ole vielä herkistyneet sellaiselle. Kokenut renttumainen tyyppi voi pelailla etenkin nuorempien ja kokemattomien naisten kanssa ja saada heidät emotionaalisesti riipuvaiseksi. Varmin tapahan olla saamatta pesää on osoittaa naiseen liikaa kiinnostusta, mutta juuri tarpeeksi ja oikeilla tavoin.

Naiset tarvii sitä DRAAMAA, mikä analysoijilta usein unohtuu. Useat tuntemani naiset ovat tunnustaneet, että käyttävät populaarikulttuuria suhteidensa "oppaina" lähes koko ajan. Miesten sitouttamisen harjoittelu onnistuu silloin, kun vastarinta ja läheisyys vuorottelee kautta linjan.

No, koko tutkimus haiskahtaa siltä että lätkäistään vain "pahiskortti" esiin eikä tarkempi laadullinen puoli ei päädy lähellekään tiedotusvälineitä. Tuota aihettahan voisi purkaa vaikka kuinka syvälle, ilman pakkoliikkeenomaisia sosiobiologisointeja.

Kumppaneiden määrä ei yksinään kerro siitä kuinka hyvin vetoaa vastakkaiseen sukupuoleen.

Sitä tuossa tuskin oletettiinkaan? Kokemukset kuitenkin auttavat sosiaalisten skriptien mukaisessa käyttäytymisessä ja itsevarman käyttäytymisen kehittämisessä.

Esimerkiksi sosiopaatti pystyy tekemään paljon enemmän aloitteita koska pakit eivät aiheuta mielipahaa.

Aivan totta, sosiopaattiset piirteet auttavat pitämään maskeja ja olla tuntematta niitä pirun riiviömäisiä omantunnon tunteita, jotka ehkäisevät sikailua normaaleilla ihmisillä hyvin tehokkaasti. Meillä on jossain määrin sisäsyntyinen moraali, kuten tunnettua.

Moni "aito" sosiopaatti tosin kaatuu rytkeellä, mutta toisaalta aikamme suosii heidänlaisiaan monin tavoin. Hehän tarvitsevat luuseri-ihailijoiden joukon ympärilleen ja miesten kesken tällaisiksi käyvät saamattomat nörttiolmit aivan täydellisesti. Tästä edelleen syntyy se kuuluisa homososiaalinen alfa-efekti, jossa yksi Mies näyttää toisille, millainen on ihanteellinen jätkä ja pillumagneetti.

Vastaavasti tunteeton ihminen pystyy panemaan kaikkea mikä liikkuu, joten panoseuraksi kelpaavan riman alentaminen (joka johtaa suurempaan partnerimäärään) ei sekään tarkoita sitä että naiset suosisivat tällaisia miehiä.

Itse tunnen tavattoman vähän oikeita "kusipäitä" joille irtoaa, pikemmin he ovat rennompia ja raflaavampia tyyppejä kuin muut, eivät samalla tavoin neuroottisia. Isomman tutkimusbulkin mukaanhan nuo naisten ihannepanon ominaisuudet eivät vastaa hirveän suurta osaa miesväestöstä. Sosiaalisten suhteiden ja kollektiivisten halujen rakentaminen on usein tärkeää, ja näistä muodostuu sitten eräänlainen positive feedback loop.

-Neo

Vortac kirjoitti...

Tässä taas off-topiccia, aiheesta jonka oon aina halunnu osata jotenkin artikuloida, mutta en ole oikein osannut.

"The only reason why women have been allowed to participate in fields such as politics, science, medicine, and philosophy is because of such programs as affirmative action which are ideologically grounded in political correctness and Marxist sociological analysis. Expressed differently, it could be said that women are mental troglodytes who desire an extended series of hand outs rather than a single hand up; because women are obviously intellectually inferior to men they are unable to enter the professions on the basis of their own personal merit."
-----------

Mielestäni erityisen totuudenmukaisesti ja asiallisesti kirjoitettu.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Neonomide:
"Isomman tutkimusbulkin mukaanhan nuo naisten ihannepanon ominaisuudet eivät vastaa hirveän suurta osaa miesväestöstä."

Ei. Vaikuttaa, että naiset
hamuavat samoja "rantarosvoja" tai feministisesti vetoavia charmikkaita superpersoonallisuuksia. Perinteisessä panemisessa
tuntuisi naisille olevan tärkeää juuri tuo mittelön tunne, ja se että mies on äärimmäisen voimakas (tai muuten lahjakas).

Naiset yhdistävät nämä mielikuvat
seksiin ja jättävät muut mielikuvat seksin ulkopuolelle, jonka seurauksena tavallisempi tai fyysisesti vähemmän suorituskykyisempi mies rajautuu ensisijaisen kiinnostuksen ulkopuolelle.

On erittäin hyvä, että
asioista keskustellaan ja selvitetään onko seksi loppujen lopuksi niin kovin paljon parempaa vaikutusvaltaisen miehen kanssa.
Lopputulos voi hyvinkin olla se, että sukupuoliodotukset keventyvät ja naiset alkavat kiinnostua miehistä yleisemmin.

Ei pidä innostua nykytilanteesta liikaa. Nörtti voi jonain päivänä olla paljon arvostetumpi seksikumppani, kuin nyt jos ihmiset vielä tajuavat, ettei seksiä kypärä päässä tarvitse
harrastaa. :)

Bmad

jorma kirjoitti...

"tämän foorumin täytynee olla Suomen huonointa ihmissuhdeanalyysia tarjoavaa scheissea"

Huonointa Scheissea? Mistäs se paras scheisse löytyy?

"joku esittää älyllisiä ajatuksia jotka jopa kuvailisivat Oikeaa todellisuutta"

Ei se onnistu feministeiltä. He ovat tukevasti irti todellisuudesta.

LND kirjoitti...

"tämän foorumin täytynee olla Suomen huonointa ihmissuhdeanalyysia tarjoavaa scheissea"

Hah, täytyy osittain kompata. Mainittakoon kuitenkin, että "taso" on kokenut stratosfäärisen notkahduksen alaspäin kuluneen n. puolen vuoden aikana. Nimimerkit bmad, vortac (terkkui vaan saunatontuille) ja jape varmasti jo kolmistaan keräävät lähes koko potin kotiin.

Jape kirjoitti...

LND: "Nimimerkit bmad, vortac (terkkui vaan saunatontuille) ja jape varmasti jo kolmistaan keräävät lähes koko potin kotiin."

Yleensä näihin herjaaviin kommentteihin ei pitäisi edes antaa vastinetta, mutta jattelin vain ilmoittaa toisesta näkökulmasta: Minusta taso ja keskustelun monipuolisuus ja vilkkaus on kokenuut stratosfäärisen parannuksen juurikin mainitsemasi n. puolen vuoden jakson aikana.

Vaatimattomana henkilöna en toki halua tästä kunniaa ottaa itselleni.

Se, minkä olen huomannut, on feministien ja profeministien alati kasvava huolestuneisuus - ihan mitkä tahansa väitteet eivät enään mene läpi vaan ne joutuvat tarkan ja kriittisen tarkastelun kohteeksi, ja sekös femuja sapettaa.

Kiitos !

Panu kirjoitti...

Neonomide on juuri sellainen vastenmielinen profeministinen fraaseja toisteleva oikeassaolija, joka minä olin kaksikymppisenä - enkä saanut pillua.

Olisi kiva tietää, miten käy Neolta römpsän saanti.

Panu kirjoitti...

Ei femmarikerhossa vonkaajia hyvällä katsota, lähinnä heitä kytätään pirun tarkkaan, ihan joka liikettä. Miehiin ei luoteta, eikä feministimiehet ole mikään poikkeus.

Mukavaa, että itsekin myönnät sen.

Miksi sitten olet profeministi, kun itsekin olet sitä mieltä, ettei se ainakaan römpsänsaantia auta? Taitaa olla poikuus tallella ja tarvitset itsellesi ideologian, jolla voit uskotella itsellesi, että se on tallella suuren moraalisen periaatteen vuoksi?

Siitä vaan, Neonomide. Aivan tässä tulee nuoruus mieleen. Been there, done that, burnt the T-shirt because it really sucked. Sinusta tulee vielä radikaalipanuisti, joka moittii minua liiasta profeminismistä. :)