sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Naisten miesmakua on vaikea ymmärtää

Kotiteollisuuden Hynynen on Suomen seksikkäin

Panisitko Jouni Hynystä?

Kuva

78 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Kieltämättä melko erikoinen miesmaku naisilla. Ilmeisesti ainakin osaltaan kyse on siitä, että kyseessä on julkkis, mikä on niin monille naisille suuri plussa.

Jorma kirjoitti...

En panisi, mutta Hynysen kolumnikokoelma: "Rakkaudella, Hynynen" on tutustumisen arvoinen. Hän ei silittele suomalaisia naisia myötäkarvaan. Se on aina hyvä asia.

Sitä paitsi: "Ei parta pahoille kasva, turpajouhet joutaville", mikä selittääkin naisten melko onnettoman parrankasvun.

Henry kirjoitti...

Yleensähän naiset sanovat, että miehen pitää käydä suihkussa, kammata hiukset, pukeutua tyylikkäästi ja pisteenä i:in päälle olla hyvin varusteltu. Six-päcki on plussaa.

jorma kirjoitti...

Kyllä kai näiden rokkitähtien yms. boheemien julkkistähtien kohdalla on tavattu tinkiä aika paljon noista yleisistä ulkonäkö- ja siisteysvaatimuksista. Tämä Hynynen tuskin on edes siitä kaikkein sottaisimmasta päästä, sillä eiköhän hän sentään sauno joskus.

Anonyymi kirjoitti...

YYYÄÄÄKKKK!!!En koskis tikullakaan.Tosin,kyseessä onkin Rumba-lehti...

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Homo sanoi...
"Kieltämättä melko erikoinen miesmaku naisilla. Ilmeisesti ainakin osaltaan kyse on siitä, että kyseessä on julkkis, mikä on niin monille naisille suuri plussa."

Joillakin naisilla,ei kaikilla.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Huomattavan suurella määrällä naisista.

Panu kirjoitti...

Hei, jos tuo Hynynen on Suomen seksikkäin, näköjään minullakin on mahdollisuuksia moiseen titteliin. Ei muuta kuin nahkavaljaat päälle, housut pois ja estradille rokkia laulamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos baarimikko olisi ollut mies, niin eiköhän häneltä olisi vähintäänkin jo yritetty kynsiä silmät päästä, heittää juomat naamalle tai syyttää raiskauksesta:

Jalkapallo pilaa laatuajan

Aaro kirjoitti...

Ihan osuva kolumni nykyisestä parisuhteiden kertakäyttökulttuurista (varsinkin julkkisten)

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200807248001658_k5.shtml

Arawn kirjoitti...

Kannattaa nyt ehkä huomioida, KETKÄ äänestivät Hynysen seksikkäimmäksi: Rumban lukijat. Kyseessä ei siis ole mikään "näin Suomen naiset yleisesti ajattelevat" -äänestys vaan "näin ajattelevat rokkilehden naispuoliset lukijat" -äänestys. Jälkimmäisten mielipide saattaa hyvinkin poiketa edellisten mielipiteesti.

Ja ei, en panisi. Enkä lue Rumbaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Itävallan Lidleissä ole/ollut joskus käytössä se kuukautisotsapanta? Naismyyjät, joilla on kuukautiset joutuvat käyttämään otsapantaa, silloin heillä on lupa käydä työaikana vessassa?

Anonyymi kirjoitti...

Arawn, et voisikaan panna, koska vain naista pannaan eli laitetaan. Siis peenis pildeen. Naiset eivät siis pane, naista pannaan.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn:n piitkästä kommentista voi taas päätellä että aikaa on ihan liikaa ja verbaalinen pätevyys kaipaa harjoittelua.
Teit kuten arvelinkin, tartuit jokaikiseen lauseseen vieläpä erikseen ja vaivauduit keksimään mukamas nokkelia vastaväitteitä. Kyllä meillä on hauskaa kuin Melukylän lapsilla konsanaan kustannuksellasi.

Arawn kirjoitti...

:D :D

(Huomatkaa piiiitkä kommentti!)

Jape kirjoitti...

Arawn: "Kyseessä ei siis ole mikään "näin Suomen naiset yleisesti ajattelevat" -äänestys vaan "näin ajattelevat rokkilehden naispuoliset lukijat" -äänestys. Jälkimmäisten mielipide saattaa hyvinkin poiketa edellisten mielipiteesti."

Hmmm... eivätkö "rokkilehden naispuoliset lukijat" kuulu osana myös kattoryhmään "Suomen naiset yleisesti"? Tätä taustaa vasten kommenttisi viimeinen lause tulee outoon valoon... :)

Arawn kirjoitti...

Jape: Totta kai se kuuluu, mutta se on vain pieni osa. Kuuluvathan esimerkiksi homomiehet kattoryhmään "Suomen miehet yleisesti", mutta jos heitä pyydettäisiin nimeämään halutuin seksikumppani, kukaan tuskin väittäisi, että Suomen miehet yleisesti haluavat panna toisia miehiä?...

Anonyymi kirjoitti...

"Hei, jos tuo Hynynen on Suomen seksikkäin, näköjään minullakin on mahdollisuuksia moiseen titteliin. Ei muuta kuin nahkavaljaat päälle, housut pois ja estradille rokkia laulamaan."

Luultavimmin ei olisi, koska sinä et todennäköisesti osaa kirjoittaa liikuttavia kappaleita etkä ainakaan nettipersoonasi perusteella tippaakaan nauraa itsellesi vittuillessasi muille. Ne ovat molemmat Hynysen vetovoiman olennaisia osia, toinen osoittaa aina seksikästä lahjakkuutta ja toinen itsevarmuutta. Lisäksi Jounilla on komeat kasvonpiirteet ja sinä olet huomattavasti häntä lihavampi.

Mutta jos esiinnyt jossain kuvailemallasi tavalla, tulen kyllä katsomaan mikäli suinkin pääsen.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Totta kai se kuuluu, mutta se on vain pieni osa. Kuuluvathan esimerkiksi homomiehet kattoryhmään "Suomen miehet yleisesti", mutta jos heitä pyydettäisiin nimeämään halutuin seksikumppani, kukaan tuskin väittäisi, että Suomen miehet yleisesti haluavat panna toisia miehiä?..."

No juu, tietysti. Mutta esitit asian niin, että olisi jokin kollektiivi "Suomen naiset yleensä" johon Rumba lehden naiset eivät kuuluisi. Jokainen tietysti esittää mielipiteitä yksilönä eikä ryhmänä. Kyllä homokin voi lausua miehen mielipiteen, eikä vain homon mielipidettä, vai väitätkö toisin? On paljon asioita, jotka eivät aina kierry tähän seksiteemaan, jolloin homon mielipide edustaa aivan pätevästi miehen mielipidettä. Tietääkseni kyselyissä ei ole eroteltu oletko: Mies, Nainen vai Homo tai Lesbo.

Tuskin homot väittäisi, että Suomen miehet yleisesti haluavat panna toisia miehiä, mutta feministit ja muut häiriintyneet näin kyllä voivat väittää ja ovat väittäneetkin...

Anonyymi kirjoitti...

"Luultavimmin ei olisi, koska sinä et todennäköisesti osaa kirjoittaa liikuttavia kappaleita etkä ainakaan nettipersoonasi perusteella tippaakaan nauraa itsellesi vittuillessasi muille. Ne ovat molemmat Hynysen vetovoiman olennaisia osia, toinen osoittaa aina seksikästä lahjakkuutta ja toinen itsevarmuutta. Lisäksi Jounilla on komeat kasvonpiirteet ja sinä olet huomattavasti häntä lihavampi.
Mutta jos esiinnyt jossain kuvailemallasi tavalla, tulen kyllä katsomaan mikäli suinkin pääsen."

Kotiteollisuuden biisit ovat
tämän onnettoman neonkyynelajan roskaa. Hynysen karisma on lähinnä ahistuksen paisuttelussa ja se vetoaa suomalaisiin "yksinkertaisiin, mutta tyhmiin ja saalistaviin" sieluihin.

Liikuttavaa tuollainen
toimeliaisuus ei ole, vaikka bändin massasuosio voi sitä surkuhupaisuudessaan ollakin.

"Kuolemanjärvi" esimerkiksi voi olla melodialtaan toimiva ja tarttuva biisi, mutta depressiivinen lähestymistapa elämään ei ole mitenkään
perusseksikästä, vaan enemmänkin kyse on energian haaskauksesta ja musiikin väärinkäytöstä. Nämä tällaiset nimet vaan tuppaavat nousemaan kaiken kritiikin yläpuolelle, samaan tapaan kuin vaikkapa Megadeth.

KT:n biisit ovat tylsää
mekaanista kuulalaakeripoppia metal-soundeilla, ja siitä bändistä on vaikea mitään hienoa löytää, sellaista mitä itse kuuntelisin rakastetun kanssa tai edes yksinäni muualla kuin Anttilan vaateosastolla. Bändi on yhtä turha orkesteri, kuin suuri osa muistakin 2000-luvun
poprykmenteistä.

Jos ajattelee naista, joka
näkee Hynysen seksikumppanina niin kaipa se on helpointa valita sellainen mies, jonka poraaminen on yleisesti hyväksyttyä. :>

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Jape kirjoitti:
"Tuskin homot väittäisi, että Suomen miehet yleisesti haluavat panna toisia miehiä, mutta feministit ja muut häiriintyneet näin kyllä voivat väittää ja ovat väittäneetkin..."

Kyllä homokokeilun voi aivan
hyvin tehdä kuka tahansa.
En tarkoita, ettäkö pitäisi, mutta ei siinä sen kummemmasta asiasta ole kysymys, kuin munan työntymisestä perseeseen. Ne,
jotka homoilusta yrittävät jotain filosofiaa tai uskontoa vääntää, voisivat sensijaan vähän miettiä mitä puhuvat. Elämä on kuitenkin naisen ja miehen yhteistä pääomaa.
Se millä mulkkuaan silloin tällöin stimuloi on toinen juttu.

Bmad

Jape kirjoitti...

Bmad: "Kyllä homokokeilun voi aivan
hyvin tehdä kuka tahansa."

Niin varmaan voi, ja olet ilmeisesti tehnytkin. Mutta se mikä sinusta on mielenkiintoinen kokeilu, ei välttämättä kiinnosta toisia miehiä. Puhut siis vain omasta puolestasi.

Bmad: "Ne, jotka homoilusta yrittävät jotain filosofiaa tai uskontoa vääntää, voisivat sensijaan vähän miettiä mitä puhuvat."

No kuka tässä jotain filosofiaa tai uskontoa yrittänyt ko. aiheesta vääntää?

seeds kirjoitti...

Enpä panisi minäkään.

Ilmeisesti kyse on tosiaan kapeahkon viiteryhmän (ei niin nuoret rokkinaiset?) mieltymyksestä, ja mikäs siinä, kukin tyylillään, mutta löytyy niitä muunlaisiakin mieltymyksiä. Kuten esim. Tudors tv-sarjan miespääosan esittäjä, jota on taidettu ihan suomalaisissakin lehdissä hehkuttaa varsinaiseksi seksikkyden ruumillistumaksi. Vähän eri tyyppiä kuin tuo Hynynen.

Aaro kirjoitti...

Hynynen on maskuliininen, ulospäinsuuntautunut läpänheittäjä, julkkis...onhan siinä jo plussaperusteita. Tietynlainen junttimainen viinanjuonnin ylistäminen voi olla miinus mutta onko se sitä tässä maassa. Enemmän ihmettelen Ville Valon suosiota teinien ja nuorten naisten keskuudessa. Valo on aika androgyyni ulkonäöltään ja esiintyessään flegmaattinen, ketjupolttaja. Lisäksi Valon puheet ovat usein hämäriä.

Marika kirjoitti...

Ihan mielenkiintoinen pointti tuosta takkutukasta :) Todellinen miesihannehan löytyy täältä: http://ihannekumppani.blogspot.com

tikka kirjoitti...

esitän valistuneen arvauksen, että hevarit/rokkarit pitävät tavallista enemmän pitkälettisistä miehistä kuten hynynen. yhtenä hevareiden/rokkareiden alaryhmänä taas tunnetaan angstaavat ja viiltelevät teinit - ja heille puolestaan maistuu usein maanisdepressiivinen villevalo. gooteille taas kelpaisi marilyn manson -tyyppinen heppu. jne. kuten arawnkin epäili, KAIKKI naiset kollektiivina eivät varmaankaan äänestäisi voittoon hynystä tai vastaavaa rantarosvon näköistä tyyppiä.

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kirjoittajaan.

"kuten arawnkin epäili, KAIKKI naiset kollektiivina eivät varmaankaan äänestäisi voittoon hynystä tai vastaavaa rantarosvon näköistä tyyppiä."

Eikös se vanhas-masa voittanut kaikkien naisten kollektiiviäänestyksen? Näissä vertailuissa pitää aina ymmärtää, että erilaisten naisten (ja miesten) top-kumppanit ovat hyvin erilaisia. Joku brad pitt nuroena ei varmasti ole nelikymppisten mieleen ihan samalla tavalla kuin parikymppisten.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Niin varmaan voi, ja olet ilmeisesti tehnytkin. Mutta se mikä sinusta on mielenkiintoinen kokeilu, ei välttämättä kiinnosta toisia miehiä. Puhut siis vain omasta puolestasi."

Eivät olleet kauhean mielenkiintoisia siitä huolimatta, että olen niitä tehnyt. Koen kyllä siinä samaa vastenmielisyyttä, kuin muutkin miehet. Tyyppi, jonka kanssa olen niitä enimmäkseen tehnyt on kyllä aikamoinen babyface.

"No kuka tässä jotain filosofiaa tai uskontoa yrittänyt ko. aiheesta vääntää?"

No typeräähän se on loukkaantua tai vaivautua ajatuksesta, että toisen kyrpä on omassa perseessä. Homoilla taas on se uskomus, että naiset on pahoja ja heihin ei tarvitse koskea.
Homokokeiluun ei tarvitse
vastentahtoa ryhtyä, mutta erogeenisen mieskokemuksen kauhistelu osoittaa hurskautta ja uskonvaraisuutta.


Bmad

Jape kirjoitti...

Bmad: "Tyyppi, jonka kanssa olen niitä enimmäkseen tehnyt on kyllä aikamoinen babyface."

Auttoiko tämä tilanteeseen suhtutumisessa / asennoitumisessa miten?

Bmad: "No typeräähän se on loukkaantua tai vaivautua ajatuksesta, että toisen kyrpä on omassa perseessä."

No kuka on loukkaantunut tai vaivautunut? Ei kai sellaisesta pidä loukkantua tai vaivautua, mitä ei ikinä ole eikä tule tapahtumaan?

Bmad: "Homokokeiluun ei tarvitse
vastentahtoa ryhtyä, mutta erogeenisen mieskokemuksen kauhistelu osoittaa hurskautta ja uskonvaraisuutta."

Sinähän puhut ihan kuin Arto Jokinen ja Markku G. Soikkeli, kaksi homososialistia.
Siitä vaan - sinä voit käyttää hanuriasi miten ja mihin haluat, kun et vain toisten ihmisten oikeuksia, itsemääräämisoikeutta ja ruumiillistakoskemattomuutta touhuillasi loukkaa.

tikka kirjoitti...

jape: "sinä voit käyttää hanuriasi miten ja mihin haluat, kun et vain toisten ihmisten oikeuksia, itsemääräämisoikeutta ja ruumiillistakoskemattomuutta touhuillasi loukkaa."

mitenkäs bmad on sinua loukannut tai miksi epäilisit hänen sellaista mahdollisesti tekevän? ja jos et edes epäile niin miksi moisia edes kirjoittelet? :)

Jape kirjoitti...

tikka: "mitenkäs bmad on sinua loukannut tai miksi epäilisit hänen sellaista mahdollisesti tekevän?"

Hmmm...missä olen sanonut että Bmad olisi minua loukannut, tai loukkaisikaan?

tikka: "ja jos et edes epäile niin miksi moisia edes kirjoittelet? :)"

Häh? Mitäs minä nyt taas kirjoitin väärin muka? Eikös tuo lause, jota sinäkin lainasit tuossa ylempänä ole ihan asiallinen lause?

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Bmad: "Tyyppi, jonka kanssa olen niitä enimmäkseen tehnyt on kyllä aikamoinen babyface."
Auttoiko tämä tilanteeseen suhtutumisessa / asennoitumisessa miten?"

Siten, että se tuntui kivalta,
ainakin jossain määrin. Tuskinpa esim. Jouni Hynysen kanssa panisin, kun haen
seksistä
nimenomaan herkkyyttä. ;>

"No kuka on loukkaantunut tai vaivautunut? Ei kai sellaisesta pidä loukkantua tai vaivautua, mitä ei ikinä ole eikä tule tapahtumaan?"

No kai siihen jokin syy on
olemassa, ettei tule tapahtumaan. Ajatellaan, että homoilu on ihan hirveetä, enkä minä halua sellaista
kokea. Tai sitten ajatellaan, että naiset on out. Mutta ei siinä
vapaa-ajattelijalle mitään sen kummempaa ole. Senkus vaan ottaa kyrvän perseeseen
ja nautiskelee.

"Sinähän puhut ihan kuin Arto Jokinen ja Markku G. Soikkeli, kaksi homososialistia."

En edes muista.

"Siitä vaan - sinä voit käyttää hanuriasi miten ja mihin haluat, kun et vain toisten ihmisten oikeuksia, itsemääräämisoikeutta ja ruumiillistakoskemattomuutta touhuillasi loukkaa."

Allah, allah.

Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"mitenkäs bmad on sinua loukannut tai miksi epäilisit hänen sellaista mahdollisesti tekevän? ja jos et edes epäile niin miksi moisia edes kirjoittelet? :)"

On se surkuhupaista seurata tätä homoilun ja muiden seksuaalisuuntausten mystifiointia
ja vierastamista. Maailmaa on muka nähty, mutta seksistä ei tiedetä
yhtään mitään.

Jos joku mies haluaa vaikka naisen potkivan munille niin ei sellainen halu tarkoita esimerkiksi, että ko. mies olisi joku profeministi.
http://www.ballbustinguniverse.com


Bmad

Jape kirjoitti...

Bmad: "Siten, että se tuntui kivalta,ainakin jossain määrin."

Heh heh hee - sinähän riitelet itsesi kanssa, kun kirjoittelet ristiriitaisuuksia.

Juuri hetki sitten olit tätä mieltä: "Koen kyllä siinä samaa vastenmielisyyttä, kuin muutkin miehet."

Bmad: "No kai siihen jokin syy on olemassa, ettei tule tapahtumaan"

Ei siihen mitään _erityistä_ syytä tarvitse olla. Kait se niin on että ihmiset eivät halua luontoaan vastaan toimia. EI sen kummempaa.

Bmad: "Ajatellaan, että homoilu on ihan hirveetä, enkä minä halua sellaista
kokea."

Viittaan edelliseen kohtaan ja totean, että ei tätä tarvitse edes erityisesti ajatella eikä hirvitellä. Kukin toimii oman luontonsa mukaan. Ja jos homoilu on jollekin oman luonteen vastaista niin ei sitä tarviste edes kauheasti ajatella, että en halua sitä kokea. Ne asiat jotka kukin kokee oman luonteensa ja luontonsa vastaiseksi ei pyöri kokoajan mielessä, että en tuota halua kokeilla.

Bmad: "Senkus vaan ottaa kyrvän perseeseen ja nautiskelee."

No siitä vaan, hupinsa kullakin.

Bmad: "Allah, allah."

Ole hyvä vaan :)

Panu kirjoitti...

Anonyymipellefemakko:

Luultavimmin ei olisi, koska sinä et todennäköisesti osaa kirjoittaa liikuttavia kappaleita

Anonyymipelle ei sitten ole tutustunut kappaleeseeni "Öyhöt kapakan"? :D

...etkä ainakaan nettipersoonasi perusteella tippaakaan nauraa itsellesi vittuillessasi muille.

Niin tai sitten sinä olet anonyymipellefemakkojen tapaan liian tyhmä ja mielikuvitukseton huomaamaan sitä.

Mutta vakavasti puhuen: "Itselleen nauraminen" kuuluu niihin ominaisuuksiin, jotka naisen mielestä ovat seksikkäitä YTM:ssä ja todella epäseksikkäitä ATM:ssä. Kun YTM nauraa itselleen, se osoittaa hyvää itsetuntoa, kun ATM nauraa itselleen, se osoittaa huonoa itsetuntoa, vaikka se sujuisi molemmilta yhtä luontevasti ja samoin sanakääntein.

YTM:yyden ja Hynysen suosion oleellisempi piirre lienee se, että Hynynen ei pokkuroi suomalaisille naisille, kuten täälläkin on jo todettu.

tikka kirjoitti...

jape: "Hmmm...missä olen sanonut että Bmad olisi minua loukannut, tai loukkaisikaan?"

siinä lainauksessani oli mielestäni sellaista meininkiä. toki vain vienosti kyselin, että oliko niin että bmad uhkasi sinua jotenkin.

"Häh? Mitäs minä nyt taas kirjoitin väärin muka? Eikös tuo lause, jota sinäkin lainasit tuossa ylempänä ole ihan asiallinen lause?"

juu, ei siinä lauseessa mitään väärää ollut. kiinnosti vaan tietää mahdolliset taustat moisen kirjoittamiselle.

jotta saisit hieman etäisyyttä asiaan, tehdään pikku rinnastus: joku kirjoittaa kokeilleensa myös kasvissyöntiä vähän aikaa eikä siinä ollutkaan mitään kauheaa. toinen vastaa että syö mitä haluat, kun et vain toisten ihmisten oikeuksia, itsemääräämisoikeutta ja ruumiillistakoskemattomuutta touhuillasi loukkaa. eikö tuossa vastauksessa ole mielestäsi edelleenkään mitään liiottelun makua? tai arkaan paikkaan sohaisua? :)

Anonyymi kirjoitti...

"Eikös se vanhas-masa voittanut kaikkien naisten kollektiiviäänestyksen? Näissä vertailuissa pitää aina ymmärtää, että erilaisten naisten (ja miesten) top-kumppanit ovat hyvin erilaisia. Joku brad pitt nuroena ei varmasti ole nelikymppisten mieleen ihan samalla tavalla kuin parikymppisten."

Vanhas-Masa on äänestetty seksikkäimmäksi jossain 50+ naisille tarkoitetussa Eeva-lehdessä.Ei siis hänenkään kohdalla voida puhua mistään naisten kollektiivisesta ihailusta.Paitsi hieman kypsempien naisten kohdalla.Varmasti 40+ naisten keskuudessa melko suosittu mutta nuoriin naisiin vetoavat "kollektiivisesti" hieman nuoremmat miehet.Uskallan väittää että joku Cristiano Ronaldo on enemmän nuorten naisten mieleen noin "kollektiivisesti" tai joku OC-stara,kuten vaikkapa se Lukea näytellyt heppu.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

Tosin jos olisin joku 40+ nainen,niin voisihan se Matti Vanhanenkin sytyttää.Mutta kun olen toistaiseksi aika kaukana siitä,niin ei oikein sytytä.Vaikka valta ja raha(tai yksinään rahakin,hih ;))on varmasti monien naisten mielestä seksikästä,niin kyllä on nuorillakin naisilla tietyt "ikärajat" sen suhteen mikä mies sytyttää ja mikä ei.Harva vanhakaan mies on NIIN rikas,että saisi sen korkean iän anteeksi nuorilta naisilta.

Ilkka Kanerva-tyyppiset ukot,jotka yrittävät ikäisiäni ovat ikäisteni naisten mielestä lähinnä säälittäviä ja vastenmielisiä,enkä muutenkaan tiedä ketään ikäistäni naista,joka pitäisi yhtään poliitikkoa seksikkäänä.Tietty jos joku vanhempi mies on ihan sikarikas,niin silloin voi saada(tai saa) parikymppisenkin,mutta aika harva on ja aika harvasta tulee sellainen,ja näin on myös poliitikkojen kohdalla.

Jouni Hynysen tyyliset ukot herättävät myös lähipiirissäni lähinnä ällötystä.Mutta rock-piireissä onkin ihan omanlaisensa ihannoinnin kohteet.Vähän boheemit sellaiset.

Tulipa tajunnanvirtaa ;)

Realisti

Jape kirjoitti...

tikka: "siinä lainauksessani oli mielestäni sellaista meininkiä. toki vain vienosti kyselin, että oliko niin että bmad uhkasi sinua jotenkin."

Sinun mielikuvituksesi nyt taas laukkaa :)
Ei Bmad minua millään lailla uhannut.

tikka: "juu, ei siinä lauseessa mitään väärää ollut. kiinnosti vaan tietää mahdolliset taustat moisen kirjoittamiselle. "

Myönnät, että lauseessa ei ollut mitään vikaa, silti tivaat syytä moisen lauseen kirjoittamisellle? Siis kerro yksiselitteisesti mitä tein väärin?

Tiedonjanosi on kyltymätön. :)
Jos voit tehdä tarkentavia kysymyksiä mieltäsi askarruttavista aiheista, niin koitan auttaa, jos vain voin.

tikka: "jotta saisit hieman etäisyyttä asiaan, tehdään pikku rinnastus: joku kirjoittaa kokeilleensa myös kasvissyöntiä vähän aikaa eikä siinä ollutkaan mitään kauheaa. toinen vastaa että syö mitä haluat, kun et vain toisten ihmisten oikeuksia, itsemääräämisoikeutta ja ruumiillistakoskemattomuutta touhuillasi loukkaa. eikö tuossa vastauksessa ole mielestäsi edelleenkään mitään liiottelun makua? tai arkaan paikkaan sohaisua? :)"

Mielestäni rinnastuksesi ontuu pahan kerran tällä kertaa. Mielestäni puhutaan ihan eri tason jutuista.
Toisaalta, jos nyt koitan soveltaa rinnastustasi, niin oletko sitä mieltä, että Hattulan päiväkodin hoitotädit toimivat ihan oikein, eikä ihmisoikeuksia, itsemääräämisoikeutta, tai ruumiillistakoskemattomuutta loukattu, kun hoitotädit väkisin syöttivät pikkulapsille soppaa? Kaikkea pitää kokeilla - eikö niin - muuten ei voi tietää että tykkääkö vai ei? Ja jos ei tykkää, niin voi sitten vaikka oksentaa ja sitten kiltti täti syöttää oksennukset piltille uudelleen.

Tämä tarkoittaa tiivistetysti, että jos joku kokeilee kasvissyöntiä ja tykkääkin siitä, niin ei se oikeuta ko. "valaistuksen" saavuttanutta henkilöä ryhtymään tunkemaan niitä kasviksia toisten kurkusta alas, vaikka on kuinka nannaa tämän valaistuneen mielestä. Eikä ole oikein soveliasta edes tuputtaa niitä rehuja, jos toinen sanoo EI. Vai olenko väärässä?

Että en tiedä oliko liioittelua...voi olla tai sitten ei.

Puhut taas arvoituksin, tikka. Mistä arkaan paikkaan sohaisusta nyt puhut? Mitä tarkoitat?

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Kukin toimii oman luontonsa mukaan. Ja jos homoilu on jollekin oman luonteen vastaista niin ei sitä tarviste edes kauheasti ajatella, että en halua sitä kokea. "

Toiset ajattelevat ja erittelevät motiivejaan ja toiset ei. Jotkut ihmiset eivät runkkaa, hyväksy tv:tä kotiinsa tai suostu astumaan lentokoneeseen. Jotkut eivät suostu homoilemaan.

Tosiasia kuitenkin on, että
homoseksuaalinen kokeilu loukkaisi keskivertomiestä syvästi. Reaktiot muistuttaisivat aika lailla pyhää vihaa. Ei siksi, etteikö perseessä oleva muna kiihottaisi, mutta se vaan on yksinkertaista liian
syntistä toimintaa.


Bmad

Jape kirjoitti...

Bmad: "Tosiasia kuitenkin on, että
homoseksuaalinen kokeilu loukkaisi keskivertomiestä syvästi."

Keskivertomies ei ryhtyisi vapaaehtoisesti homoseksuaaliseen kokeiluun. Mielestäni on epäoleellsita pohtia tämän kokeilun loukaavuutta, kun sitä ei keskivertomiehelle tapahdu.

Bmad: "Reaktiot muistuttaisivat aika lailla pyhää vihaa."

Mistä tiedät? Pelkkää arvailua!

Bmad: "Ei siksi, etteikö perseessä oleva muna kiihottaisi, mutta se vaan on yksinkertaista liian
syntistä toimintaa."

Subjektiivinen mielipide. Se mikä sinua kiihottaa ei välttämättä kiihota toisia. Toisaalta aivan hetki sitten olit sitä mieltä, että koet kyllä samaa vastenmielisyyttä, kuin muutkin miehet. Nyt taas on tuuli sinun viirissäsi kääntänyt suuntaa. Syntisyydellä ei tuossa ole minusta kovinkaan suurta merkitystä. Mutta kukin taaplaa tyylillään...

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Keskivertomies ei ryhtyisi vapaaehtoisesti homoseksuaaliseen kokeiluun. Mielestäni on epäoleellsita pohtia tämän kokeilun loukaavuutta, kun sitä ei keskivertomiehelle tapahdu."

Turha panna päätä pensaaseen.

"Mistä tiedät? Pelkkää arvailua!"

Ei täysin. Tietääkseni
olen homoillut myös sellaisen miehen kanssa, joka koki sen luonnon vastaiseksi, mutta suostui kuitenkin.

"Subjektiivinen mielipide. Se mikä sinua kiihottaa ei välttämättä kiihota toisia."

Mikä sinä olet sanomaan,
että se minua kiihottaa. Minua ei erityisemmin asia kiihota. Homoilu vaan on teko muiden joukossa, ei mikään seksuaalinen suuntaus.
Samalla tarjottimella on kaikki teot mitä mies voi tehdä.

"Toisaalta aivan hetki sitten olit sitä mieltä, että koet kyllä samaa vastenmielisyyttä, kuin muutkin miehet."

Niin koen. En voisi silti kieltää homoilun syntistä nautintoa, vaikka pelkkä kauniin naisen käsien näkeminen saa minut unohtamaan koko asian.


BMAD

Jape kirjoitti...

Bmad: "Turha panna päätä pensaaseen."

Heh heh hee - mitähän tämä tarkoitaa tässä yhteydessä?

Bmad: " Ei täysin. Tietääkseni
olen homoillut myös sellaisen miehen kanssa, joka koki sen luonnon vastaiseksi, mutta suostui kuitenkin. "

Jaa jaa, no tämän tiedon olet pimittänyt. No mitkä oli kaverin tunnelmat kauniin hetkenne jälkeen?

Bmad: "Mikä sinä olet sanomaan,että se minua kiihottaa."

No ihan vaan luen näitä tekstejäsi ja koska melkein joka toiseessa lauseessa puhut munan kiihottavuudesta perseessä(si) - "Ei siksi, etteikö perseessä oleva muna kiihottaisi" - niin ihan jo tuoltakin pohjalta päättelin että noin asianlaidan täytyy olla kohdallasi.

Bmad: "Minua ei erityisemmin asia kiihota./.../En voisi silti kieltää homoilun syntistä nautintoa"

Puhut kahdella suulla, ristiin. No ei se haittaa. :)

Bmad: "Homoilu vaan on teko muiden joukossa, ei mikään seksuaalinen suuntaus."

Homoilu on homojen hommaa. Homo on homoseksuaalinen. Homoseksuaalisuus on seksuaalinen suuntaus.

Anonyymi kirjoitti...

Jape kirjoitti:
"Heh heh hee - mitähän tämä tarkoitaa tässä yhteydessä?"

Sitä, että et ole valmis
tutkimaan homofobiasi motiiveja. Annetaan siis asian maata ainakin toistaiseksi.

"Jaa jaa, no tämän tiedon olet pimittänyt. No mitkä oli kaverin tunnelmat kauniin hetkenne jälkeen? "

Että ei enää homoilua. Ollaan ystäviä.

"No ihan vaan luen näitä tekstejäsi ja koska melkein joka toiseessa lauseessa puhut munan kiihottavuudesta perseessä(si) - "Ei siksi, etteikö perseessä oleva muna kiihottaisi" - niin ihan jo tuoltakin pohjalta päättelin että noin asianlaidan täytyy olla kohdallasi."

Erogeeninen kiihotus on
hiukan eri asia, kuin kiihotus yleisellä tasolla. Ei minua homoilu erityisemmin kiihota, vaikka siihen saatan lauetakin ja saada siitä vaikka millaisia
anaalituntemuksia.

"Homoilu on homojen "

Se on teko muiden joukossa,
ei tarvitse olla homo homoillakseen. Riittää kun valitsee tekojen tarjottimelta kohdasta H Homoseksuaalinen akti ja ryhtyy hommiin.

Bmad

Vortac kirjoitti...

Jape on oikeassa. Homoilu ei ole mikään 'teko', vailla seksuaalista suuntausta. Seksuaalinen suuntaus nimenomaan suuntaa ihmistä tietynlaisiin tekoihin ja kokemuksiin. Jos homoilu kiinnostaa, niin toki perse+muna-yhdistelmä kiihottaa. Jos taas ei kiinnosta, se ei kiihota. Hetero ei homoile, samoin kuin homo ei heteroile.

Se nyt vaan on aika vastenmielistä heterolle harrastaa homoseksiä, joka on luotaantyöntävää ja luonteenvastaista, seksuaalisen suuntauksen vastaista jne. Jos mies kiihottuu 'munasta perseessä', mies ei ole silloin hetero, vaan joko homo tai bi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Jape on oikeassa. Homoilu ei ole mikään 'teko', vailla seksuaalista suuntausta."

Ei se edellytä muuta kuin,
että alkaa homoilemaan ja ottaa tuon seksuaalisen suuntauksen käyttöön.

"Jos homoilu kiinnostaa, niin toki perse+muna-yhdistelmä kiihottaa. "

Ei se kiinnosta.

"Jos taas ei kiinnosta, se ei kiihota. Hetero ei homoile, samoin kuin homo ei heteroile. "

No hetero ei tietenkään
homoile, mutta eihän kukaan olekaan hetero. Ja kukaan ei ole
myöskään homo. Sekä hetero- että homoakti ovat tekoja, eivätkä viittaa ihmisiin.

"Se nyt vaan on aika vastenmielistä heterolle harrastaa homoseksiä, joka on luotaantyöntävää ja luonteenvastaista, seksuaalisen suuntauksen vastaista jne."

Niin siitä olen yrittänyt
virittää keskustelua, mikä siinä niin kauheaa on.


Bmad

tikka kirjoitti...

jape: "jos joku kokeilee kasvissyöntiä ja tykkääkin siitä, niin ei se oikeuta ko. "valaistuksen" saavuttanutta henkilöä ryhtymään tunkemaan niitä kasviksia toisten kurkusta alas, vaikka on kuinka nannaa tämän valaistuneen mielestä. Eikä ole oikein soveliasta edes tuputtaa niitä rehuja, jos toinen sanoo EI."

ja yrittikö bmad tunkea porkkanaansa sinun ryppyreikääsi? ei. siksi ihmettelinkin puolustuspuhettasi, kun kukaan ei tosiaan uhannut koskemattomuuttasi kauhealla kangellaan.

muihin saivarteluihisi en jaksa vastata - tyylisi näissä väännöissämme taitaa olla väsytystaistelu ja minä olen jo valmiiksi väsynyt.

Jape kirjoitti...

tikka: "ja yrittikö bmad tunkea porkkanaansa sinun ryppyreikääsi?"

En ainakaan huomannut. Mutta mitä porkkana tähän kuuluu? Menikö hermo, kun rinnastuksesi meni metsään? Taisi mennä, kun alkaa alatyyli olla pinnalla näissä kommenteissasi.

tikka: "siksi ihmettelinkin puolustuspuhettasi, kun kukaan ei tosiaan uhannut koskemattomuuttasi kauhealla kangellaan."

Missä sinä olet nähnyt minun puolustuspuheen, kun minua on jollain lailla uhattu?

tikka: "muihin saivarteluihisi en jaksa vastata - tyylisi näissä väännöissämme taitaa olla väsytystaistelu ja minä olen jo valmiiksi väsynyt."

Jaaha, minun puheenvuorot on saivartelua ja sinun sekä Bmad:in asiallista argumentaatiota? Olen eri mieltä! Miksi yleensä puutuit aiheeseen? No siksi, että huomasit taas herkullisen tilaisuuden koittaa vääntää heteromiehiä homoiksi - lempi aiheesi. Mikä sinua tässä teemassa kiihottaa? Täsmälleen samahan oli teema kun viimeksi ns. kunnolla asian tiimoilta kiistelimme. Sen jälkeen olikin rauhallista jonkinaikaa kun asia käytiin läpi, no nyt näyttää olevan taas sama tilanne ja riita päällä mokomasta aiheesta.

Meinaatko, että sinä tikka olet tässä ainut väsynyt? Väsyneitä tässä voi olla jotkin muutkin, mutta se mikä tässä on valitettavaa on se, että samaa juttua joutuu käymään uudelleen ja uudelleen läpi. Sinä esität kommentteja ja kun sinulle vastataan ja pyydetään täsmennyksiä, niin sinä heität pyyhkeen kehään. Loistavaa keskustelua !

Homot saavat minut puolesta homoilla, ei siinä mitään, kunhan homoilevat vaan keskenään, eikä tuputa toimintamalliaan toisille.

Liian kaunis teille kirjoitti...

Ei tossa Hynysessä muuten mitään vikaa ole, mutta surullisen pieni pikkeli sillä näkyy törröttävän tuolta nahkavyön paikkeilta. Eihän tuollaisen vale-machon kanssa viitsisi nussia. Plussaa hyvästä itsetunnosta kyllä.

Vortac kirjoitti...

Jape, sinäpä sen sanoit. Näin on minunkin kohdallani - homoilkoot niin paljon kuin huvittaa, kunhan eivät tule yleistämään että se on ihan normaalia touhua heteroille ja että kaikkien heteroiden pitäisi tykätä munasta perseessä.

Ja huomiosi tikasta on kyllä varsin osuva. Tikka ei voi sietää sitä, että ei saa feminatsoitua heteromiehiä homomiehiksi edes seksuaalisen valtansa avulla.

Siis että edes se, että ATM ei saa römpsää, ei tee ATM:stä homoa, näyttää olevan tikalle täysin ylitsepääsemätön ajatus käsittää. No, linnulla on linnun aivot.. ei voi odottaa kauhan täyttyvän jos on lusikalla annettu, niinkuin sanotaan.

- Vortac

Panu kirjoitti...

liian kaunis teille

Enpä usko. Laita nakukuvaa, niin katsotaan sitten.

Vortac kirjoitti...

Panu, jeps. Tähän mennessä tuo yksilö ei ole ilmentänyt kauneuttaan millään muotoa. Yleensäkin jos itseä pitää kehua, se on osoitus siitä että muut eivät kehu.

Ja kolmannekseen, oli kyllä tosi RUMASTI sanottu tuo mitä itsekehuinen akka tokaisi, joten hän (eli hänen sielunsa) ei todellakaan ole millään muotoa kaunis.

Hedelmistään puu tunnetaan..

- Vortac

Jape kirjoitti...

Vortac: "Näin on minunkin kohdallani - homoilkoot niin paljon kuin huvittaa, kunhan eivät tule yleistämään että se on ihan normaalia touhua heteroille ja että kaikkien heteroiden pitäisi tykätä munasta perseessä."

Näin. Bmadilla alkoi olla tuossa lopussa jo niin sekavaa settiä, että ei maksanut vaivaa enään vastata.

Bmadin mukaanhan "No hetero ei tietenkään homoile, mutta eihän kukaan olekaan hetero. Ja kukaan ei ole myöskään homo. "

Hoh hoijaa...ja voi jessus sentään :)

Vortac kirjoitti...

Jape: hehe, joo, toi oli jo lähes feministisen liturgian kaltaista sekopäisyyttä.

Mutta mitä voi Castanedalaisilta odottaa.. olen tavannut heikäläisiä ennenkin, ja heidän ristiriitaisuus-asteensa on aina ollut samaa luokkaa kuin feministien.

- Vortac

p.s. bmad varmaan on sitä mieltä, että homotkin kiihottuvat naisista ihan yhtälailla kuin heterotkin, kun nehän ovat vain sosiaalisia konstruktioita, eikö vain? Heh.. jos homo todella nyt laitetaan naisen kanssa alastomana samaan huoneeseen illalla, niin voin lyödä vetoa, että heppi ei ole värähtänytkään aamuun mennessäkään.Ehkä elämän simppelit perusasiat vain ovat liian vaikeita käsittää, tai sitten oma homous pitää äkkiä selittää pois omituisella sekavuudella, josta ei ota pirukaan selvää.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac kirjoitti:

"Ja kolmannekseen, oli kyllä tosi RUMASTI sanottu tuo mitä itsekehuinen akka tokaisi, joten hän (eli hänen sielunsa) ei todellakaan ole millään muotoa kaunis."

Samaa mieltä. Minulle
nyt on ainakin ihan turha tulla kehumaan uilkonäöllä, jos ei henkisesti ole mitään. Tuo huora (rumasti sanottu:), joka tässä huushollissa vakituisesti kanssani asuu sitä nimittäin omaa enemmän kuin tarpeen.

"Bmadin mukaanhan "No hetero ei tietenkään homoile, mutta eihän kukaan olekaan hetero. Ja kukaan ei ole myöskään homo. "

Aivan. Hetero- ja homoakti
ovat tekosia ihmisen valintapöydällä. Ihminen valitsee teon ja painaa enteriä. Se on sitten eri asia mitä eniten haluaa.

Jokaisella miehellä on vehkeet työntyä toisen anaaliin, joten ei se luonnotonta ole.

Yhtä hyvin voisi väittää, ettei anaali ole paskantamista
varten.

Alatyylistä juttuahan tämä on, mutta ei se tarkoita, ettenkö sitä tarkoittaisi.


BMAD

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Mutta mitä voi Castanedalaisilta odottaa.. olen tavannut heikäläisiä ennenkin, ja heidän ristiriitaisuus-asteensa on aina ollut samaa luokkaa kuin feministien."

No ei tässä mitään
ristiriitoja ole - ehkä olen ilmaissut asiat huolimattomasti ja ristiriitaisesti.

Minä en kyllä tosiaan näe ihmisiä seksuaalisesti suuntautuneina siinä mielessä, että ihminen olisi esimerkiksi homo tai hetero.

Jos mies on oppinut vierastamaan anaalia tai pillua
niin paljon, että uskoo kuuluvansa johonkin tuollaiseen fundamentalistiseen genreen, niin omapahan on häpeänsä.

"p.s. bmad varmaan on sitä mieltä, että homotkin kiihottuvat naisista ihan yhtälailla kuin heterotkin, kun nehän ovat vain sosiaalisia konstruktioita, eikö vain?"

E-en. Siis normaalimiehellä
tuo kiihottuminen on kohtuullisen erogeenista. Eli jos sulle tökätään kyrpä anaaliin saat siitä erogeenista fyysistä tyydytystä, mutta henkisesti juttu jää vajaaksi ja koet samalla ahdistusta.
Sama juttu, kuin minulla ja Japellakin. Ne ihmiset, joilla on vahvempana homosuuntaus kokevat samoin pillun suuntaan.

"Heh.. jos homo todella nyt laitetaan naisen kanssa alastomana samaan huoneeseen illalla, niin voin lyödä vetoa, että heppi ei ole värähtänytkään aamuun mennessäkään."

Tällaista fundamentalistista
äärimmäisyysajattelua, joka tuo samantien mieleeni lauman miesasiamuslimeja.

"Ehkä elämän simppelit perusasiat vain ovat liian vaikeita käsittää, tai sitten oma homous pitää äkkiä selittää pois omituisella sekavuudella, josta ei ota pirukaan selvää."

Juu, ehkä toi Tikka vois potkia suakin vähän munille.

Bmad

Jape kirjoitti...

Vortac: "tai sitten oma homous pitää äkkiä selittää pois omituisella sekavuudella, josta ei ota pirukaan selvää."

Aivan. Sama tuli minun mieleen, että Bmad teki havainnon, että hän onkin homo, niin nyt sitten pitää peitellä tätä vääntämällä kaikki miehet homoiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Aivan. Sama tuli minun mieleen, että Bmad teki havainnon, että hän onkin homo, niin nyt sitten pitää peitellä tätä vääntämällä kaikki miehet homoiksi."

Minä olen pääasiallisesti
heteroseksuaali. Jos sinä pelkäät
homoilua, niin se on oma
yksityisasiasi.

Sama vene, Jape.

BMAD

Jape kirjoitti...

Bmad: "Aivan. Hetero- ja homoakti ovat tekosia ihmisen valintapöydällä. Ihminen valitsee teon ja painaa enteriä. Se on sitten eri asia mitä eniten haluaa."

Ihmisen seksuaalisuus ei ole valittavissa valintakytkimellä, että tänään olen hetero ja huomenna voisin olla vaikka homo. Ihminen ei lähde kovinkaan helposti oman seksuaalisuutensa (ja moraalinsa) vastaisiin tekosiin vaikka se teoriassa ja fyysisesti oli mahdollistakin.

Bmad "Jokaisella miehellä on vehkeet työntyä toisen anaaliin, joten ei se luonnotonta ole."

Bensamoottorilla varustetun auton polttoainetankin täyttöaukosta voi työntyä myös dieselpistoolilla. Pitääkö ja kannataako näin tehdä? Onko järkevää?
Penis ja pillu on sukupuolielimiä ja tarkoitettu _suvunjatkamiseen_. Anaalipuolelta ei oikein tuo suvunjatkaminen onnistu, siksi se onkin luonnotonta. nykytietämyksen valossa nimenomaan penis ja pillu onvat yhteensopivia, luonnollisesti.

Bmad: "Yhtä hyvin voisi väittää, ettei anaali ole paskantamista varten."

No sinulla se kenties ei olekaan sitä varten. Olet ilmeisesti löytänyt sille tähdellisempää käyttöä.

Bmad: "Alatyylistä juttuahan tämä on, mutta ei se tarkoita, ettenkö sitä tarkoittaisi. "

Juu, on huomattu että olet ihan tosissasi sitä mieltä että anaalin ensisijainen ja keskeisin funktio ei ole paskominen.

Bmad: "Eli jos sulle tökätään kyrpä anaaliin saat siitä erogeenista fyysistä tyydytystä"

Ehkä sinä saat Bmad.

Bmad: "Sama juttu, kuin minulla ja Japellakin"

Mikä minulla ja sinulla muka on sama juttu?

Bmad: "Juu, ehkä toi Tikka vois potkia suakin vähän munille."

Hmmm...tässä on huolestuttavissa määrin huomattavissa feministeille tyypillistä kiihotusta ja yllytystä väkivaltaan ja väkivallan tekoon miestä kohtaan.

Jape kirjoitti...

Bmad: "Minä olen pääasiallisesti heteroseksuaali"

Aijaa, no vasta äsken olit sitä mieltä, että olet seksuaalisia luokitteluja vastaan näin:
"Minä en kyllä tosiaan näe ihmisiä seksuaalisesti suuntautuneina siinä mielessä, että ihminen olisi esimerkiksi homo tai hetero. "

No, sekava linjasi jatkuu.

Bmad: "Jos sinä pelkäät
homoilua, niin se on oma
yksityisasiasi."

Hmm...sinähän tästä homoilustasi julkista keskustelua halusit, kun halusit keskustella että mikä siinä niin kamalaa on homoilussa.

Minä en pelkää homoja enkä homoilua. Ne eivät vain ole minun juttuni. Jos sinä Bmad olet homo, ja tykkäät homoilla, niin siitä vaan, mutta älä oleta että muut tykkäisivät samasta mistä sinä. Minulla ei ole mitään homoja vastaan. Minä seison omalla tontillani ja homot omallaan ja kaikki on hyvin.

Bmad: "Sama vene, Jape."

Kertomasi perusteella me emme ole samassa veneessä Bmad. Sinä olet homoveneessä ja minä hetero.

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Ihmisen seksuaalisuus ei ole valittavissa valintakytkimellä, että tänään olen hetero ja huomenna voisin olla vaikka homo. "

Erilaiset seksuaalimuodot
ovat ihmisyyden valintapöydällä jatkuvasti ja ihminen pyrkii tietenkin tekemään joko a) mieleisiään päätöksiä tai b) toimimaan vanhan kaavan mukaisesti. Homoseksuaalinen ja heteroseksuaalinen akti ovat molemmat H-valikossa, kuten vaikka housun prässäys ja hiihtäminen. Ne eivät sieltä katoa, vaikka kuinka haluaisitkin.

"Ihminen ei lähde kovinkaan helposti oman seksuaalisuutensa (ja moraalinsa) vastaisiin tekosiin vaikka se teoriassa ja fyysisesti oli mahdollistakin."

Faktapuhetta. Moraalit
ovat useasti hankalia ja kuuluu samaan viiteryhmään, kuin kirkot ja uskonnotkin. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että ihmiset ovat äärimmäisen estyneitä ja
putkinäköisiä. Luonnon suomia mahdollisuuksia ei käytetä hyväksi ja ennenkaikkea niitä kartetaan
ja pelätään.

"Bensamoottorilla varustetun auton polttoainetankin täyttöaukosta voi työntyä myös dieselpistoolilla."

Huono vertaus, koska se tuhoaa moottorin. Sen sijaan mela perseessä tekee äärimmäisen hyvää erogeenisesti.

"Penis ja pillu on sukupuolielimiä ja tarkoitettu _suvunjatkamiseen_. "

Harvoinpa niitä siihen
käytetään.

"Anaalipuolelta ei oikein tuo suvunjatkaminen onnistu, siksi se onkin luonnotonta."

Ei se ole luonnotonta, muuta kuin suvunjatkamisen kannalta.
Erogeeninen hinkkaus ei liity suvunjatkamiseen. Siihen tarvitaan myös hedelmöitysvalmius.

"nykytietämyksen valossa nimenomaan penis ja pillu onvat yhteensopivia, luonnollisesti."

Ne ovat toistensa vastakohtia ja sopivat toisilleen erittäin
mainiosti. Homoseksuaalisuus on kitkaenergiaa ja sen takia se tuottaa ahdistusta niille, jotka ei ole fiksoituneet
kitkaan. Se ei kuitenkaan tarkoita että sitä pitäisi karttaa, sillä avaramielinen järkevä ihminen uskaltaa ottaa ilon irti kitkavoimista silloin tällöin.

"Juu, on huomattu että olet ihan tosissasi sitä mieltä että anaalin ensisijainen ja keskeisin funktio ei ole paskominen."

On se, mutta sillä voi tehdä
paljon muutakin.

"Ehkä sinä saat Bmad."

Jokainen saa, koska jokaisella on ne kriittiset alueet, joita
hinkataan.

"Mikä minulla ja sinulla muka on sama juttu?"

Se, että harrastamme mieluiten heteroseksiä.

"Hmmm...tässä on huolestuttavissa määrin huomattavissa feministeille tyypillistä kiihotusta ja yllytystä väkivaltaan ja väkivallan tekoon miestä kohtaan."

Enpä usko, että kukaan vaivautuu muniasi potkaisemaan.

"Hmm...sinähän tästä homoilustasi julkista keskustelua halusit, kun halusit keskustella että mikä siinä niin kamalaa on homoilussa."

Mutta et suostunut kertomaan ja se on nyt yksityisasiasi.

"Minä en pelkää homoja enkä homoilua. Ne eivät vain ole minun juttuni."

Uskomatonta FUNDAMENDALISMIA. En voi kun pudota tuolilta.

*klamps*

Bmad

Jape kirjoitti...

Bmad: "Homoseksuaalinen ja heteroseksuaalinen akti ovat molemmat H-valikossa, kuten vaikka housun prässäys ja hiihtäminen. Ne eivät sieltä katoa, vaikka kuinka haluaisitkin."

Missä ihmeen valikossa? Alkaa vaikuttaa siltä että olet pöllyssä.

Bmad: "Moraalit
ovat useasti hankalia ja kuuluu samaan viiteryhmään, kuin kirkot ja uskonnotkin."

Ei moraali mitenkään hankala ole. Jokainen luo oman moraalinsa ja koittaa sitä noudattaa parhaansa mukaan. Jos sinun moraalisi on erilainen kun jonkin toisen, ei sinun kannata tästä huolestua vaan huolehdit omasta moraalistasi ja annat toisten huolehtia omastaan. Lisäksi on vallala _yleinen_ moraalikäsitys joka koskee ja ohjaa jo isompia ihmisjoukkoja.

Bmad: "Yleisesti ottaen voisi sanoa, että ihmiset ovat äärimmäisen estyneitä ja
putkinäköisiä. Luonnon suomia mahdollisuuksia ei käytetä hyväksi ja ennenkaikkea niitä kartetaan
ja pelätään."

Yleisesti ihmiset ovat järkeviä eivätkä lähde jonkun satunnaishomon kotkotuksiin mukaan. Jokainen voi ja pitääkin toimia oman moraalinsa mukaan ilman että sinun siitä tarvitsee huolestua ja ryhtyä ohjeistamaan että tuo sinun moraalisi on väärin.

Bmad: "Huono vertaus, koska se tuhoaa moottorin"

Ihan hyvä ja aiheeseen sopiva vertaus.

Bmad: "Homoseksuaalisuus on kitkaenergiaa ja sen takia se tuottaa ahdistusta niille, jotka ei ole fiksoituneet
kitkaan."

Voi helevata mitä pullaa...
Ja heteroseksuaalisessa aktissa ei ole millään lailla kyse kitkasta ja kitkan kanssa tekemisissä olosta?

Bmad: "Enpä usko, että kukaan vaivautuu muniasi potkaisemaan."

Niin voi olla. Alkuperäinen väkivaltaan kehoittamisesi ja yllyttämisesi kohdistui Vortaciin.

Bmad: "Mutta et suostunut kertomaan ja se on nyt yksityisasiasi."

Ei se ole mitään nyt yksityisasia, vaan se on aina yksityisasia.

Bmad: "Uskomatonta FUNDAMENDALISMIA."

Eikös mitä, vaan järki ihmisen järki puhetta.

Bmad: "En voi kun pudota tuolilta."

Sinä olet tainnut tuolita jo useamman kerran pudota, ja välillä taidat olla pääsikin lyönyt, kun on niin sekavaa tämä puheesi. No toivottavasti suojasit nyt pudotessasi perseesi, aarteesi.

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Missä ihmeen valikossa?"

Tekojen valikossa, tietenkin.
Valitset tekosi useammista. Aina homoilu on vaihtoehto.

"Ei moraali mitenkään hankala ole. Jokainen luo oman moraalinsa ja koittaa sitä noudattaa parhaansa mukaan."

Ei koskaan pidä luoda kiristäviä moraaleja.

"Jos sinun moraalisi on erilainen kun jonkin toisen, ei sinun kannata tästä huolestua vaan huolehdit omasta moraalistasi ja annat toisten huolehtia omastaan."

Tämä on radikaali homomyönteinen keskustelu. En ole
täällä hyväksymässä kenenkään moraaleja, vaan antamassa niille kyytiä.

"Lisäksi on vallala _yleinen_ moraalikäsitys joka koskee ja ohjaa jo isompia ihmisjoukkoja."

Ei vaan yksilöitä, jotka
ovat sitoutuneet ko. moraaleihin toistensa painostuksesta.

"Yleisesti ihmiset ovat järkeviä eivätkä lähde jonkun satunnaishomon kotkotuksiin mukaan."

Ei kotkotuksiin kannata mukaan lähteä.

"Jokainen voi ja pitääkin toimia oman moraalinsa mukaan ilman että sinun siitä tarvitsee huolestua ja ryhtyä ohjeistamaan että tuo sinun moraalisi on väärin."

Se on minun mielestäni väärin ja sanon sen suoraan.

"Ihan hyvä ja aiheeseen sopiva vertaus."

Täysin epäkorrekti vertaus.

"Ja heteroseksuaalisessa aktissa ei ole millään lailla kyse kitkasta ja kitkan kanssa tekemisissä olosta?"

On toki, muttei niin paljon.
Heteroseksi on sairasta.

"Niin voi olla. Alkuperäinen väkivaltaan kehoittamisesi ja yllyttämisesi kohdistui Vortaciin."

Vedän sen takaisin. Ei Vortac ole ansainnut moista.

"Ei se ole mitään nyt yksityisasia, vaan se on aina yksityisasia."

Sitä pelkäsinkin. Ei keskustelua. Ei pelkojen käsittelyä. Pelkkää huumausta lopun ikä.

"Eikös mitä, vaan järki ihmisen järki puhetta."

Anteeksi kuinka?

"Sinä olet tainnut tuolita jo useamman kerran pudota, ja välillä taidat olla pääsikin lyönyt, kun on niin sekavaa tämä puheesi. No toivottavasti suojasit nyt pudotessasi perseesi, aarteesi."

Eihän tuollaista voi heterokiihkoilua ihminen käsittää.
Anteeksi, etten ymmärrä.


Bmad

tympeäNörttö kirjoitti...

Bmadin ja Japen "keskustelu" on ollut ihan hulvatonta seurattavaa. Kiitos siitä. ;)

Ei mulla muuta.

Vortac kirjoitti...

Tympeä:
Näin käy kun jollakulla on niin pitkä pinna, että koettaa puhua järkeä sellaiselle, jolla ei ole kykyä vastaanottaa järkeä. Se menee inttämiseksi, jossa se ei-järkevä osapuoli alkaa sekoilemaan. Katsokaapa mitä tahansa pidempää keskustelua, jossa esim. kana.. kotka.. eikäku tikka on mukana, ei osu tauluun sitten millään.

Se lienee jokin luonnonlaki, mutta ymmärrettävää; koska järkiargumentteja ei ole, pitää heittää täyttä sekopäisyyttä, jotta toinen ei pysty enää siihen edes vastaamaan millään muotoa, vyyhti on silloin kertakaikkiaan liian sekava.

Vähän sama juttu kuin kännykkäfirmat eivät halunneet alentaa liittymiensä hintoja suuren kilpailun vuoksi, niin ne tekivät sopimuksen; tehdään hinnoittelusta niin sekava, ettei joulupukkikaan ota siitä täysin selvää, niin rahavirrat jakaantuvat suht. koht. tasan eri firmojen kesken.

Eli ei tehdä rehellistä, loogista ja avointa päätelmää, vaan sekoitetaan vastapuolen pää niin saadaan rauhassa jatkaa omaa vääristynyttä kulkuaan minkään häiritsemättä.

Castanedalaisuus ja viisaus ovat kyllä todella toistensa vastakohtia.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Näin käy kun jollakulla on niin pitkä pinna, että koettaa puhua järkeä sellaiselle, jolla ei ole kykyä vastaanottaa järkeä."

Olen odottanut järkevää
selitystä tuolle, miten homous on suuntaus, eikä teko muiden joukossa. Okei, no se voi olla mielipide, ettei kiinnosta homoilla, mutta tämä "kiinnostuksen puute" ei tee teosta suuntausta.

"Se menee inttämiseksi, jossa se ei-järkevä osapuoli alkaa sekoilemaan."

Millä tavoin ei-järkevä.
Onko sinullakaan esittää faktoja
sille, että jonkun teon suorittaminen vaatii suuntautumista?

"Se lienee jokin luonnonlaki, mutta ymmärrettävää; koska järkiargumentteja ei ole, pitää heittää täyttä sekopäisyyttä, jotta toinen ei pysty enää siihen edes vastaamaan millään muotoa, vyyhti on silloin kertakaikkiaan liian sekava. "

No kyllähän siinä vähän paikallaan polkemisen meininkiä ja sen sellaista. Toisen sumuttaminen ei kyllä ollut mielessä.

"Eli ei tehdä rehellistä, loogista ja avointa päätelmää, vaan sekoitetaan vastapuolen pää niin saadaan rauhassa jatkaa omaa vääristynyttä kulkuaan minkään häiritsemättä. "

Loogista ja avointa
päätelmää olen tässä hakenut.

"Castanedalaisuus ja viisaus ovat kyllä todella toistensa vastakohtia."

Päinvastoin, Castanedaa pragmaattisempaa ja realistisempaa esoteerista kirjallisuutta EI OLE OLEMASSA. Ei ole ainakaan minun
eteeni osunut.

Viisaus ei ole sitä, että
vetää ylleen harmaan parran ja ryhtyy fundamentalistisesti jakamaan ihmisiä homoihin
ja heteroihin!


Bmad

tikka kirjoitti...

sinä nainen joka paheksuit hynysen liian pientä pippeliä: eikö sillä koolla ole väliä vasta kun puhutaan erektiosta? mitä ihmeen väliä on lepotilaisen veitikan koolla?

Anonyymi kirjoitti...

"sinä nainen joka paheksuit hynysen liian pientä pippeliä: eikö sillä koolla ole väliä vasta kun puhutaan erektiosta? mitä ihmeen väliä on lepotilaisen veitikan koolla?"

Ei mitään väliä, eikä sitä itsetuntoakaan tarvita, jos se on on meillä itsellämme kunnossa.
Kuten varmaan onkin.

Kokonnutaan likat yhteen ja
perustetaan TympeäNörttö-fanclub. Näytetään kerrankin, että me olemme hyviä naisihmisiä.

Järjestetään tuolle 24/7 seurapalvelut... huolehditaan siitä, että Tymppis saa seksiä koko lopunikänsä ilman hetkenkään hengähdystä. :)

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Nostetaan siis yksi nörtti,
nörteistä parhain muiden nörttien yläpuolelle
ja potkitaan sitä saappailla
nivusiin?


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

No päättäköön hän mitä haluaa.
Jos vaikka olisi homo. :>

-Anna

tympeäNörttö kirjoitti...

Anna horisi:
"Kokonnutaan likat yhteen ja perustetaan TympeäNörttö-fanclub."

Juu... tulee mieleen se Futuraman jakso, jossa jättiläisamatsonit haluavat syödä Fryn, vai miten se meni.

"No päättäköön hän mitä haluaa. Jos vaikka olisi homo. :>"

En ole homo. Voiko homot edes olla AT-miehiä? Eikait ainakaan siinä tapauksessa, että AT-miehuus katsotaan naisten ylläpitämien korkeiden standardien seuraukseksi.

Mutta mitä homoseksiin tulee, niin olen itse asiassa hieman samaa mieltä kuin Bmad siitä, että myös minunkaltaiselleni heterolle homoseksi on mahdollisuus, joskaan ei sellainen, joka löytyisi listan kärjestä mielekkyyden mukaan järjesteltynä. Voisi jopa sanoa, että homoseksi kiinnostaa paljon enemmän, kuin jatkuva ei-mitään-seksiä-koskaan-ikinä, siis nykytilanne. Siltikään en ole homosteluun antautumassa, sillä se ei kehitä minua sillä tavalla kuin tällä hetkellä haluaisin kehittyä.

Jape kirjoitti...

Minulla on hieman sellainen kutina, että Bmadilla on tekojen valikossa seuraavan uhrina lammas. Kenties jopa miespuolinen lammas, jotta ei karattaisi homoteemasta liian kauas. En tiedä miten on kitkapuoli? :)

Ihan vaan tämmöinen visio tuli (muutaman oluen voimalla)... :)

Vortac kirjoitti...

Jape, heh, no jos olet lukenut hänen kirjoitelmiaan newsseissä 'blacker' tai .. no, unohdin ne muut nickit, mutta hänellä oli muutama eri nimimerkki siellä.. niin et kyllä ihmettelisi visiotasi yhtään (-8

Pidin häntä jo silloin täytenä sekopäänä, mutta ajattelin nykyisin antaa hänelle mahdollisuuden, joskopa olisi muuttunut järkeväksi.. no, eipä ollut.

Aina vaan sadomaso+homo+isoego+castaneda-sonta joka viestissä puhkumassa..ja vielä siihen tyyliin niinkuin se olisi täysin normaalia ajatustapaa ja toimintaa, jonka pitää pakolla levitä kaikkiin muihinkin ihmisiin, ja jos tätä ei hyväksy, niin siitä vasta meteli alkaa.

Mikä oikein ihmisistä tekee tuollaisia? Alunperin varmasti hyväätarkoittavia sieluja kaikki.. jotenkin tällä planeetalla on huono vaikutus kansaan.

- Vortac

Jape kirjoitti...

Vortac: "Jape, heh, no jos olet lukenut hänen kirjoitelmiaan newsseissä 'blacker' tai .. no, unohdin ne muut nickit, mutta hänellä oli muutama eri nimimerkki siellä.. niin et kyllä ihmettelisi visiotasi yhtään (-8"

Hmmm...mihin newsseihin viittaat? Usenetin uutisryhmiin?
Aikoinani seurailin joitakin usenetin ryhmiä aktiivisestikin, mutta niitä on tuhansia. Jos viittaat näihin, niin mikä uutisryhmä on kyseessä?

Anonyymi kirjoitti...

Vortac kirjoitti:
"Pidin häntä jo silloin täytenä sekopäänä, mutta ajattelin nykyisin antaa hänelle mahdollisuuden, joskopa olisi muuttunut järkeväksi.. no, eipä ollut."

Olen mielestäni muuttunut
paljonkin.

Sfnet-viestittely oli legendaa ja sulaa hulluutta, mutta toisaalta asiat olivat silloin kääntyneet elämässäni liiankin hyvään suuntaan, mikä aiheutti tarpeen nauraa maailmalle ja potkia vähäosaisia bittimaakareita liikkeelle. Nyt, sanoisin katselen maailmaa vähän pysähtyneemmin silmin, vaikkei tässä varsinaisia menetyksiä ole tapahtunutkaan. Ikä vaan tuo jo itsessään paljon
karismaa ja rauhallisuutta
elämään.

"Aina vaan sadomaso+homo+isoego+castaneda-sonta joka viestissä puhkumassa.."

Rumasti sanottu. :)

Mielestäni et ole Castanedan kirjojen päämäärästä, energian merkityksestä ja totuusarvoista kovinkaan tietoinen.

Samoin et noista muistakaan
jutuista. Ja paljon muistakin asioista olen täällä
kirjoitellut, mutta ei minulla ole mitään kiellettyä tai neljää kiellettyä aihetta, joita pitäisi hautoa.

"ja vielä siihen tyyliin niinkuin se olisi täysin normaalia ajatustapaa ja toimintaa, jonka pitää pakolla levitä kaikkiin muihinkin ihmisiin, ja jos tätä ei hyväksy, niin siitä vasta meteli alkaa."

Niin, no se mikä on normaalia
ja tasapainoista, tervettä whatever.

Senhän määrittelee täysin ympäristön arvot ja asenteet. Jos yksilöt saisivat itse valita pienestä pitäen mitä tekevät tällainen nykymaailma tasapainoineen ja feminismeineen sun muine saattaisi olla hiukan
erilainen.

Ihmisten poikkeavuus toisistaan on kuitenkin tärkeää, eikä
kaikista voi tulla koskaan samanlaisia. Siten on turha väittää että sellaista haluaisinkaan.

"Hmmm...mihin newsseihin viittaat? Usenetin uutisryhmiin?
Aikoinani seurailin joitakin usenetin ryhmiä aktiivisestikin, mutta niitä on tuhansia. Jos viittaat näihin, niin mikä uutisryhmä on kyseessä?"

No luulisin, että blacker sfnet.keskustelu.seksi hakusanoilla löytyisi jotain tai mitä niitä muita aliaksia oli: "unto paparazzi kackapokale", "blackmad"...

BMAD

Vortac kirjoitti...

Jape: Juu, usenettiin tietenkin. Luulin että se oli ihan selviö.. mitä muita 'newssejä' muka edes on?

Ei kai kukaan nyt esimerkiksi uutisia 'newsseiksi' kutsu.. (saati että uutisiin voisi kirjoitella)

Usenet, newssit, jne..

Lähinnä tarkoitin niitä suomalaisia ryhmiä, joissa blacker oli riesana.. sillä oli jotenkin pimeä ja synkkä maailmankatsomus mielestäni, joten pistin sen aika pian ignoreen. Nyt sitten havaitsin bmadissa liikaa samoja outouksia, joten kysyin asiaa ja hän totesi olevansa sama heppu - no se oli selvä.

En nyt enää muista, mitä niitä on, kun en ole jaksanut siellä käydä niiden idioottien kanssa peistä taittamassa vuosikausiin.. koska what's the point anyway.. täällä on sentään edes joitain ihmisiä, jotka näkevät totuuden, joten täällä on mukavampi kirjoitella.

Mutta esim. sfnet.keskustelu.ihmissuhteet oli yksi ryhmä, jossa itse ainakin joskus riehuin.. ja mitä nyt katsoinkin mielenkiintoiseksi tuolta sfnet.keskustelu-alueelta, mutta eipä siellä koskaan mitään mielekästä keskustelua ollut. Harvoin tosin täälläkään, mutta joskus sentään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Bmad vissiinkin luulee, että kykenevyys pistää oma muna toisen miehen ruumiinaukkoon meinaa sitä, että on homoseksuaalinen sanan oikeassa merkityksessä, eli rakastuu miehiin, haluaa ehkä miehen kanssa asumaan samaan kotiin, ehkä jopa tehdä/adoptoida lapsia tämän kanssa, vannoa ikuista yhdessäoloa koko sydämensä pohjasta.

Sama toisin päin. Homomies _kykenee_ tuikkaamaan elimensä naiseen, on hetero, koska tekee vahvasti heteroseksuaalisen teon.

Ei seksuaalinen suuntaus ole mikään epämääräinen kimppu tekoja, Se on myöskin vahva tunne korvien välissä, halu tehdä asioita.
Teko on vain teko. Esimerkkinä jotkut homopornossa esiintyvät bottom-miehet ovat heteroita, elävät vielä onnellisessa, rakkauden täyteisessä heterosuhteessa naisen kanssa ja väittävät olevansa heteroita.

Entä fetissit? Voin minäkin kosketella ja nuolla naisen jalkoja, ottaan vastaan footjobeja, mutta ei se tee minusta jalkafetistiä. En minä ihan oikeasti mitenkään erityisesti kiihotu juuri jaloista.

Arttu R2RO kirjoitti...

Anteeksi, minä ei ole suomalainen. En puhu suomea kovin hyvin.
Please, english:
my question... is that a real pic? if it's, then...why the hell was jouni hynynen nude? o___o