keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Hirviö ja kaunotar

Sinkkuäidille sulhanen -sarjan naiset pettyivät miehiin
- Eräs toinen mies kirjoitti vain kaksi lausetta ja niiden perään "PS. Olen pullonpalaustusautomaatin vastaava". Minulle tuli välillä olo, että onko tämä ohjelma Sinkkuäidille sulhanen vai Kaunotar ja hirviö, Hinni jatkaa.
Sinkkuäiti = Kaunotar
Pullonpalautusautomaatin vastaava = Hirviö

33 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Tällä kaunottar-Hinnillä (miksi näillä kilpailijoilla on näin oudot nimet? poika on Younas) itsellään puolestaan on niinkin korkea ja pitkää koulutusta vaativa ammatti kuin tarjoilija.

Pitääkin varmaan nauhoittaa tänään ensimmäinen jakso tuosta sarjasta, niin näkee onko siinä hyvää sosiaalipornoa.

Jorma kirjoitti...

Luulisi, että pullonpalaustusautomaatin vastaava olisi parempi kuin vaikkapa pullojentyhjentäjä, mutta ehkä se ei mene niin.

Anonyymi kirjoitti...

Relevantti lainattava olisi varmaan myös tämä:

"Kaikille naisille tuli yhteisenä pettymyksenä se, että kirjeitä tuli todella vähän."

"- Sain kymmenen kirjettä, joista minun piti valita kahdeksan jatkoon."

Homo kirjoitti...

Toivottavasti joku miesehdokas kysyy noilta yh-äideiltä, että miksi nämä ovat yh-äitejä, onko heissä jokin vika joka on johtanut tähän. Kuinkakohan monella noista muuten lapsi on ulkomaantuliaisia - ainakin eksoottiset nimet pistävät miettimään...

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävän vähän on kyllä tullut vastauksia.

Voisiko tästä päätellä, että suomalaiset miehet ovat tarpeeksi fiksuja ollakseen menemättä munaamaan itseään tv:seen? Joku maajusille-morsian-Timo on kyllä aika lailla antanut esimerkkiä, kuinka tuollaista sarjaa voi käyttää ponnahduslautana tehdäkseen itsestään koko Suomen pellen.

- Syltty

Henry kirjoitti...

Edellisessähän ohjelmassa sinkkuäidit, ainakin se blondi lentoemäntä, nöyryyttivät ehdokkaita, kun tarjolla ei ollut riittävän laadukasta lihaa. Olikohan mukana yksi agronomi tai jotain, mikä edusti koulutuksen huippua. Ehkäpä miehet ovat pelästyneet tuollaista kohtelua.

Homo kirjoitti...

Syltty, mitäs se maajussille-morsian-Timo sitten on tehnyt (paitsi ei tullut häihinsä, jonka päivämäärä oli päätetty jo ennen morsiamen tapaamista)? En ole jaksanut seurata moista sarjaa/lööppejä, joten en ole oikein perillä.

Illan piristykseksi tässä hieman hupaisaa luettavaa.

Jape kirjoitti...

Kivaa häirintää?
SUKUPUOLINEN häirintä elää aitona ja voimakkaana Yhdysvaltojen yliopistoissa. 51 prosenttia miesopiskelijoista myöntää syyllistyneensä siihen ja naisilla vastaava luku 32 prosenttia. 59 prosenttia vastakkaisen sukupuolen kähmijöistä sanoi pitävänsä häirintää "hauskana" ja 32 prosenttia uskoi kohteenkin pitäneen siitä. Kaiken kukkuraksi 17 prosenttia piti seksuaalista ahdistelua oivana keinona päästä seurustelun alkuun. Vain 35 prosenttia miehistä tuohtui naisten harjoittamasta kourinnasta, mutta naisilla vastaava luku oli 68 prosenttia.

tikka kirjoitti...

eikö tuo miesten vähäinen kiinnostus "sinkkuäiteihin" ole ihan selviö; yh:t eivät miehille kelpaa. tämän tosiasian tunnustaa niin ev.biologia kuin te mat-kirjoittelijatkin (ainakin tähän saakka). vastaavia (=yhtä huonoja) ohjelmakonsepteja olisivat "mummolle sulhanen", "sotanorsulle sulhanen" tai "rumalle naiselle sulhanen". mitä uutta tässä oli?

Jape kirjoitti...

Minusta ongelma ei niinkään ole kenekään yh-status, vaan se että yh-äidit kuvittelevat, että tuo yh-status on jokin meriitti jonka perusteella he voivat esittää vaatimuksia miehelle. usein on niin, ja olen tämän omakohtaisestikin kuullut monta kertaa, että yh-äiti + lapset on "paketti", joka on otettava kokonaisuutena sellaisenaan vastaan. Miehelle sen sijaan esitetään lista vaatimuksia, jotka olisi kyettävä täyttämään olakseen edes jotenkin kelvollinen. Ja vaikka tämän listan ehdot kykenisikin täyttämään, niin silti olet perheessä vasta se kolmanneksi - viidenneksi tärkein... jopa yh-äidin koira kiilaa edelle...

Yh-äidillä on ollut jonkinlainen suhde, onhan siitä lapsi todisteena, mikä on mennyt pieleen? Miksi se uusi mies olisi laitettava, ja miksi miehen pitäisi edes suostua siihen, että hänen laitetaan jonon hännille?

Mitä tulee taas noihin uusiin sinkkuäidille morsian ehdokkaisiin, niin ainakaan itsessäni ei herätä kovin korkeaa kiinnostusta se, että vaatimuksia on heillä jokaisella esittää, mutta ei kovin kumoisia meriittejä heiltä itseltään löydy kuitenkaan. Ei edes koulutus - vaikka minulle täällä ei ole niin väliä, mutta naiset yleisesti itse tätä korostaa - ole kovinkaan erikoinen / kummoinen kenelläkään noista naisista.

Kun muistelee viime vuotisten sinkkuäidille sulhanen yh-äitien nirsoilua, niin en yhtään ihmettele että ei enempää kirjeitä ole tullut tämän vuoden sinkkuäideille, kukapa nyt ehdoin tahdoin lähtee itseään TV:seen nöyryyttämään?

Vortac kirjoitti...

Luulisi, että pullonpalaustusautomaatin vastaava olisi parempi kuin vaikkapa pullojentyhjentäjä, mutta ehkä se ei mene niin.

Työläiset, duunarit ja muut miehet, jotka ovat kautta aikojen pitäneet yhteiskuntia pystyssä, eivät koskaan ole olleet haluttuja naisten silmissä. Naiset nyt vain preferoivat tyhjäntoimittajia, joille maksetaan paljon, kuten prinssejä, hallitsijoita, jne.

Tosin kyllä sitten erikoistuneet ja paljon opiskelleet duunaritkin kelpaavat, jos heillä on 'korkea yhteiskunnallinen asema', 'muiden ihmisten arvostus' ja ennenkaikkea 'helkkarin iso palkka', kuten esimerkiksi lääkäri.

Palomiehet ja poliisit kelpaavat siksi, koska a) heillä on komea univormu ja b) heidän työnkuvaansa kuuluu naisten suojelu. (mies, joka kykenee suojelemaa naista, kiihottaa naista helpommin kuin mies, joka ei kykene)

Tosin tämä nyt oli lähinnä nopea heitto, joten säännöstä voi olla paljon muitakin poikkeuksia. Silti, pullonpalautusautomaatin vastaava on aika tärkeä työ, varsinkin jos miettii luonnon kannalta. Kierrätystä tuhlaamisen sijasta.

Mutta työn tärkeys ei jostain syystä kiinnosta naisia ollenkaan niin paljon kuin se, millainen status siitä miehelle tulee, ja tietenkin se, miten paljon siitä tursuaa kahisevaa naisen mieheltä kupattavaksi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

yh-äidit kuvittelevat, että tuo yh-status on jokin meriitti jonka perusteella he voivat esittää vaatimuksia miehelle.

Tästäpä tulikin kysymys mieleeni - onko olemassa yhtäkään naisen tekemää tai toteuttamaa asiaa, jota nainen _EI_ pitäisi meriittinä, jonka perusteella he voivat esittää vaatimuksia miehille?

Ehkä paskalla käyminen? Hmm. Ai, siitä tulee nämä 'onko vessanpöntön istuin auki vai kiinni'-riidat.

Eipä tule kyllä itselläni mitään mieleen. Tuleeko muilla?

- Vortac

vestigia kirjoitti...

En ole koskaan ymmärtänyt niitä, joiden mielestä aikaisemmat suhteet ovat jonkilainen laatutakuu. Asiahan on juuri päinvastainen.

Insinöörin logiikalla ajattelen, että ihmissuhteet päättyvät yleensä siihen, että joko naisessa tai miehessä oli jokin valuvika.

Todennäköisyys sille, että kyseessä on priimayksilö, laskee siis eksponentiaalisesti exien kertyessä. Tarkkaan ottaen kaava on 0,5^X.

tikka kirjoitti...

no nyt se "ronkelit sinkkuäidit nöyryyttää" tulee - katselen tässä hetken simpsoneita odotellessani. joku regina (pitikö siinä muka olla reginakin?) jo lausui naisten legendaarisen "NEXT"-kommentin erään oudon kirjeen kohdalla.. kaikki naiset tässä ovat kyllä olleet mielestäni kauniita, mutta eivät tietenkään teille kelpaisi.

jorma kirjoitti...

Jostain syystähän sitä on yh-äidiksi päädytty, joten se ei ole mikään statusta nostava seikka, vaan pikemminkin arveluttava kysymysmerkki. Usein aiempi suhde saattaa painaa ja näkyä arjessa yhä (mikä on tiettyyn rajaan asti aivan luonnollist), vaikka ero sinällään olisi ollut sopuisakin.

Ymmärrän siis hyvin, ettei sinkkuäiti ole joka jannun unelmien nainen: onhan se selvä, että lapsen mukanaolo muuttaa kovasti sitä, millainen suhde on käytännössä mahdollinen. Varsinkaan nuoremman miehen kannalta tällainen tilanne ei välttämättä ole ideaali. Kaikki parikymppiset miehenalut eivät halua leikkiä kotia tai olla sijaisisänä.

Voi lisäksi olla, että yh-äiti ei enää ole kiinnostunut uusien lasten hankkimisesta, jos nyt on enää edes lastenhankkimisiässä. Tämä on tietenkin rasite, jos mies haluaa edelleen perustaa oman perheen.

Näistä seikoista huolimatta monet naiset tuntuvat kuvittelevan, että yh-äitiys olisi suorastaan jokin meriitti parisuhdemarkkinoilla, mikä osoittaa sen, kuinka vieraantuneita todellisuudesta he ovat. Sinkkuäidit ovat usein hyvin kranttuja itse, mikä on lasten takia varmaan osin aivan perusteltuakin, mutta menee monen kohdalla överiksi. Yksinjäämisestä he voivat tällöin syyttää vain ja ainoastaan itseään.

Kaikesta tästä huolimatta, olen sitä mieltä, ettei miesten kannata ylenkatsoa yksinhuoltajaäitejä, jos ovat naisseuraa hakemassa. Voi sieltä joukosta löytyä todellisia helmiä, jos jaksaa etsiä tarpeeksi kovasti ja jos on valmis kaikkeen siihen, mitä tällainen suhde edellyttää.

Anonyymi kirjoitti...

"Sinkkuäidit ovat usein hyvin kranttuja itse, mikä on lasten takia varmaan osin aivan perusteltuakin, mutta menee monen kohdalla överiksi. "

Kerran se kranttuus
oli vähän outoakin. Törmäsin
kahteen tällaiseen naiseen, jotka oli MAT:n kannalta päästänsä vialla. Olin köpöttelemässä eräästä
helsinkiläisbaarista kesäiltana tutun kämpille ja päätin poiketa eräässä luontokohteessa matkan varrella.

Siellä oli penkki, jolle istahdin ja jossain vaiheessa aloin kaivaa jotain taskussa olevia papereita esiin. Pian tuon rahinan takaa alkoikin kuulua häiritsevän tuntuisia ihmisaskeleita. No, päätin
nousta ylös ja huomasin kahden nuoren naisen kävelevän kohti kumpareen takaa. Päästyäni kauemmas huomasin, ettei tytöt tulleet perässä, mutta yksi paperi oli ilmeisesti jäänyt penkille. Tytöt seisoivat ja juttelivat sen läheisyydessä, kun kävin noukkimassa paperin.

Siitä lähti tämän
tyyppinen keskustelu (ja huom. täyttä totta joka sana, vaikka oli ihan nurinkurista).

-Tulit takaisin, toinen
virnisti.
-Joo, jäi paperi (näytin paperia tytöille).
-Hmm, tota saakos kysyä, oliko sulla äsken kiire jonnekin?
-Ei kai, mutta määränpää on tiedossa.
-Minne aiot mennä?
-Tutun luo.
-Me jätettiin lapset kotiin ja lähdettiin liikkeelle, tarkoitus oli mennä kaupungille
katteleen.
-Katteleen? Onko isät lasten luona?
-Ei kun me ollaan yksinhuoltajia.
-Onko niillä hoitaja?
-On.
-Mutta mitäpä sun iltaan kuuluu? *virnistys*. (tässä vaiheessa tosiaan alkaa itselläni punainen varoitusvalo vilkkua, koska TÄMÄ EI OLE NORMAALIA miten naiset kohtelevat minua VARSINKAAN LUONTOKÄVELYLLÄ.
-Mitä meinaat? (toinen tulee hieromaan niskaa ja tempasee kevyesti hiuksista).
-Tätä.
-Ai pidätte mun tukasta?
-Todella ihana, tästä sais
laiutettua vielä makeemman.
-No kiitos. Kyllähän mä sitä välillä peilailen. *samalla katselen tyttöjä ja huomaan, että kumpikin on selvästi hyvännäköinen joka puolelta, eli en ole tekemisissä edes sekundapuliakkojen kanssa*.
-Tuota mitä haluaisit meidän kanssa tehdä tänään? Saat kertoa yhden fantasian vapaasti.
-*mietin pitkään ja kysyn* Tiedätkö mitä oikeasti tekisin teidän kanssanne?
-No, kerro.
-Mä opettaisin teidät antamaan tukkapöllyä miehelle.
-No huh. Sehän kuullostaa
rankalta. Mutta haluttaisko sua ehkä PANNA meidän kanssa täällä jossain?
-No ei ehkä.
-Entä sisällä. Voidaanko tulla sun kaveri luo.
-Ette. Pitää lähteä kohta kävelemään kun yö tulee. Enkä mä varsinkaan voi olla kahden eri naisen lapsen isä.
-Ja sä jätät meiät tänne
harhailemaan.
-Joo, mutta tässähän teillä on iskumesta ja miehiä varmaan kävelee tästä yön aikana useampiakin läpi. Ja jos tavataan uudestaan katsotaan sitten jos asiantila on muuttunut jomman kumman taholta.


Bmad

tikka kirjoitti...

yksinhuoltajaa pitäisi siis aina jotenkin epäillä, tyyliin "mikähän vika siinä on kun noin on käynyt"? luulen että aika harvinaista on löytää terve aikuinen sinkku, jolta ei ole yksikään parisuhde kariutunut. kaikki eivät tietenkään ole ehtineet tehdä lapsia, mutta niidenkään takia en suoralta kädeltä epäilisi henkilöä (miestä tai naista) sen hullummaksi kuin muitakaan parisuhteesta eronneita.

jorma kirjoitti...

"yksinhuoltajaa pitäisi siis aina jotenkin epäillä, tyyliin "mikähän vika siinä on kun noin on käynyt"?"

Ei se nyt mitään "epäilyä" ole, vaan kysymyksiä herättävä seikka. Tietysti eroja tulee, mutta vastuulliset normaali-ihmiset pyrkivät siihen, että lapsella olisi molemmat vanhemmat, joten luulisi erokynnyksen olevan sellaisessa tilanteessa korkeammalla, kuin jos olisi vain "deittailtu" muutamaan kertaan ilman mitään sen kummempaa.

Homo kirjoitti...

Tikka, on vähän eri asia päättää lapseton suhde kuin suhde, joka on edennyt jo sille asteelle, että on tehty yhdessä lapsia, jolloin kynnyksen eroamiseen pitäisi olla huomattavan korkea. Toinen vaihtoehto on tietenkin, että lapsia on tehty ilman suhdetta - ja herää kysymys, että miksi.

Lisäksi uusperhekuviot eivät useinkaan ole mitään kovin suurta herkkua. Lapset eivät välttämättä helpolla hyväksy uutta miestä, lapsia kuskaillaan exällä, jonka takia ex pyörii kuvioissa, mahdollisia riitoja exän kanssa, nainen ei välttämättä halua uusia lapsia, naiselle lapset exän kanssa turhan tärkeitä, lapsia pyörimässä jaloissa vaikkei ehkä niitä ainakaan aivan alkuun haluaisikaan jne.

Anonyymi kirjoitti...

Jännä juttu jos YH-äiti ja tarjoilija Hinni ei kelpuuta jotain ammatin takia. Minua muuten pyydettiin tuohon ohjelmaan (tein krapulassa hakemuksen kun Ana näytti ihan ok:lta) mutta jätin menemättä kun kuvauspäiviä oli 13 (keskellä päivää ja viikolla) ja mitään ei korvattu. No, saipa muutkin mahdollisuuden ^_^

Jape kirjoitti...

Tikka: "luulen että aika harvinaista on löytää terve aikuinen sinkku, jolta ei ole yksikään parisuhde kariutunut."

Hmmm...rohkenen olla eri mieltä.
Kannaattaa kääntää katseensa esim. ATM:iin, sieltä löytyy.
Toinen asia on tietysti sitten se jos ATM:iä ei lasketa terveiksi aikuisiksi...

tikka kirjoitti...

jape: "Kannaattaa kääntää katseensa esim. ATM:iin, sieltä löytyy.
Toinen asia on tietysti sitten se jos ATM:iä ei lasketa terveiksi aikuisiksi..."

no juuri tuota tarkoitin sanalla terve - siis että atm:iä ei lasketa. vai onko jonkun logiikan mukaan niin, että ikisinkku (ei omasta halustaan) on kaikkia vähintään kerran parisuhteesta eronneita PAREMPI kumppaniehdokas? ehheh, siinä on kyllä jo ainesta itsepetoksen maailmanmestaruuteen jos joku moista luulee.

Anonyymi kirjoitti...

"no juuri tuota tarkoitin sanalla terve - siis että atm:iä ei lasketa. vai onko jonkun logiikan mukaan niin, että ikisinkku (ei omasta halustaan) on kaikkia vähintään kerran parisuhteesta eronneita PAREMPI kumppaniehdokas? ehheh, siinä on kyllä jo ainesta itsepetoksen maailmanmestaruuteen jos joku moista luulee."

Terve aikuinen, heheh, eroaa ja lähtee, kun ei jaksa pitää
kotia pystyssä, ja sitten oppii siitä.


Bmad

Jape kirjoitti...

tikka: "no juuri tuota tarkoitin sanalla terve - siis että atm:iä ei lasketa."

No onhan tuokin tietysti näkemys...kai...jonkinlainen...

tikka: "vai onko jonkun logiikan mukaan niin, että ikisinkku (ei omasta halustaan) on kaikkia vähintään kerran parisuhteesta eronneita PAREMPI kumppaniehdokas?"

No, en yleistäisi samalla lailla kuin sinä ja käyttäisi sanaa "kaikkia". Minä lähtisin sellaisesta näkökulmasta, että se mainitsemasi ikisinkku on vähintään yhtä hyvä kumppaniehdokas kuin joku muukin. Mikä hänestä muita huonomman tekisi? Niin, ei mikään. Miksi hän olisi jotenkin huonompi kuin esim. omasta halustaan ikisinkkuna pysytellyt?

tikka: "ehheh, siinä on kyllä jo ainesta itsepetoksen maailmanmestaruuteen jos joku moista luulee."

No ei minusta. Mnusta on vain tervettä kyseenalaistaa "sarjaseurustelijoiden" / "sarjaparisuhteilijoiden" itse itselleen antama paremmuus muihin nähden. Ei sen kummempaa.

tikka kirjoitti...

jape, ainahan poikkeuksia on olemassa. kuitenkin useimmilla terveillä aikuisilla on sen verran suuri tarve pariutua, että heidän voi olettaa yrittäneen sitä säännöllisesti. jos he sitten eivät ole yrittämisestä huolimatta koskaan onnistuneet, heissä on kenties jotain vastakkaiselle sukupuolelle vastenmielistä.. vai?

Jape kirjoitti...

tikka: "kuitenkin useimmilla terveillä aikuisilla on sen verran suuri tarve pariutua, että heidän voi olettaa yrittäneen sitä säännöllisesti."

Niin, tässähän ei pisteitä jaettu yrittämisestä, käsittääkseni. Sinä teit varsin jyrkän jaon ikisinkkujen (ei omasta halustaan) ja ikisinkkujen sekä vähintään kerran parisuhteessa olleiden välille ja ymmärsin kirjoittamastasi niin, että ikisinkku (omasta halustan) tai vähintään kerran parisuhteillut on aina parempia kuin ensin mainittu ikisinkku. Jätit kertomatta perustelut, miksi se ikisinkku (ei omasta halustaan) on huonompi kuin muut.

Lisäksi käsitteenä "säännöllisesti" on epämääräinen. Kerran vuodessa yrittävä on säännöllinen jos tekee sitä säännöllisti kerran joka vuosi.

tikka: "jos he sitten eivät ole yrittämisestä huolimatta koskaan onnistuneet, heissä on kenties jotain vastakkaiselle sukupuolelle vastenmielistä.. vai?"

Tämä on mahdollista, mutta onko todennäköistä, että se vastenmielisyys näyttäytyy kaikille vastakkaisen sukupuolen edustajille samanlaisena? Eikö vastakkaisen sukupuolenkin edustajat ole yksilöitä eikä kollektiivi joka käyttäytyy yhdenmukaisella tavalla? Toki siellä vastakkaisen sukupuolen joukossa on aika joukko nirsoja(nykytrendi), joille ei mikään kelpaa, mutta ei kait kaikki ole nirsoja? Toivottavasti ei...

Anonyymi kirjoitti...

Täällä puhutaan jatkuvasti yksinhuoltajuudesta. Se, että on vanhempi, eikä elä parisuhteessa, meinaa autom. YH:tta?

Olettekos aivan varmoja siitä, kuinka moni ohjelman naikkosista on yksinhuoltajia? Kun onhan noita muitakin vaihtoehtoja, esim. yhteishuoltajuus. Tässä tosin miinuksena se, että lapsen isä on jatkuvasti kuvioissa. Plussana se, ettei kakara pyöri aina jaloissa kun on isällänsä, mahdollisesti isä on jopa lapsen lähihuoltaja.

Sitten on leskeys, ja mahdollisuus, että purettu parisuhde josta lapsikin on kotoisin, oli pitkä, lämmin, ja erottua tuli aivan sovussa.

Ihme menoa täällä :/

Panu kirjoitti...

luulen että aika harvinaista on löytää terve aikuinen sinkku, jolta ei ole yksikään parisuhde kariutunut.

Tässä kohtaa kaikki ne kolmikymppiset miesneitsyet nauravat katkerasti.

Vortac kirjoitti...

-No huh. Sehän kuullostaa
rankalta. Mutta haluttaisko sua ehkä PANNA meidän kanssa täällä jossain?


Juu, ja sinä se vaan pidät itteäsi ATM-nörttinä, vaikka

a) Hengailet alfaurosten mukana panemassa luksusnaisia
b) Sinulla on varaa yltäkylläisiin ja omituisiin seksuaaliperversioihin KÄYTÄNNÖSSÄ
c) Naiset puhuttelevat sua tällä tavalla

Eli joko olet alfa, mutta et itse tajua sitä, olet nörtti joka vain keksii tarinoita ja kihittää kun on saanu "pyydystettyä" vaikka kuinka paljon ihmisiä castanedan oppien mukaan, tai sitten tajuat kyllä kaiken mutta kirjoittelet tänne valheellisia juttuja..

Eli jossain on kyllä mätää - en vain tiedä, onko se identiteetissäsi vai tarinoiden totuus-asteessa vai missä.

Tota tarinaa on muutenkin aika hankala uskoa, kyllä. (toisekseen, nörtit ja muut ATM:t eivät "peilaile tukkaansa aika paljon".. alfat sensijaan kyllä vaikka värjäävät ja puunaavat niin viimmosen päälle ja tarkistavat sen vähän väliä.. jne..)

Sulla ei nähdäkseni ole MITÄÄN oikeutta kutsua itseäsi ATM:ksi (se on loukkaus oikeita ATM:iä kohtaan), jos tarinasi ovat tosia, mitä myöskin kyllä hiukkasen epäilen.


- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Juu, ja sinä se vaan pidät itteäsi ATM-nörttinä, vaikka
a) Hengailet alfaurosten mukana panemassa luksusnaisia"

Olen todennut, etten lue
itseäni alimpaan ATM-kastiin. Ja on totta, että suurin osa naiskontaketeistani on syntynyt muiden miesten diilaamana. Jokaisen nörtin kannattaisi siis hankkia alfamiesystävä mahdollisimman varhain. Alfamiehen vetovoimalla saadaan tytöt/tyttö pysymään luona kauemmin.

"b) Sinulla on varaa yltäkylläisiin ja omituisiin seksuaaliperversioihin KÄYTÄNNÖSSÄ"

Dominoivat naiset ovat yleisesti luontevia ruoskimaan. Eivät he tietenkään yleisesti ketään ruoski, jos eivät näe siinä markkinarakoa.

"c) Naiset puhuttelevat sua tällä tavalla"

Ventovieraat naiset eivät
puhuttele minua yleensä noin ja sehän tuossa (ja muutamassa muusakin tapauksessa) outoa olikin.
Outoa oli myöskin se, mitä oli tapahtunut ko. YH-naisten miehille ja miksi he heiluivat siideripurkkien kanssa keskellä metsää.

"Eli joko olet alfa, mutta et itse tajua sitä, olet nörtti joka vain keksii tarinoita ja kihittää kun on saanu "pyydystettyä" vaikka kuinka paljon ihmisiä castanedan oppien mukaan, tai sitten tajuat kyllä kaiken mutta kirjoittelet tänne valheellisia juttuja.. "

Olen jättänyt kertomatta
jotain raadollisia yksityiskohtia, jotka ovat nekin yleensä liittyneet suhteissa tapahtuvaan alkuhankaukseen.

Castanedan kirjatkaan ei
ole tehty purematta nieltäviksi, eikä pyydystäminen ole mitään lasten leikkiä.

"Eli jossain on kyllä mätää - en vain tiedä, onko se identiteetissäsi vai tarinoiden totuus-asteessa vai missä. "

Niin, tai sitten suhtaudut minuun liian täydellisenä olentona.

Itse olen ainakin markkinaidentiteetiltäni,
myös itselleni, varsin moniongelmainen. Joskus on vaikea hahmottaa mihin kuulun. Selviä heikkouksia on havaittavissa, mutta sitten on myös attraktiivinen puoli, joka on toiminut hyvin. Lisäksi elämääni kuuluu epämääräinen parinkymmenen ihmisen joukko (suuri osa tosin miehiä), joille minun teoillani ja seurallani on ollut suurempaakin merkitystä. Huono itsetunto minulla on ollut aina, eikä naiset ole sitä onnistuneet nostamaan.
Mutta jos minulla ei olisi naiskokemuksia lainkaan tai niitä ei olisi ylipäätään, en olisi pystynyt tällaiseksi edes kehittymään.

"Tota tarinaa on muutenkin aika hankala uskoa, kyllä."

No niin on minunkin.

"(toisekseen, nörtit ja muut ATM:t eivät "peilaile tukkaansa aika paljon".."

Musta tuntuu, että mulla
on aika hyvä tukka oikeasti (joskin edessä lievää kaljua) ja osa kallon muodoista on hyvät.

"Sulla ei nähdäkseni ole MITÄÄN oikeutta kutsua itseäsi ATM:ksi (se on loukkaus oikeita ATM:iä kohtaan), jos tarinasi ovat tosia, mitä myöskin kyllä hiukkasen epäilen. "

No, ehkäpä koen itseni
kaikesta huolimatta osittain ATM:ksi. Huono itsetunto on osa persoonaani ja elämäntyyliäni ja haen sille hyväksyntää.
Ymmärrän kuitenkin, että tällainen "olen atm - naisia on
" juttu vituttaa monia. Se nyt vaan on niin.Bmad

Risto kirjoitti...

Kannattaa tietysti pohtia, kertooko tuo jotain naisista yleensä vaiko tositöllöohjelmiin hakeutuvasta segmentistä.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: "Tietysti eroja tulee, mutta vastuulliset normaali-ihmiset pyrkivät siihen, että lapsella olisi molemmat vanhemmat, joten luulisi erokynnyksen olevan sellaisessa tilanteessa korkeammalla, kuin jos olisi vain "deittailtu" muutamaan kertaan ilman mitään sen kummempaa."

Minulla ei ole lapsia, mutta en kyllä "vain deittaile muutamaan kertaan ilman mitään sen kummempaa". Olen erinomaisen vakavissani parisuhteeni suhteen.

Homo: "nainen ei välttämättä halua uusia lapsia,"

Toisaalta, kun nainen on jo hankkinut lapsia, voi olla varma, että hän on kiinnostunut äitiydestä. Itse uskon, että yh-naiset nimenomaan useammin tahtoisivat lapsia uuden miehensä kanssa (jos siis ovat lisääntymisiässä) kuin että eivät tahtoisi. Jotenkin se tuntuu "miehisemmältä" tavalta ajatella, että lapset on tehty, ei enempää ja että sitä nyt yritetään ulottaa naisiin - sanon miehisemmältä, koska olen siihen arkielämämässä ja lehtien jutuissa törmännyt, siis siihen, että jo lapsia saanut mies, oli sitten lähi- tai etävanhempi, ei halua enää lapsia uuden puolison kanssa. Ajattelen, että naiset taas useammin tosiaan haluaisivat lapsia uudenkin puolison kanssa, ehkä mm. siksi, että lapsi sitouttaa paremmin kuin jos lasta ei ole.

Kuinka moni on kuullut miehestä, jolla on lapsia monien eri naisten kanssa? Entä naisesta, jolla on lapsia useiden eri miesten kanssa? Edellisiä toki on, mutta eivätkö jälkimmäiset ole selvästi yleisempiä?

Jape: "Hmmm...rohkenen olla eri mieltä.
Kannaattaa kääntää katseensa esim. ATM:iin, sieltä löytyy.
Toinen asia on tietysti sitten se jos ATM:iä ei lasketa terveiksi aikuisiksi..."

Mutta kuinka paljon AT-miehiä, siis ihan kokonaan seurustelemattomia AT-miehiä (jos esim. Panu on yhä atm, silloinhan at-miehetkin voivat kuitenkin toisinaan seurustella)? Jos heitä olisi esim. joku alle 10 % miehistä, eikö silloin voisi kuitenkin sanoa, että aikuiseen, seurustelemattomaan sinkkuun törmääminen on harvinaista?

Jape kirjoitti...

Arawn: "Kuinka moni on kuullut miehestä, jolla on lapsia monien eri naisten kanssa? Entä naisesta, jolla on lapsia useiden eri miesten kanssa? Edellisiä toki on, mutta eivätkö jälkimmäiset ole selvästi yleisempiä?"

No minä olen kuullut ja tiedänkin muutamia miehiä, jolla on lapsia monien eri naisten kanssa. Samoin tiedän tunnen vastaavia naisia.
Tätä ei ole varmasti tutkittu, mutta oma tuntumani on, että ei jälkimäiset ole selvästi yleisempiä. Taitaa olla niin, että niistä miesten jälkeläisistä useiden naisen kanssa ei välttämättä niin "huudella" kenties tarkoituksella ja tätä salailua tekee miehet ja naiset yhtä lailla. On myös tapauksia (eikä ollenkaan harvinaista) jossa nainen salaa lapsen mieheltä kokonaan (härski temppu mielestäni). Toisaalta tunnen miehen, jolla on ihan avoimesti lapsia ainkin 3 eri naisen kanssa.

Arawn: "Mutta kuinka paljon AT-miehiä, siis ihan kokonaan seurustelemattomia AT-miehiä (jos esim. Panu on yhä atm, silloinhan at-miehetkin voivat kuitenkin toisinaan seurustella)?"

Jaa-a, en osaa sanoa. Tätäkään ei ole tutkittu. Voisi siis olla hyvä tutkimus kohde :)
Niin, ei kait ATM-statuksen määritelmään kuulu "koskaan seurustelemattomuus"? Käsittääkseni AT-miehet voivat toisinan seurustella tai että ovat joskus seurustelleet, eli heillä voi olla jotain kokemuksia tältä alueelta...

Arawn: "Jos heitä olisi esim. joku alle 10 % miehistä, eikö silloin voisi kuitenkin sanoa, että aikuiseen, seurustelemattomaan sinkkuun törmääminen on harvinaista?"

Heh heh hee - arvaa mitä? Tuli heti mieleen, kun tuon prosentin ja tämän lauseesi alun näin, että väität ilmiötä marginaaliseksi :)

Voihan asia olla niin, kuin sanot, tätä täytyy hiukan pohtia tarkemmin...:)

Mitä muuten tarkoitit? Mienaatko, että ATM:iä on alle 10% miehistä, vai kokonaan seurustelemattomia ATM:iä olisi alle 10% miehistä? Vai kenties, että kokonaan seurustelemattomia ATM miehiä on alle 10% ATM:istä?

Toisaalta ilmiöiden harvinaisuus voi olla kovin yksilöllistä ja vain kokijan omista valinnoista johtuvaa. Minä voisin sanoa, että kiinalaiset ovat harvinaisia, vaikka toki tiedän että heitä on kohta kait 1,5 miljardia. En vain ole heitä tavannut. Siis he ovat minulla "harvinaisia" :)
Ja nyt kun päästiin kiinalaisiin, niin voidaan tässä kohden todeta, että kiinanmiehillä tosiaan voi olla kovat ajat naisrintamalla, johtuen kiinan perhepolitiikasta ja poikalasten ihannoinnista -> ei riitä millään naisia kaikille miehille, kun miehiä on niin paljon enemmän Kiinassa.

Suomessa toisaalta on enemmän naisia kuin miehiä, ongelma onkin naisten nirsous ja keinotekoiset "tasovaatimukset" joita naiset asettelee ;)