torstaina, heinäkuuta 31, 2008

Briatore

National Post Editorial Board: Larry Summers gets his revenge on Harvard

Math Is Harder for Girls

THOUSANDS of deadbeat dads are fleeing to New Zealand to escape paying child maintenance.

Tutkimuksen mukaan 100 prosenttia työssä käyvistä venäläisnaisista on kertonut joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi, The Daily Telegraph kertoi. 80 prosenttia vastanneista piti mahdottomana, että nainen voi saada ylennyksen, mikäli ei suostu seksiin esimiehen kanssa.

Flavio Briatore's wife shows off her bikini body on honeymoon... as Sir Philip Green tags along for the ride

"A disgrace to the man race" ja Snickers Super Bowl Ad (Youtube)

11 kommenttia:

jorma kirjoitti...

Poikien ympärileikkaukset aiotaan sallia Suomessa


Taas on sosiaali- ja terveysministeriö, tuo tasa-arvoasioista vastaava ministeriö, aktiivisesti vähentämässä sukupuolten välistä tasa-arvoa ja lisäämässä miehiin (tai poikiin) kohdistuvaa sukupuolisyrjintää. Ihmisoikeuksia ei siis Suomessa ole kaikilla (miehillä), se on ministeriön kanta.

Jape kirjoitti...

jorma: "Poikien ympärileikkaukset aiotaan sallia Suomessa"

Järkyttävä ratkaisu! Nyt kiinnostaisi kovasti tietää, koska tasa-arvoviranomaiset oikein herää, ja ryhtyvät - tasa-arvoisesti - vaatimaan myös tyttöjen ympärileikauksen sallimista?

On käsittämätöntä kuinka ministeriö meinaa tehdä puolustuskyvyttömien poikalasten pahoimpitelystä ja silpomisesta laillista.

jorma kirjoitti...

"Nyt kiinnostaisi kovasti tietää, koska tasa-arvoviranomaiset oikein herää, ja ryhtyvät - tasa-arvoisesti - vaatimaan myös tyttöjen ympärileikauksen sallimista?"

Niitähän vastustetaan aktiivisesti. Tähän asiaan kyseisiltä viranomaisilta on turha odottaa mitään reaktiota. Korkeintaan voidaan taas valehdella, kuinka tyttöjen ympärileikkaukset olisivat muka jotenkin "eri asia", vaikka nuo valheet on ammuttu alas jo vuosia sitten. Selkärangattomia, miehiävihaavia pelkureita koko lauma.

jorma kirjoitti...

Pentti Arajärvi: Tottukaa vahvoihin naisiin, miehet

Koskas naiset aikovat tottua vahvoihin miehiin?

jorma kirjoitti...

Miehen peniksenjatke katkesi - vaimo otti eron

jorma kirjoitti...

Tutkimus: Sinkuilla suurempi riski sairastua Alzheimeriin

Jorma kirjoitti...

"Tutkimuksen mukaan 100 prosenttia työssä käyvistä venäläisnaisista on kertonut joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi"

Pientähän tuo on Suomen tilanteeseen verrattuna, vai mitä, Anne Moilanen?

Anonyymi kirjoitti...

Tämän uutisen täytyy olla emävaleta, sillä tällä palstallahan on esitetty varma tieto siitä, ettei suomessa ole paritusta eikä prostituoiduilla ole koskaan ollut mitään ongelmia:

KRP: Prostituoituja painostetaan jatkamaan uhkaamalla sukulaisia
31.7.2008 12:34
Suomessa toimivat ulkomaiset prostituoidut tulevat kuitenkin maahan vapaaehtoisesti ja tietoisina siitä, että he tulevat tarjoamaan seksipalveluita, kertoo Keskusrikospoliisi torstaina julkaisemassaan tiedotteessa.


Ihmiskaupalla tarkoitetaan tekoa, jossa tekijä esimerkiksi uhrin riippuvaista asemaa tai erehdystä hyväksikäyttäen ottaa tämän valtaansa saattaakseen hänet prostituutioon, pakkotyöhön tai muihin ihmisarvoa loukkaaviin olosuhteisiin.

Paritus voi muuttua ihmiskaupaksi, jos prostituoitua estetään luopumasta prostituutiosta ja hänet saadaan ihmiskauppasäännöksessä mainittuja keinoja käyttäen jatkamaan toimintaansa.
Poliisi selvitti maalis-kesäkuun aikana eri puolilla maata toteutetussa operaatiossa, onko prostituoitujen joukossa parituksen tai ihmiskaupan kohteeksi joutuneita henkilöitä, jotka tulisi ohjata auttamisjärjestelmään.

Suomessa toimivat ulkomaiset prostituoidut tulevat yleensä maahan vapaaehtoisesti ja tietoisina siitä, että he tulevat tarjoamaan seksipalveluita.

Tässä mielessä he eivät ole ihmiskaupan uhreja. Parittajat saattavat kuitenkin painostaa naisia jatkamaan prostituutiossa keinoilla, jotka voivat täyttää ihmiskaupparikoksen tunnusmerkistön.

Jorma kirjoitti...

"Parittajat saattavat kuitenkin painostaa naisia jatkamaan prostituutiossa keinoilla, jotka voivat täyttää ihmiskaupparikoksen tunnusmerkistön."

Ehkä, ehkä ei. Tuoktakaan ongelmaa tuskin edes olisi, jos Suomen parituslainsäädäntö olisi kunnossa. Nykyinen juuri ruokkii rikollisuutta, kun seksipalvelujen myyjän vuokraisäntää tai heidän ilmoituksiaan julkaisevaa tahoa pidetään pariitajina. Nämä naurettavuudet pois, ja homma olisi sillä selvä.

Anonyymi kirjoitti...

vai niin....

"Heikoimmilla olevat prostituoidut työskentelevät parittajien asunnoissa
Julkaistu: 15:17

helsingin sanomat

Prostituutioon liittyy Suomessa ihmiskauppaa, selviää poliisin keväällä tekemässä tutkimuksessa.

Enimmäkseen ihmiskauppa ilmenee keinoissa, joilla parittajat painostavat seksipalveluita myyviä naisia pysymään prostituution parissa.

Keskusrikospoliisin, useiden kaupunkien poliisilaitosten sekä rajavartiolaitoksen laajassa operaatiossa selvitettiin, liittyykö prostituutioon Suomessa ihmiskauppaa tai paritusta.

Poliisi epäilee, että heikoimmassa asemassa olevat prostituoidut työskentelevät parittajien hallussa olevissa yksityisasunnoissa. Poliisi aikookin jatkaa selvityksiä joidenkin tapausten osalta.

parittajien toiminta viittaa joiltain osin ihmiskaupparikoksiin.

Lain mukaan paritus muuttuu ihmiskaupaksi, kun prostituoitu pakotetaan jatkamaan työtään. Ihmiskaupparikosta epäillään myös silloin, kun prostituutio tapahtuu parittajan yksin sanelemilla säännöillä, joiden rikkominen johtaa palkatta tai alennetulla korvauksella työskentelyyn.

Tutkimuksessa ilmeni myös tapauksia, joissa prostituoitujen mahdollisuus poistua paritusrenkaasta on estetty uhkailemalla väkivallalla. Nekin luetaan ihmiskaupparikosten piiriin. "

Jorma kirjoitti...

"Poliisi epäilee, että heikoimmassa asemassa olevat prostituoidut työskentelevät parittajien hallussa olevissa yksityisasunnoissa."

Seksipalvelujen myyjien pitäisi voida vuokrata asuntoja siinä missä muidenkin, ilman, että heidän vuokraisäntäänsä leimataan parittajiksi. Kun lainsäädäbntö on, mitä on, se ajaa seksipalvelujen myyjiä rikollisten piiriin, jotta kämppä /työpaikka löytyisi edes jostain. Lakia on liberalisoitava.