perjantaina, elokuuta 15, 2008

Kenen vastuu?

Don't blind-drunk women who cry rape bear any responsibility for what happens to them?
Women always retain the right to say no whatever condition they are in.

But if they have been drinking, they may not be able to make that clear to someone stronger than them who doesn't wish to hear it.

Worse still, not knowing what happened the morning after leaves too many women in a fog of despair that the criminal justice system is ill-equipped to repair.
The Genetic Map of Europe

2 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Tuleeko perusteluja, Halonen?

"Esimerkiksi Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini moitti, että Halonen on tehnyt presidentti-instituutiolle karhunpalveluksen, kun ei ole perustellut oman ehdokkaansa valintaa julkisesti.

-Valtaa ei voi uskottavasti käyttää perustelematta kantaansa julkisesti. Presidentin nimitysoikeus ei ole ongelma, vaan se, jos hän perustelematta pitää jonkin kannan, joka vielä näyttää puoluepoliittisesti värittyneeltä, Soini sanoo päivän Helsingin Sanomissa."

Timo Soini on oikeassa. Ei hyvälle näytä.

"Halosen on epäilty tukevan Viljasta virkaan vain hänen sukupuolensa ja demaritaustansa vuoksi."

Niinhän se menee. Tarja Halonen viittaa kintaalla tasa-arvolle, tyypilliseen feministityyliin, ja suosii naisia, syrjii miehiä ja palkitsee puoluetovereitaan. Todellinen "koko kansan" presidentti. No, helppoahan se on, kun ei enää tarvitse välittää kansansuosiosta presidenttinä. Muumiomamma joutaisi kyllä jo varhaiseläkkeelle. Pelkkä rasite tälle maalle.

jorma kirjoitti...

Harrasti seksiä penkin kanssa - jäi nalkkiin