keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Hypoaktiivisen seksuaalisen halukkuuden häiriö

Kaunis ja ahdisteltu
Olen niin kutsutusti kaunis nainen, ja please, älkää ottako tätä ylpeilevänä kommenttina vaan ilmaisen sen nyt vain niin kuin asia mitä ilmeisemmin on muiden silmissä ainakin.

Tilanne on nyt vaan se että todella, siis todella haluaisin saada kulkea, olla ja elää ilman minkäänlaisia vihjauksia vetovoimastani tai ulkonäöstäni, mutta kun en saa.Olen nykyään alkanut katsomaan poispäin kun minulle joku tuntematon mies puhuu, ja vaikka olen perusystävällinen ihminen, niin olen joutunut opettelemaan sellaisen roolin että käyttäydyn tympeän torjuvasti jo valmiiksi tai olen hiljainen jos joku lähentelee tai lähentyy vastoin tahtoani.Mutta siis vain näin olen saanut itseäni suojattua edes jollakin tavoin että jättäisivät rauhaan eivätkä keskittyisi niin hirveästi siihen miltä näytän.Joudun siis kieltämään todellisen luonteeni ja olemaan olematta niin ystävällinen kuin haluaisin olla.

Aina joudun kuitenkin niihin tilanteisiin missä minut jotenkin ylihuomioidaan joko positiivisessa tai negatiivisessa hengessä mutta rauhassa en tunnu saavan olla oikein missään.Mitä mieltä olette tästä?
Speed bumps in the road to equality. Attitudes to gender roles seem to have gone into reverse. But could it be that more of us are waking up to the value of caring?

Two into one won't go: Cambridge survey shows new doubts over working mothers

No kids, no jobs for growing number of wives

Huorissa käyminen on yleensä raiskaamista

Miksi nainen ei halua seksiä?

14 kommenttia:

jorma kirjoitti...

"Huorissa käyminen on yleensä raiskaamista"

Kuinka sekaisin sitä voi ihminen oikein olla?

Anonyymi kirjoitti...

Rikkailla miehillä on varmaan vähän samanlainen ongelma kuin kauniilla naisilla: naiset tulee tyrkylle rahojen takia.

Toisaalta rikkaudet haalitaan ja ne ei välttämättä näy ulospäin, kauneus taas on paljolti geneettistä ja näkyy ulospäin.

Vortac kirjoitti...

"Huorissa käyminen on yleensä raiskaamista"

Kuinka sekaisin sitä voi ihminen oikein olla?


Älähän nyt, onhan tuossa perää. Mieshän raiskataan taloudellisesti ja henkisesti huoran toimesta, yleensä. Tosin tuon lauseen siis pitäisi kuulua 'huorissa käyminen on raiskauksen vastaanottamista', mutta suomi on vaikea kieli.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tolle 'kauniille' naiselle ehdottaisin hyvin miehekkäissä ja tylsissä, harmaissa ja täysin peittävissä vaatteissa kulkemista (ehkä burkha olisi hyvä?), ja meikkaamisen totaalista lopettamista tai meikkaustyylin muuttamista vaikkapa goottityyliseksi isoine mustine läiskineen. Samoin eleet olisi muutettava maskuliinisiksi tai robottimaisiksi, ja hiukset jätettävä mahd. sekaisin. Luulisin, että näillä ohjeilla miesten mielenkiinto vähenee noin 0,1 promillea.

Toinen vaihtoehto olisi ehkä peittää naamakin näkyvistä, sekä kaikki viittaukset siihen, että jossain vaatemytyn sisäpuolella kävelevä olio on naispuolinen. Ehkäpä tekoviikset tms. voisivat auttaa.

Ensin naiset luovat epätasaisen markkina-arvotilanteen feminismin nyrkin voimalla, sitten naiset vähättelevät ongelmaa ja koettavat selittää sitä pois eivätkä usko siihen, ja haukkuvat siitä valittavat miehet pystyyn. Ja sen jälkeen naiset alkavat kitistä aikaansaannoksiensa tuloksista kuin pahinkin peräkammarin tyttö; siis ette te nyt jumankauta voi viedä kaikkea ruokaa ja sitten valittaa että tulee syötyä liikaa.

Jos haluatte, että miehet eivät edelleenkään saa mistään koskaan keneltäkään toosaa (paitsi ne jännittävät alfauroot/rikkaat yms. YTM:t, puhun siis tavallisista miehistä eli suurimmasta osasta), niin tottukaa sitten siihen, että seksin kysyntä on miesten puolelta aivan käsittämättömän suuri ja himokas, ja jokaikinen kaunis nainen on melkoisen huomion kohde, jos miehiä on suinkin läsnä tai lähettyvillä.

Ette voi saavuttaa yhtaikaa sekä tilannetta, jossa teillä on kaikki seksuaalinen valta, ja tilannetta, jossa miehet eivät kuitenkaan teitä katsele himoiten.

Tyydytetyt ja elämäänsä tyytyväiset miehet eivät pidä kaunistakaan naista minään erikoisena tapauksena, eivätkä kiinnitä biologiansa vaatimuksia kummempaa huomiota näpsäkänkään näköiseen tätiin. Joten jos haluatte todella ratkaisun asiaan, se on käsissänne..tai ehkä sittenkin hivenen toisessa kohtaa roppaanne, hehe.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Mieshän raiskataan taloudellisesti ja henkisesti huoran toimesta, yleensä. Tosin tuon lauseen siis pitäisi kuulua 'huorissa käyminen on raiskauksen vastaanottamista', mutta suomi on vaikea kieli. "

Minusta jos verohallitus
ei poliisin kanssa ala valvoa huorakauppaa, niin samantien tulee muukin pimeä liiketoiminta ainakin sivutoimisesti sallia.

Muuten tasa-arvopykälä ei toteudu. Tai ainakin naisilta pitäisi muillakin aloilla poistaa palkkavero, mikä nostaisi tasa-arvoa entisestään.

Bmad

tikka kirjoitti...

kauniin naisen tragediasta: mikä ongelma siitäkin nyt pitää tehdä että saa miehiltä huomiota? ilmeisesti se on yleensä vielä positiivista, ellei nykyään tylyyden provosoimana jo enemmän negatiivista. joka tapauksessa voisi olla opettavaista, jos kyseinen nainen ei saisi vähään aikaan keneltäkään mitään huomiota (tyyliin atm) - voisi meinaan nopeasti tulla "äitiä ikävä". ihailusta ja huomiostahan pitäisi iloita, ei surra: se kun kertoo että joku (moni) on kiinnostunut kauniin naisen olemassaolosta.

Jape kirjoitti...

Ministeri Lindén haluaa nörtille verovähennyksen

Ote:
Kotitalousvähennys pitäisi laajentaa koskemaan myös tieto- ja viestintätekniikan laitteiden asennus-, kunnossapito- ja opastustöitä, esittää liikenne- ja viestintäministeriö. Viestintäministeri Suvi Lindénin mielestä verotuki edistäisi Suomen tietoyhteiskuntakehitystä.
/.../
Lindénin mielestä vähennysoikeus lisäisi myös kansalaisten tasa-arvoa tietoyhteiskuntaan siirryttäessä. Tietotekniikkapalveluista voi hänen mukaansa muodostua uusi yrittäjyyden muoto.

Jape kirjoitti...

hmmm...pitäsiköhän näyttää tuo "verovähennys" artikkeli neiti "50 miestä putkeen treffanneelle" :)

Jape kirjoitti...

"Olen niin kutsutusti kaunis nainen, ja please, älkää ottako tätä ylpeilevänä kommenttina vaan ilmaisen sen nyt vain niin kuin asia mitä ilmeisemmin on muiden silmissä ainakin."

Minäkin näin erään kerran vallan upean naisen. Takaapäin hän oli kuin Marilyn Monroe, ja edestä hän sitten näyttikin ihan Esa Pakariselta... Silkkaa ATM:n tuuria, mutta niin ihminen on erehtyväinen...

Anonyymi kirjoitti...

Hän on koeputkiorpo

Vauvan äiti ei haluakaan lasta.

Homo kirjoitti...

Eli 24-vuotiaana jo kotihuoraa oli alkanut lasikottaa niin, että hän halusi jättäytyä pois työelämästä miehen elätettäväksi. Ja eiköhän nyt 10 vuoden kotona seinien pystyssä pitäminenkin ala muodostua jo ikääntyvällä niin raskaaksi, että seuraavaksi se alkaa mankua jotain kotiapulaista vielä palkattavaksi, jotta prinsessa jaksaisi niin rankkaa kotielämää.

Ja jos jossain vaiheessa vielä nainen kyllästyy mieheen ja ottaa eron, niin eiköhän tuossa kulttuurissa mies pistetä maksamaan naiselle loppuelämänsä ylläpitomaksua. Onhan nainen "uhrautunut" jättäytymällä pois työelämästä ja uran rakentamisesta, pitääkseen kodin seiniä pystyssä.

anonahkaerkkiletku kirjoitti...

OffTopic:
LottaRoti n kandintyö osuu myös naistutkimukseen ja "kriittiseen miestutkimukseen" kuin pubitikka häränsilmään.

tympeäNörttö kirjoitti...

Vortac höpisi:
"...meikkaustyylin muuttamista vaikkapa goottityyliseksi isoine mustine läiskineen..."

Mitääh, sittenhän niitä miehiä vasta saapuukin!

Goottejaah... :P~~

Jouko kirjoitti...

"On se niin kauheaa väkivaltaa kun miehet hakkailevat kokoajan".

Ote jostain TV-sketsistä. Että seksuaalisesta suosiosta tulee joillekin ongelma. Tämä tietysti johtuu siitä että hedelmällisyysikäisten naisten määrä on alhainen vastaavaan miesmäärään verrattuna. Vanhoja akkoja kyllä piisaa loputtomiin. Jos kävisi nin kuin kävi sodissa että nuoria miehiä kaatui joukottain niin asia muuttuisi päinvastaiseksi. Naiset(komeatkin) parkuisivat miehenpuutetta ja miehillä olisi lokoisat päivät. Olen tätä kommentoinut ennenkin ja joku vastasi siihen että kynttiläthän on keksitty. Voi pojaat. Sellaisen ongelman haluaisin tähän maahan silti. Eikun tuottamaan Afrikasta reheviä nuoria naimattomia neekerinaisia Suomeen piikomaan. Se paikkaisi sitä kiljuvaa työvoimapulaakin.