sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Linkkejä

Prejudice isn't what keeps men out of nurseries

Uganda seeking miniskirt ban


Feminismi ja aikuisviihde: Rinta rinnan

Men face penalties over paying for sex with trafficked victims

7 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Ymmärsin juuri miksi naisia sanotaan 'kissoiksi' -- hehän saavat viettää kissanpäiviä samalla kun heidän rikkaat aviomiehensä puurtavat niska limassa perheen eteen. Lapsiakin he pullauttavat vain oikeuttaakseen laiskan elämäntyylinsä.

No tulipahan sekin oivallus kirjoitettua tänne. (-8

- Vortac

Nomen Nescio kirjoitti...

Linkitäs joskus demarinaisten kotisivut ja esitäs vaikka jonkinlainen retorinen kysymys että miltähän tuontuu olla demarinainen ja femakoiden muotissa?

Yksi h-vetin ironia tuokin, että jos on demarinainen, niin on ikään kuin oltava feministi. Siinähän sitä naisen itsenäistä ajattelua ja valinnanvapautta kerrakseen. Ja vieläpä perinteisessä sosiaalidemokraattisessa puolueessa, feministi, tuostakin saisi oman lukunsa, ainakin siitä näkökulmasta, miten järjestelmällisesti feminismi ideologiana on pyrkinyt savuttamaan - ja etenkin heikko osaisempien - miesten yhteiskunnalliset tasa-arvonäkökulmat. Luulisi että perusdemari olisi ennemmin antifeministi.

Noin muutenkin on sanomatta selvää ettei kaikki naiset demareissa halua olla "feministejä". Eli miltäköhän tuntuu olla joku demarinainen joka ei halua ottaa feministiviittaa päällensä, varmaan hieman utopiselta, sanotaanko vaikka niin?

Voisit tehdä Henryn viikottaisen haastattelun, kun kerran tuohon hommaan on jalka liukumassa. Eli blogista enemmän median tyyppisen foorumin. Kyllä niitä mielenkiintoisia haastatteluja löytyisi, ja blogi taas elävöityisi siihen malliin että kannattaisi ehkä laittaa toiminimi pystyyn ja kauppakamariin rekisteri. Ekan viikon "Henryn haastatteluun" on täällä sellainen toivomus että vaikka tuo Moilasen Anne.

Nomen Nescio kirjoitti...

Lisäksi olisi jo korkea aika että joku akateeminen kaveri saisi tehtyä samanlaisen tutkimuksen kuin UTH, miehille. Eli miehiltä kysyttäisiin nuo samat kysymykset ja katottaisiin prosentit.

Jos kerran ruotsista saakka tulee Eva Lundgren tuollaisen kopioimaan, niin miten h-vetissä se voi olla niin vaikeata saada aikaiseksi sama juttu Suomessa? Tämä siis retorisena kysymyksenä ketään kuitenkaan syyttämättä. Ehkäpä kukaan ei viitti tehdä niin "akkamaista" ja manipulatiivista tutkimusta, sillä kärsiihän siinä miehen kunniakin tuollaisessa touhussa? Mutta provokaationa ehkä se voisi olla ihan hyvä juttu, tosin viittiikö sitten kukaan laittaa tuollaisen pystyyn omana maisterin työnään ehkäpä ei?

Olikos niitä nyt noin lähemmäs tuhat ihmistä joita haastateltiin kirjeitse? Teoriassa siis, pari kaveria mukaan auttamaan, ja aivan samalla konseptilla tuollainen kysymyslomake, mutta sen voisi laittaa vaikka netitse.


Olisi jo korkea aika että tuo koko yksipuolinen valheen teatteri eri ulottuvuuksineen murretaan. Taas on Kotirauha-kampanjat pyörimässä ja Suomen Amnesty on taas kesän aikana keränyt agressiokapitaalia kun ei ole siskot kehdanneet käyttää bikinejä eikä muutenkaan ole tuijoteltu heitä tarpeeksi.

Siinäpä vasta olisi ampiaispesään sohimista. Kuka siihen työhön ryhtyy, niin voisi pummata jopa sponsorirahaa, kyllä täältäpäin ainakin autettaisiin muutamalla kolikolla.

Henry kirjoitti...

"Linkitäs joskus demarinaisten kotisivut ja esitäs vaikka jonkinlainen retorinen kysymys että miltähän tuontuu olla demarinainen ja femakoiden muotissa?"

Varmaankin uusi Dooris-lehti ilmestyy ennen vaaleja ja siellä luultavasti on linkitettävää.

kaikille selvää kirjoitti...

Vortac, naisia (kauniita) sanotaan kissoiksi ihan muista syistä.

Vortac kirjoitti...

miltähän tuontuu olla demarinainen ja femakoiden muotissa?

Ei varmaan ainakaan iloiselta, onnelliselta ja mielenrauhaiselta sekä harmoniselta..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vortac, naisia (kauniita) sanotaan kissoiksi ihan muista syistä.

kase - koetapas etsiä jokin sanakirja, ja kaivaa siitä kohta "huumorintaju". Taidat tarvita täydennystä sillä osastolla.

- Vortac