tiistaina, elokuuta 05, 2008

Rentun kanssa aviossa

Nina af Enehjelm:
Äitini mielestä Tapani oli miehenä kaikin puolin epäluotettava retku ja kutale, jolla on tyttöystäviä jokaisessa Suomen kylässä ja kaupungissa. Tietysti äitini oli täysin oikeassa, vaikka hänen sanansa silloin herättivät minussa tunnemyrskyä. Tapanihan halusi minun tuntevan olevani hänelle ainutlaatuinen, ja myös minä halusin uskoa asian olevan niin.

- Äidistäni Tapani oli minulle ensinnäkin aivan liian vanha mies, olihan tämä jo 31-vuotias. Hän piti myös huonona asiana sitä, että Tapani, jolla oli tuossa vaiheessa 5-vuotias poika, liehitteli nuoria tyttöjä sen sijaan että keskittyisi kaiken keikkailunsa ohessa lapseensa kun kerran tällainen oli tullut hankittua.
Surffasi pornosivuilla - vaimo jätti lukkojen taa

The instant-hit hedonism of lad mags doesn't help our broken society: Titles such as Nuts and Zoo promote a shallow approach to women and fail to encourage young men to act responsibly

Anu Saagim nosti suomalaisten persjalkaisuuden esiin iltapäivä- lehdissä samalla kertoen että rumat ihmiset ärsyttävät häntä. Tozimies on samaa mieltä.

7 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Perheenisä ostaa naisia

NettiTV: Suomalaiset seksin ostajat?

seeds kirjoitti...

näin saudi-arabiassa

Vortac kirjoitti...

Ajatelkaapa, jos olisikin mies, vaikkapa ATM, joka tokaisisi jossain päivälehdessä (jolloin mies toki ei enää olisi ATM), että "Rumat naiset ärsyttävät minua"..

Mikähän olisi kansan reaktio?

- Vortac

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anu Saagim on täysin oikeassa. Rumien ihmisten näkeminen on vastenmielistä.

Nimimerkki Tozimies on väärässä. Suomalaiset naiset eivät ole sen rumempia kuin "ulkomaalaiset". On naurettavaa puhua jostain "ulkomaalaisista" naisista tai "ulkomaalaisista" miehistä ikään kuin "ulkomaalaiset" olisivat jokin rodullisesti yhtenäinen kategoria.

Nimimerkki Tozimies on joku pelle, joka vittuilee suomalaisille naisille ikään kuin kostaakseen Anu Saagimille tämän kriittiset kommentit rumista ihmisistä. Tämä on tietysti täysin järjetöntä logiikkaa. Käsittääkseni Anu Saagim ei sanonut, että suomalaiset miehet olisivat yleisesti rumempia kuin "ulkomaalaiset" miehet. Anu Saagim ei myöskään itse ole suomalainen, vaan virolainen. Vittuilu suomalaisille naisille ei siis ole kovin relevantti tapa haistatella Anu Saagimille.

Ylipäätään tuollaiset haistattelukilpailut ovat hyvin lapsellista pelleilyä.

En ymmärrä, mitä kiistanalaista Anu Saagimin mielipiteissä muka oli. Rumien ihmisten näkeminen on vastenmielistä. Hyvännäköiset ihmiset tuntuvat miellyttävämmiltä kuin rumat. Ruoho on vihreää. Taivas on sininen. Suklaajäätelö maistuu paremmalta kuin kuravesi. Mikä tässä on epäselvää tai kiistanalaista? Miksi jotkut vetävät herneen nenään tällaisten itsestäänselvyyksien sanomisesta?

Vortac kirjoitti...

Otsikossa oli kylläkin sana 'ärsyttävät', eikä sana 'on vastenmielistä'.

Eikä rumuus ole mikään absoluuttinen tekijä. Toisekseen, mitä syytä jonkun ulkonäöstä nyt ärsyyntymään on ruveta?

Kolmannekseen, 'rumuus', josta tuossa puhutaan, on mitä ilmeisimmin lähinnä kehon ominaisuus, eikä ihmisen itsensä. Kyllähän kauniskin ihminen voi olla rumassa kehossa.

Neljännekseen, ei itselleen (huom! tämä on subjektiivinen asia) rumien ihmisten katselemisen tai näkemisen nyt sentään vastenmielistä saati ärsyttävää tarvitse olla. Sitähän voi katsoa kuin vaikkapa jotain sorakuoppaa, ei siihen tarvitse 'suhtautua' jollakin tavalla.

Minulle ihmisen rumuus paljastuu syvimmillään hänen asenteissaan, teoissaan ja ajatuksissaan, ei suinkaan hänen ulkonäössään. Etenkin ihmisen puheesta voi päätellä paljon hänen rumuusasteestaan.

Ja sellainen rumuus, sellainen voi kyllä helposti jo ärsyttääkin. Mutta tuossa tarkoitettu mitä ilmeisimmin 'kehon' rumuus ei mielestäni kyllä riitä ärsyttämään ketään normaalia ihmistä.

Rumaakin ihmistä voi olla sitäpaitsi miellyttävää katsella, eikä välttämättä vastenmielistä.

Silti, jos se kerran on niin itsestäänselvyys, miksi se pääsee lehtilööppiin asti? Miksi kirjoittaa lööppejä ja tehdä juttuja itsestäänselvyyksistä?

Meinaatko, että tekstin tilalla voisi yhtä suurin kirjaimin olla vaikkapa teksti: "Suklaajäätelö ei ärsytä"?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lisäksi tollasessa kommentissa voidaan katsoa ihmisiä yleisesti harmittavan ja ihmetyttävän moinen julkea elitismi, jonka mukaan hän katsoo itse olevansa ei-ruma, ja tavallisen rahvaan sitten sitä 'ruma'-osastoa. Ja naisena hän on muutenkin vallan(väärin)käyttäjien joukossa, niin elitismi tuntuu sitäkin sakeammalta.

Voidaan katsoa, että jos tuollainen asia on noin ärsyttävä ja iso asia elämässä, tuollainen yksilö ei myöskään ymmärrä elämää kovin syvästi, eikä arvosta todellisia arvoja kuten hyvyyttä ja aitoutta mihinkään, koska moinen pintakiilto on ainoa, joka hänen mielestään on niin iso ja tärkeä asia, että ottaa sen esille ärsyttävänä.

Minua ärsyttää esimerkiksi se, että jätetään ihmisiä kuolemaan nälkään samalla kun poltetaan ylituotantoviljaa, sorretaan miehiä heidän sukupuolensa perusteella, käytetään rahaa vallan ja kansan hallitsemisen keinona, jne.. mutta tällaiset pikkuseikathan eivät toki noita elitistejä ärsytä, heitä ärsyttää ihmisten rumuus.

Siis tällä tavalla ajatellen voimme ymmärtää, miksi tuollainen kommentti herättää närää.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac sanoi:
"Eikä rumuus ole mikään absoluuttinen tekijä. Toisekseen, mitä syytä jonkun ulkonäöstä nyt ärsyyntymään on ruveta? "

Olemme tulleet jo siihen,
että ihmisillä ajatellaan olevan ulkoinen pääoma tai "ulkonäöllinen vakavaraisuus" ja ne joilla ei ole, ovat pummeja.

Tällaista kehitystä tosin jarruttaa se, että ns. rumia ihmisiä on kuitenkin vielä paljon.

Ja oma lukunsa sekin, että
suuri osa rumista ihmistä on suht vanhoillisille tavoille oppineita, tyytyväisiä seksittömyyteensä
(tuskinpa käyttävät kaikki edes omaa kättään) jos verrataan vaikkapa tämän palstan kirjoittelijoihin.

Karmeinta siis kaikenkaikkiaan on, jos on ruma ja haluaa samanaikaisesti seksiä. Oma tilanteeni on oikeastaan vielä hirveämpi. Olen ihmisten mielestä sekä ruma, että kivannäköinen ja saan osakseni vuoron perään täydellisiä torjuntoja ja
seassa kiimaisia lähentely-yrityksiä. Mainittakoon, että olen saanut tälle vuodelle nyt myös yhden lähentely-yrityksen rumalta naiselta. Harmi, sillä hän oli rikas liikenainen. :) Kaikki muut ovat olleet suht vilpittömän hyvännäköisiä.


Bmad