keskiviikkona, syyskuuta 17, 2008

Linkkejä

Kauneus - vankila vai valttikortti?

Nyt selitätte: miksi naiset ihastuvat renttuihin?

Onko ”munille” potkaisu/lyöminen seksuaalista väkivaltaa?

Asunnottomille oikeus sisätilaseksiin!

Toteutuuko tasa-arvo henkilöstökoulutuksessa?

Toivomuslähde.

21 kommenttia:

jorma kirjoitti...

Päivän feministi

pedo-kortti kirjoitti...

Jatkoajan kommenttiketjusta:

"Eniten ihmetyttää miksei Mokkulan pedofiili-mainokseen ole puututtu millään tavalla. Täysi-ikäisten naisten tissejä ei saa näyttää mainoksessa, mutta mainos jossa vanha pedofiili vikitttelee partiotyttöjä on ihan jees."

Jape kirjoitti...

Tuolta jorman postaaman linkin takaa:

Sulavin askelin

Kävelytyyli paljastaa, sijoittuvatko naisen orgasmit Richterin maanjäristysasteikon yläpäähän vai eivät, kertoo tuore Journal of Sexual Medicine -lehti. Vaginaorgasmeja kokevat naiset kävelevät energisin, pitkin ja sulavin askelin. Naisten huippuhurmioita tutkittiin ensin kyselylomakkeella ja sen jälkeen he joutuivat kävelemään matalakorkoisissa kengissä sadan metrin matkan kahden seksologin nähden, jotka eivät tienneet, mihin tyyppiin kukin heistä kuului. Heidän arvauksensa osuivat 81-prosenttisesti oikeaan.

Ystävä avuksi

NAIMATTOMISTA brittinaisista 56 prosenttia harkitsisi "ystävänpalveluksen" pyytämistä miespuolisilta tutuilta, elleivät he onnistu itse löytämään "sitä oikeaa" lapsentekoon. Puolet sinkkunaisista puntaroi päivittäin sen ko. oikean löytämistä, ja monet ovat valmiita tyytymään "toiseksi parhaaseenkin", jos se oikea lymyilee jatkuvasti jonkun kiven alla.

Vortac kirjoitti...

Tuo 'miksi naiset rakastuvat renttuihin'-tarina on surullisen tyypillinen.

Juuri tuonkaltaisten tarinoiden tapahtuminen voitaisiin estää, jos koulussa kerrottaisiin TOTUUS valheiden sijasta.

Taas yksi feministisiin valheisiin 'naisten ylevyydestä ja herkkyydestä' uskonut mies, joka sitten saa järkytyksekseen huomata MATin painavan todellisuuden kouriintuntuvalla sydämenmurskauksella, voimatta käsittää ja ymmärtää - logiikka sanoo, että naisen pitäisi tykätä hänestä - samoin kaikki, mitä hän on koskaan oppinut viralliselta taholta naisista, sanoo myöskin samoin. Naisen omienkin sanojen ja preferenssien mukaan hän olisi parempi mies naiselle.

Mutta KÄYTÄNTÖ (ja MAT) sanookin, että nainen ei tietenkään rakastu mieheen, joka toimii tuolla tavalla alistuvasti häntä kohtaan, vaan siihen karskiin harlikkajätkään, joka piittaa naisesta korkeintaan yhtenä panona muiden joukossa, eikä missään tapauksessa aio mitään pidempää suhdetta naisen kanssa harjoittaa.

Toinen mies tekisi mitä vaan naisen eteen, ja tämä karskimpi uros ei juuri mitään. Ja nainen 'silti' (oikeasti ennemminkin 'sen vuoksi') on lääpällään tähän karjuun.

Tämä tarina varmasti resonoi jokaisen miehen sydämessä jollakin tasolla, paitsi ehkä alfojen ja muiden 'luontaisten' pelimiesten.

Tuo on niin tyypillinen tarina, ja juuri tällaisten tarinoiden vuoksi haluaisin, että totuus tulisi julki kaikelle kansalle niin avoimena ja selkeänä, ettei kukaan femakkoluonteinen asshole voisi enää palauttaa kansan tietämättömyyttä asiasta aivan samalle tasolle kuin se taso, joka tällaisia tarinoita aiheuttaa tosielämään tapahtuviksi.

Suurin osa maapallon miehistä on joskus ollut tuon tarinan mies, jonka sydän on lohduttomasti murskaantunut heidän voimatta käsittää, MIKSI. Miksi niin iloinen ja kaunis ja viehkeä, herkän ja huumorintajuisen oloinen, fiksu ja reilun tuntuinen nainen valitsee mieluummin karskin öyhöttäjän kuin mukavan ja naista arvostavan hyvän miehen..

Vasta kun mies sitten tätä pohtiessaan koettaa epätoivoisesti etsiä vastausta netistä (niinkuin tuossakin tapauksessa), kavereiltaan, kirjoista, ja mistä suinkin sattuu tietoa asiasta saamaan, MAT alkaa pikkuhiljaa valjeta hänelle, samoin kuin se totuus, että koko yhteiskunta ja naiset eritoten on valehdellut hänelle päin naamaa koko hänen ikänsä naisten parinvalintapreferensseistä, ja naisten parinvalintapreferenssit todella OVAT niin kierot.

Tällaisia tarinoita syntyy varmasti joka viikonloppu, mutta harvoin miehet sen noin sydäntäsärkevästi kaikkien luettavaksi kirjoittavat.

Mutta naiset eivät voisi vähempää välittää tai ymmärtää, miltä tuntuu moinen kohtalo. Miehet voivat..

Tunnen runsaasti sympatiaa tällaisille miehille, ja aika paljon vihaisuutta valehtelijoille, jotka mahdollistavat ja edistävät tällaisten tarinoiden tapahtumista.

Mutta elämä jatkuu, ja moiset kokemukset saavat rähmät tippumaan silmien edestä ja totuuden paljastumaan juuri niin raakana kuin se todella on - ja lopulta tällaisista miehistä tulee hyviä tasa-arvoihmisiä ja totuudenpuhujia, ja niin joukkomme kasvaa, kunnes joku päivä kukaan ei enää usko valheisiin. Ja silloin feminismi romahtaa, ja todellinen tasa-arvo puhkeaa kukkaan.

Ja silloin sekä miehillä että naisilla on lopulta hyvä olla toistensa kanssa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo 'toivomuslähde'-sarjis on aivan hulvattoman hyvä! Moni varmasti olisi sen ekan hepun tapainen, mutta meikäläinen ei tosiaan olisi siihen ansaan sortunut, vaan lentelisin tosiaan poissa tästä maailmasta joko teräsmiehenä tai sitte tommosella aluksella, hehe..

Sen vain sanon, että typerin on se, joka otti sen ison kasan pätäkkää - paitsi tietenkin jos ajatellaan MATin kautta, jolloin iso pätäkkä mahdollistaisi loputtoman rivistön seksiä hyvännäköisiltä naisilta niin ettei tarvitse samaa naista kahta kertaa painaa - mutta tuo true love-heppu on sidottu ainaiseksi tohon yhteen eukkoon. Tosin se eukko 'oikeasti rakastaa' tuota miestä itseään, eikä hänen rahojaan, joten sikäli ehkä se on sittenkin parempi ratkaisu.

Mutta kyllä toisten maailmojen kokeminen on autuaampaa kuin jonkin akan kanssa hilluminen yhteen maailmaan vangittuna.

- Vortac

Panu kirjoitti...

Tuo 'miksi naiset rakastuvat renttuihin'-tarina on surullisen tyypillinen.

Ja ämmien vastaukset siihen sitä tavanomaista, tyypillistä puusilmäistä paskaa. Niitä lukiessa ihan oikeasti täytyy kysyä itseltään, onko koko sukupuolella oikeasti vikaa aivoissa. On kuin oltaisiin tekemisissä harvinaisen huonon tekoälysovelluksen beetaversion kanssa.

tikka kirjoitti...

'miksi naiset rakastuvat renttuihin'-mies vaikuttaa olevan tyypillinen suomalainen depressiivinen (luuseri-)mies. esim tämä avausrepliikin uhittelut sen jo paljastavat: "Tupakka ja viina maistuvat taas. Tässä käykin varmaan niin, että patoan tunteitani kunnes puran ne tavalla tai toisella jota tulen katumaan".
[sarkasmi] eli ah, mikä ihana mies! tuollaisen kanssa nainen olisikin varmasti taivaissa! [/sarkasmi]

muiden kommentit ajoittajalle (esim "Miksi miehet aina rakastuvat naisiin, jotka rakastuvat renttuihin?") olivat tavalliseen tapaansa hyviä, tosia ja oivaltavia, mutta sehän ei tunnetusti auta lainkaan aloittajan aivojumiin. hän nyt vain haluaa naisen, joka on rakastunut toiseen mieheen - ja minkä hän haluaa se hänelle myös kuuluu. mistä muuten tulikin mieleeni eräät henkassa kirjoittelevat miehet: mies purnaa mielummin netissä maailman epäoikeudenmukaisuudesta kuin elää sen säännöillä. niinpäniin.

tikka kirjoitti...

panu: "Niitä lukiessa ihan oikeasti täytyy kysyä itseltään, onko koko sukupuolella oikeasti vikaa aivoissa."

jos täytyy ruveta epäilemään ihan koko toisen sukupuolen (= n. 3 miljardia kappaletta) aivojen toimivuutta on suunnattoman paljon todennäköisempää että vika löytyy omista aivoistasi. otan osaa henkilökohtaisen tragediasi johdosta.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Tikka ei jostain syystä onnistunut ottamaan kantaa itse aiheeseen, eli siihen että miksi naiset juoksevat kusipäiden perässä.

Anonyymi kirjoitti...

suolihuuhtelu:
"Tikka ei jostain syystä onnistunut ottamaan kantaa itse aiheeseen, eli siihen että miksi naiset juoksevat kusipäiden perässä."

Nörtit ei yksinkertaisesti
ole kauhean mielenkiintoisia.
Koska he ovat hiljaisia, ujoja ja empiviä, heillä ei ole myöskään mitään annettavaa toiselle.


Bmad

Panu kirjoitti...

Tikka ei jostain syystä onnistunut ottamaan kantaa itse aiheeseen, eli siihen että miksi naiset juoksevat kusipäiden perässä.

Eipä tietenkään, kun kaiken saa aina kuitattua miehiä solvaamalla.

tikka kirjoitti...

suolihuuhtelu: "Tikka ei jostain syystä onnistunut ottamaan kantaa itse aiheeseen, eli siihen että miksi naiset juoksevat kusipäiden perässä."

jos suolihuuhtelua asian vierestä puhumisen sijaan tämä aihe kiinnostaa, voit kysyä ajatuksiani siitä ihan suoraankin. :) minua sattui nyt kiinnostamaan asian vierestä - tai pikemminkin yläpuolelta - käyty metakeskustelu.

Anonyymi kirjoitti...

tikka:
"Nörtit ei yksinkertaisesti
ole kauhean mielenkiintoisia.
Koska he ovat hiljaisia, ujoja ja empiviä, heillä ei ole myöskään mitään annettavaa toiselle."

Tuo mitä
sanoin on se syy. Joskaan ei ihan todellinen syy. Todellinen syy on se, että naisen on vaikea virittäytyä samalle aaltopituudelle miehen kanssa, joka ei elä machokompleksin kautta.
Sellainen mies ei ole kiinnostava, eikä naisen mielestä vahva, eikä itsenäinen.


Bmad

suolihuuhtelu kirjoitti...

tikka:
jos suolihuuhtelua asian vierestä puhumisen sijaan tämä aihe kiinnostaa, voit kysyä ajatuksiani siitä ihan suoraankin. :) minua sattui nyt kiinnostamaan asian vierestä - tai pikemminkin yläpuolelta - käyty metakeskustelu.

Ei sinulla näytä mitään ajatuksia asiasta olevan.

anonyymi:
Nörtit ei yksinkertaisesti
ole kauhean mielenkiintoisia.
Koska he ovat hiljaisia, ujoja ja empiviä, heillä ei ole myöskään mitään annettavaa toiselle.

Ahaa, eli on joko valittava säälittävä nörtti tai alkoholisoitunut naistenhakkaaja tms. isänmaan toivo.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu:
"Ahaa, eli on joko valittava säälittävä nörtti tai alkoholisoitunut naistenhakkaaja tms. isänmaan toivo."

(Btw, Sorry, meni tuo quote
edellisessä pieleen. Lainaushan ei ollut Tikalta, vaan itseltäni).

Joo, elikä alfauroksissa
ja niissä kusipäissä/pälleissäkin nähdään valitettavasti enemmän sellaista "elämän potentiaalia", kuin hennoissa miehissä, ettei olla edes valmiita tutkimaan asiaa ja tutustumaan erilaisiin
ihmisiin.

Se vaan on niin, että
hukassa ollaan - siis yleisellä tasolla. Elämä on valtaosalle sosiaalista voitontavoittelua ja kovisleikkiä alusta loppuun.

Ei vaan kannattaisi noita alfaurosihanteita naisten ottaa niin vakavasti, ja sitä paitsi eihän naiset itsekään eivät noita määritelmiä itsekään vaivaudu kovin pitkälle täyttämään, vaan etsivät melko usein vaan syliä johon käpertyä.

No, olenpa ollut onnekas ja
saanut peuhata alfanaaraan kanssa ja toteuttaa fantasioita. Eli alfanaaraskin voi olla fiksu ja antaa nörttimiehen niinkuin alfauros antaa nörttinaisen käpertyä syliinsä.

Elämässä on muutakin, kuin sosiaalinen valtataistelu. Sitä ei pitäisi olla juuri ollenkaan.

Bmad

Vortac kirjoitti...

Koska he ovat hiljaisia, ujoja ja empiviä, heillä ei ole myöskään mitään annettavaa toiselle.

Unohdit sanoa, että tämä ei ole TOTUUS, vaan tämä on NAISTEN KÄSITYS.

Jos naiset oikeasti tietäisivät nörttien sisäisestä elämästä sen kaiken mitä minä tiedän, ja jos heidän vaikuttimissaan olisi oikea mielenkiinto ihmisen sieluun, he alkaisivat seurustelemaan yhä enenevässä määrin nörttien kanssa.

Nörtit eivät välttämättä osaa ilmaista kovin itsevarmasti omaa sisäistä rikkauttaan, eivätkä osaa olla supliikkimiehiä, heiltä puuttuu sosiaalisia taitoja ja muuta sellaista - mutta ei se tarkoita, etteikö ihminen olisi itsessään hemmetin kiinnostava, jos vaivautuu vähän kaivamaan sen epävarman ja ujon pinnan alta..

Tätä suurin osa naisista ei näytä tajuavan ennenkuin joskus markkina-arvon rupsahdettua totaalisesti.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eli alfanaaraskin voi olla fiksu

Milloin sinä opit, että alfanaaraita ei ole olemassa. Naisissa on toki eroja, mutta 'alfasta' puhuminen ei toimi eikä ole mielekästä, koska naiset eivät koskaan ole 'betoja' samalla tavalla kuin suurin osa miehistä on.

Jos olisikin niin, että 20% naisista nussii 20% miehistä, ja 80% naisista olisi betoja niinkuin 80% miehistäkin, niin sittenhän koko asia olisi reilassa.

Mutta kun alfamiehelle kelpaa hyvin monenlainen nainen, ja kaikenlaiset naiset haluavat vain alfamiehiä (eikä heillä ole silti pulaa seksistä), ainoa beta koko ihmiskunnassa on tavallinen MIES.

Siksi alfanaaraista tai alfanaisista puhuminen on mieletöntä ja niin ontuvaa, että jos se yrittäisi kävellä, sen ainoakin jalka katkeaisi siihen paikkaan.

- Vortac

Panu kirjoitti...

Jos naiset oikeasti tietäisivät nörttien sisäisestä elämästä sen kaiken mitä minä tiedän, ja jos heidän vaikuttimissaan olisi oikea mielenkiinto ihmisen sieluun, he alkaisivat seurustelemaan yhä enenevässä määrin nörttien kanssa.

Eivät naiset halua miestä, jolla olisi sisäisesti rikas elämä. Eivät naiset halua miestä, joka voittaa heidät naisten lajeissa. Naiset haluavat 1) jännittävän sonnin joka tappelee ja panee, 2) rikkaan hölmön elättämään jännittävän sonnin kläpit.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac sanoi:
"Jos naiset oikeasti tietäisivät nörttien sisäisestä elämästä sen kaiken mitä minä tiedän, ja jos heidän vaikuttimissaan olisi oikea mielenkiinto ihmisen sieluun, he alkaisivat seurustelemaan yhä enenevässä määrin nörttien kanssa. "

Niinpä. Itse ainakin
koen omissa suhteissa antavani naisille vähintään saman verran kuin he antavat minulle, joten vaihto ei ole mitenkään yksipuolinen.
En kuitenkaan pystyisi avaamaan
itseäni kovin hyvin sellaiselle naiselle, joka on koko ajan vaatimassa banaaliuksia, tekemässä täydellisyystestejä ja havittelemassa tilalleni jonkun toisen geeniryhmän kumppania heti kun aika koittaa. Mutta niin kauan kuin naisten valtaosa pitää nörttejä
yksinkertaisesti sisällöttäminä epämiehinä ja inhottavina puutteen läjinä ollaan aika kaukana miesasialiittojen tavoitteesta, jossa nörteille olisi osapuilleen vastaava kokonaiskysyntä, kuin isommillekin köriläille.

"Unohdit sanoa, että tämä ei ole TOTUUS, vaan tämä on NAISTEN KÄSITYS."

Se on nimenomaan naisten
käsitys. Naiset sanovat, ettei nörtit ole tarpeeksi jotain ja sen voi tiivistä siihen. Eivät he hae siis elämänkumppania, vaan
MIESTÄ, joka järjestää heille öky-näytöksiä päivästä toiseen, heittää aina illan päätteeksi selälleen sänkyyn ja painaa melaa sisään samoilla lihaksilla ja tarmolla, joilla on uhkaillut tai jopa vastikään mätkinyt eri mieltä olevia ravintoloiden ovilla ja nakkikioskijonoissa. Naisen kiinnostus ihmiseen on aika vähäistä ja kun ihmiselle pitää saada puhua haetaan hätiin
toinen nainen, vaikkapa sitten nörtti-sellainen ja sitten vielä nuollaan ja lesboillaan sängyssä, ja keskustellaan millaisia ihania rontteja omat mieskullat on.

Tästä syystä olen aina
korostanut, ettei kannata olla kateellinen alfojen suhteille, vaikka olisi millainen kokematon nörtti tai ATM. Se heidän seksinsä on niin jälkeenjäänyttä, ettei näistä ihmisistä olisi kirjoittamaan edes alkeellista hyvän seksin oppikirjaa.

"Milloin sinä opit, että alfanaaraita ei ole olemassa. Naisissa on toki eroja, mutta 'alfasta' puhuminen ei toimi eikä ole mielekästä, koska naiset eivät koskaan ole 'betoja' samalla tavalla kuin suurin osa miehistä on. "

Naisilla ei ole samantapaisia
ongelmia pariutumisen tai sukupuolisuhteiden kanssa, mutta silti naiset ovat hyvinkin eri tasolla ulkoiselta olemukseltaan ja sisäiseltä kehitykseltään.
Itse arvostan naisessa sitä, että hän pitää itsensä seksikkäänä
ja käyttää seksuaalista valtaansa oikein. Mitään alfaörmyjen pakkomielteistä vuorovaikutusseksiä en tarvitse.
Psykonartun kikatusta kuuntelen mielelläni, jos kikatus palvelee omia intressejäni.


Bmad

Vortac kirjoitti...

Jos naiset oikeasti tietäisivät nörttien sisäisestä elämästä sen kaiken mitä minä tiedän, ja jos heidän vaikuttimissaan olisi oikea mielenkiinto ihmisen sieluun, he alkaisivat seurustelemaan yhä enenevässä määrin nörttien kanssa.

Eivät naiset halua miestä, jolla olisi sisäisesti rikas elämä. Eivät naiset halua miestä, joka voittaa heidät naisten lajeissa. Naiset haluavat 1) jännittävän sonnin joka tappelee ja panee, 2) rikkaan hölmön elättämään jännittävän sonnin kläpit.


Aivan niin - otin sen kyllä huomioon tuossa lausahduksessani. Tarkoitin, että _JOS_ naiset arvostaisivat sisäistä rikkautta ja mielenkiintoisuutta (en ymmärrä, miksi alfoja ja muita 'itsevarmoja öyhöttäjiä' pidetään naisten taholta niin kauhean mielenkiintoisina, kun he ovat hyvin ennalta-arvattavia ja tylsiä ihmisinä), JA tietäisivät nörttien sisäisestä elämästä sen minkä minä tiedän...

Muotoilin sen kyllä vähän huonosti sanomalla "..jos heidän vaikuttimissaan olisi oikea mielenkiinto ihmisen sieluun.."

Tuolla tarkoitin nimenomaan sitä, että jos he oikeasti antaisivat moisen mielenkiintoisuuden vaikuttaa preferensseihinsä, aivan kuten he puheidensa mukaan mukamas tekevätkin - ja kuten media toitottaa heidän aina tekevän..

Olet kyllä 100% oikeassa tuossa, mitä sanot.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac sanoi:
"en ymmärrä, miksi alfoja ja muita 'itsevarmoja öyhöttäjiä' pidetään naisten taholta niin kauhean mielenkiintoisina, kun he ovat hyvin ennalta-arvattavia ja tylsiä ihmisinä), JA tietäisivät nörttien sisäisestä elämästä sen minkä minä tiedän... "

Pitkälti kyseessä on
sosiaalinen ilmiö. Naiset, varsinkin ulkonäköhaarukan yläpäästä omaavat erittäin vahvan suku- ja ystäväpiiriarvostuksen, jota he pyrkivät vaalimaan. Tämän vuoksi haetaan sellainen partneri, jota voi kuljettaa parrasvaloissa ilman komplikaatioita ja
kummasteluja. Miehen herkkyydellä ja elämänsisällöllä ei ole todellakaan mitään merkitystä, vaan ainoastaan ulkokultaisilla tekijöillä, kuten sillä pärjääkö mies tappeluissa tai millainen arvoasema hänellä on.

Sitoutuminen oikeasti
ujomman ja nörtimmän miehen
kanssa veisi siihen, ettei naista enää ymmärrettäisi ja hyväksyttäisi, ja hän saattaisi jopa menettää lähipiirinsä kiinnostuksen. Lisäksi monet naiset ovat kasvaneet hemmotteluun ja siihen, että mieheltä voi repäistä kuukausittain tonnin pari ylimääräistä erinäisten hyödykkeiden tai jopa suoran käteisen muodossa. Naisten välinen sosiaalinen kommunikaatio perustuu pitkälti stereotyyppisten miesihanteiden saalistamiseen ja niillä pätemiseen. Naiset eivät siis keskenään tapaa keskustella millaisia nörttejä ovat
löytäneet.

Naisen pitää olla
aika esoteerinen, jos hän taipuu kestävään suhteeseen miehen kanssa, jolla ei ole sosiaalista statusta nimeksikään ja jonka sielunelämä on hitaampaa, kuin testosteronipommeilla.

Useimmiten romanssit
nörttien kanssa perustuvat kuitenkin siihen, ettei nainen vielä tunnista omaa potentiaaliaan ja sosiaalista merkitystään, jolloin vaatimustasokin on suht matalalla. On kuitenkin selvää, että vaatimustaso tulee nousemaan kun ikää ja koulutusta, tai
kropan kuntoa tulee lisää.

Itse olen saanut monta
naiskontaktia alfamiehen kautta. Mikäli alfamies haluaa, että hänen puolisonsa antaa seksiä jollekin
nörttiystävälleen niin nainen aika helposti suostuu siihen säilyttääkseen suhteensa alfamieheen. Tai vaihtoehtoisesti
naisen bestis, ystävätär liittoutuu alfamiehen tunteman nörtin kanssa, jotta
kuvio toimisi.

Alfamieskään ei kuitenkaan välttämättä voi pidätellä naista loputtomiin, mikäli hän tapaa mielestänsä vielä paremman alfamiehen. Tämän vuoksi naisen kanssa kontaktiin päästessä nörtin kannattaa käyttää saamansa resurssit esoteerisen suhdepohjan kehittämiseen, eikä vain tyytyä temmeltämään ja elämään päivästä toiseen.

Ymmärryksen saaminen
naiseen ei myöhemmässä vaiheessa ole helppoa, koska nainen on tässä vaiheessa jo saattanut
käynnistää uuden partnerin etsinnät.


Bmad