sunnuntaina, kesäkuuta 22, 2008

Japani

Human males have yet to evolve flesh-eating sperm like some animals, but their biological imperative for sex has made them into the creatures they are today.

Erik Von Markovik, aka the pickup master "Mystery," chats about the "Venusian Arts," sexual psychology and why he can help 40-year-old virgins everywhere get laid.

Japan gripped by suicide epidemic

Feminististä valinnanvapautta.

2 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Mystery.. heh. Sehän on se Neil Straussin oppi-isä (eli siis Stylen).

Kyllä se paljon puhuu asiaa monesta jutusta, mutta en kyllä haluais sellasta heppua frendikseni, siinä on jotain niin isoegoisella tavalla luotaantyöntävää.

Ja sitten se mitä se selittää ihmisestä ja geeneistä ja luonnonvalinnasta ja sensellasesta, menee aika pahasti metsään, ja siksi en oikein jaksa sen juttuja niistä aiheista kuunnella. Se on tietävinään totuuden, vain totuuden ja koko totuuden aiheesta, josta se selittää asioita kaukaa totuuden ulkopuolelta, skeptikko-kieltäjä-materialisti-ateisti kun on ..

Vaikuttais kuin se olis tehnyt koko elämänsä sisällöstä naisten iskemisen. Mulle sellanen olis aivan liian tyhjää - miten noin pinnallista harrastusta jaksaa jatkaa noin kauan?

No, ehkä se heppu ei koskaan ollutkaan 'true nerd', jolla on montakin mielenkiinnon kohdetta elämässä, ja joka mieluummin tekee jotain luovaa tietokoneella kuin optimoi ja hioo naisteniskukykyjään ja opettaa niitä muille, kertomatta, ettei se onnea tuo.

Neil Straussin kirjasta paljastuu aika hyvin, mitä kaikkea psyykkisesti helposti tapahtuu, jos panostaa naisiin liikaa.. Mysteryhän on saanut hermoromahduksia ja ollut hoidossa, käyttänyt lääkitystä yms..

No, jokainen toki valitkoon oman elämänpolkunsa, ja on Mysteryllä kyllä asiaa mitä tulee naisten iskemiseen - hänellä on siitä rutosti kokemusta, hän on siinä suvereenin taitava, ja jos siitä asiasta haluaa tietää, niin kannattaa kuunnella.

Mutta ei kannata päästää häntä miksikään koko elämäntehtävänsä kattavaksi guruksi..

- Vortac

Kunto kirjoitti...

Sedän juhannuskyydit typykälle