tiistaina, elokuuta 12, 2008

Miesten seksilelut puuttuvat apteekeista

Men roused into action over women-only sex toys
Now the shops are being hauled before the Equal Opportunies Ombudsman, the government referee on sexual discrimination, after two men complained that the erotic toys – the bestselling are vibrators and vagina balls – discriminate against males.

The pharmacy chain, Apoteket, had a “misguided and untrue view of sexuality whereby a woman with a dildo is seen as liberated, strong and independent, while a man with a blow-up plastic vagina is viewed as disgusting and perverted”, said one of the petitioners.

Apoteket has made a spirited defence. Eva Fernvall, its head of retailing, said it was simply a matter of maintaining standards.

“As I understand it, there are no products of good quality on the market for men,” she said. “Should there be such products specifically for men, then there is nothing stopping us from selling them.”
Prostituutioon toimivat säännöt

10 kommenttia:

J kirjoitti...

Jos oikein paljon jotain haluaa, niin kyllä sitä keinot keksii ...

Naiset keräävät silikonirahaa nakuilemalla netissä

Yhteisöllinen Myfreeimplants.com -verkkosivusto perustuu kahteen ihmistyyppiin. Ensimmäiset ovat naisia, joita netissä poseeraaminen ei vaivaa ja toiset puolestaan miehiä, jotka ovat valmiita maksamaan nähdäkseen suosikkinaisensa suuremmilla rinnoilla tai pepulla.

Matias Mäki
20.6.2007 14:07

Yhdysvaltalainen MyFreeImplants-verkkopalvelu tarjoaa naisille keinoja ansaita ilmaisia rintaimplantteja.

Palvelun juju on siinä, että miehet maksavat palvelun käytöstä ja toiminnoista, jotta heidän suosikkinaisensa saisi kerättyä kolehdin rintojen tai pepun suurentamiseen. Myös suorat lahjoitukset ovat mahdollisia.

Palveluun rekisteröityneet naisetkaan eivät pääse ilman työtä; jotta miehet syytäisivät tyttöihin ja palveluun aina vain lisää rahaa, täytyy naisten viestitellä ja lähetellä kiitoskuvia innokkaille ihailijoille. Myöskin henkilökohtaisten pikkuesineiden ja lahjojen myynti on mahdollista.

Palvelu ei velvoita naisia mihinkään, mutta ilmeisesti näkyvyyttä ja kolehtia saa kerrytettyä paremmin tuhmemmilla kuvilla. Palvelu vaatii käyttäjiltään rekisteröitymistä, eikä palvelun toimintoihin pääse ilman tunnuksia.

Sivusto nousi uutisotsikoihin Ison-Britannian kauneuskirurgien edustajan huolestuneiden kommenttien avulla. Myöhemmin kirurgien etuliitto veti kommenttinsa takaisin ymmärrettyään verkkopalvelun perusidean vaihtoehtoisena implanttien rahoitustapana.

http://www.itviikko.fi/uutiset/2007/06/20/naiset-keraavat-silikonirahaa-nakuilemalla-netissa/200715422/7

jorma kirjoitti...

"“As I understand it, there are no products of good quality on the market for men"


Selittelyä.

Jape kirjoitti...

"As I understand it, there are no products of good quality on the market for men"

Ei pidä paikkaansa. Täällä joku onkin jo iskenyt markkinarakoon... :)

Vortac kirjoitti...

Mutta patriarkaalisessa yhteiskunnassahan seksikaupoissa myydään vain MIEHILLE tuotteita ja palvellaan vain miehiä .. eiku hetkonen, miten tää ny sit on mahdollista? No, feministit varmaan osaavat selittää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Palveluun rekisteröityneet naisetkaan eivät pääse ilman työtä; jotta miehet syytäisivät tyttöihin ja palveluun aina vain lisää rahaa, täytyy naisten viestitellä ja lähetellä kiitoskuvia innokkaille ihailijoille.

Tää on siis naisten mielestä TYÖTÄ. No se ei ollut yllätys. Ojankaivuu ei tietenkään käy naisilla edes mielessä kun työstä puhutaan.

- Vortac

seeds kirjoitti...

Eikös niissä apteekeissa myyty kuitenkin myös penisrenkaita? (niinkuin nykyään myös RFSUn kondomipakkauksissa) Ne nyt tuskin ainakaan olivat vain naisille.

Jape kirjoitti...

Seeds: "Eikös niissä apteekeissa myyty kuitenkin myös penisrenkaita? "

Hmmm...jos mies haluaa pitää ns. omaa kivaa, niin kuinka hyödyllinen ja ensisijainen valinta tällöin on penisrengas?

Jos naisille on dildoja jne, niin sinä tarjoat miehille tasa-arvoisena vaihtoehtona penisrengasta - kiesus sentään...

Mikäs vika tuossa Realdollissa on? Kelakortilla vain "hyvitykset" kun hommaa apteekin kautta :) Ensin tietysti kunnon esittelyt apteekissa ;)

Jorma kirjoitti...

Apteekin seksilelut poikivat syrjintäkanteluita Ruotsissa

Nyt on tämä juttu sitten Pravdassakin.

"Tasa-arvovirasto JämO on Expressenin mukaan hylännyt toisen kanteluista. JämO katsoi, ettei valikoima syrji miehiä, koska lelut ovat yhtälailla niin naisten kuin miestenkin ostettavissa. "

Eli JämO on ihan samanlainen miestensyrjintä- ja naisasiaviranomainen kuin tasa-arvovaltuutettu on Suomessa. Syrjintäähän tuossa on se, että valikoimissa on tarjolla vain naisille suunnattuja ja naisia tyydyttäviä laitteita, eikä mitään vastaavaa miehille. Idiotismi näyttää olevan "tasa-arvoviranomaisten" keskeisin luonteenpiirre Pohjanlahden molemmin puolin.

Vortac kirjoitti...

Tolla logiikalla naisen raiskaaminenkaan ei ole mikään ongelma, koska miehenkin voi raiskata.

- Vortac

M.Shawn kirjoitti...

Well, there are some for men. But then usually sex toys are for the ladies. I can't really have satisfaction with anything available now. Just sharing. More power!


seksilelut