tiistaina, heinäkuuta 22, 2008

Kun ei vaadi liikoja

Two-thirds of Egyptian men harass women?

Yes, we women are happier than men - because we don't demand too much

Aikuiset miehet kyttäävät teinien treffisivustolla

Poikien pahoinvointi jää liian usein hoitamatta


Default-yhteiskunta

She Has A Boyfriend (Youtube)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä tulikin kerralla vastaus siihen, miksi naiset puuttuvat johtopalleilta:

"Unlike many men who need to derive their sense of self-worth from focusing solely on their career and making money, women are multi-taskers.

Most don't relish the prospect of working from dawn till dusk, channelling all their energies in one direction, all too often at the expense of the enjoyment of other pleasures life has to offer.

Some people, wrongly, I believe, attribute this to a lack of ambition in women.

Personally, I think it is because, at heart, women innately understand that there is more to life than the grind of a job whose only reward is a pay packet at the end of every month and a gold watch when they retire (if they're lucky)."

Vortac kirjoitti...

Default-yhteiskunta - olipa mainio kirjoitus! Hienoa, että ihmiset ovat heränneet näkemään todellisuuden ja yhteiskunnan, ihmisten ja etenkin naisten ja feminismin kaksinaamaisuuden ja mieshalveksunnan yleisyyden, sekä osaavat jo ajatella ja kirjoittaa ihan itsekin.

Tämä on varsin toivoaherättävää, että alkaa olla jo niin monta tahoa, jotka eivät enää defaultteja kyselemättä niele, vaan kyseenalaistavat ne, niinkuin järkevän ihmisen tulisi tehdäkin näin naurettavan typerien ja miestä halveksuvien defaulttien kyseessä ollessa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Some people, wrongly, I believe, attribute this to a lack of ambition in women.

Ehkä monista jonkinlaista "ambitiota" löytyy, mutta se suunnataan, ainakin eräiden mielestä, vääriin kohteisiin (ihmissuhteet, perhe, väärät uravalinnat, ts. hoitsu toimitusjohtajan sijaan).

Sen sijaan että naisilta ei tahdo löytyä intohimoa oman rahan, maineen, kunnian, vastuun ja vallan ansaitsemisessa, nautinnon saamista luovana ja tuottavana olemisesta, sitä osataan intohimoisesti vaatia muilta oikeuksia, korkeampaa elintasoa, prinsessana kohtelua, ylinpäätänsä vähän kaiken tuomista hopeatarjottimella nenän eteen.

Naiset ovat ehkä hieman onnellisempia, koska osaavat vaatia asioita kaikkialta muualta kuin itseltään..

T

jorma kirjoitti...

"Naiset ovat ehkä hieman onnellisempia, koska osaavat vaatia asioita kaikkialta muualta kuin itseltään."

Siinä missä miesten on raadettava niska limassa koko elämänsä saavuttaakseen edes jotain (mm. naisen), niin naiset ottavat rennommin jaa vaativat menestystä ja rahaa mieheltä.

jorma kirjoitti...

Miehen odotusaika

Anonyymi kirjoitti...

Toisaalta miesten kilpailuvietti kyllä yleensä pitää huolen siitä, että jos ei mene paremmin kuin naapurilla, alkaa ennemmin tai myöhemmin vituttamaan.

- Syltty

suolihuuhtelu kirjoitti...

The survey of more than 2,000 Egyptian men and women and 109 foreign women said the vast majority of Egyptians believed that sexual harassment in Egypt was on the rise, citing a worsening economic situation and a lack of awareness or religious values.

Nimenomaan uskonnolliset arvot johtavat tähän käyttäytymiseen. Naisilla ei ole mitään arvoa islamissa. Miten vitussa taloudellinen tilanne muka johtaa naisten seksuaaliseen häiritsemiseen?

Anonyymi kirjoitti...

No, rakas suolihuuhtelu, näin se menee:

1. Ensin Suomessa naiset ovat oikealla paikallaan kotona ja matalapalkkatöissä ja miehillä sekä paremmat työpaikat että enemmän rahaa.

2. Sitten tasa-arvo (jonka mahdollistaa lainsäädäntö ja ehkäisymahdollisuudet) alkaa pahasti sotkea asioita:
a) naiset saavat lakisääteisen oikeuden omaan omaisuuteensa
b) naiset saavat oikeuden mennä korkeampiin opinahjoihin, ja
c) naiset voivat valita kotiinjäämisen ja lastenhoidon välillä

3. työvoimapolitiikka toimii kapitalistisella logiikalla, joten ne miesvaltaiset ja naisvaltaiset paikat, joiden työt kannattaa teettää ulkomailla viedään sinne, ja muutenkin palkkapolitiikka alkaa toimia aivan uusilla tavoilla suosien naisia, jotka ovat valmiimpia ottamaan vastaan mitä tahansa työtä

Tästä seuraa, että naiset valtaavat paikkoja työelämässä ja koulutustason noustessa aikaisemmin vain miehille aikaisemmin saatavilla olevia työpaikkoja.

4. Joku Laasanen keksii, että kaikkeen tästä seuraavaan miessurkeuteen ovat syypäitä feministit ja naiset jotka pihtaavat. Siis markkinoiden sekä maskuliinisten arvojen tuottama miesten paha olo on naisen seksuaalisen voiman syytä.

5. Käydään naisten kimppuun, kun juutalaisia ei ole tarpeeksi syytettäväksi. Niinkuin tällä keskustelu"palstalla"

da da

Jorma kirjoitti...

"Siis markkinoiden sekä maskuliinisten arvojen tuottama miesten paha olo on naisen seksuaalisen voiman syytä."

Et siis ole ymmärtänyt täältä lukemastasi mitään, vaan uskot yhä feministisiin satuihin.

Melkein tässä jo käy sääliksi.