perjantaina, kesäkuuta 06, 2008

Huoltajuusmuutos

Why more and more women are losing custody battles over their children
I bitterly regret how my career has been used against me,' she says. 'I know that if I'd worked part-time, the divorce courts would have looked at me more favourably.

'Why should I be penalised for having a career as well as children?'

Men might point out they have been on the receiving end of such treatment for decades.

One thing is clear: the subversion of traditional roles in the home and at work may be a cause for celebration for feminists, but women themselves are suffering damaging side-effects.

But the truth, however unpalatable, is that equality goes both ways.
Is the United States Turning Into a Fascist Country?

Top feminist's four-letter outburst stuns university.

Janina Andersson:
"190 000 lasta näkee vuosittain, kun heidän äitiään pahoinpidellään."

24 kommenttia:

Kunto kirjoitti...

Naismatkustaja jätti yliajetun pikkupojan heitteille

Arawn kirjoitti...

Siis hetkinen... Yliajajana oli mies, mutta kyydissä ollut nainen on kuitenkin se pahis?

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai se on - täällä. Etkö jo ole huomannut?

Nainen on syypää ihan kaikkeen lähtien siitä että hän on olemassa, joka (siis tämä olemassolo) sitten vaikuttaa huonolla tavalla mieheen, joka sitten joutuu tekemään kaikenlaisia vastenmielisiä asioita.

Nainen ei siis voi tehdä muuta kuin poistua. (älä kysy minne)

Sitten "mies" on onnellinen. Enkä yhtään ihmettele, tällä palstalla on niin moni keinoin kerrottu, kuinka nainen on ällöttävä, vastenmielinen, lahna, ahne kenkien ostelija ja väärämielinen vallankäyttäjä, että kuka mies nyt sellaisen kanssa haluaisi olla. Kun on muita miehiä joiden kanssa voi olla niin paljon mukavammin.

Hmm.....hetkonen, mitäs tämä tarkoittaakaan?

laulaa:
Ystävyys läheisyys, poikarakkaus, poikarakkaus...

Erkki

Anonyymi kirjoitti...

Linkki

SDP:stä naisten etujärjestö?
Orwell oli optimisti | 5.6.2008 18:41

Aika ajoin kuulee sitkeästi väitettävän, että feminismi on tasa-arvoa. Sana on ilmeisesti viime vuosina määritelty uudelleen. Kannattaa lukea demarinaisten tuoreen, varsin feminismipitoisen Dooris -lehden uusimmasta numerosta (2/08) osoitteesta:
http://www.naiset.sdp.fi/fi/yleista/door is
esimerkiksi erään vahvimman puheenjohtajaehdokkaan, Tarja Filatovin ajatuksia aiheesta: "Jos palkkaeroja ei saada kurottua umpeen, on naisten leivän hintaa laskettava tai verotusta alennettava sukupuolen mukaan."

Tarja Filatov kannattaa siis miesveroa. Ajatushan ei ole uusi, sen ovat ottaneet esille lahden toisella puolella ruotsalaiset änkyräfeministit. Suomessa maksetaan jo nyt samasta työstä sama palkka; tasa-arvo palkkauksessa on siis toteutunut. Mahdollisuuksien tasa-arvo on oikeaa tasa-arvoa. Filatovin ehdotus tarkoittaisi sitä, että samaa työtä tekevä mies saa palkastaan vähemmän käteen kuin samaa työtä tekevä nainen.

Tähän ollaan siis tultu; paljon on nähtävästi vettä virrannut Forssan puoluekokouksen 1903 jälkeen. On suomalaista feminististä tasa-arvokäsitystä hyvin kuvaavaa, mutta samalla käsittämätöntä ja törkeää, että joku vaikutusvaltainen poliitikko kehtaa avoimesti ehdottaa ihmisten asettamista verotuksessakin eriarvoiseen asemaan synnynnäisten ominaisuuksiensa perusteella (sukupuoli on synnynnäinen ominaisuus). On toki feminismille tyypillisen ristiriitaista ja hupaisaa, että samassa lehdessä pari sivua myöhemmin esitellään feministien profeetta-ikoni, lesbofeministi Judith Butler, jonka mukaan sukupuoli muodostuu vain tekemisestä, esim: "Jalat yhdessä suoritetaan nainen, jalat harallaan suoritetaan mies"

En usko olevani ainoa SDP:tä tähän asti äänestänyt pienipalkkainen mies, koska olen kuvitellut SDP:n edustavan puolueena parhaiten niitä arvoja jotka ovat minulle tärkeitä - tasa-arvo mukaanlukien.
SDP:n nuorisosiipi (SONK) on hiljattain muun muassa vaatinut SDP:n julistautumista feministiseksi puolueeksi. Mikäli SDP:n puheenjohtajaksi nyt valitaan itseään feministiksi kutsuva henkilö, tai SDP jopa julistautuu feministiseksi puolueeksi, niin toivottavasti mahdollisimman moni muukin kaltaiseni äänestäjä jättää puolueen välittömästi. Uskon myös monen todellista tasa-arvoa kannattavan naisäänestäjän harkitsevan äänestyskäyttäytymistään jatkossa.

tpjs kirjoitti...

"Hmm.....hetkonen, mitäs tämä tarkoittaakaan?

laulaa:
Ystävyys läheisyys, poikarakkaus, poikarakkaus..."

Hei, tuo on ihan loistava biisi, yksi kaikkien aikojen suosikeistani! Täytyypä ihan linkittää, tuosta on niin mainio ja selvästi (poika)rakkaudella tehty video YouTubessa:

http://youtube.com/watch?v=RIe6Oq6eIvg

Siinä homososiaalisuutta perjantain kunniaksi.

tpjs kirjoitti...

Äh, en näemmä osaa käyttää noita html-koodeja... :(

jorma kirjoitti...

"Yliajajana oli mies, mutta kyydissä ollut nainen on kuitenkin se pahis?"

On tietysti, omalta osaltaan. Onnettomuuspaikalta ei saa paeta, ajoipa itse tai ei.

jorma kirjoitti...

"Nainen ei siis voi tehdä muuta kuin poistua."

Hän voi myös ottaa järjen käteen ja elää ihmisiksi. Ei lainkaan kohtuuton ehdotus, ja naisen omia etuja edistävä.

Arawn kirjoitti...

Jorma: Jos on kyydissä ajavassa autossa, mitähän matkustajan pitäisi tehdä välttääkseen "pakenemasta paikalta"? Heittäytyä autosta ulos? Tarttua rattiin ja pakottaa kuski ajamaan jorpakkoon saadakseen auton pysähtymään?

jorma kirjoitti...

"Jos on kyydissä ajavassa autossa, mitähän matkustajan pitäisi tehdä välttääkseen "pakenemasta paikalta"? Heittäytyä autosta ulos? Tarttua rattiin ja pakottaa kuski ajamaan jorpakkoon saadakseen auton pysähtymään?"

Käskeä pysäyttämään tietysti. Jos kuski ei tottele, kyse on vapaudenriistosta. Mutta nythän nainen vain nauroi, ainakin lehtitietojen mukaan.

Jape kirjoitti...

It-mies ei valitse naista - puutteesta huolimatta

:)

Oikea mies kirjoitti...

Ei sillä, että hetkeäkään kuvittelisin Japen olevan kiinni reaalitodellisuudessa, hänen juttunsa ovat niin täysin naisvihan vääristämiä että mitä tahansa väärintulkintoja voi odottaa, mutta olisi kai aivan kohtuullista vaatia lähdettä tuolle "nainen vain nauroi"-kohdalle. Jape-hyvä, linkitä siis lehtitietosi. Ja ei, suomi24 ei ole luotettava lähde.

Arawn kirjoitti...

Se oli Jorma, joka sen sanoi. Mutta haluaisin itsekin tietää, mistä tuo tieto on, koska ei sitä tuossa HEsarin jutussa mainita.

Oikea mies kirjoitti...

Niinpä oli, menevät nämä Jiillä alkavat jolunsaympärillekasvaneet sekaisin, jutut ovat ihan samoja :D

Jape kirjoitti...

Oikea mies: "Ei sillä, että hetkeäkään kuvittelisin Japen olevan kiinni reaalitodellisuudessa, hänen juttunsa ovat niin täysin naisvihan vääristämiä että mitä tahansa väärintulkintoja voi odottaa"

Esittämäsi väite on syvästi henkilöäni loukkava ja herjaava.

Häpeäisitkö, jos osaisit?

Oikea mies ei moisia törkyväittämiä, joita sinä "Oikea mies" esitit, esittäisi kuuna päivänä.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Se oli Jorma, joka sen sanoi. Mutta haluaisin itsekin tietää, mistä tuo tieto on, koska ei sitä tuossa HEsarin jutussa mainita."

Hyvä, että edes sinä Arawn osaat katsoa henkilöt, sanojat jne. oikein :) Minä en siis ole jorma mutta voinen ainakin osittain vastata kysymykseesi.

Eli:

Kypärä pelasti 6-vuotiaan Jessen

Ote:
Sen sijaan, että autoilija olisi pysähtynyt katsomaan, kuinka pojan kävi, hän näyttikin keskisormea ja kaasutti tiehensä. Pojat ehtivät nähdä, kuinka etupenkillä ollut nainen nauroi tapahtuneelle.
.
.
.
Autossa oli onnettomuushetkellä noin 30-vuotias mies ja samaa ikäluokkaa oleva nainen.

MrMias kirjoitti...

Mitä toimenpiteitä voin oikeusteitse nostaa tuota Janina Andersonia vastaan Vihan lietsonnasta miehiä kohtaan? Olen aivan tosissani. Kertokaa hyvät ihmiset.

Vortac kirjoitti...

Jos fasismi-sanalla tarkoitetaan vallan väärinkäyttöä, niin ei amerikka toki ole muuttumassa fasistiseksi valtioksi.

Se on ollut sitä jo helkkarin pitkään. Kuinka voi muuttua sellaiseksi jota on jo?

Fasismi vaan pahenee ja tulee yhä läpinäkyvämmäksi kunnes lopulta on täysin ilmiselvää - se on suunnitelma, jota eliitti toteuttaa. Kun se on ilmiselvää, on jo liian myöhäistä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hmm.. Oudosti kaikenlainen 'nössö/peräkammarinpoika/vellihousu/kitisijä/ruikuttaja/jne"-solvaaminen onkin vaihtunut yhtäkkiä "naisviha"-leimaamiseksi.

Käynnistimmeköhän jollakin tavalla feministisen ohjelmoinnin kakkos-skenaarion, jota kaikki femakko-räpätädit aina siirtyvät noudattamaan siinä tapauksessa että ykkösohjelma ei tuota toivottua tulosta?

Siltä ainakin vaikuttaa. Vähän väliä yhtäkkiä röpsähtää kuin salama kirkkaalta talvaalta tuo 'naisviha'-sana tänne ja se kohdistetaan välillä minuun, välillä jormaan, välillä japeen, kehen hyvänsä, joka koettaa vähänkin puhua asiaa kaiken feministisen saastan keskellä.

Se on aika mielenkiintoinen ilmiö, mutta tietenkin ärsyttävä ja loukkaava kanssa. Ei tollaseen pitäisi alentua, jos on puhtaat jauhot pussissa, ellei joku todella ole sanonut pahasti. Enkä huomaa täällä ketään, joka olisi naisista puhunut mitenkään vihaisesti. Ehkä itse olen korkeintaan joskus tulistunut sen verran, että olen päästänyt näppiksestäni ilmoille sanoja, jotka ovat olleet ehkä hiukan turhankin kärjistyneitä, mutta käsittämätöntä, että juuri maltilliseen Japeen koetetaan tuota sanaa tunkea.

Silti, mielenkiintoista, että täällä ei juuri näe enää tätä aiempaa solvaustyyliä. Uusi ohjelma on selvästi astunut voimaan neliskulmaisilla roboteilla.

- Vortac

Arawn kirjoitti...

Se on tietysti poikien tulkinta, että nainen nauroi nimenomaan tapahtuneelle - tai että nainen ylipäätään nauroi. Mutta eipä se mitenkään mahdotonta ole, on yksi akka meinannut minunkin päälleni ajaa melko röyhkeästi, jotta on noita kusipäisiä naisiakin.

Silti katson, että kuski on se suurin pahis tällaisissa tapauksissa. Nainen eli mies.

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta jotkut ihmiset alkavat nauramaan, kun joutuvat paniikkiin tai epämiellyttävään tilanteeseen.

Minun kanssa on hyvin hankala keskustella todella vakavista asioista kun alkaa aina naurattamaan. Se on jokin ihme reaktio, jolla pyritään pakenemaan tilanteesta tai laittamaan se leikiksi (arvatkaapa vaan paljonko tämä on ärsyttänyt kaikkia tyttöystäviäni?).

- Syltty

Arawn kirjoitti...

Syltty: Totta tuokin.

jorma kirjoitti...

"Se on tietysti poikien tulkinta, että nainen nauroi nimenomaan tapahtuneelle - tai että nainen ylipäätään nauroi."

Mikään ei ilmeisesti olisi estänyt tätä naista jäämästä onnettomuuspaikalle ja kertomasta tapahtumista omaa versiotaan. Ei tainnut vain kiinnostaa.

"Silti katson, että kuski on se suurin pahis tällaisissa tapauksissa."

Ei se millään muotoa vapauta tätä matkustajaa omasta vastuustaan. Ei, vaikka hän onkin nainen. Vai oletko sitä mieltä, että kaikki naiset ovat lähtökohtaisesti syyntakeettomia?

jorma kirjoitti...

"Ei tainnut vain kiinnostaa."

Mutta kuskia kiinnosti.

Pojat keksivät itse yliajon ja keskisormen näytön