sunnuntaina, heinäkuuta 27, 2008

Naiset synnyttämään

Saksalainen nykyfeminismi taistelee vanhoja vastaan alapäähuumorilla
Feuchtgebiete on ollut jo kuukausia bestsellerlistan ykkösenä. Rochen sanotaan edustavan uutta feminismiä.

"Kun istun pissalla ja kakalla, niin syön aina räkää nenästäni", Spiegel-lehti lainaa kirjaa.
Toki tuo Tulva-lehteä hienostuneemmalta kuulostaa.

Hyssälä: Opiskelijat lasten tekoon.

Jaakko Katainen: "Arki on sukupuoliroolien ja ‑ominaisuuksien täyttämää. Siksi seksuaalisen tasa-arvon saavuttaminen on niin hankalaa."

Voted one of TBS's funniest commercials of 2006. (Youtube)

9 kommenttia:

Staedler H2 kirjoitti...

Se on aina niin hauskaa, kun miestä potkaistaan kiveksille. Käännäpä tuo samainen asetelma toisin, niin katsotaan kuinka hauskaa siitä saadaan? Murskatut kivekset ovat pierun jälkeen paras tapa saada yleisö nauramaan vapautuneesti.

Kyllästynyt kirjoitti...

On se hienoa nähdä miten hyvin vitun perillä ministerit ovat normaalin opiskelijan elämästä. Että sekö ei riitä et joutuu käymään töissä opiskelujen ohessa, nyt pitäisi vielä pentujakin pyöräytellä?

Opintotukihan on niin ruhtinaallinen et kyllä sillä maksaa yhden ylimääräisen suun lisää... Ja isomman asunnon.

Vitun keilat... Itse suuntaan heti valmistuttuani ulkomaille, saamaan 2-3KEUR parempaa palkkaa. Hyyssälä voi vaikka itse kontribuoida huoltosuhteensa kohdilleen.

Vortac kirjoitti...

Staedler: Itseasiassa olen päässyt näkemään harvinaisuuksia, joissa komiikkaa synnytetään sillä että NAISET saavat turpaansa jne., ja täytyy sanoa että on se helkkarin hauskaa, etenkin kun sitä saa nähdä niin harvoin, niin siinä tulee vielä yllätysmomentti mukaan.

Joissain aasialaisissa elokuvissa naiset ovat sikäli tasa-arvoisia, että hekin saavat potkua ympäri kehoansa.. lisäksi televisiosarjassa Sledge Hammer on mainioita kohtauksia (joskin siinäkin suhteellisen vähän), joissa mies nykäsee naista (yleensä tosin vahingossa, höh) turpaan, ja nainen lennähtää jonnekin jorpakkoon - se on hauskaa! Ja sitten on vielä Leslie Pielsenin elokuvat, joissa hän avaa oven esimerkiksi, ja nainen sitten törmää tähän oveen lennähtäen vaikkapa kalliolta kuolemaansa.. Muistaakseni jossain Alaston Ase-elokuvassa tms. oli tällainen kohtaus.

Että onhan noita onneksi sentään olemassa ja nähtävillä, mutta suhteellisen nirkosesti nykymaailmassa ja -tuotannossa.

Miestä-kivekseen-potkua on nähty niin miljoona kertaa, ettei se voi naurattaa kuin änkyräfeministiä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://kaikkialkaataalta.blogspot.com/ tossa oli hyvä esimerkki nykypissiksestsä.

Anonyymi kirjoitti...

http://kaikkialkaataalta.blogspot.com/ tossa oli hyvä esimerkki nykypissiksestsä.

Jorma kirjoitti...

"Miksi naiset siis enää tasa-arvoa kaipaisivatkaan, sillä todellisuudessa naisilla se valta on."

Naulan kantaan. Feminimissä onkin kysymys vain lisäetuoikeuksien haalimisesta eliittinaisille, ei mistään muusta.

Arawn kirjoitti...

Olinpa tuossa käymässä erään tuttavan luona viikonloppuna. Tällä naispuolisella tuttavalla on kaksi lasta, 1,5- ja 3-vuotiaat. Sitä menoa katsellessa en voinut kuin ihmetellä ihmisiä, joilla on pokkaa väittää, että pienten lasten kotiäiti on laiska siivelläeläjä, joka ei oikeasti tee mitään. Hiisi vie, niitä lapsia piti vahtia IHAN KOKO AJAN.

En itsekään ollut odottanut ihan sellaista hullun myllyä, mutta ihmiset, jotka tosiaan väittävät, että kotiäidit eivät muuta tee kuin löhöävät ja katsovat televisiota, eivät ole tainneet koskaan olla kotona pienten lasten kanssa...

brunologi kirjoitti...

Arawn: en voinut kuin ihmetellä ihmisiä, joilla on pokkaa väittää, että pienten lasten kotiäiti on laiska siivelläeläjä, joka ei oikeasti tee mitään. Hiisi vie, niitä lapsia piti vahtia IHAN KOKO AJAN.

Äkkiä sen huomaa, ettei pikkulasten vahtiminen ole pelkkää piknikkiä. Niiden kanssa kun pitää tehdä jotain, eikä vain välillä vilkaista toisella silmällä perään. Esim. ääneen lukeminenkin käy täydestä työstä sikäli, ettei sen aikana voi tehdä mitään muuta juttua. Tv ja videot alkavat helposti tuntua pienoiselta siunaukselta, sanoisin.

bilal kirjoitti...

Saksalaisesta nykyfeminististä on juttua myös uusimmassa Time-lehdessä (international edition).