keskiviikkona, elokuuta 20, 2008

Gender studies

'Feminist' Columbia University demonizes men, lawsuit claims
Anti-feminist lawyer Roy Den Hollander sued Columbia University Monday, accusing it of turning feminism into the school's religion - and teaching that men are "the primary cause for most, if not all, the world's ills."

Hollander says Columbia discriminates against men by teaching a doctrine that scapegoats men for all of history's troubles.

In a suit filed in Manhattan Federal Court, he complains that the Ivy League school in Morningside Heights uses federal money to fund a "religionist belief system called feminism."The class-action suit argues that Columbia's women's studies program demonizes men and exalts women to justify discrimination against men based on collective guilt.
MEN'S STUDIES AND FATHERHOOD PROGRAM
Studies include male psychology, men's and father's rights, masculine spirituality, models and roles of masculinity, contemporary issues facing men, early childhood development, new roles for fathers, the modern family, gender and power, the challenge of marriage, issues in men's physical health, gender and politics, ancient and modern rites of passage, life stages, Jung's contributions to male psychology, family violence, men in literature, war and trauma, the men's movement, new models of male leadership, and issues in male sexuality.

33 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Inflaatio rankaisee miehiä enemmän kuin naisia

No niin, miesten verotusta pitäisi laskea. Vai mitä, Tarja Filatov ja kumppanit?

jorma kirjoitti...

Suomen seksitrendit 2000-luvulla: Itsetyydytys ja romantiikka


"Suomalaisten merkittävin seksitrendi 2000-luvulla on yllättäen itsetyydytys. Se on tullut jopa yhdyntöjen korvaajaksi."

jorma kirjoitti...

Suomen naisilla seksiongelma - lue tutkijan 10 teesiä!

Jorma kirjoitti...

Suomalaisnaiset eivät halua enää seksiä

"Kontulan kirja paljastaa myös muun muassa, että suomalaiset suhtautuvat uskottomuuteen aiempaa tiukkapipoisemmin, nuorilla naisilla on kiihottumisongelmia ja naiset eivät saa orgasmeja yhtä usein kuin ennen."

jorma kirjoitti...

Ikäero ei ole este rakkaudelle

"Moni nainen on löytänyt elämänkumppanin vanhemmasta miehestä."

työttömillä on aikaa kirjoitti...

Jorma taas vauhdissa.

jorma kirjoitti...

"Jorma taas vauhdissa."

Kiitos, työtön, kannustuksesta.

Jorma kirjoitti...

Ja lisää löylyä kiukaalle...

Who are you calling a metrosexual? Is it time to return to when 'men were men'?

Nyymi, Ano kirjoitti...

Samasta aiheesta, mutta vielä raflaavammin:
"Seksin puute uhkaa Suomen taloutta" - http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2008/08/20/seksin-puute-uhkaa-suomen-taloutta/200821533/12?rss=4

Jorma kirjoitti...

"Tutkimusprofessori Osmo Kontulan mielestä seksin väheneminen on silti kohta jo kansantaloudellinen uhka."

Näinhän se on. Hienoa havaita, että muutkin kuin minä ovat lopulta havainneet tämän uhan. Lopettaisi vain Puskan Pekkakin sen keskarin lantraamisen ja keskittyisi oikeisiin ongelmiin.

Zephyr kirjoitti...

Lisää liksaa tivi-naiselle!

Anonyymi kirjoitti...

Poikien puhelin

Anonyymi kirjoitti...

Katseli Kontulan kirjan esittelyn ja perehdyn kirjaan tuonnempana.

Omalla kohdallani noudatan suhteissa pidättyväistä linjaa. Minulla on elämässä liian paljon menetettävää, jotta kestäisin sen pyörityksen jossa minua syytettäisiin ahdistelusta tai muutoin sopimattomasta seksuaalisesta käytöksestä.

Julkinen keskustelu ohjaa yksilöiden ajattelua monessa suhteessa. Eikä aina järkevällä tavalla.

Odotan mielenkiinnolla kuinka naistutkimus ottaa Kontulan kirjan vastaan.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/101160.shtml

- Kaksi kolmasosaa keski-ikäisistä naisista ei ollut vuoden 1971 tutkimukseen mennessä kertomansa mukaan koskaan harjoittanut itsetyydytystä. Vuonna 2007 tämän ikäisistä naisista itsetyydytyksestä oli kokemusta jo 92 prosentilla, Kontula toteaa.


Aikaisemmin siis kaksi kolmasosaa keski-ikäisistä naisista valehteli tästä asiasta ja nykyään vain 8% keski-ikäisistä naisista valehtelee samasta asiasta.

Tämähän on ainoa johtopäätös, joka näistä kyselytutkimusten tuloksista voidaan vetää.

Kuinka kukaan voi olla niin tyhmä, että vetää tästä "tutkimuksesta" jonkun muun johtopäätöksen?

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/101160.shtml

Kontula on huomannut tutkimuksessaan suomalaisten yhdyntöjen tahdin hiipuvan. 2000-luvulla yhdyntätiheys on laskenut jopa 20 prosenttia. Samalla itsetyydytys oli tullut osaksi parisuhteita.

- Tutkimuksen yksi keskeinen tulos oli siis se, että suomalaisten seksuaalinen aktiivisuus oli siirtymässä merkittävässä määrin yhdynnöistä itsetyydytykseen, myös parisuhteissa, Kontula toteaa.


Jos parisuhdeseksin määrä on vähentynyt esimerkiksi viidestä kerrasta viikossa neljään kertaan viikossa, tämä ei ole mitenkään hirveän hälyttävää. Tämä muutos voi johtua ihan vain siitä, että ihmiset eivät tarkkaan laske tai muista yhdyntäkertojen määrää per viikko.

Jos "keskimääräisen yhdyntätiheyden laskelmissa" oli mukana myös sinkkuja, "keskimääräisen yhdyntätiheyden" väheneminen voi johtua sinkkuuden lisääntymisestä. Useimmat ihmisethän harrastavat seksiä käytännössä lähes yksinomaan parisuhteessa. Kaikki sinkut ovat puutteessa. Jos ihmiset ennen ryhtyivät parisuhteeseen helpommin kuin nykyään, tämä sinkkujen määrän lisääntyminen selittää keskimääräisen viikkoa kohti lasketun yhdyntäkertojen määrän vähenemisen.

Väite "itsetyydytyksen tulemisesta osaksi parisuhteita" johtuu itsetyydytykseen liittyvän häpeän ja tabujen katoamisesta. Idiootit ovat aina luulleet, että vain "pillua saamattomat runkkarit" harrastavat itsetyydytystä. Todellisuudessahan asia on niin, että enemmän seksiä harrastavat ihmiset harrastavat enemmän myös itsetyydytystä. Vahvan libidon omaavat ihmiset haluavat harrastaa paljon sekä seksiä että itsetyydytystä. Ihmiset, jotka eivät harrasta itsetyydytystä lainkaan, ovat niitä, jotka eivät juuri lainkaan halua harrastaa seksiäkään. Nykyään yhä useammat ihmiset myöntävät tämän, koska itsetyydytys ei ole nykyään sellainen tabu kuin ennen. Niitä idiootteja, jotka eivät myönnä tätä, on nykyään vähemmän kuin ennen. Tästä syystä kyselytutkimuksessa saadaan sellaisia tietoja, että parisuhteessa elävät ihmiset nykyään ilmoittavat harrastavansa itsetyydytystä enemmän kuin parisuhteessa elävät ihmiset aiemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset erimielisiä tasa-arvosta työssä

Miehillä kovat paineet perhe-elämästä

Anonyymi kirjoitti...

"Henkka hei, mikset laita tänne sitä toistakin miestutkimuslistalle tullutta viestiä profeministeistä ja poikien ympärileikkauksesta?"

Henkkaaaa, herätyyyyys!

Vai eikö äijästä löydy tarpeeksi munaa?

Anonyymi kirjoitti...

Seksitilastoista tulee mieleen, että mahtaakohan vähentynyt seksiä johtua osaltaan kohonneesta naisten koulutustasosta. Monissa tutkimuksissahan on vaikuttanut siltä, että korkeasti koulutetuilla naisilla on mm. enemmän vaikeuksia saada orgasmia kuin vähemmän koulutetuilla naisilla. Samoin korkeasti koulutetuilla naisilla - ilmeisesti pitkälle markkina-arvosyistä, on harvemmin miespuoliso.

Henry kirjoitti...

""Henkka hei, mikset laita tänne sitä toistakin miestutkimuslistalle tullutta viestiä profeministeistä ja poikien ympärileikkauksesta?""

Sinähän voit perustaa oman blogisi ja laittaa sinne niin monta profeministi-linkkiä kuin ikinä haluat.

Risto kirjoitti...

Profemujen ympärileikkauskannanottohan (http://www.profeministimiehet.net/kannanotto/ymparileikkaus) osoittaa, että risakin kello näyttää oikean ajan pari kertaa vuorokaudessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Risto.

Jännittävää tuo Henkan haluttomuus laittaa kyseistä linkkiä tänne Laasasen tietolaariin. Ehkä asia ei ole tarpeeksi tärkeä.

Taustaksi niille, jotka eivät tiedä, että pari päivää sitten Hannu T. Sepponen laittoi miestutkijoiden listalle kaksi linkkiä, Suomen Akatemian tiedotteen varusmiesten kokemasta väkivallasta ja profemujen kannanoton poikien ympärileikkausta vastaan. Henkka poimi ensimmäisen tänne, mutta ei jälkimmäistä. Hmmm...

Vielä oudommaksi Henkan valinnan tekee se, että tietolaariin on aikaisemmin postattu ympärileikkauslinkkejä ja asiasta on keskusteltu. Miksi Henkka nyt vaikeni? Jokainen tehköön omat päätelmänsä.

Henkka, et ole ATM, koska olet ujo, pullukka sosiologi-nörtti. Ehei. Olet ATM, koska sinussa ei ole tarpeeksi miestä, munaa ja suoraselkäisyyttä käydä avointa keskustelua ja antaa "viholliselle" kunniaa silloin kun se sille kuuluisi.

Tai sitten tämä blogi on vain henkilökohtainen terapiasohvasi, jossa voit purkaa omia turhautumisiasi ja pettymyksiäsi totuudesta välittämättä.

Jape kirjoitti...

Anonyymi: "Henkka, et ole ATM, koska olet ujo, pullukka sosiologi-nörtti. Ehei. Olet ATM, koska sinussa ei ole tarpeeksi miestä, munaa ja suoraselkäisyyttä käydä avointa keskustelua ja antaa "viholliselle" kunniaa silloin kun se sille kuuluisi."

Siinä se pata kattilaa soimaa. Anonyymi profeministi puhuu suoraselkäisyydestä, mieheydestä ja "munasta". :)

Keksi edes yksi omaperäinen nimimerkki ja käytä sitä, sitten voidaan keskustella teemasta "avoin keskustelu". Vai onko niin, että profeministit ovat samaa kastia kun feministikin, joille avoin ja sensuraoimaton kansalaiskeskustelu on kauhistus... taitaa olla näin...ei, näin itse asiassa on!

Miksi pyydät toisia postaamaan linkkejä? Tee se itse, se ei ole kauhean vaikeaa.

Profeministeille ei pidä antaa mitään kunniaa, kokska profeministit ovat täss nyt puheena olevassa aiheessa olleet "ensimmäisenä" ja aktiivisena liikeellä? Profeministit ovat pelkkiä peesaajia, jotka pomivat rusinat kulloinkin yhteiskunnalisena puheenaiheena olevasta pullasta, tällä kertaa tuosta ympärileikkausasiasta. Siitä on puheenvuoroja esittaneet paljon profeministimiehiä tarkeämmät tahot jo monasti aiemmin...

Anonyymi: "Tai sitten tämä blogi on vain henkilökohtainen terapiasohvasi, jossa voit purkaa omia turhautumisiasi ja pettymyksiäsi totuudesta välittämättä."

No niin, nyt sokea kanakin löysi jyvän. Tämä on todellakin Henkan blogi ja hän saa käytää sitä kuten parhaaksi näkee, vaikkapa "terapiasohvana" tai purkautumiskanavana tai ihan minä vaan. Ei kuitenkaan ole kovinkaan yllättävää, että Henkan kehoitus sinulle, että perusta oma blogi ja postaa se vaikka täyteen profeminististä materiaalia ei herättänyt saanut sinua toimimaan näin. Se ei yllätä sinällään, profeministien ajatusmaailma on sen verran takkuinen...

Anonyymi kirjoitti...

Jape, anna Henkan itse vastata omasta puolestaan.

Jape kirjoitti...

Anonyymi: "Jape, anna Henkan itse vastata omasta puolestaan."

Henkka vastasi jo sinulle...
takkuista on tuo profeministien havainnointi :)
Tai sitten rehelliset, asialliset ja opastavat vastaukset eivät vain miellytä profeministejä, mutta kenen vika se on?

Anonyymi kirjoitti...

Jape, Henkka ei vastannut minulle kun kerroin hänen olevan ATM munattomuutensa takia. Sinä, Jape, sen sijaan vastasit ja aloit puolustaa Henkkaa.

Jape kirjoitti...

Anonyymi: "Jape, Henkka ei vastannut minulle kun kerroin hänen olevan ATM munattomuutensa takia. Sinä, Jape, sen sijaan vastasit ja aloit puolustaa Henkkaa."

Henkka vastasi jo yhteen muna viestiisi - asiallisesti ja selkeästi - näin: "Sinähän voit perustaa oman blogisi ja laittaa sinne niin monta profeministi-linkkiä kuin ikinä haluat."

Olet jo vastauksen saanut, joten en näe syytä, miksi Henkan tulisi herjauksiisi ja sovauksiisi enään vastailla.

Ei tämä mitään erityistä Henkan puolustelua ole, Henkka pärjää mainiosti itsekin. Kunhan vain kommentoin. Minusta henkan ei tule vastata profeministien tai feministien provokaatioihin, mutta hän voi toki näin tehdä jos haluaa. Valinta on hänen, mutta pakkoa ei ole, tietenkään.

kävelevä dildo kirjoitti...

anonyymi-profeministi,

Kannanottonne asiaan on täysi itsestäänselvyys. Muunlainen kannanottohan olisi ollut myös perustuslain ja rikoslain vastainen. On hiukan naurettavaa yrittää kerätä tuolla täältä sympatiapisteitä.

Ja risto ilmaisi asian osuvasti; jos kellon viisarit osoittavat 2 kertaa vuorokaudessa oikeaa aikaa, niin onko kello silloin toimiva?

kävelevä dildo kirjoitti...

"Henkka ei vastannut minulle kun kerroin hänen olevan ATM munattomuutensa takia"

Ahaa, siis profeministien määritelmän mukaan miehen ATM-asema on munattomuutta. Nyt selvisi tämäkin. Kiitos, laitetaan muistiin.

Ja profeministeilläkö muka on munaa?
HAH.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: "Ei tämä mitään erityistä Henkan puolustelua ole, Henkka pärjää mainiosti itsekin"

No kun ei pärjää. Ensin Henkka ei kommentoinut kysymystäni lainkaan ja toisen kerran asiaa kysyessäni hän reagoi aina niin aikuismaisella 'perusta oma blogi'. Nytkin Henkka vaikenee, mutta onneksi hänellä on Jape ja kävelevä dildo. Ei siinä mitään, poikien välinen ystävyys ja uskollisuus on aina södeä. Sillehän on oma termikin...homo...homosos...

Vaikka perustaisin oman profemublogin, ei se poistaisi sitä tosiasiaa, että Henkka tietoisesti jätti postaamatta profemmarien kannanoton, koska se ei sovi tämän blogin mustavalkoiseen maailmankuvaan. Jos profemut olisivat ottaneet vastakkaisen kannan, olisi se ollut luettavana täällä välittömästi. Jorma olisi saanut jännetupin tulehduksen ja paskahalvauksen kirjoitettuaan 32 peräkkäistä närkästynyttä postausta ja Vortekki...no, vortekki olisi edelleen vortekki.

Henkan kieltäytyminen todistaa sen, että miesten tasa-arvo-ongelmat eivät kuitenkaan loppupeleissä ole tämän blogin se juttu. Poikien ympärileikkaus on vain yksi niistä keppihevosista, joiden avulla voidaan purkaa omia turhautumia. Toisin sanoen, paskat pikkupoikien ruumiillisesta loukkaamattomuudesta kunhan vain saadaan syyttää pro/femakoita oman elämän ongelmista.

Vai mitä Henkka?

Henry kirjoitti...

1. Ensinnäkin on naurettavaa tulla ohjeistamaan bloginpitäjää, millaista sisältöä blogissa on. Blogien idea on se, että kukin pitää sellaista blogia kuin haluaa, sitä voi sitten lukea (tai olla lukematta) kuka haluaa ja pitää niin luotettavana tietolähteenä kuin itse haluaa.

2. Profeministimiesten kannanotossa ei ollut mitään erityisen mielenkiintoista. Jos heidän kantansa olisi ollut toisin päin, niin toki olisin postannut sen, koska se olisi mielenkiintoista. Vaikka sitä ei huomaa blogia lukiessa, suurin osa linkkitarjokkaista jää julkaisematta, koska yritän pitää postaukset mielenkiintoisina.

3. Ei tässä blogissa ole mitään erityistä maailmankuvaa. Jos asia on mielenkiintoinen ja relevantti, se julkaistaan. Profeministijuttu oli relevantti, mutta ei mielenkiintoinen.

4. Jos tästä maksettaisiin tms. niin alkaisin varmaan lukijoiden perseennuolentaan, mutta koska niin ei ole, niin enpä juuri jaksa.

Anonyymi kirjoitti...

Älä viitsi Henkka. En ole ohjeistanut sinua. Olen kysynyt, miksi jätit postaamatta tietyn linkin, joka oli tullut sähköpostiisi ja esittänyt selityksiä hiljaisuuteesi. Nyt yrität selittää, että se ei ollut "mielenkiintoinen" vaikkakin relevantti. Ai niin, käsityksesi relevantista ja mielenkiintoisesta ovat...mielenkiintoisia: formulaeliitin juorupalstatoilailuthan ovat todella relevantteja miesten tasa-arvo-ongelmien kannalta.

Mitä perseennuolentaan tulee, blogisihan on jo ruskeakielisten keskinäinen nuolentakerho.

kävelevä dildo kirjoitti...

Anonyymiprofeministi on eittämättä ruskekielisyyden ehdoton asiantuntija. Onhan profeminismi jo määritelmällisesti feminismin munatonta perseennuolentaa. Pahimmilla profemuilla taitaa olla koko feministisen ideologian turvottama pääkin siellä persposkien välissä ja melkoisen syvällä siellä. Kannattaa ehkä ajaa kaljuksi, niin homma onnistuu helpommin?

Mitä siihen munattomuuteen tulee, niin omasta mielestäni valta-asemaan nousseen feministisen hegemonian kritisointi pohjoismaissa ja valtavirtafeminismin doktriineista poikkeavan julkaisun ja tutkimuksen tekeminen osoittaa enemmän munaa kuin kaikilla maailman profeministeillä yhteensä (vaikka eihän se kieltämättä vielä paljon ole ;).

kävelevä dildo kirjoitti...

Selvennetään anoprofemulle nyt vielä, että tuo profemujen kannanotto on ihan OK, mutta ei enempää.
Btw, suomalaisista muistaakseni yli 90% vastustaa lakiesitystä jyrkästi.

Rautalankaa: Esimerkiksi Perussuomalaiset nuoret otti järjestönä lakiesitykseen kantaa 1.8.2008.
http://www.ps-nuoret.net//content/view/203/41/
(=yli viikko ennen profemuja.)

[sarkasmi}Mutta mitä ihmettä, Henkka ei blogannut aiheesta! Se ei laittanut edes linkkiä vaikka taatusti tiesi! Mitä vittua? Yhyy-yhyy, Henkka on varmaan demari - pakko se on olla. Tiedä vaikka olis kommari? Se teki tän ihan tietoisesti. Se vaikenee ihan tahallaan. Paska ja munaton jätkä, joka tekee blogillaan politiikkaa ja purkaa turhautumiaan. Tää on nyt ihan kiistaton todiste! Nyyh. [/sarkasmi]