tiistaina, elokuuta 05, 2008

IL normalisoi

IL-keskustele prostituutiosta:
- Miksi prostituutiosta on yhtäkkiä tehty täysin normaali asia? Iltalehti antaa kuvan, että näin tekee kaikki muutkin, mikset siis sinäkin! Ilmiö on ollut aina, mutta ennen sitä on pidetty likaisena. Ja näin tautien aikaan juuri likaisenahan tätä ilmiötä tulisikin tarkastella eikä jokaisen perheenisän elämän ilostuttajana!! Eikö maailma ole pahuutta täynnä ilman sen lietsomistakin!

- HShan vuosikaudet rummuttanut sitä vastakkaista.Jos IL tekee jutun siitä suomalaisesta asiallisesta prostitutiosta jossa ei mikään mafia jyllää.Sitä valikoitua naispropagandaako sitä vain pitäisi?
Perheenisä ostaa naisia

Etsin hakukoneella sanoilla "trio erektus" ja löysin kysymyksen, johon on tietääkseni todellisuuden puolesta jo sittemmin vastattu.

10 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Perheenisä ostaa naisia"

Otsikko on huono, sillä seksipalveluitahan siinä ostetaan, ei ihmisiä. Muuten ihan hyvä saada vastapainoa Pravdan femujen inkvisitiolle.

jorma kirjoitti...

Where have all the real men gone?

"For the past 30 years or so, males have been under siege by a culture that too often embraces the notion that men are to blame for all of life’s ills. Males as a group – not random men – are bad by virtue of their DNA."

seeds kirjoitti...

Otsikko lienee tehty tarkoituksella ärsyttäväksi. Eipä minunkaan mielestäni seksin ostamisessa ainakaan täällä kotosuomessa ole kyse kyse koko naisen ostamisesta.

Aika hyvin, että mies ei halua pilata parisuhdettaan vonkaamisella, mutta on valmis pilaamaan sen ostamalla seksiä (koska melko suurella varmuudella voi sanoa, että vaimo tuskin tätä tapaa hyväksyy) sillä näistä jutuistahan jää ennen pitkää lahes aina kiinni, tavalla tai toisella.

Jape kirjoitti...

Poiminta tuolta IL:n keskustelusta. Onkohan tässä kyseessä naistutkimuksen femakko, vai edustaako ihan vain tyypillistä akateemista naista?
Akateeminen nainen:
Oksettaa nämä jutut täällä
Lähetetty: 4.8.2008 11:21

Hei kaikki!

Olen korkeasti koulutettu nainen.
Kun näitä juttuja lukee huomaa, että kaikki miehet on sikoja (oksettaa...)
Miehet vain haluavat työntää inhottavan piikkinsä naisen pyhimpään ja alistaa (oksettaa...)
Kauheaa kuinka suomessa opiskelija tyttöset pakotetaan myymään itseään (oksettaa...)

Patriarkaat... yökh... puuh.... miest... yäk.. YÄÄÄÄKZZZZSSSOOOH!!!!

V*ttu, nyt on sitten näppis ihan rapattuna kerran pureskellulla tofusopalla... narisee inhottavasti ja pätkii... tuleekohan sähköiskuja... mitä teen, auttakaa siskot?


Huomatkaa, kuinka nainen taas heti alkuun korostaa omaa kouluttautuneisuuttaan, ikään kuin sillä olisi merkitystä... no jotkin naiset ilmeisesti vielä luulee näin. Eikä koulutustausta näy ainakaan positiivisena tekijänä tässä naisen purkauksessa.

Elikkä miehet pakottaa nämä opiskelija naiset prostituoiduiksi?

Eikös juuri ole todettu, että kyse on vapaaehtoisista, kun puhutaan esim. suomalaisita prostituoiduista, kuten Laura?

Argh kirjoitti...

Taitaa tuo "Akateemisen naisen" purkaus olla vain karkeaa parodiaa. Vaikka suomalainen akateeminen nainen olisikin noin yleensä on aika pihalla ja usein vieläpä päälääkärin tarpeessa, niin alkeellisia yhdyssanavirheitä ne pirulaiset silti aika harvoin tekevät.

Jos nainen ei itse ole harrastanut prostituutiota tai tuntenut henkilökohtaisesti prostituoituja, niin hänen tulisi oikeastaan pysyä erossa koko aihealueen kommentoinnista. Näyttää siltä, ettei norminaisen empatiakyky useinkaan yksinkertaisesti riitä ymmärtämään mitä koko transaktiossa tapahtuu, tai mitä kumpainenkin osapuoli sillä saavuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se ole mikään sanottu juttu, että prostitoitujen palvelujen ostamisesta jää aina kiinni, ennen pitkää. varsinkaan jos niitä käyttää ulkomailla työmatkoilla, kuten jutun Janne.

Ehkä hemmo on omassa tapauksessaan laskeskellut, että suurempi todennäköisyys jatkuvalla vonkauksella on suhde pilata, kuin mahdollisella kiinnijäämisellä (jonka mahis taitaa sitten olla aika pieni).

Jape kirjoitti...

Argh: "Taitaa tuo "Akateemisen naisen" purkaus olla vain karkeaa parodiaa. Vaikka suomalainen akateeminen nainen olisikin noin yleensä on aika pihalla ja usein vieläpä päälääkärin tarpeessa, niin alkeellisia yhdyssanavirheitä ne pirulaiset silti aika harvoin tekevät."

Juu, niin taitaakin olla parodiaa aika pitkälle :)
huomasin sen nyt itsekin kun ryhdyin kommenttisi jälkeen katsomaan tarkemmin tuota viestiä...

Ville kirjoitti...

Kampaajan surmasta epäillyllä väkivaltainen tausta

...helsinkiläisnainen tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen täyttä ymmärrystä vailla tehdystä tapon yrityksestä vuonna 1988. Nainen oli lyönyt sängyssään nukkunutta miestä useita kertoja kirveellä.

vuonna 1984, epäilty tuomittiin kymmenen kuukauden vankeusrangaistukseen täyttä ymmärrystä vailla tehdyistä törkeästä pahoinpitelystä ja teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla. ...Epäilty oli silloin lyönyt naista kotitalouslihakirveellä päähän.

MG kirjoitti...

Mun mielestäni tuo lähes aina jää kiinni uskottelu on höpöhöpöä. Kun homman hoitaa hallitusti kiinnijäämisen riskit ovat erittäin pienet jos asiasta ei itse möläytä. Erityisesti pienemmät kuin satunnaisten yhdenyön juttujen tapauksessa.

seeds kirjoitti...

No joo, ehkä tuo on totta, että ilotytöistä jää harvemmin kiinni kuin yhdenyön jutuista. Ilotyttö kun tuskin haluaa identifioida itseään jos sattuu vaikka kävelemään vastaan kadulla. Sieltä päästä ei siis ainakaan tieto vuoda, niinkuin yhdenyön jutuissa saattaa käydä.