lauantaina, elokuuta 30, 2008

Naisten uudelleenkoulutus

Opas naisille:
Tästä opaskirjasta kuullaan vielä. Vai mitä sanotte amerikkalaisen Dante Mooren kirjasta, joka kehottaa naisia käyttämään seksikkäitä vaatteita kokatessaan ja siivotessaan sekä tottelemaan aina miesten määräyksiä. Sovinistisista mielipiteistään huolimatta kirja myy kuin häkä. Kirjailija selittääkin antavansa naisille vain neuvoja ja apua, koska rakastaa naisia. "Kun menette kauppaan, ostatteko rumimman näköisen, mädäntyneimmän ja haisevimman hedelmän tai lihan. Ette vai. Miksi. Sama pätee miehiin, kun he näkevät puolikkaan norsun kokoisia, muodottomia naisia", kirjailija selittää.
Male author set to top bestseller list with book telling women how to get a man
When he was a boy his mother told him he had to treat a woman 'like a queen'.

He tried that, he insists. For two years. And he lost every girlfriend he had.

So, he decided, it was time for a change. 'Once I started being myself and saying, 'look, I'm not going to do this, this, or that for women,' the phone didn't stop ringing,' he said.

It wasn't long before he decided to spread the wealth of his realisation. Women, he insists, make it 'much harder than it is' to get a man. He distills a man's every desire down to three basic things: food, relaxation, and, of course, sex.

Size does matter, he says - very much. 'The fatter you get, the more you decrease your potential single-man pool.
Lisäys Dating advice from assholes: "Stop treating women well"

Tytöt tahtoo laskea
Kukaan nainen ei ole tainnut ikinä tunkeutua miesten reviirille täysin ongelmitta. Nörttipoikakin osaa lyödä, kun tyttö yrittää päästä leikkiin mukaan.
Real Men Don't Do Pornography

Ellit vastaa: Reittä pitkin ylennyksiin?

23 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Miksi tuo opas naisille oli taas 'hullu maailma'-palstalla? Näköjään ei totuutta voi kertoa ilman että se laitetaan tolla tavalla 'humoristisesti' esiin tyyliin "kattokaa mitä skeidaa joku on uskaltanu kirjottaa!!11"..

Huoh. Aikuistuisipa tämäkin planeetta jo.

- Vortac

Henry kirjoitti...

"Miksi tuo opas naisille oli taas 'hullu maailma'-palstalla?"

Itsekin meinasin laittaa saman kommentin perään...

suolihuuhtelu kirjoitti...

Siis mikä totuus tässä nyt muka kerrotaan?

suolihuuhtelu kirjoitti...

Dante Mooren maailmankatsomus on kyllä pohjattoman masentava.

Women, he insists, make it 'much harder than it is' to get a man. He distills a man's every desire down to three basic things: food, relaxation, and, of course, sex.

And all a woman has to do to fill those desires is stay skinny and sexy, cook, clean, and do whatever the man says.


En olisi tuollaisessa suhteessa edes maksusta.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu: En minakaan. Tietysti hoidan suhteessa oman osani seksikkyydesta, kokkaamisesta ja siivoamisesta, mutta en kylla alkaisi miehen koiraksi tottelemaan hanen jokaista oikkuaan. Ja edellytan, etta mieskin on seksikas, siivoaa ja osaa ainakin ruokkia tarpeen tullen itsensa.

vestigia kirjoitti...

"En olisi tuollaisessa suhteessa edes maksusta."

Puhe on halpaa. Onko joku oikeasti kuullut parisuhteesta, joka olisi päättynyt sen takia että nainen panosti liikaa johonkin yllä luetelluista asioista?

On totta, että täysin tahdoton orjarobotti olisi pitkästyttävä, mutta todennäköisyys sille, että oikea ihminen on liian kuuliainen on mitätön. Nöyrinkin postimyyntivaimo pajastaa kyllä ajan myötä oman luonteensa ja lakkaa pitämästä miehensä sanaa lakina.

Siksi kuuliaisuuden korostaminen on mielestäni ihan hyvä neuvo. Harva mies jaksaa katsella tuittupäätä jos muitakin vaihtoehtoja löytyy.

Vortac kirjoitti...

Suoli - kannattaisi varmaan jättää kuitenkin ne aivot huuhtomatta tai ehkäpä suorittaa mieluumminkin silmistä rähmän huuhtelua kuin aina tuhlata resursseja suolen huuhteluun.

Selitäpä minulle, millä tavoin tämä on valhetta tai ei-totuudenmukaista:

"Kun menette kauppaan, ostatteko rumimman näköisen, mädäntyneimmän ja haisevimman hedelmän tai lihan. Ette vai. Miksi. Sama pätee miehiin, kun he näkevät puolikkaan norsun kokoisia, muodottomia naisia", kirjailija selittää.

Tämä jos mikä on taivahan tosi. Silti se on 'hullu maailma'-palstalla. Myöskin se, että parisuhde voi paremmin, jos nainenkin tekee myönnytyksiä ja kokkaa seksikkäissä vaatteissa, on täysin totta. Itse aikoinaan parisuhteessa ollessani keskeytin usein tyttöystäväni kokkaamisen, kun hän näytti niin sexyltä ja söpöltä siinä hellan ääressä häärätessään, ja välillä ihan ihmettelen, että saimme sentään joskus syötyäkin jotain (-8

(Sanomattakin on selvää, että kyseessä ei ollut länsimaalainen tavallisentympeä ja vihainen femakka-eukko)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Siksi kuuliaisuuden korostaminen on mielestäni ihan hyvä neuvo. Harva mies jaksaa katsella tuittupäätä jos muitakin vaihtoehtoja löytyy.

Tämä on myöskin täysin totta joka sana. Kirjoitit hyvän postauksen, vestigia!

Tuittupäisyydessä ei ole mitään järkeä kumminkaanpäin. On parempi, että molemmat tekevät myönnytyksiä, kuin että kumpikaan ei tee.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Olipas tuo Tytöt tahtoo laskea -juttu taas heikkotasoinen. Tosin valitettavasti tuntuu siltä, että surullisen usein nähdessä lehtiuutisen aiheesta, jota tuntee entuudestaan edes hieman, osoittautuu uutinen enemmän tai vähemmän virheelliseksi tai vääristyneeksi. Epäilemättä sama heikkolaatuisuus ilmenee myös sellaisissa aihepiireissä, jotka ovat itselle vielä enemmän vieraita kuin toimittajalle.

Vortac kirjoitti...

Henry - tuo suosittelemasi kirja on taivaan lahja! Tässä pieni pätkä siitä (tähän mennessä joka sana ollut totta, ja ajatusteni mukainen - suoraa balsamia haavoille, jotka ihmisten ymmärtämättömyys ja yhteiskunnan miehiä-syrjivyys on aiheuttanut)..

"There is one great advantage which women have over men: they have a choice - a choice between the life of a man and the life of a dimwitted, parasitic luxury item. There are too few women who would not select the latter. Men do not have this choice."

Ah! (valaistuksen ääni - toivottavasti myös muut tämän luettuaan kokevat saman :))

- Vortac

suolihuuhtelu kirjoitti...

vestigia:
Puhe on halpaa.

Et sinä päätä minun asioistani. Jos minä sanon että en halua tuollaista suhdetta, niin sitten en halua.

vortac:
Suoli - kannattaisi varmaan jättää kuitenkin ne aivot huuhtomatta tai ehkäpä suorittaa mieluumminkin silmistä rähmän huuhtelua kuin aina tuhlata resursseja suolen huuhteluun.

Ja sinun kannattaisi alkaa käyttämään jonkinlaista lääkitystä.

Selitäpä minulle, millä tavoin tämä on valhetta tai ei-totuudenmukaista:
En minä edes viitannut tuohon. Mitä sinä nyt oikein selität?

Myöskin se, että parisuhde voi paremmin, jos nainenkin tekee myönnytyksiä ja kokkaa seksikkäissä vaatteissa, on täysin totta.
Totta joillekin ihmisille.

Panu kirjoitti...

En olisi tuollaisessa suhteessa edes maksusta.

En minakaan. Tietysti hoidan suhteessa oman osani seksikkyydesta, kokkaamisesta ja siivoamisesta, mutta en kylla alkaisi miehen koiraksi tottelemaan hanen jokaista oikkuaan.

Nyt minun pitää taas siteerata suurta itseäni:

Naisten psyykkinen rakenne tuntuu suuren enemmistön osalta olevan sellainen, että siellä on monta erillistä ohjelmaa, jotka erilaisten ulkoisten ärsykkeiden vaikutuksesta sitten käynnistyvät tai pysähtyvät. Nainen voi sanoa olevansa eettisesti tai moraalisesti jotain mieltä, mutta se ohjelma, joka näitä puhuttuja mielipiteitä tyyrää, menee kokonaan pois käytöstä kun apinanaaraan eläimellinen seksiohjelma käynnistyy. Se apinanaaraan ohjelma säätää naisen haluamaan aina sitä raainta ja eläimellisintä roistoa.

Henry kirjoitti...

Tarkoitat kenties Doublethinkiä:

"doublethink is

“ The power of holding two contradictory beliefs in one's mind simultaneously, and accepting both of them . . . . To tell deliberate lies while genuinely believing in them, to forget any fact that has become inconvenient, and then, when it becomes necessary again, to draw it back from oblivion for just so long as it is needed, to deny the existence of objective reality and all the while to take account of the reality which one denies — all this is indispensably necessary. Even in using the word doublethink it is necessary to exercise doublethink. For by using the word one admits that one is tampering with reality; by a fresh act of doublethink one erases this knowledge; and so on indefinitely, with the lie always one leap ahead of the truth.

suolihuuhtelu kirjoitti...

panu, minä olen mies.

Vortac kirjoitti...

Ja sinun kannattaisi alkaa käyttämään jonkinlaista lääkitystä.


Etkö mitään omaperäisempää keksi? Koeta nyt edes hiukkasen pinnistää, veli hyvä. Sitäpaitsi se ei ollut loukkaus, se oli vain sanaleikki nimimerkkisi kanssa - ehkä se kuulosti liian jyrkältä tekstipohjaisessa muodossa. Siihen nähden tämä vastaus on kohtuuton.

No, ehkä olisin voinut itsekin pinnistää paremmin, mutta tuo 'menehoitoon-tarkistalääkitys-unohtukolääkkeet-käytälääkkeitä"-jne. klise on nykyään sama kuin pienenä lapsena oli 'vitun homo!'-huudahdus.

Siis tarkoitus on sanoa 'Sinä olet hullu/mielisairas/mielenvikainen', mutta tätä loukkaustahan ei koskaan perustella, ja se laitetaan 'nokkelaan' (kaikkien käyttämään) muotoon 'käytä lääkitystä/mene hoitoon' tms., jotta se kuulostaisi mukamas jotenkin sivistyneemmältä.

Pahoittelen, jos loukkasin mieltäni, mutta nimimerkkisi on sen verran outo ja iljettävä, että suorastaan katson velvollisuudekseni koettaa väkertää siitä jos jonkinlaista huumoria - mikä ei kyllä aina onnistu, heh.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

En minä edes viitannut tuohon. Mitä sinä nyt oikein selität?

Kukahan tässä nyt oikein koettaa selittää itseään pussista?

Ensin kerroin, että "miksi tuo oli hullumaailma-palstalla, sehän on totta".

Sanoit "mikäs tuossa muka oli totta"

Vastasin tyylilin 'No selitäpä millä tavoin tämä on valhetta'

Ja sitten vastasit 'En minä tuosta puhunut'.

En tiedä miten selkeästi voin enää asian ilmaista. Se artikkeli, joka oli hullumaailma-palstalla, sisälsi totuutta, eikä mielestäni ansainnut moista kohtelua, vaan se olisi pitänyt uutisoida reilusti ihan normaalilla palstalla. Mutta tämä ei ole ainut tapaus laatuaan, joku toienkin vastaava nykyisen feministisen diskurssin vastainen totuus oli survottu hullumaailma-palstalle muitta mutkitta, ilmeisesti sen vuoksi, että totuutta ei yksinkertaisesti valtamedia pysty, osaa tai voi kertoa, jos se ei ole feministisen diskurssin mukainen. Toisinsanoen, jos mies on uhri tai nainen on hyväksikäyttäjä.

Tämä oli pointtini, enkä osaa vääntää sen parempaa rautalankaa enää. Joten jos et tajua, älä tajua, mutta älä tule inisemään, että sellainen asia ei ole totta, jota et ole edes tajunnut.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Totta joillekin ihmisille.

?

Meinaatko, että jos nainen ei koskaan tee mitään myönnytyksiä eikä koskaan kokkaa muuta kuin tylsissä arkiasuissa (tai sitten ei kokkaa laisinkaan) ja muutenkin tympeänä, SUURIMMAN OSAN ihmisiä parisuhde (joilla sellainen on) voi itseasiassa paremmin?

Kylläpä sulla pomppii nyt pahasti.

- Vortac

suolihuuhtelu kirjoitti...

vortac:
Kukahan tässä nyt oikein koettaa selittää itseään pussista?

Ensin kerroin, että "miksi tuo oli hullumaailma-palstalla, sehän on totta".

Sanoit "mikäs tuossa muka oli totta"

Vastasin tyylilin 'No selitäpä millä tavoin tämä on valhetta'

Ja sitten vastasit 'En minä tuosta puhunut'.

Sinä et alunperin viitannut mihinkään tiettyyn asiaan, ja minäkään en viitannut mihinkään tiettyyn asiaan. Tämä jälkeen aloit kuitenkin puhua ikäänkuin sinä olisit nimeomaan viitannut norsukommenttiin ja ikäänkuin minä olisin nimenomaan kiistänyt norsukommentin.

Meinaatko, että jos nainen ei koskaan tee mitään myönnytyksiä eikä koskaan kokkaa muuta kuin tylsissä arkiasuissa (tai sitten ei kokkaa laisinkaan) ja muutenkin tympeänä, SUURIMMAN OSAN ihmisiä parisuhde (joilla sellainen on) voi itseasiassa paremmin?
Oho, en tiennytkään että minun henkilökohtainen elämäni määrittelee kaikkien muiden henkilökohtaiset elämät. Kiitos kun kerroit.

jorma kirjoitti...

"Olipas tuo Tytöt tahtoo laskea -juttu taas heikkotasoinen."

Eipä yllätä yhtään, kun kyse on Voima-lehdestä.

jorma kirjoitti...

Tämä Mike S. Adams taitaa olla jonkin sortin uskonnollinen fanaatikko. Ainakin hän on pihalla kuin lintulauta.

Risto kirjoitti...

No, townhall.com on noita amerikkalaisten änkyräkonservatiivien sivustoja, joten ihmekös tuo...

Panu kirjoitti...

Ehkä ideana olikin näyttää, että amerikkalaisten konservatiivien perusteet sille, miksi porno on paha-paha-paha, eivät havaittavassa määrin eroa antipornoänkyräfeministien perusteista.

Vortac kirjoitti...

Panu: eli että porno 'halventaa ja esineellistää naista' ja 'antaa epärealistisen kuvan ihmissuhteista ja romanttisesta rakastelusta' jne.?

Hm, muita perusteita ei nyt tulekaan mieleen.

Ah, no tietty se, että 'mies ei sitten kiihotu aidosta naisesta kun se ei vastaa pornon naiskuvaa'..


- Vortac