tiistaina, elokuuta 12, 2008

Stailaus

Äijät munaa, neidit huulipunaa?
- Puristimme yökerhossa yhteensä 30 miehen persettä. Yksikään ei suuttunut, päinvastoin: yksi tarjosi juotavaa ja kaksi pyysi tanssimaan. Naisia puristeleva kolli saa välittömästi drinksut naamalleen! Miksi miehiä saa puristella mutta naisia ei?

- Harrastuksista aerobic ja bodyspinning eivät ole miehille sopivia lajeja. Harmaalle alueelle menevät myös ilman tyttöystävän painostusta katsotut romanttiset elokuvat.
Skandaali USA:ssa: Syytön istui lapsen raiskaamisesta 18 vuotta

Köyhien ja kipeiden puolella
Feminismi
on humanismia


-Kyllä. Ehdottomasti, vastaa Vainikainen kaikkien puolesta, kun kysyn ovatko he feministejä.

- Monet mieltävät feminismin sovinismin vastakohdaksi, mitä se ei missään tapauksessa ole. Sovinismi on misogyniaa, naisvihaa.

Naiset muistuttavat, että feminismi on tasa-arvon vaatimista, eikä kenenkään sortamista. Tasa-arvo kuuluu kaikille; naisille, miehille, lapsille ja vanhuksille, maahanmuuttajille.

Tiedotusoppia ja naistutkimusta pääaineinaan lukeneelle Vainikaiselle feminismi on yhtä kuin humanismi; jokaisen ihmisen tulisi olla tasa-arvoinen, samanarvoinen.

- Tasa-arvoajattelun pitäisi olla itsestään selvää, hän sanoo.

Nuorten naisten asema työmarkkinoilla on räikein tasa-arvo-ongelma, johon pitäisi puuttua.
Valitsetko miehesi vaatteet?

Gallup: stailaatko miestäsi?

Valkoiset sukat miehellä

6 kommenttia:

jorma kirjoitti...

"Naiset muistuttavat, että feminismi on tasa-arvon vaatimista, eikä kenenkään sortamista."

Käytäntö on todistanut tämän väitteen poskettomaksi valheeksi.

"Nuorten naisten asema työmarkkinoilla on räikein tasa-arvo-ongelma, johon pitäisi puuttua."

Just, eli miesten syrjiminen lainsäädäntöä myöten ei sitten näiden "tasa-arvo"feministien mielestä ole yhtään mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko pysyä terveenä? Älä mene naimisiin!

Anonyymi kirjoitti...

Miksi helvetissä juuri nuoret naiset, nämä etuoikeutetut ja paapotut, kokevat olevansa joten sorrettuja?

Jaaha kirjoitti...

"Miksi helvetissä juuri nuoret naiset, nämä etuoikeutetut ja paapotut, kokevat olevansa joten sorrettuja?"

Siksi, koska Nainen On Aina Uhri™.

Vortac kirjoitti...

Jep. Kummalle sukupuolelle on aina availtu ovia, pokkuroitu ja maksettu seksistä ja läheisyydestä? Kummalle sukupuolelle ollaan ostettu kalliita timanttisormuksia vain siitä hyvästä että he suostuvat viettämään aikaa toisen sukupuolen seurassa?

Kumpi sukupuoli on aina puolustanut toista sukupuolta (ikäänkuin 'itsestäänselvästi', ja tämä toinen sukupuoli on aina odottanut sen niin tekevän), esimerkiksi kuolemalla sodissa, hankkiutumalla väkivaltaisiin tilanteisiin, uhraamalla jopa henkensä?

Kumpi sukupuoli on aina polvistunut kosiessaan ja tällä tavalla pokkuroinut toista sukupuolta?

Kumpi sukupuoli on se, joka on uhrannut aikansa, terveytensä ja energiansa jollekin kasvottomalle korporaatiolle jotta perhe pysyy hengissä, vaikka hänellä itsellään ei ole tämän vuoksi koskaan aikaa nähdäkään perhettään?

Kumpaa sukupuolta ollaan aina kuunneltu, kummalle annettu etuisuuksia? Kumpi sukupuoli pääsee helposti kiipeämään 'reittä pitkin huipulle', siinä missä toiselta se vaihtoehto tyystin puuttuu?

Kummalle sukupuolelle on ollut tapana kumartaa, ottaa hattu pois päästä ja nousta seisomaan ruokapöydässä, jos tietyn sukupuolen edustaja tulee paikalle tai lähtee pöydästä hetkeksi?

Kertokaapa rehellinen vastaus näihin kysymyksiin, niin sen jälkeen ymmärrätte, kumpi sukupuoli on oikeasti ollut aina uhri, ja kumpaa on aina paapottu ja kumarreltu.

Miettikää, tutkikaa, ajatelkaa, älkääkä nielkö vain jotain feminististä propagandaa ja liturgiaa jota koko yhteiskunta on joka päivä enemmän pullollansa. Totuus on hyvin vaikea asia tässä maailmassa kenenkään kerrottavaksi kohta lähes mistään asiasta, mutta etenkin tästä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eipä tullut vastauksia kysymyksiini feministeiltä, tai edes naisilta.

- Vortac