lauantaina, elokuuta 16, 2008

Statuskilpailu

Steve Moxon: The basic difference in the lives of men and women is men have to compete with other men for status'
"The basic difference between the lives of men and women is, of course, that men have to compete with other men for status so as to be chosen by women; whereas women do not have to compete with other women, because what allows them to be accepted by the men they choose are their given attributes of youth and beauty."
"Hyvä seksi on tärkeintä parinvalinnassa"

Don't rape-apologist journalists bear any responsibility for the crap they write?

Luuseri joka ei saa ketään
(loppupuolella kiinnostavampaa keskustelua)

Love

5 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

Toi statusjuttu on kyllä täyttä paskapuhetta ja kertoo taas kerran lähinnä siitä, että kirjoittaja ei tunne yhtään naista.

tikka kirjoitti...

juu, eihän naisten elämä ole tietenkään mitään muuta kuin passiivista istuskelua miestä odotellessa. naisten elämään ei ylipäätään kuulu muita kenttiä kuin parisuhdekenttä, joten kaikki on naisille helpompaa. tuhansien vuosien elely sivilisaatioissa ei ole myöskään kehittänyt naisten välille / naisten ja yhteiskunnan välille mitään sosiologisia rakenteita, jännitteitä tai muutakaan helppoa elämää häiritsevää kommervenkkiä. ja naisiltahan ei kannata toista mielipidettä tähän edes kysyä - miehet kun tietävät naisten asiat paremmin kuin naiset itse.

Vortac kirjoitti...

"Hyvä seksi on tärkeintä parinvalinnassa"

Mysteeri siitä miksi naiset valitsevat renttuja pareikseen ratkaistu.

Naiset ottavat mieluummin turpaan väkivaltaiselta alkoholisti-kriminaalilta kuin harrastavat keskinkertaisesta tai 'ihan ok'-seksiä jonkun väkivallattoman hyvän miehen kanssa.

Jos hyvä seksi on tärkeintä parinvalinnassa, ei ole edes mahdollista, että nainen valitsisi jonkun hyvän miehen (vaikka hän olisikin naisen tietämättä hyvä sängyssä).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo 'Love'-kuva on hauska, mutta ei kuvaa kylläkään rakkautta. Ihmisillä on kummallinen tapa sekoittaa himo ja rakkaus keskenään, vaikka kyseessä on kaksi eri asiaa.

Kuva on silti osuva juuri tästä syystä - ihmiset nimittäin puhuvat paljon rakkaudesta, mutta tosiasiassa heidän tunnetilansa on nimenomaan himo. Eli kuva kuvaa ihmisiä, jotka ehkä itsekin luulevat tuntevansa rakkautta, jonka sitten vain kokevat visuaalisesti ajatellen eri tavoin, ja tällä tavalla epäilemättä moni 'rakkaussuhde' on syntynyt.

On usein vaikea erottaa ihastumista rakkaudesta, mutta rakkaus on toki syvempää ja perustuu paljon herkempiin, vahvempiin ja kosmisimpiin voimiin kuin ihastus tai himo.

Eräs toisplaneettalainen sanoi sen jotenkin niin, että 'Meille rakkaus on Luojan sydämestä tulevaa säteilyä, joka ulottuu erityisesti ihmisen läpi koko luomakunnan kaikkeen elämään ilman mitään erotusta' ..

Ei kuulosta ihan samalta kuin se, miten maapallolaiset aiheesta..

- Vortac

Mato V. kirjoitti...

Jep.