maanantaina, heinäkuuta 14, 2008

Linkkejä

Teenage girls report pressure to live up to sexual ideals

Maternity reforms threaten women's jobs

Record numbers of women are having two or more abortions

Barack Obama and equal pay for women

3 in 4 B.C. boys on street sexually exploited by women

Dogging – kesän kuumin seksitrendi

Ridiculous fight? (Video)

5 kommenttia:

jorma kirjoitti...

Ei halunnut kärähtää pettämisestä - kätki vauvansa ruumiin

Anonyymi kirjoitti...

Blogin linkkisillisalaatti jatkuu...

Anonyymi kirjoitti...

Chileläinen strippari päätti taistella maan pääkaupungissa Santiagossa vanhoillisuutta vastaan. Tämän hän teki tanssimalla tangossa paikallisissa metroissa.

Tempaus ei tuntunut auttavan. Nainen pidätettiin esityksen aikana. Sitä ennen strippari oli kuitenkin ehtinyt nostaa jalat kattoon useampaan otteeseen viikon aikana. Hän oli etsinyt vaunun, jossa ei ollut lapsia matkustajina ja aloittanut tanssinsa. Metron pysähdyttyä hän oli vikkelästi juossut toiseen vaunuun.

- Tämä on vain alkua. Me olemme panneet alkuun idean, joka kasvaa ja kehittyy, hän kertoi poliisien ja vartijoiden piirittämänä.

Mortimer kirjoitti...

Luin tuon ja pari muutakin Duken kirjoitusta. Kaverilla on muutamia tosi hyviä pointteja. Tosin kaikesta en ole samaa mieltä.

Vortac kirjoitti...

Jep, toi 'men working'-kyltin muuttaminen 'sukupuolineutraaliksi' on jälleen tätä feministien sukupuolihössötystä, jossa voimme havaita, että naisilla ei ole mitään OIKEITA ONGELMIA, niin pakko on keskittyä sukunimiin ja liikennemerkkeihin ja sanoihin, joissa esiintyy 'mies', vaikka oikeasti henkilö olisi nainen.

Mutta samaan aikaan kun näihin asioihin ja niiden 'korjaamiseen' tuhlataan rahaa (where's the harm in that?, kysyy tuokin haastattelija, aivan kuin hänellä ei omia aivoja olisi), miehet tekevät yhä enemmän itsemurhia, elävät yksinäisempänä, eristetympänä ja syrjäytyneempänä, kuolevat enemmän sodissa, joutuvat ainoana sukupuolena pakolla armeijaan/vankilaan/sivariin, alkoholisoituvat huimasti enemmän, ja ylipäätään kokevat niin vaikeata elämää täynnä niin paljon halveksuntaa pelkästään sukupuolensa vuoksi ja niin täynnä ongelmia vain peniksen omistamisen vuoksi, että tekisi ihan mieleni kysyä, onko tässä nyt katsottu ihmiskuntaa ja sen ongelmia kokonaisuutena, vai keskitytäänkö vielä nykyäänkin pelkästään naisten ongelmiin?

Jos halutaan korjata ihmisten ongelmia ja luoda tasa-arvoinen maailma, täytyy keskittyä nyky-yhteiskunnassa etupäässä miesten ongelmiin ja korjata ne kaikki, ainakin pahimmat. sitten voidaan kinastella, millaiset liikennemerkit tai sukunimet ovat hyvästä, mutta ei ennen.

- Vortac