maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Hynys-mysteeri explained

Haluatko hurmata naisen? – Tee pilaa itsestäsi

The Eligible-Bachelor Paradox

17 kommenttia:

jorma kirjoitti...

Nuoret suomalaisnaiset ovat kärttyisiä hermoraunioita

Jigari kirjoitti...

Eiköhän James Bondin Cocky & Funny -asenne pure sata kertaa paremmin kun Huggiesin itseironiat.

Miksi mediassa muuten kovasti opetetaan sitä, mikä mukamas puree naisiin. Asennekasvatusta?

jorma kirjoitti...

Fast track to femininity: Why competing with men has left women out of touch with their feminine side

Lord B. kirjoitti...

Itseironia ei totisesti pure ainakaan naisiin. AT-mies jos harjoittaa itseironiaa, hänellä on "huono itsetunto".

Vortac kirjoitti...

No, tuollainen itsensä haukkuminenkin voi toimia OSANA naisen iskemistä, mutta ei se kyllä pelkkänä keinona toimi mihinkään.

Eräs playeri joskus selitti sitä jossain konferenssissa, kuinka AFC't aina koettavat esittää parempaa kuin ovatkaan - jos nyt rehellisesti heitätkin arvoasi alentavan kommentin ihan muina miehinä ja jatkat sitten jutustelua ihan hyvällä tuulella, se ikäänkuin kertoo naiselle, että et ole iskemässä häntä, ja hän voi rentoutua - koska ei kai kukaan naista iskevä nyt alkaisi yhtäkkiä itseään parjaamaan, heh.

(Esimerkki, jota se heppu käytti siinä luennossa oli läskiys - eli tyyliin 'Oho, enpä voi uskoa että oon lihonu näin paljon'.. se tekee keskustelusta heti inhimillisempää, koska otat sen naisen ikäänkuin toisena ihmisenä, keskustelukumppanina, joten naisen ei tarvitse pitää suojia sua vastaan tai pelätä että koetat iskeä häntä.. joten hän rentoutuu, joten hänet on helpompi iskeä (jos tietää mitä tekee).. jne..)

Eli on siinä jotain perää, mutta jos nyt tavallinen AFC/ATM/nörtti tms. alkaa parjaamaan itseään naiselle ja kuvittelee sillä saavansa pesää, niin pettymys tulee kyllä olemaan melkoinen.

Tässä pätee kuten niin monessa asiassa elämässä - moni asia toimii, jos sen tekee oikein ja tietää mitä tekee.. mutta ei muuten.

- Voertac

unbelieving kirjoitti...

Siis oletteko te ihan tosissanne näiden atm-juttujenne kanssa? Vai onko tämä(kin) sittenkin jotain itseironiaa? Ei kai maailma nyt vastakkaisen sukupuolen kusivehkeiden ympärillä pyöri?

Anonyymi kirjoitti...

http://abcnews.go.com/TheLaw/story?id=5390158&page=1%22%3Earrested%20for%20sex%20in%20the%20park

Poliisi järjesti kivan ansan miehille.

Olen matemaagikko kirjoitti...

Un(fucking)believing dixit:

Siis oletteko te ihan tosissanne näiden atm-juttujenne kanssa? Vai onko tämä(kin) sittenkin jotain itseironiaa? Ei kai maailma nyt vastakkaisen sukupuolen kusivehkeiden ympärillä pyöri?


Dito:

Tottakai maailma pyörii (vastakkaisen) sukupuolen kusivehkeiden ympärillä! (Jos jokin on truismi, niin tämä!)

Se, että nörtit innostuvat myös säieteorioista, sumerien nuolenpääkirjoituksesta tai Baysläisestä todennäköisyystulkinnasta ei muuta asiaa.

Säälihän se on, että nörttien harrastukset eivät ole seksikkäitä, mutta pitääkö niiden päälle sentään sylkeä?

(En ole katkera. Elän mukavassa parisuhteessa nörtin kanssa. Katson olevani vitunmoinen poikkeus.)

Panu kirjoitti...

Tämä tosiaan on huvittavaa tämä alituinen puhe "itseironian" välttämättömyydestä.

Jos jollakulla on pakko olla itseironiaa ihan luonnostaan, niin tyypillisellä depressioon taipuvaisella nörtillä, koska se on yksinkertaisesti mielenterveyden säilyttämiseksikin välttämätöntä.

Mutta nörtin itseironisuus - vaikka se olisi kuinka älyllistä ja kaunokirjallisilla vaikutteilla höystettyä itseironiaa - on naisen mielestä vain yksi merkki siitä, että mies on huonoitsetuntoinen surkimus ja omegauros.

Suurin osa nuorista naisista on yksinkertaisesti niin tyhmää ja sivistymätöntä porukkaa, että hienostunutkaan itseironia ei niille mene perille. Ne nyt vain ovat niin vitun typeriä, latteita ja mitättömiä. Ja akateemiset ovat kaikkein surkeimpia - tyypillisen ronskin hoitsun huumorintajuun nörtin itseironia luultavasti uppoaa paremmin kuin akateemisiin ämmänkääkkänöihin.

Olen matemaagikko kirjoitti...

Panu dixit:

"Jos jollakulla on pakko olla itseironiaa ihan luonnostaan, niin tyypillisellä depressioon taipuvaisella nörtillä, koska se on yksinkertaisesti mielenterveyden säilyttämiseksikin välttämätöntä."

Mitä tuohon nyt voi muuta sanoa kuin, että AAMEN!

Mukaillen vanhoja tarinoita: Vain ihminen on kärsinyt niin pajon, että hänen oli pakko keksiä huumori -- vain mies on kärsinyt niin paljon, että hänen oli pakko keksiä itseironia.

Huomattavaa on, että feministit eivät varsinaisesti loista itseironian saralla!

Anonyymi kirjoitti...

Maalauksia plastiikkakirurgiasta

PS. Huumorintajuttomille femakoille tekisi hyvää spruutata habanerotahnaa pilluun ja rassata perään pulloharjalla. Vitsi vitsi.

Anonyymi kirjoitti...

73-year-old porn star bedazzles Japan's aged

Jorma kirjoitti...

Pekingiin poikkeuksellisen vähän suomalaisia naisyleisurheilijoita

Ja taas naisia "syrjitään". Pravdan femujen mielestä tarpeeksi moni nainen ei pääse Pekingiin turistiksi.

jorma kirjoitti...

Lehti: Hukuttamista yrittänyt nainen naureskeli poliisille

"Ystävänsä hukuttamisyrityksestä maanantaina vangittu nainen vain naureskeli, kun sai kuulla poliisin selvittävän asiaa."

jorma kirjoitti...

Susanna Sievinen: Lasten etu on tärkeintä

"Hän muistuttaa, että matka Helsingistä Ateenaan kestää lentoteitse vain viisi tuntia."

Lasten etu?

Anonyymi kirjoitti...

Jotta emme kuitenkaan liikaa uutisesta innostuisi, kannattaa huomata seuraava kohta (sitaatti Ilta-Sanomien mukaan):

"- Tutkimusten mukaan huumorintaju vetoaa seksuaalisesti etenkin naisiin. Itseironia on huumorin lajeista eniten puoleensa vetävä, antropologi Gil Greengross kertoo brittilehti Daily Mailissa kaksi vuotta kestäneen tutkimuksen tuloksista.

Greengross kuitenkin varoittaa, ettei ennestään epäsuosittujen miesten kannata kokeilla itseironiaa. Antropologin mukaan se saa heidän elämänsä näyttämään todellistakin säälittävämmältä."

Että se siitäkin sitten; jotkut eivät vain voi voittaa. Huomionarvoista muuten on, että tuossa sekä tunnustetaan ATM-ilmiölle olennainen huomio siitä, miten keinot ovat toissijaisia tekijään verrattuna (aivan kuten flirtin ja seksuaalisen häirinnän kohdalla) että lisäksi epäsuosiota ja säälittävyyttä pidetään synonyymeina.

Tästä huolimatta minä ainakin aion jatkaa itseironisella linjalla, ja juuri itseni ja oman mielenterveyteni takia, en tehdäkseni naisiin vaikutusta.

"Sen sijaan suosittujen miesten kannattaa ehdottomasti iskeä itseironialla.
- Itseironia kertoo usein, ei pelkästään älykkyydestä ja verbaalisesta lahjakkuudesta, mutta myös hyveistä kuten nöyryydestä."

Voi pojat, tämäpä vasta yllätys. Seuraavaksi joku varmaan toteaa tutkimuksellaan, että suositut miehet voivat jopa tehdä suoria seksuaalisia aloitteita... Ikävä kyllä uutisoinnissa jää hieman epäselväksi, mitä hyötyä näistä ilmenevistä lahjakkuuksista ja nöyryydestä sitten on, koska jokainen korkeammin koulutettu ATM tietää, ettei niillä ainakaan tuon suosion kanssa mitään tekemistä ole.

Se siitä, takaisin Suomi24:lle terrorisoimaan.

- Hämärän rajoilta

Vortac kirjoitti...

Niin no juuri tuota tarkoitin - itseironia kyllä toimii, JOS tietää mitä tekee. Mutta pelkkänä keinona se tuo vain miinuspisteitä.

Jos siis osaa kohottaa omaa arvoaan joko luontaisesti tai opetellusti (playerit) naisen silmissä, silloin voi käyttää taktisesti -oikeissa paikoissa- tuota itseironia-juttua, jolla ikäänkuin madalletaan omaa arvoa, jotta saadaan jotain muuta - esimerkiksi nainen rentoutumaan, jotta voidaan sitten taas jatkaa peliä siitä helpommin eteenpäin.

Se on vähän niinkuin shakki - shakkimestarit usein uhraavat jopa arvokkaitakin nappuloita ASEMAN hyväksi, mutta amatöörille ei kannata neuvoa että "hei, uhraa hitosti arvokkaita nappuloita"..

Ymmärtänette esimerkin.

- Vortac