keskiviikkona, heinäkuuta 02, 2008

Valtio isän korvikkeena

Family Being Replaced with Feral Gangs In Socialist Britain.

Gang loyalty has replaced family ties for 'almost feral' youths, claims female chief constable.

How handouts tempt single mothers.

How Labour's tax system punishes couples for being married.

The Moderate party women's association, Moderatkvinnorna, has called for taxes to be cut for single parents in Sweden. The minister of health and social affairs, Göran Hägglund, is sceptical of the idea.
Every fifth single mum is classified as poor in Sweden.

"This is a social problem that we have to do something about," said member of parliament Magdalena Andersson, Moderatkvinnorna's chairperson, to Svenska Dagbladet.

The proposal is designed to help children in poor families and could be worth 5,000 kronor ($836)-10,000 kronor per year for a single parent. For those on an income of 252,000 kronor, a 10,000 kronor tax allowance would mean an extra 3,144 kronor in the pockets of hard-up parents.

The new tax allowance would cost the exchequer 1-1.5 billion kronor, if all single parents received the bonus regardless of income.

Minister of health and social affairs, Göran Hägglund, is sceptical.

"I believe that one should think twice before introducing a tax allowance that would mean it would be financially beneficial for a person co-habiting with another to separate, in reality or on paper, to improve their tax situation," said Hägglund.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja tässä mitä seuraa rikkinäisistä perheistä alaluokan yleistyessä:

Young woman stabbed to death by FEMALE attacker 'had just lost twins in miscarriage'


Teenage girl walks free after stabbing to death 17-year-old rival in gang fight

jorma kirjoitti...

Vaikka yksinhuoltajat epäilemättä tekevät parhaansa ja ovat varmaan ihan hyviä vanhempia, niin näkisin, että lasten kannalta (ja vanhemmankin toki) on jo ihan käytännön syistä parempi, jos kasvatustaakkaa on jakamassa kaksi vanhempaa. Siksi eroamisesta palkitseminen tuntuu oudolle ajatukselle.

Anonyymi kirjoitti...

Hitto vie mitä itsestäänselvyyksien riemujuhlaa. How handouts tempt single mothers -artikkelissa haastatellulla Hammondilla on tosin hyvä pointti: lapsilisän tarkoituksena on lopulta ylläpitää lapsen, eikä yksinhuoltajan elintasoa.

Minulla on tosin parempi ehdotus: yksihuollettavien lasten pakkoadoptio. Tällä estetään sekä (transienttien) yksinhuoltajien syntymistä että varmistetaan niiden muutamien (transientisti) yksinhuollettavien lasten elintaso.

- Lappalainen

Anonyymi kirjoitti...

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/musiikki.shtml/668774?martin_chris
Chris Martin luuli olevansa homo

– Minut kasvatettiin tyyliin "jos ajatteletkin rintoja, joudut helvettiin", Chris Martin kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Anonyymi kirjoitti...

Verohelpotus olisi kyllä paempi kuin rahallinen tuki, verohelpotuksista kun ei hyödy pätkääkään jos vetää lonkkaa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotus: "Minulla on tosin parempi ehdotus: yksihuollettavien lasten pakkoadoptio. Tällä estetään sekä (transienttien) yksinhuoltajien syntymistä että varmistetaan niiden muutamien (transientisti) yksinhuollettavien lasten elintaso." varmaan joutuisi erilaiseen valoon jos kirjoittaja olisi itse yksinhuoltaja.

Äitini äti, sotaleski säästi ja rakensi itselleen talon, äitini kasvatti neljä lasta isäni kuoltua, itse kasvatin lapseni kokonaan yksin puolisoi sorruttua huumeisiin.

KUkaan meistä ei ole joutunut vankilaan tai oikeuteen, kaikki ovat opiskelleet ammatin tuottaneet työllään veromarkkoja.

Eli heko heko: kannattaa katsoa millaisia rikoksia kaksihuoltajaperheet ja niin sanotut hyvän perheen lapset tekevät.

Ja jos ATM:ää pitää tukea jotta hän saa niin sanotusti pesää, niin eikö ole rinnaisteisesti vähintään yhtä inhimillistä tukea perheitä taloudellisesti, jotta ihmiset saavat syödäkseen ja katon päänsä päälle. Ne kun ovat perustarpeita, nekin, mutta ehkä silti tärkeämpiä. Myös rikosten ennaltaehkäisyn vuoksi.

Erkki