maanantaina, heinäkuuta 21, 2008

Nimi esiin

The equality watchdog has ordered the National Health Service (NHS) to take urgent action to end anti-male discrimination in healthcare.

Why does Harriet Harman hate marriage?

Calling for truce in war of the sexes


Don't be a wife, live-in and extort.

”Nimi esiin, nettikeskustelijat!”

31 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Yli puolet nuorista helsinkiläismiehistä saanut nyrkistä


Tämä on siis se todellisuus, jonka olemaasaoloa Suomen viranomaiset ja miesvihamieliset feministijärjestöt, kuten Suomen Amnesty, eivät tunnusta. Mitä törkeimmät ihmisoikeusloukkaukset ovat niiden mukaan ihan ok, kunhan ne vain kohdistuvat miehiin.

Jorma kirjoitti...

Jos tiedotusvälineet ryhtyvät vaatimaan nettikeskusteluissa omalla nimellä esiintymistä, niin se kyllä tulee tappamaan monta keskustelua alkuunsa. Se tietysti on Hyvärisen tavoitekin. Varsinainen sananvapauden "ystävä". Eipä hän silti ole ainut, jolle nykyinen internet-aikakausi ja sen tuoma vapaa kansalaisjournalismi tuottavat tuskaa.

Jorma kirjoitti...

"The equality watchdog has ordered the National Health Service (NHS) to take urgent action to end anti-male discrimination in healthcare."

Koska Suomessa?

Ja vastaan itse: ei koskaan, sillä tasa-arvo on vain naisten oikeus, kuten hallituksen tuoreesta tasa-arvo-ohjelmasta saimme lukea.

pena kirjoitti...

olihan tuohonkin uutiseen saatu ympättyä feminististä agendaa: syy miksi numerot ovat niin isoja on että miehet ovat väkivaltaisia.

lisäksi juttu vähättelee asiaa. oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen sivuilta löytyvän tutkimuksen mukaan 18-vuotiaista hesalaismiehistä turpaan on saanut elämänsä aikana 77%.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma kirjoitti:
"Varsinainen sananvapauden "ystävä". Eipä hän silti ole ainut, jolle nykyinen internet-aikakausi ja sen tuoma vapaa kansalaisjournalismi tuottavat tuskaa."

Luulisin, että suuri osa
ihmisistä kantaa tuskaa enemmänkin sen takia, etteivät uskalla kirjoittaa omalla nimellä nettiin. He omaavat sellaisia mielipiteitä, joista heidän lähimmäistukiverkkonsa
ei tykkäisi.

Se ei tietenkään ole näiden
ihmisten vika, vaan vika on siinä, että me elämme yhteiskunnassa, joka aivopesee meidät jo nuorina. On pelottavaa jos on omiakin
mielipiteitä.

Anonymiteetti saattaa olla
este esim. miesjärjestön työhön osallistumiselle, mikä antaa feministeille etulyöntiaseman. Eli eipä huudeta nimimerkkien takaa
enää kauaa. :)

Bmad

Jape kirjoitti...

Evoluutio ei auta naista

Panu kirjoitti...

Jos tiedotusvälineet ryhtyvät vaatimaan nettikeskusteluissa omalla nimellä esiintymistä, niin se kyllä tulee tappamaan monta keskustelua alkuunsa.

Juu, esimerkiksi nämä täällä paskaa heittelevät anonyymifemakot joutuvat pitämään suunsa soukemmalla. Ja ongelma oli - ?

jorma kirjoitti...

Tutkimus: Miehet himoitsevat kaikkia naisia


"Tuoreen tutkimuksen mukaan ulkonäöllä ei kuitenkaan ole miehille paljon väliä, vaan kuka tahansa nainen saa heidän hormoninsa jylläämään."

Ja kohonnut testosteronitaso saa vielä miehet kertomaan juttuja, joilla on tarkoitus tehdä naiseen vaikutus.

Turhapa on siis naisten ulkonäköpaineista kitistä, tai niistä ainakaan miehiä syyttää.

Jorma kirjoitti...


Male lust is blind, research suggests


Ja alkuperäinen uutinen.

"The rise in the male hormone may also be the reason why men are more likely to tell women exaggerated stories about their job, career, education and earnings, the researchers believe."

Mielenkiintoista. Ja näin siis käy, vaikkei naista edes pitäisi viehättävänä. Miesten syyllistäminen naisten ulkonäköongelmista saisi siis loppua.

Anonyymi kirjoitti...

"Juu, esimerkiksi nämä täällä paskaa heittelevät anonyymifemakot joutuvat pitämään suunsa soukemmalla."

Samaten kaikki voterkit ja jormat.

Jorma kirjoitti...

"Samaten kaikki voterkit ja jormat."

Minähän kirjoitan omalla nimelläni, toisin kuin sinä, anonyymi höpisijä.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma:
"Minähän kirjoitan omalla nimelläni, toisin kuin sinä, anonyymi höpisijä."

Et kirjoita.

Vortac kirjoitti...

Tämä on siis se todellisuus, jonka olemaasaoloa Suomen viranomaiset ja miesvihamieliset feministijärjestöt, kuten Suomen Amnesty, eivät tunnusta. Mitä törkeimmät ihmisoikeusloukkaukset ovat niiden mukaan ihan ok, kunhan ne vain kohdistuvat miehiin.

Totta joka sana.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Juu, esimerkiksi nämä täällä paskaa heittelevät anonyymifemakot joutuvat pitämään suunsa soukemmalla. Ja ongelma oli - ?

Olisi pitänyt arvata, että vastustat sananvapauttakin kaikessa autoritäärisyydessäsi ja pakkoruotsissasi.

Mutta tuo tarkoittaisi myös, etten minäkään voisi enää koskaan kirjoittaa mihinkään, koska aiheet, joista kirjoitan, ovat yleensä sen verran arkaluontoisia, että jos henkilöllisyyteni olisi yleisessä tietoisuudessa, mut joko surmattaisiin tai vaiennettaisiin muuten, tai ainakin häiriköitäisiin sietämättömästi, mitä todennäköisimmin.

Maailmassa on niin paljon kaheleita, jotka ovat valmiita tekemään kammottavia tekoja kanssaihmisilleen hyvin hyvin pienistä asioista, ettei ole mitään järkeä vaatia henkilöllisyyden paljastamista KESKUSTELUISSA. Eri asia joissain virallisissa asioissa, joissa on jotain valtaa toisten yli - silloin pitäisi tietää vallanpitäjien henkilöllisyys (mutta nyky-yhteiskunnassa emme koskaan tiedä keitä verhojen takana oikeasti on vetelemässä naruja, joiden mukaan yhteiskunnat hyppivät ja joiden mukaan kansa orjuutetaan).

Eli toki kansanedustajien (sikäli kuin he ikinä ovat kansaa mitenkään edustaneet) nimet täytyy olla tiedossa, mutta jos kaksi ihmistä keskustelee vaikka kahvilassa, mielestäni kahvilalla ei ole oikeutta tiedustella näiden ihmisten henkilöllisyyttä ja tiedottaa sitä kaikelle kansalle. Miksi siis netissä ei voitaisi käydä anonyymeja keskusteluja?

Enkä nyt tarkoita KOKONAAN anonyymeja, vaan ainoastaan sillä tavalla anonyymejä, että 'virallinen henkilöllisyys' on peitetty. Kokonaan anonyymiys on todella käsittämätöntä ja noloa, mutta nimimerkillä kirjoittaminen pitäisi mielestäni sallia. Kukaan ei toki voi pakottaa ketään pysymään jossain tietyssä nimimerkissä, mutta minun mielestäni täälläkin riittäisi anonyymiparvien poistamiseen pelkästään se, että pitäisi rekisteröidä JOKIN nimimerkki. Silloin vain sinnikkäimmät jäisivät huutelemaan, ja hekin jonkin nimimerkin turvista. (olisi turhan työlästä rekisteröidä hitosti eri nimimerkkejä eri huuteluja varten, joten anonyymeilu ei olisi yhtä helppoa femakoille enää)

Yleensäkin kaikki kontrollointi, joka kohdistuu kansaan ja yksilöihin on surkeaa, jos se perustuu vain johonkin epämääräiseen 'uhkaan', jossa 'ehkä' joku voi tehdä jotain epämiellyttävää. Mutta mitä hiton haittaa siitä voi kenellekään olla, että ihmiset keskustelevat nimimerkeillä sensijaan että he keskustelisivat 'virallisilla tiedoillaan', jolloin heitä olisi helppo kenen tahansa mahdollisesti miljoonista hulluista käydä vetämässä turpaan?

Näkisin, että omalla nimellä kirjoittamisestsa voi olla todella paljon haittaa, mutta nimimerkeillä kirjoittelu - en osaa nähdä siinä YHTÄKÄÄN varsinaista haittaa, joka jotenkin PAKOTTAISI 'isoveljen' puuttumaan asiaan ja pakottamaan ihmiset paljastamaan henkilöllisyytensä.

Voin toki muuttaa mieleni, jos näen pätevän luettelon näistä harmeista.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

..aiheet, joista kirjoitan, ovat yleensä sen verran arkaluontoisia, että jos henkilöllisyyteni olisi yleisessä tietoisuudessa, mut joko surmattaisiin tai vaiennettaisiin muuten, tai ainakin häiriköitäisiin sietämättömästi, mitä todennäköisimmin.

Ooh, ooh! :D On tuo Vortek jännä ja mystinen mies..

jorma kirjoitti...

"Jorma:
"Minähän kirjoitan omalla nimelläni, toisin kuin sinä, anonyymi höpisijä."

Et kirjoita."

Kirjoitanpas.

Anonyymi kirjoitti...

"Kirjoitanpas."

No kirjoita sitten. Mikä se on?

Vortecin huoli henkensä puolesta on varmaankin jonkinlainen osoitus hänen todellisuudentajustaan (suuntaan tai toiseen), mutta ei pelolle pitäisi kyllä naureskella.

Jorma kirjoitti...

"No kirjoita sitten. Mikä se on?"

Jorma. Mikäs sinun?

"Vortecin huoli henkensä puolesta on varmaankin jonkinlainen osoitus hänen todellisuudentajustaan (suuntaan tai toiseen), mutta ei pelolle pitäisi kyllä naureskella."

Täysin perusteltu huolenaihe, ovathan feministit julkisesti uhanneet ampua ne, jotka uskaltavat miesten tasa-arvo-ongelmista puhua ja kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Jorma":

"Täysin perusteltu huolenaihe, ovathan feministit julkisesti uhanneet ampua ne, jotka uskaltavat miesten tasa-arvo-ongelmista puhua ja kirjoittaa."

Missä? Oletko oikeasti sitä mieltä, että on perusteltu?

Linker kirjoitti...

"Turhapa on siis naisten ulkonäköpaineista kitistä, tai niistä ainakaan miehiä syyttää."

Jep, suljetaan ihan suosiolla silmät siltä että mitä kauniimpi nainen sitä enemmän miehiä sen ympärillä pyörii.

jorma kirjoitti...

"Missä?"

Tulvassa.

"Oletko oikeasti sitä mieltä, että on perusteltu?"

Kyllä. Femujen verenhimo on ikävä tosiasia.

Jorma kirjoitti...

"Jep, suljetaan ihan suosiolla silmät siltä että mitä kauniimpi nainen sitä enemmän miehiä sen ympärillä pyörii."

No, pyörii vähemmän kauniidenkin ympärillä, ainakin tämän tutkimuksen mukaan.

Panu kirjoitti...

Olisi pitänyt arvata, että vastustat sananvapauttakin kaikessa autoritäärisyydessäsi ja pakkoruotsissasi.

No minua ihan oikeasti vituttaa olla erilaisten nimettöminä esiintyvien paskiaisten sylkykuppina. Sananvapaus on OK, kunhan sanotusta otetaan myös vastuu. Ei semmoinen käy päinsä, että heitetään lokaa nimimerkin suojasta. Siinä nimittäin käy lopulta niin, että ne omalla nimellään kirjoittelevat, jotka ovat valmiit ottamaan vastuun sanoistaan, eivät uskalla sanoa mitään kun haastetaan oikeuteen kunnianloukkauksesta, mutta nimettömät pelkurit uhkaavat rangaistuksetta suunnilleen tappamisella.

Nykyoloissa käytännössä suoraselkäisyydestä ja omalla nimellä esiintymisestä rangaistaan, ja anonyymit palkitaan antamalla niiden harjoittaa vihapropagandaansa rankaisematta. Se ei voi olla oikein.

Feminismien ylivaltakin saataisiin nujerrettua aika nopeasti, kun selviä laittomuuksia viljelevät feministiagitaattorit saataisiin oikeuteen.

Anonyymi kirjoitti...

PH:
"Feminismien ylivaltakin saataisiin nujerrettua aika nopeasti, kun selviä laittomuuksia viljelevät feministiagitaattorit saataisiin oikeuteen."

Tällä blogilla käydyn keskustelun perusteella he eivät ole anonyymejä.

Vai oliko tätä nyt laitonta sanoa?

Panu kirjoitti...

Tällä blogilla käydyn keskustelun perusteella he eivät ole anonyymejä.

Täällähän on koko ajan anonyymejä feministihäiriköitä solvaamassa ja provosoimassa. Omaa nimeä tai vakiintunutta nimimerkkiä käyttävien mieskirjoittajien keskustelupuheenvuorot sitä vastoin ovat enimmäkseen asiallisia eivätkä alennu henkilökohtaisuuksiin.

Täällähän on ollut anonyymejä feministejä uhkailemassa jopa terrori-iskuilla. Muutama kuukausi sitten täällä kirjoiteltiin tällaisia:

Eräs nuori nainen (22 v sikäli kun tiedän) sanoi kerran yhdistyksen jälkeen kun oltiin oluella, että hänellä on suoranainen halu satuttaa miehiä, siis fyysisesti. Hän kysyi minulta onko tuo halu minusta tuomittavaa. Sanoin näin vanhana rauhanaktivistina, että periaatteessa olen väkivaltaa vastaan, mutta toisaalta tasa-arvo on Suomessa jo ottanut niin paljon takapakkia, että tavallaan ymmärrän jo äärimmäisiäkin keinoja.

Mitä kaikkea muuta on puhuttu, niin siitä en kerro.


Tällaisia juttuja kirjoittelevat feministit kuuluvat ehdottomasti SUPOn kortistoon, ja jos he yhtään yrittävät toteuttaa uhkauksiaa, poliisin ja armeijan on pysäytettävä heidät tarvittaessa tappavaa voimaa käyttäen. Terroristeille kuuluu luu kurkkuun, eikä keskustelufoorumeita kuulu jättää nimettömille terroristeille.

tpjs kirjoitti...

Uh... Panu, tuo lainaamasi pätkä on oikeasti pelottava. Voihan se olla pelkkää provokaatiota, mutta tuollaiset täytyy silti ottaa vakavasti koska riski on aina olemassa. Etenkin kun tuossa on kysymys "yhdistyksestä" eli organisoituneesta joukosta.

Jonkinlaiseen seurantaanhan tuollaiset pitäisi saada, mutta mahtaisiko poliisi ottaa asiaa vakavasti? Sen suhteen olen vähän pessimistinen.

Anonyymi kirjoitti...

"poliisin ja armeijan on pysäytettävä heidät tarvittaessa tappavaa voimaa käyttäen."

Jaha.

Ja tiedän että siinä oli se jos. Se onkin hyvin vahva jos.

Anonyymi kirjoitti...

"No minua ihan oikeasti vituttaa olla erilaisten nimettöminä esiintyvien paskiaisten sylkykuppina."

Ja minua ihan oikeasti vituttaa marttyyriä leikkivät panut. Omat kirjoituksesi ovat ala-arvoista nimittelyä ja loanheittoa. Se, että kirjoitat omalla nimelläsi, ei tee siitä yhtään sen hyväksyttävämpää. Kanssasi on mahdotonta keskustella, koska alat heti nimitellä toista mieltä olevaa natsiksi tai vastaavaksi. Sekään, että omasta mielestäsi olet oikeassa, ei oikeuta kielenkäyttöäsi. Joten, Panu Petteri, kasva aikuikseksi ja pidä itsesi miehenä.

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Täysin perusteltu huolenaihe, ovathan feministit julkisesti uhanneet ampua ne, jotka uskaltavat miesten tasa-arvo-ongelmista puhua ja kirjoittaa."

Jep. Ja koska niin kovin moni aiheesta kirjoittanut mies on jo ammuttu syrjäisille kujille, onkin todella perusteltua pelätä joutuvansa feministien tappolistalle.

Vortac kirjoitti...

Panu: Okei, tuolla tavalla perusteltuna ymmärrän kyllä mistä tulet ja mitä ajat takaa. Toisaalta mielestäni tekstipohjaisesti pitäisi saada sanoa mitä huvittaa, koska teksti on aina vain tekstiä, eikä voi oikeasti satuttaa ketään, jos 'uhri' ei päätä, että häntä sattuu.

Toisaalta onhan tuo kyllä aunarista, että rehtejä ja uskaltavia ihmisiä rangaistaan ja pelotellaan, jotta anonyymit pääsevät rääväsuilemaan rauhassa. Itse en kyllä silti olisi puuttumassa toisten mielipideilmaisun vapauteen - senkus rääkyvät, ei heitä pidä vakavasti ottaa.

Mutta en kyllä tässä ilmapiirissä myöskään uskaltaisi 'virallisella henkilöllisyydelläni' (jonka 'oikeanimisyydestä' voitaisiin pitkäänkin muuten taittaa peistä, mutta jääköön toiseen kertaan) ihan rehellisesti ajatuksiani esimerkiksi feministeistä, naisista, yhteiskunnasta jne. kertoa ihan noin vain missä tahansa.

Tämä maailma on niin täynnä sekavuutta ja seonneita yksilöitä (kuten näistä anonyymiparvista näkee - eihän anonyymiys VELVOITA olemaan inhottava, se vain mahdollistaa sen - minäkin toki olen osittain anonyymi, mutta koetan silti olla haukkumatta ketään yksilöä ellen sitten tunteenpuuskassa sitä joskus tee, ja sellaiselle ei voi mitään - tai ainakin pidättäytyä asiattomasta solvaamisesta ja haukkumisesta. Toki jos oikein kerjäämällä kerjää niin metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan jne..), että vain täysi toope menee julistamaan 'virallisella henkilöllisyydellään' yleisen diskurssin vastaisia käsityksiä tai ilmaisuja, etenkin mitä tulee vakiintuneisiin tasa-arvo- ja valtadiskursseihin.

Kiitoksia asiallisista perusteluista muuten, pidän kyllä mainioista kirjoituksistasi valtavasti etenkin tästä aiheesta, ja luulen että jos yhdistäisimme maltillisella tavalla tuon sananvapautta vastustavan PERUSajatuksesi, ja kunnioituksen sekä hyvyyden ihmisiä kohtaan, voisimme saada aikaan melko hyvän maailman, etenkin jos kaikkia sääntöjä ei sementisoitaisi, vaan käytettäisiin joka tapauksen kohdalla harkintaa erikseen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Toisaalta onhan tuo kyllä aunarista, että rehtejä ja uskaltavia ihmisiä rangaistaan ja pelotellaan,"

Väärin. Vakiintuneella nimimerkillä tai omalla nimellä paskan viskominen ja toisten nimittely ei osoita kansalaisrohkeutta. Mitä se osoittaa, on itsekeskeisyys ja lapsellisuus.