maanantaina, syyskuuta 08, 2008

Linkkejä

Naisille turvalliseen ympäristöön tulee pyrkiä, lapsista viis?

Verkkohyökkäys Vasemmistoliiton kunnalisvaalisivustoon


The Parasite Syndrome

Sound of sports car engine 'arouses women'

MA-teoria on typerä yleistys

15 kommenttia:

jorma kirjoitti...

"Ellei sitten kyse ole siitä, että vasemmistonaisten mielestä naisen, eli aikuisen, turvallisuus ja viihtyvyys on tärkeää. Ei lapsen."

Kyllä, siitä nimenomaan on kysymys. Vasemmistonaiset ovat nimittäin feministejä, ja tyyppillisten feministien tavoin he ovat suunnattoman itsekeskeisiä ja itsekkäitä paskiaisia, jotka viis veisaavat muiden ihmisten, etenkin miesten, mutta myös lasten hyvinvoinnista, oikeuksista ja tarpeista, ja ajavat häikäilemättömästi aina vain omaa etuaan.

jorma kirjoitti...

"Ja yllätys tämä kuvio ei ole ollenkaan samanlainen minulla ja ystävilläni, ei edes samanlainen minulla ja siskollani."

Jos joku juttu ei päde sinun, ystäviesi tai siskosi kohdalla (uskokoon ken tahtoo), niin eihän se voi sitten olla totta lainkaan kenenkään muunkaan, saatikka ihmisten enemmistön, kohdalla?

jorma kirjoitti...

'We're married, we just don't have sex'

Anonyymi kirjoitti...

Linkki 1

Linkki 2

Anonyymi kirjoitti...

Kissanhoitaja löi miestä kirveellä päähän

Anonyymi kirjoitti...

Eikös joku kirjoittanut aikanaan lutkaloisista?

Anonyymi kirjoitti...

Siis loislutkista. Seko-Panu.

kävelevä dildo kirjoitti...

Sound of sports car engine 'arouses women'

Kerrassaan mainio artikkeli. Sporttikaaran moottorin soundihan on eittämättä kulttuurimme tuote. Keskiajalla ei naisten pöksyt paljon mäntämoottorin mylvinnästä kastuneet. Ehkä silloin samaa asiaa ajoi turnajaisiin menevän ritarin raskaan hevosen kavioiden jyske? Miksi naistutkimus ei tutki asioita tällaisesta vinkkelistä?

Ai niin, mullakin oli joskus välikoppanen ykspistekuutonen escortti. Laitoin siihen tuplakaasarit ja peltipakosarjan. Viritys onnistui, koska teho ja vääntö eivät pudonneet havaittavasti. Pensaa kyllä paloi, mutta tuplakaasarien imuäänien hörinä ja peltisarjan röpötys korvasi sen. Kasettimankka soitti poppia ja discoa, ja lisäpotkua antoi buusteri ;) Tytöt kyydissä tykkäsi ihan eri tavalla. Pildeäkin sain. Se oli paitsi halvan bensan, myös sillai niinku niiden ahtaiden sukupuoliroolien kulta-aikaa *nostalgiahuokaus*.

Ai niin, hommasihan se satanaista-Teppokin ensi töikseen Alfa Romeon. Hmm. Pitäisköhän mennä virittelemään Fiat Puntoni pakaria? Sehän on melkein kuin Ferrari?

Homo kirjoitti...

Eikös aikoinaan (ehkä 80-luvulla), ennen näitä tuoreempia Pimp My Ride -ohjelmia, myyty jotain lasikuitusarjoja, joilla sai suunnilleen Ladan näytämään urheiluautolta. Siihen kun vielä lisätään joku möreä-ääninen päristin, uusi ratti, vaihdekeppi yms, niin naisten suosio on taattu ainakin hetkeksi. Useimmat naisethan eivät tajua kovinkaan paljoa autojen päälle, joten mitään asiantuntijaakin huijaavaa laatua ei tarvita. Tosin eiköhän aikanaan joku vuoda tällaisenkin julki, jolloin naisten hintatietoisuus hetkeksi kohenee näiltä osin.

Homo kirjoitti...

Ladakerho auttaa

Vortac kirjoitti...

Jos joku juttu ei päde sinun, ystäviesi tai siskosi kohdalla (uskokoon ken tahtoo), niin eihän se voi sitten olla totta lainkaan kenenkään muunkaan, saatikka ihmisten enemmistön, kohdalla?

No yllätys, naiset eivät osaa puhua asioista laajemmalla ja yleisemmällä tasolla, yhteiskunnan sosiaalisista rakenteista tms. vertaamatta niitä omaan elinpiiriinsä ja tekemättä siitä lopullisia johtopäätöksiä.

Naiset ajattelevat aina HENKILÖKOHTAISESTI kaiken - he ajattelevat kaiken oman pienen itsensä, ja oman pienen napansa kautta, ja jos asia ei siinä toimi, niin sitten se ei voi toimia koko maailmassa.

Olen törmännyt tähän ilmiöön niin tuhannen miljardia kertaa, että ei voi muuta sanoa kuin että tämä on syy, miksi naiset vihaavat yleistyksiä ja ovat aina panettelemassa ja solvaamassa heitä jotka 'yleistävät', ja vähättelemässä 'yleistämistä', ja sanomassa 'no mutta et voi yleistää!' tai 'älä yleistä!' ..

(vrt. tuo 'MA-teoria on typerä yleistys'-juttu)

Se ilmeisesti, kaiken kokemani, oppimani ja tutkimani perusteella, johtuu siitä, että suurin osa naisista (aagh, paha yleistys, hyi hyi!) ei yksinkertaisesti KYKENE ajattelemaan asioista laajalla skaalalla. He näkevät vain oman pienen elinpiirinsä, ja sitten tekevät itse siitä suurpiirteisiä yleistyksiä, ja tähän tulkintaan perustuu heidän maailmankuvansa; koko maailma on kuten heidän pieni elinpiirinsä, joten mikään muu ei voi pitää paikkaansa!

Esim. nimimerkki arawn täällä on sortunut tällaiseen todisteluun ja 'perusteluun' varsin usein. "Kyllä mun miesfrendit hei käyttää hameita joten hameiden käyttö miehillä on ihan yhtä sosiaalisesti hyväksyttyä ku naisillaki!!1"..

Itse en ymmärrä, kuinka naiset voivat olla niin järjettömiä niin monella alalla (huuto.netissä huomasin naisten käyttävän myynti-ilmoituksissaan ASCII-sydämiä (eli < ja 3 yhdistettynä), sanaa 'Ihana' kuvatessaan tuotteita, jne.. ), eikä tekisi mieli uskoa, että puolet ihmiskunnasta on VIELÄ typerämpää kuin se toinen puoli, joka on jo sinänsä monessa mielessä aika typerä.

No, ehkä voin selittää tämän jonkinlaiseksi omaksi puolueelliseksi harhaisuudekseni luettuani liikaa Henryn blogia ja katsottuani tätä maailmaa liian kauan. Ehkä itse annan omien kokemuksieni, oman elinpiirini ja ihmisten kertomuksien ympäri maailmaa vaikuttaa liikaa näkemyksiini? Hmm.. Ehkä.

Todella toivon, että näin on.

- Vortac

kävelevä dildo kirjoitti...

Toyota Mark II

Asiantuntijan autonosto-ohje: "Kato tota takapenkkiä. Sinne mahtuu neljä vosua, 12 koppaa gepardia taakse ja sitten on the roud".

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuo lutkaloisjuttu perustu jollain tavalla sen jonkun lapsia inhoavan ja sukupuolielintensä harvalla pesuvälillä ylpeilevän kerhon perustajajäsenä olleen vanhanpiian kirjoitukseen?

Jape kirjoitti...

Homo: "Eikös aikoinaan (ehkä 80-luvulla), ennen näitä tuoreempia Pimp My Ride -ohjelmia, myyty jotain lasikuitusarjoja, joilla sai suunnilleen Ladan näytämään urheiluautolta. Siihen kun vielä lisätään joku möreä-ääninen päristin, uusi ratti, vaihdekeppi yms, niin naisten suosio on taattu ainakin hetkeksi."

Ladojen kokoontumisajot

Pari ATM:ää? :)

Taattu flaksi...

Vortac kirjoitti...

Kävelevä dildo - eikös se ollu 'kevyesti' neljä vosua? (-8

- Vortac