tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Teppo M

Teppo M:n seksiblogi suututti yllättäen miehet.
- Aivan selvästi monet miehet suuttuivat tosi pahasti naistenkaatoprojektistani.

Helsinkiläinen kolmekymppinen Teppo M. kuvailee suorasanaisessa blogissaan 100 naista, miten etenee hänen viime syksynä lyömänsä veto sadan naisen kellistämisestä yhden vuoden aikana.

- Kävi ilmi, että naiset ovat paljon huumorintajuisempia kuin miehet, bloggaaja kertoo kokemuksistaan.

- Miesten palaute oli välillä sellaista, ettei siitä voi päätellä muuta kuin, että he kokivat seksiblogin todella uhkaavaksi.
Näin Teppo M. kaataa naiset
1. Älä yritä iskeä ensimmäistä kohdalle osuvaa naista. Klassinen virhe on yrittää ensimmäistä, epäonnistua ja siirtyä heti seuraavaan. Noudata jotain valintakriteeriä.

"Valinnan perusteena käytetään yleisesti kahta erilaista lähestymistapaa: 1) kenen kanssa makaisin mieluiten tai 2) kuka antaa todennäköisimmin."

2. Osta naisia kiihottava auto. Teppo M. hankki myyjän suosituksen perusteella Alfa Romeon. Volvot, Mersut ja BMW:t kannattaa jättää pois laskuista.

3. Jos et tiedä, mistä ravintolasta/baarista voisi löytyä hyvää naisseuraa, kysy taksikuskilta neuvoa. Juo alkoholia vain kohtuudella.

4. Tarkkaile naisten eleitä. Jos nainen katselee keimaillen, tee aloite.

"Lähimpänä seissyt tummaverikkö katsoi minuun keimaillen ja myönsi sääriään tosiaan palelevan. Ehdotin hänelle, että skippaisimme jonotuksen ja siirtyisimme suoraan jatkoille luokseni. Nainen kikatti hieman ja sanoi ettei hän voisi sellaista tehdä. Katsoin häntä vielä kerran arvioivasti varpaista päälakeen ja totesin: "Sääli"."

5. Varmista, että kotona on esimerkiksi pullo valkoviiniä mahdollisia jatkoja varten.

6. Aina ei kannata yrittää seurueen äänekkäintä naista. Hae baaritiskiltä kaksi juomaa, lähesty hiljaisempaa naista ja tarjoa toista juomaa hänelle. Vaikka nainen aluksi hämmentyisi ja jopa kieltäytyisi tarjouksesta, ehdota hänelle mahdollisuutta tulla juttelemaan sinulle. Anna kiltille tytölle aikaa tarttua houkuttimeen.

7. Varaa treffeille aikaa muutama tunti. Älä aloita heti henkilökohtaisilla asioilla vaan pysyttele neutraaleissa aihealueissa.

8. Mieti kotisi sisustusta.

" Lukuvalo ja seksivalo ovat kaksi täysin päinvastaista asiaa."

9. Älä ole aina äänessä. Joskus naiset haluavat purkaa tuntemuksiaan ja kaipaavat kuuntelijaa. Kun sellainen osuu kohdalle, kaato on lähes taattu.

"Olen elämäni aikana karkottanut luultavasti satoja naisia innostumalla puhumaan aivan liikaa, täysin vääristä aiheista ja katastrofaalisen väärässä seurassa."

10. Naisia ei löydy vain baareista! Voit tarjota esimerkiksi kahvit sinulle juttelemaan tulevalla kylmissään olevalle feissarille.

11. Kiinnitä huomiota puolituttujen naisten pukeutumiseen, hiuksiin jne. Jos nainen ostaa esimerkiksi uutta hajuvettä, muista kehua sitä.

12. Älä aliarvioi naisia.

"Naiset ovat miehiin verrattuna ylivertaisia tulkitsemaan toisen ihmisen tarkoitusperiä ja ymmärtämään sosiaaliseen tilanteeseen kätkettyjä merkitystasoja."

13. Tunnista potentiaaliset yökerhoissa käyvät naisseurueet.

"Tanssivia naisryhmiä näyttäisi olevan kahdenlaisia. Ne joiden jäsenet nauravat usein ja katsovat toisiaan silmiin ja sitten toiset, jotka vilkuilevat ympärilleen ja kiinnittävät vähemmän huomiota musiikkiin. Edeltävät eivät halua tulla häirityksi, jälkimmäiset toivovat jotain tapahtuvaksi."

14. Jos yksinäinen nainen etsii ravintolassa tms. istumapaikkaa, tarjoa sitä vierestäsi.

15. Kun nainen huomaa sinut, tartu tilaisuuteen.

"Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran ja tässä harrastuksessa sen muuttamiseen ei anneta mahdollisuutta."

16. Käy kaikissa mahdollisissa juhlatilaisuuksissa pikkujoulusta häihin. Ota huomioon, ketkä käyvät kyseisissä juhlatilaisuuksissa ja paikoissa.

"Laivalla olevat naiset ovat ehkä kolmatta kertaa ulkona vuoden sisällä, kun taas kaupunkien yökerhoissa pyörivät pörräävät siellä joka viikko."

17. Voit hakeutua niin nais- kuin sekaporukoihin. Keskustelu voi lähteä käyntiin paremmin seurueessa, jossa on myös miehiä.

18. Tarjoa puhelinnumeroasi, jos nainen meinaa lähteä ennen kuin olette päässeet itse asiaan. Pidä mielessä, kenelle olet jo antanut numerosi ja missä tapasitte.

38 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ole miesten suuttuminen ole ihmekään, kun Tepon tarinoissa kaatuu myös varattua naista kuin heinää.

- Syltty

tpjs kirjoitti...

Tuo Sata naista on kyllä niin tylsää ja huonosti kirjoitettua fiktiota, etten ymmärrä kuka siitä jaksaa vieläkin innostua.

Lord B. kirjoitti...

"2. Osta naisia kiihottava auto."

Saakura, pitäisikö tässä sitten ajaa se ajokortti, vai riittäisikö omistaa alfa romeo, ja kulkea sitten muuten bussilla tai pyörällä?

tpjs kirjoitti...

Silläkin uhalla, että tämä menee nyt vähän homososiaaliseksi...

...mutta Lord B., eikö sinulla ole blogia enää? :(

Lord B. kirjoitti...

Tpjs, on, mutta en viitsi liata sitä tällä nimimerkillä ja parisuhde- ja seksijutuilla muutenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nuo tehoaa, eikä auto ole välttämätön. Teuvo onnistuisi ilman sitäkin. Hän kuumtelee ja ottaa huomioon tilanteen. Hänellä on asennetta. Auton tehtävä on ehkä enemmänkin pönkittää vähän itsetuntoa, sillä nahkatakki olisi paljon, paljon tehokkaampi.

nahka

Anonyymi kirjoitti...

"Saakura, pitäisikö tässä sitten ajaa se ajokortti, vai riittäisikö omistaa alfa romeo, ja kulkea sitten muuten bussilla tai pyörällä?"

Hanki koppalakkinen autonkuljettaja.

Paavo kirjoitti...

Pitäisikö pistää kilpailija tepin blogille. Väittäisin, että kykenisin kellistämään 100 naista kuukaudessa. Tokikaan tämä ei ole vaivan arvoista. niinkuin en todellakaan ajattelen tepon toiminnan olevan.

100 naista kuukaudessa saisi varmaan oman blogijulkisuutensa, jos jaksaisi havainnoida tarkkaan, mutta jotenkin olisi liian helppoa.

Se olisi opetus, siinä missä Tepon blogi on opetus iskumenetelmien toimivuudesta, rahan arvosta. 100 naista maksaa kymppitonnin, plus matkat ja majoitukset. Tepon sata naista maksaa rutosti aikaa, vaivaa ja nöyryytyksiä.

Teppo toki saattaa saada enemmän narsistista mielihyvää siitä, kuinka hän saa naisia kaadettua ilman ääneenlausuttua taloudellista sopimusta, kuin hän saisi jos hän saisi naisia kaadettua ääneenlausutuilla sopimuksilla. tämä on toki narsismismien erojen piirre. Teppo arvostaa viettelyä. Monille riittää se, että he kykenevät niillä taidoilla joissa ovat parhaat ( Teppokaan tuskin olisi viettelyn ammattilainen ulkoisten ominaisuuksiensa tai ikänsä puolesta, eikä siis viettely tuskin ole sellaista erityisosaamista johon tepon kannattaisi aikaansa käyttää)

ehkäpä teppokin olisi saanut helpommin ja enemmän naisia kaadettua keskittymällä erikoistumaan niihin ominaisuuksiin joissa on synnynnäisesti hyvä. jostain syystä teppo pitää imartelulla ja harhaanjohtamisella hankittua seksiä arvokkaampana kuin naiselle helpommin käyttöönotettavamman resurssin eli rahan avulla hankittua seksiä

ja sikälikin neuvoisin, että naisen seksuaaliset ja imartelun tarpeet ovat valitettavan rajalliset. kannattaa siis ennemmin sijoittaa siihen, että pystyy tarjoamaan yhdenillan panoilleen valuuttaa, koska valuutan suhteen naisten tarpeet ovat melko rajattomat ainakin paljon rajattomammat kuin seksuaalisten tarpeiden suhteen.

Toki voi olla, ettei Teppo etsi niinkään seksiä, vaan naissukupuolen hyväksyntää. (äiti-issue ilmiselvästi) ja että rahalla ansaittu äidin hyväksyntä ei ole sitä aitoa asiaa. Tepon epävarmuudet on oikeutettuja ja tosia ja tepon tulee toki toimia niiden mukaan. on harmi, jos teppo aktiivisella panohakuisuudellaan on pilannut pari- ja aviosuhteita yhtymällä varattuihin naisiin. voidaan ajatella, että teppo on vastuullinen, koska hän on motivaationsa julkilausunut ja sikäli voidaan olettaa että hän on pyrkinyt aktiivisesti saavuttamaan avio- tai parisuhderikoksen.

Niin. ei minunkaan huumorini kestä sitä, että Teppo kyynisesti käyttää psykologista tietämystään vietelläkseen minun sydämeni valitun, saadakseen kiintiönsä täyteen ja voittaakseen vetonsa.

Teppo pankoon muita, mutta jos tulet meikän reviirille, niin ammun piilosta sinua ilmakiväärillä pohkeeseen, ja heitän hajupommin postiluukusta. ja samaan postiluukkuun tilaan kaikki mahdolliset lehdet kestotilauksella ja maksu seuraa perästä.

on varsin oikeutetut syyt tuomita Teppo sosiaalisesti, vaikka blogia pitäisikin suurena hupina. pitää tuomita myös ne jotka pitävät blogia huvina. seksuaalimoraalin löysentyminen ei tee hyvää yhteiskunnan kestävyydelle. tyhjät orgasmit ovat turhia ja seksuaalinen vapaus häviää säädellylle seksuaalisuudelle evoluutiossa.

jos seksuaalivietti ohjaa vain valehteluun ja harhaanjohtamiseen ja sarjasuhteisiin, niin ei se ole hallussa. Seksuaalivietin hillintä parisuhteisiin on oleellista hyvien lasten kasvamiseksi. seksuaalivietin kanavointi seksipalveluiden tarjontaan monimuotoistaa ja parantaa taloutta. kummatkin osapuolet saavat mitä haluavat. jos on tarjottavaa ja on ostajia, niin heitä ei pidä estää. eikä pidä estää heidän kohtaamistaan nykyisellä mainonnan ja parituksen kiellolla.

seksimarkkinat voivat vähentää pariutumista ja lisääntymistä, mutta on toki mietittävä, että pariutumista ja lisääntymistä tulee olla oikeasti vain sen verran k uin ne tuovat hyötyä. jos seksimarkkinat nollaavat niiden hyödyn, niin ei niillä ole mitään hyötyä jota seksimarkkinat eivät paremmin tarjoaisi.

tämä on pitkä ja sekava vuodatus. ehkä onnistuin edes jotain viestittämään.

tpjs kirjoitti...

Joskus silloin kun tuo Sata naista oli vielä uusi juttu (ei ollut edes siirtynyt Plazalle), mietin erilaisia parodiaversioita. Toimivin olisi lopulta ollut "Sadat pakit"-blogi, joka olisi kirjoitettu ATM-näkökulmasta - siinä kirjoittaja olisi ollut sellainen tyypillinen ATM, joka valittelisi YTM-kaverilleen kun kukaan nainen ei koskaan huoli, ja kaveri väittäisi että kun tarpeeksi kauan yrittää niin ennemmin tai myöhemmin jollekin naiselle väistämättä kelpaa. He olisivat sitten lyöneet vedon siitä, että kirjoittaja saisi vuoden aikana sadat pakit yhteen menoon, ja tietysti tämä olisi pitänyt hoitaa sillä tavalla että kirjoittaja tosiaan saisi järjestettyä treffit tms. (eihän se nyt muuten olisi isokaan homma, onnistuisi varmaan yhdessä illassakin jos jossain yökerhossa kiertäisi kaikki naiset läpi ja kysyisi "annatko pillua") mutta tulisi sitten kuitenkin lopulta aina torjutuksi. Ja varsinaisen deittailun ohessa olisi sitten ollut ATM-henkisiä pohdintoja miehistä, naisista ja parisuhteista. En kuitenkaan lopulta jaksanut kirjoittaa tuota, tietysti se olisi pitänyt keksiä omasta päästä koska homman toteuttaminen käytännössä olisi vaatinut ihan liikaa aikaa ja vaivaa ja olisi ollut henkisestikin raskasta. (Toisaalta kyllä myös Sata naista on todennäköisesti fiktiota, vaikkei sitä kai ole suoraan myönnetty.)

Toinen parodiaidea olisi ollut "Sata mummoa", jossa kirjoittaja yrittäisi vuoden aikana hakata ja ryöstää sata eläkeikäistä naista jäämättä kiinni. Senkin sitten lopulta hylkäsin.

Jape kirjoitti...

Olen tämän linkin muistaakseni jo joskus tänne laittanut, mutta laitetaan nyt uudelleen...

100 miestä

Kuvaus:

Minea
Nuoren naisen kokemuksia seksuaalisuuden ihmemaassa, jossa naisella on rajaton valta saada miestä... vaikka sataa eri miestä. Asiallista palautetta otetaan vastaan

Ville kirjoitti...

Jossain radiojutussa kerrottiin että yhteen naiseen pitää kuluttaa noin 100 euroa. Kalliiksi tulee.

Paavo kirjoitti...

villen kuulopuheen ja muistivirheen tarjoama 100€ summa kuulostaa suurelta, vaikka toki sellainen helposti menee, jos matkustaa pidempiä matkoja naisen tavatakseen, jos ja yhteisen yön epäonnistumisen epätodennäköisyyden takia joutuu varalta ottamaan hotellihuoneen, niin helposti menee yli 100€

tokikaan tässä ei ole otettu huomioon sitä, että päästäkseen seksiaktiin ei prostituoidun kanssa täytyy käyttää runsaasti tunnepuhetta ja aikaa. Minkä sen hinnaksi sitten rahassa arvioi riippuu tulotasosta ja siitä aversiosta jota kokee tunteiden teeskentelyyn ja naisen miellyttämiseen.

on runsaasti miehiä, jotka haluavat ainoastaan rakastella, joiden mielestä seksistä maksaminen prostituoidulle on höhlää ja tyhmää. jotkut näistä vaativat, että koska ne joiden mielestä seksistä maksaminen on kivaa, ovat väärässäs, pitäisi heidän väärässä oleminensa kieltää. tai ainakin pitäisi kieltää se, että jotkut naiset ja miehet pitävät sitä hyvänä kauppana, että alle puolen tunnin peniksen hieronnasta eri elimin ja raajoin kiihottamisesta saatu keskimääräinen palkkio on suomessa sadan euron luokkaa.

seksin myynti suomessa ei ole toki kielletty. Periaatteessa saa siis seksuaalisesti koskettaa asiakasta vastineeksi rahasta. Mutta kiellettyä on tietoisesti vuokrata tiloja tähän tarkoitukseen, tai tarjota mainostustilaa tähän tarkoitukseen.

Mahdollisesti parituksen kieltämisen ja prostituution mainostamisen tarkoituksena on lisätä katu- ja ravintolaprostituutiota, kun kaikki tarkoituksenmukaiset mainostuskanavat on kielletty. Suomessa ei ole siis kielletty sitä, etteikö henkilö saisi myydä toiselle seksuaalista tekoa. Kielletty on ainoastaan se, että henkilö saisi julkisesti ilmoittaa halunsa (eli mainostaa) halunsa tarjota seksuaalisia tekoja. käsittääkseni on yhtä kiellettyä ilmoittaa halunsa ostaa seksuaalisia tekoja.

tämä on käsittääkseni katalan kompromissin tulosta, jolloin suomessa ei ole uskallettu haastaa EU:n elinkeino-vapautta, mutta toisaalta kukaan ei ole uskaltanut asettautua puolustamaan prostituutiomainoksia, kun joku on vaatinut seksinmyynnistäilmoittelun kieltämistä.

Miksi seksinmyynti pitäisi kieltää? itse kuvittelen, että monet harrastavat seksiä paljon huonommistakin syistä kuin varsin kohtuullisista rahallisista korvauksista (80-160€/puoli tuntia) . pitäisikö seksitautien tai uhriutumisen pelossa kieltää esim. homoseksi. homoseksistä kun HIV-tartunnat ovat yleisemmät kuin maksuseksistä saadut. Samoin väkivalta on homosuhteissa heterosuhteita yleisempää. pitäisikö homous kieltää suojelleksamme kansalaisia väkivallalta.

Ajatellaan, ettei raha voi olla moraalinen ja riittävä syy seksuaaliseen kanssakäymiseen. samoin voidaan vanhalla moraalilla ajatella, että yhdyntä, jossa nainen ei saa orgasmia on lainvastainen, koska naista on käytetty hyväksi jos mies on ejakuloinut. tai että homoseksissä anaalipenetraation vastaanottajan ei voida ajatella saavan perusmoraalin mukaan riittävää tyydytystä ja samoin anaaliseksin alistuva osapuoli on uhri kuin prostituoitu ja heitä pitää samoin suojella. eli seksinmyynti ja anaaliseksi pitää kieltää, ettei vain tule ketään uhreja. kamerat vain makuuhuoneisiin rakas valtio

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi seksinmyynti pitäisi kieltää? itse kuvittelen, että monet harrastavat seksiä paljon huonommistakin syistä kuin varsin kohtuullisista rahallisista korvauksista (80-160€/puoli tuntia)" .

Jo senkin takia, että
tuollainen raha perittynä seksistä
on täysin kohtuuton vähäiseen vaivaan nähden. Markkinat eivät ole tässä suhteessa tervet.

Eikä huoran tarvitse monestikaan maksaa edes veroa, mikä tarkoittaa, että nainen saa tehdä pimeää työtä niin kauan, kun mitään kiinteää suuromaisuutta ei synny.

Sen sijaan, kun tällainen 160 euroa huoran pyllyyn joka perjantai-ilta lykkivä mies hoitaa oma firmaa/käy töissä verottaja kyllä katsoo, että hän maksaa veronsa tuonkin osalta.

Prostituutio on feministien
salajuoni. Se tulee kieltää ja ne jotka siihen syyllistyvät tulee eristää yhteiskunnasta ja syväjäädyttää vuosiksi
eteenpäin.

Se mistä seksissä tavalla
tai toisella maksetaan on IHMISEN markkina-arvoero ja naisethan
sen huolettomasti käyttäytymällä
määrittelevät kullekin miehelle vaatimalla heiltä ominaisuuksia, joita heillä ei itsellään (laiskuuden vuoksi) ole.

Arvostan huomattavasti
enemmän miestä, joka ottaa tehtäväkseen pokata 1000 lutkaa veroa maksavasta ravintolasta, kuin sitä, joka käy maksamassa pimeitä tuloja suomalaisille huorille. Hyi, YÄK!


BMAD

Jape kirjoitti...

paavo: "villen kuulopuheen ja muistivirheen tarjoama 100€ summa kuulostaa suurelta, vaikka toki sellainen helposti menee, jos matkustaa pidempiä matkoja naisen tavatakseen, jos ja yhteisen yön epäonnistumisen epätodennäköisyyden takia joutuu varalta ottamaan hotellihuoneen, niin helposti menee yli 100€"

Mikä muistivirhe tai kuulopuhe? Täälläkin Henkan blogiassa hieman aiemmin linkatussa Hesarin Teppo M:ää koskevassa artikkelissa todetaan näin:
Omilleen Teppo ei pääse, vaikka hän voittaisikin vedon. Yhden naisen pokaaminen aiheuttaa keskimäärin 100 euron kulut.

Eli missä se virhe on?

Vortac kirjoitti...

Joo, ton blogin uskottavuus on aika huonossa jamassa, etenkin noiden vinkkien osalta. Siis siinähän suoraan alistutaan naiselle. Kirjoittajalla ei ole mitään hajua, miten naisia oikeasti isketään. Tollanen tekniikka kyllä -voi- toimia tietyille miesyksilöille, esim. julkkiksille, jne. mutta yleisesti ottaen naisia ei isketä tarjoamalla heille juomaa, se on alistumista. Naiset eivät yleisesti ottaen kiihotu alistuvista miehistä.

- Vortac

tpjs kirjoitti...

En pidä tuota sataa euroa mitenkään epärealistisena arviona, jos iskutekniikka siis on se mitä epäilen. Teppo M luultavasti pyörii aika kalliissa pintakuppiloissa, joissa keskioluttuoppi maksaa vähintään 5 euroa ja drinksut paljon enemmän. Vaikka hän luultavasti ei itse juo kovin paljon (se olisi tuhoisaa naisen iskemisen kannalta), naiselle pitää tarjota drinkkejä ja juomiin menee suhteellisen maltillisellakin juomisella useita kymppejä. Naiseen vaikutuksen tehdäkseen voi myös antaa avokätisesti tippiä portsarille ja miksei tarjoilijoillekin. Sitten päälle vielä taksimatka jommankumman kämpille (Teppo taisi asua aika lähellä keskustaa, mutta naisen luo mentäessä voi joutua mihin periferiaan tahansa eli jo matkaan voi mennä sellaiset 30 euroa), mahdollisesti jotain yöpalaa snägäriltä ja ilmeisesti jatkoja ajatellenkin on pitänyt ostaa se viinipullo... Satanen saattaa olla jopa vähän alakanttiin. :)

Vortacin kanssa olen kyllä samaa mieltä, ei juomien tarjoaminen tuntemattomille naisille ole kovin hyvä iskutapa. Aikanaan kun opiskelin liiketaloutta amk:ssa (en valmistunut ikinä), sitä sanottiin opiskelijapoikien porukoissa hukkainvestoinniksi. Samaisessa koulussa oli myös paljon näitä opiskelijatyttöjä, jotka baarireissuilla maksoivat itse vain narikan ja ensimmäisen siiderin, mutta olivat silti aina ihan tuhannen päissään ja ajoivat taksilla ympäri kaupunkia. Miesten laskuun, nääs, ja osasivat vielä hoitaa homman sillä tavalla etteivät edes harrastaneet seksiä niiden miesten kanssa.

Henry kirjoitti...

Rahalliset kustannukset ovat tietenkin yksi asia iskennässä, mutta keskivertomiehelle suurimmat kustannukset ovat psykologisia ja ajan ja energian tuhlauksesta johtuvia. Tietenkin myös työmäärälle voi laskea hinnan. Ja mitä elmpi markkina-arvo on, sitä epämiellyttävämpää touhusta tulee ja sitä huonommat ovat tulokset.

jorma kirjoitti...

"Vortacin kanssa olen kyllä samaa mieltä, ei juomien tarjoaminen tuntemattomille naisille ole kovin hyvä iskutapa."

Riippuu ihan täysin siitä, miten tarjoaa, kuka tarjoaa, kenelle tarjoaa ja koska tarjoaa. Apua siitä on vain, jos on tilannetajua ja homma sujuu oikeaan suuntaan muutoinkin.

Ja onhan noissa neuvoissa monia hyviä, joskin aika itsestäänselviä ja tuhanteen kertaan kuultuja, juttuja. Esimerkiksi alkoholia kannattaa käyttää hyvin maltillisesti. Tässähän homma menee todella monella mönkään. Naisen huomiointi, kuuntelu ja liian päällekäyvyyden välttäminen ovat varmasti myös hyviä suosituksia. Ihan yksinkertaista, järkeenkäypää ja toimivaa.

tikka kirjoitti...

paavo, paavo.. : "Minkä sen hinnaksi sitten rahassa arvioi riippuu tulotasosta ja siitä aversiosta jota kokee tunteiden teeskentelyyn ja naisen miellyttämiseen."

jälleen kerran, onko yllättävääkään ettei lohkea jos hampaat irvessä täytyy teeskennellä että tuntisi mitään positiivista naista kohtaan? kyllä naiset sen huomaavat.

"on runsaasti miehiä, jotka haluavat ainoastaan rakastella, joiden mielestä seksistä maksaminen prostituoidulle on höhlää ja tyhmää."

jos haluaisit ainoastaan hampurilaisen niin olisiko yhtä lailla höhlää ja tyhmää mennä ostamaan sellainen rahalla hampparipaikasta?

tpjs kirjoitti...

"Riippuu ihan täysin siitä, miten tarjoaa, kuka tarjoaa, kenelle tarjoaa ja koska tarjoaa. Apua siitä on vain, jos on tilannetajua ja homma sujuu oikeaan suuntaan muutoinkin."

Juu, jossain treffeillä homma varmasti toimiikin, tai muuten siinä vaiheessa kun nainen on jo jollain lailla tuttu ja suhtautuu mieheen positiivisesti. Mutta seuran hankkiminen ensisijaisesti tarjoamalla drinksuja täysin tuntemattomille naisille on kyllä huono strategia, siinä ei luultavasti saa rahalleen vastinetta.

Henry kirjoitti...

Jos hilloa on riittävästi, niin paremmin varmaan toimii rahamiehen tyylinen kaikille tarjoaminen seurueessa. Silloin voi luoda kuvan itsestään varakkaana, eikä drinksusta tule naiselle ostetun naisen oloa.

Jape kirjoitti...

tikka: "olisiko yhtä lailla höhlää ja tyhmää mennä ostamaan sellainen rahalla hampparipaikasta?"

Minusta tämä hampparipaikka kuullostaa ennemminkin paikalta, josta yli empaattinen nainen voi hommata syrjaytyneen, rikollisen tai muuten vaan epäsosiaalisen miehen - hampparin - jonka nainen voi sitten yrittää rakastaa terveeksi ja yhteiskuntakelpoiseksi yksilöksi. :)

tikka kirjoitti...

jaaha, jape löysi sanasta hamppari sivumerkityksen. lienee kyseessä synonyymi hampuusille? kantasanaksi löytyi googlettamalla hamn bus = satamajätkä. tuon loppuosan, "bus" ymmärtäisin viittaavan verbiin busa (synon. bråka), joka kääntyisi suomeksi suunnilleen puuhailla, kolttostella.

jorma kirjoitti...

"Mutta seuran hankkiminen ensisijaisesti tarjoamalla drinksuja täysin tuntemattomille naisille on kyllä huono strategia, siinä ei luultavasti saa rahalleen vastinetta."

Näin on, sitä pitää käyttää harkiten.

jorma kirjoitti...

"Silloin voi luoda kuvan itsestään varakkaana, eikä drinksusta tule naiselle ostetun naisen oloa."

Niin, ei siitä mitään numeroa pidä tehdä.

Paavo kirjoitti...

tikka. en arvosta kommenttiasi lohkeamisesta ja hampaat irvessä menosta lainkaan. viittaat, että minä kokisin aversiota tunteiden teeskentelyyn ja ettei minulle lohkeaisi. ne voivat olla totta tai ei, mutta en halua seksielämästäni ja arvoistani näin henkilökohtaisesti keskustella, ja on epäkohteliasta niihin liittyvin heitoin dismissata minun argumenttini.

tarkoitin sitä, että vietelläkseen naisen, miehen pitää olla jotain muuta kuin normaalisti olisi. sehän on kaikkien teponkin tarjoamien iskumenetelmien takana. se että annetaan ymmärtää jotain. teeskennellään kiinnostusta henkilöön, vaikka haluttaisiin vain yhdyntää. mitä vaikeammalta ja raskaammalta se tuntuu, niin sitä hintavampaa viettely on. moni voi nauttia viettelystä ja siitä kuinka saa manipuloitua naisia. ei kaikki. monille sellainen epärehellisyys joka naisten iskutekniikoiden käyttämiseen voi olla raskasta, ja vaikka he siihen kykenisivätkin, niin tekevät niin vain epätoivoisimmillaan.

ja rakastelulla tarkoitin siis sitä rakastuneiden välistä seksiä. ja niiden miesten mielestä, jotka eivät halua tunteetonta seksiä ja haluavat vain rakkausseksiä, niin seksin ostaminen vaikuttaa typerältä ja hölmöltä, koska ostettu seksi ei voi koskaan olla rakkausseksiä.

niille varakkaille miehille, jotka haluavat vain tunteettomasti panna jotakuta kauneahkoa pimua seksin osto vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta.

kummatkin voivat tuomita toisten preferenssit, mutta kummankaan toimintaa tai preferenssejä ei pitäisi valtion taholta lainsäädännöllä tuomita.
...

Henry kirjoitti...

Tämä neuvo 9. "Älä ole aina äänessä." on hiukan koominen, varsinkin introverille nörtille esitettynä.

tikka kirjoitti...

jaaha, paavo. ymmärsin rakastelusi väärin. ajattelin "ainoastaan rakastelun" tarkoittavan nimenomaan aktia ja vain aktia (ilman tunteita), sinä ilmeisesti seksiä ainoastaan rakastetun ihmisen kanssa. silkka väärinymmärrys siis.

sanavalintojeni ruotiminen ymmärretty ja yritetään ottaa huomioon jatkossa.

pelimiesten ohjeista en ole saanut sellaista kuvaa että miehen pitäisi kauheasti teeskennellä tunteita iskutilanteessa naista saadakseen. harva nykynainen on niin naiivi että odottaa mieheltä jotain korneja "tämä on ikuista rakkautta"-heittoja ensitapaamisella baarissa. pikemminkin riittää kun sanoo jotain kohteliasta ja naista imartelevaa hänen olemuksestaan - peruskohteliaalle ja positiiviselle ihmiselle se ei liene liian vaikeaa. mitään ei siis tarvitse valehdella jos ylipäätään näkee maailmassa ja ihmisissä mitään kaunista.

Jape kirjoitti...

tikka: "jaaha, jape löysi sanasta hamppari sivumerkityksen. lienee kyseessä synonyymi hampuusille?"

Juu, tuo "löytö" oli tämän päivän tähtihetkeni, vissiin :)

Kyllä. Kyllä (mielestäni) hampuusin synonyymi on juuri hamppari. Kumpikin kuvaa käyttökielessä epäsosiaalista (nuorta)miestä. En sitten tiedä mistä on saanut nimensä hampparin käyrä? Onko se ö-luokan makkaraa, jonka pääkäyttäjäkuntaa ovat juuri ö-luokan miehet, hampparit (hampuusit)? No en tiedä, eikä kait hirveän tärkeää olekaan tietää onko näin vai ei. :)


Mielenkiintoinen tuo sanaselvityksesi, tuo voinee ihan pitää paikkansa. Et sinä ihan turhaan kouluja ole käynyt / käy, tikka ! :)

No niin, nyt täytyy valmistautua futismatsiin TV:stä. Liekö siellä hampuuseja kentällä? No en tiedä, mutta pari humppatukkaa siellä ainakin on, oletan :)

Anonyymi kirjoitti...

Surkeaa luettavaa. Naisena minusta tuntuu, että on parempi olla yksinään kuin olla minkäänlaisessa suhteessa näin ajattelevien tai käyttäytyvien miesten kanssa.
Minä en koskaan baarissa istuskellut tai jonkun surkean drinkin ilahduttamana kaulaan hypännyt, en edes pidä alkoholista (kyllä, sellaisiakin naisia on olemassa)ja rakastelu on mielestäni mielekästä vain jos molemmat todella rakastavat toisiaan ihmisinä.
Kyllä sitä ihmiset nykyisin itseään halvalla myyvät.Jotkut naiset / miehet drinkkien / illallisten / ulkomaan matkojen jne. takia, jotkut vain seksiä saadakseen.
O tepora, o mores.

Anonyymi kirjoitti...

Luulisin, että tällä Tepolla on todella vakava itseluottamuksen puute ja hän yrittää todistaa, sekä itselleen että muille, että kyllä hän on sitten ihan kuin ukko ylijumala näissä asioissa.

PS 1:Todella kiltit tytöt eivät baareissa loju.

PS 2:Drinkki tai illallinen ei pitkälle vie, - ei Suomessa vielä nälkään näännytä !

PS 3: Alfa Romeo on omahyväisen iskijätyypin tunnusmerkki, samoin kuin jokin Burberry paita, järkevälle naiselle moiset detaillit ovat jo sinäänsä punaisia varoitusmerkkejä.

Älykäs huora taas arvaa, että jos selkeänä pysyy, tämä tyyppi pystyy hinnan maksamaan, - sen yhden kerran nimittäin.

Tätä voisi jatkaa, mutta alkoi tylsistyttämään jo,- kuten varmain sinuakin.

Havaintoja kirjoitti...

Pillutonta elämää elävät esiintyvät täällä pillunsaannin asiantuntijoina.

Jos he saisivat, eivät he tänne aamusta iltaan kirjoittelisi.

tpjs kirjoitti...

"Pillutonta elämää elävät esiintyvät täällä pillunsaannin asiantuntijoina."

Noh, noh. Pillutonta elämää elävät voivat olla hyvinkin asiantuntijoita sen suhteen, miten sitä pillua EI saa. Siitäkin riittää paljon kirjoittamista.

"Jos he saisivat, eivät he tänne aamusta iltaan kirjoittelisi."

Aika seksiaddikti saa olla, jos joka päivä nussii aamusta iltaan. Välillä on pidettävä taukoa, ja mitäpä muutakaan siinä tekisi kuin kirjoittaisi kommentteja tänne Henryn blogiin. Sitten taas sadetakki päälle ja menoksi!

havaintoja kirjoitti...

Hyviä pointteja!

Mutta silti "välillä" ihmetyttää:)

Henry kirjoitti...

"Aika seksiaddikti saa olla, jos joka päivä nussii aamusta iltaan. Välillä on pidettävä taukoa, ja mitäpä muutakaan siinä tekisi kuin kirjoittaisi kommentteja tänne Henryn blogiin. Sitten taas sadetakki päälle ja menoksi!"

Niin, jos elämässä laittaa prioriteetit kohdalleen, niin eihän siihen paljon muuta jää kuin loputon jyystö ja blogin kommentointi. Puutarhanhoito on enemmänkin naisten puuhia. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Henry:
"Niin, jos elämässä laittaa prioriteetit kohdalleen, niin eihän siihen paljon muuta jää kuin loputon jyystö ja blogin kommentointi. Puutarhanhoito on enemmänkin naisten puuhia. :-)"

Aika usein itsekin tulen
seksipuuhista suoraan nettiin ja sitten alkaa kauhea vänkääminen kun nykynaiset on niin
syvältä. :-) Seuraavassa vaiheessa saatankin olla jo saattamassa avovaimoani Helsinki-Vantaan
lentoasemalle...

Vaikka jotkut naiset ovatkin
poikkeuksia, ei tuo
kriittisyys yleisellä tasolla ole lähtenyt. Siitäkään huolimatta, että monet ystävät
nauravat pitkään jatkuneelle nettiharrastukselleni.


Bmad

Vortac kirjoitti...

Juu, jossain treffeillä homma varmasti toimiikin, tai muuten siinä vaiheessa kun nainen on jo jollain lailla tuttu ja suhtautuu mieheen positiivisesti. Mutta seuran hankkiminen ensisijaisesti tarjoamalla drinksuja täysin tuntemattomille naisille on kyllä huono strategia, siinä ei luultavasti saa rahalleen vastinetta.

Totta puhut, veliseni. Jos ostat drinkin naiselle, ALISTUT. Ja nainen ei voi katsoa alistuvaa miestä ylöspäin, joten nainen ei voi myöskään seksuaalisesti haluta sellaista miestä tai kiihottua hänestä. (nyt sitten SM-jutut ovat asia erikseen, niistä en tiedä, enkä haluakaan tietää, vaikka blacker koettaa survoa niitä joka keskusteluun aika iljettävällä tavalla)

Yleensäkin naiset käyttävät miehiä hyväksi, jotta saavat näitä ilmaisia drinkkejä, mutta lähtevät baarista aivan toisten miesten matkaan. Kokeilkaapa tätä livenä, jos olette eri mieltä - ehkäpä se todellisuus pikkuhiljaa kouriin alkaa tuntua.


Jos hilloa on riittävästi, niin paremmin varmaan toimii rahamiehen tyylinen kaikille tarjoaminen seurueessa. Silloin voi luoda kuvan itsestään varakkaana, eikä drinksusta tule naiselle ostetun naisen oloa.


Tämä onkin aivan pelimiesoppaiden mukaista. Ja tämä on poikkeus, jota en muistanut tuoda huomioon.

Siis, _ON_ ihan oikein ja okei tarjota ventovieraallekin naiselle, _JOS_ olet luonteeltasi sellainen, että tarjoaisit miespuolisellekin ventovieraalle tyypille.

Eli nyrkkisääntönähän pelimiesoppaissa juurikin todetaan, että jos et tiedä missä menee tarjoamisen ja tarjoamattomuuden raja (pihtaaminen kahvikupissa jos naisella ei ole varaa maksaa omaansa tms. olisi taas köyhän ja tiukkapipoisen ihmisen merkki), niin mieti, että miten paljon tarjoaisit ihan normaalitilanteessa miespuolisille kavereillesi. Saman verran voit tarjota sitten naisellekin.

Meikäläinen esimerkiksi on luonteeltansa hyvinkin anteliasta tyyppiä, ainakin jos on varaa olla sitä, ja mielelläni tarjoan muille ihmisille usein ihan hetken mielijohteestakin. Siis olivatpa ne muut ihmiset mitä sukupuolta tahansa.

Mutta nykytilanteessa en mielelläni tarjoa naisille yhtään mitään, vaikka he vaikuttaisivatkin päällepäin mukavilta - sillä naiset saavat joka tapauksessa niin hitosti kaikenlaista ilmaiseksi, että punttien tasaamiseksi on parempi tarjota miehille aina. Miehet harvoin saavat niin paljon ilmaiseksi kuin naiset ihan arkipäiväisesti.

Tuo koko seurueelle tarjoaminen on kyllä ihan toimiva juttu, se on psykologisesti täysin eri tilanne kuin pelkästään yhdelle naiselle tarjoaminen. Tämä muistuttaa muuten myös sitä seikkaa, että voit kosketella naista enemmän, jos olet luonteeltasi koskettelijatyyppiä (tai osoitat olevasi sellainen luonteeltasi, ei tarvitse toki olla oikeasti) - eli koskettelet myös muita miehiä esim. olkapäähän puhuessasi heille ja niin edelleen - silloin nainen rentoutuu ja näkee tämän luontaiseksi piirteeksesi, joka kuuluu osana persoonaasi, eikä ihmettele sitä sen enempää ja helpommin mukautuu siihen.

Jokainen, joka tuntee ihmisen psyykettä edes hitusen, ymmärtää kaiken tämän todeksi ihan itsestäänselvinä asioina. Mutta muilla voi olla vaikeuksia ymmärtää. Nykyään olen oppinut, että ihan miten itsestäänselvää tahansa puhuu, niin aina löytyy ihmisiä, jotka väittävät vastaan (etenkin täällä sekoilevat femakot ja anonyymit ja muut hörhöt ovat tämän läksyn minulle opettaneet), joten siksi tämä loppukaneetti.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"nainen ei voi myöskään seksuaalisesti haluta sellaista miestä tai kiihottua hänestä. (nyt sitten SM-jutut ovat asia erikseen, niistä en tiedä, enkä haluakaan tietää, vaikka blacker koettaa survoa niitä joka keskusteluun aika iljettävällä tavalla)"

Noo, ehkä joka 10. keskusteluun,
jos liioitellaan.

Ihan tiedoksesi: minulla ei ole sellaista römpsytin/panoviettiä, mikä useimmilla, ja myöskin
haluan seksiltä muutakin kuin sen tarpeenhoidon ja kiihkeän
painautumisen.

SM on action
näytelmäseksiä tosiasiassa, eikä tarvita kondoomeja/e-pillereitä kun ei paneskella. Vain luovuutta ja avoimmuutta ja uskallusta perversioida vakaviakin asioita, mutta ei niinkään melaa mekkoon. :)

"Mutta nykytilanteessa en mielelläni tarjoa naisille yhtään mitään, vaikka he vaikuttaisivatkin päällepäin mukavilta - sillä naiset saavat joka tapauksessa niin hitosti kaikenlaista ilmaiseksi, että punttien tasaamiseksi on parempi tarjota miehille aina.

Samaa mieltä, suomalaisille
feministihuorille on turha tarjota mitään kättä pitempää, se menee kuitenkin väärään käyttöön. Mutta ei se pihtaaminenkaan taida auttaa, kun niin paljon saavat :)
Hauskahan noiden feministien kanssa on joskus riidellä, kun he kuvittelevat olevansa
vallan huipulla, mutta sitten huomaavatkin olevansa täysiä typeryksiä.

Siis jos ei itse hermostu. ;)

Bmad