perjantaina, syyskuuta 05, 2008

Sukupuolivapaa viestintä

Brothel industry is 'spreading'

Itsemurhien määrä kasvaa USA:n armeijassa Mies- vai naissotilaiden?

Selvitys: Äiti tai isä yleisin lapsen pahoinpitelijä Äiti vai isä?

Tukiainen vastaa Playboy-kuvaajalle
Jos itse olisin mies, kohtelisin naista kuin kukkaa kämmenellä. Tarjoaisin parhaat viinit, shampanjat ja ruuat ravintoloissa ja hellisin niin paljon kuin pystyn. Silloin tällöin yllättäisin rakkaani viikonloppulomalla vaikka Pariisiin tai Roomaan. Välillä olen ihmetellyt, miksi se tuntuu olevan niin vaikeaa monille miehille toteuttaa.

7 kommenttia:

Jape kirjoitti...

takiainen: "Jos itse olisin mies, kohtelisin naista kuin kukkaa kämmenellä. Tarjoaisin parhaat viinit, shampanjat ja ruuat ravintoloissa ja hellisin niin paljon kuin pystyn. Silloin tällöin yllättäisin rakkaani viikonloppulomalla vaikka Pariisiin tai Roomaan. Välillä olen ihmetellyt, miksi se tuntuu olevan niin vaikeaa monille miehille toteuttaa."

Puhe on halpaa!

Eri asia, jos käytännössä pitäisi toteutta suuret puheensa. Mikä muuten olisi ammattisi ja työsi, Tukiainen, jolla tienaisit rahat tuohon hemmotteluun ja matkoihin? Miehenä et enään pääsisi tienaamaan "tekstaamalla"...

Vortac kirjoitti...

Juu, tätä se eukko ei tietenkään tule ajatelleeksi - mikä määrä työtä ja uhrauksia on tehtävä, jotta VOI hemmotella naista! (miehille kun rahat eivät tipahda noinvain tyhjästä syliin kuten naisille - niin, mikäpä olisi sen tyhjempi kuin pillu?)

Ja toinen asia, joka tosta tulee mieleen, on, että miksi se akka ei JO NYT toteuta tuota asiaa miehellen? Mikä estää häntä kohtelemasta MIESTÄ kuin kukkaa kämmenellä?

Kun saamme siihen vastauksen, niin sitten voimme asettaa tuon lausahduksen oikeampiin mittasuhteisiin.

Olet muuten kyllä oikeassa siinä, että puhe on halpaa. Siksi naiset kälättävät mielettömiä määriä, ja miehet mieluummin osoittavat asioita teoillaan.

On siksikin juuri niin kummallista, että naiset pakottavat miehet aina parisuhteessa sanomaan sellaisia asioita kuin 'minä rakastan sinua' yms.. kuten Joe Rogan hauskasti eräässä lavashowssaan toteaa, on ihan sama miten kauniisti ja runollisesti kerrot tunteistasi ja siitä miten hän on ainoa ihminen, joka on räjäyttänyt tajuntasi ja sydämesi ja niin edelleen, jos et mainitse sitä maagista sanaa - nainen kuuntelee asian tyyliin "jaha, vai niin .. mutta en nyt kuule sitä yhtä sanaa" ..

Naiset ovat tottuneet ilmeisestikin hoitamaan tunteensa ja muut asiat hyvin yhdentekevällä tasolla, niin etteivät merkitykselliset tasot tee heihin mitään vaikutusta.

Eräässä naisen kirjoittamassa kirjassa sanotaan, ettei naisilla tunteita olekaan, ja siksi nainen voi manipuloida ja rääkätä toisia emotionaalisesti niin helposti. Mene ja tiedä, en nyt ihan noin pitkälle olisi itse sentään valmis menemään, mutta jotain perää tuossa varmasti on.

Ehkä nainen voi äidinvaistonsa vuoksi tappaa tunteensa aina halutessaan, ikäänkuin kylmettää itsensä aina kun sellainen palvelee hänen päämääriään..

Äidinvaistohan tekee naisesta miestä suurempaan julmuuteen kykenevän olennon. Jos nyt ajattelemme esim. karhuemoa, joka puolustaa pentujaan - karhuemolla ei ole varaa sääliä hyökkääjää yhtään, olipa tämä millainen rääpäle hyvänsä, koska se voisi olla vaaraksi pennuille. Näin ollen hänen on pystyttävä suurimpaan mahdolliseen julmuuteen, maksimoidakseen puolustustehokkuutensa.

Olen kokemani ja tutkimani perusteella sitä mieltä, että naisilla on samanlainen mekanismi, jota ainakin jotkut naiset taatusti käyttävät häikäilemättä hyväkseen.

- Vortac

Mortimer kirjoitti...

Niin. Miksiköhän se on monille miehille niin vaikeaa toteuttaa vaatimattomia Pariisin tai Rooman matkoja tuosta vain, spontaanisti pienelle viikonloppupiknikille Buttes Chaumontin nurmelle.

Minusta olisi kiintoisaa nähdä Johannan vastauksia sellaisessa tehtävässä jossa pitäisi arvioida kuinka paljon eri ammateista suurinpiirtein saa palkkaa. Mahtaakohan olla edes pientäkään hajua edes suuruusluokasta, tyyliin onko 6 000 e/kk paljon vai vähän?

Katsoin muuten sen Dolls -promovideon, jonka joku oli ko. blogiin linkittänyt. Todella surkeaa tanssimista täytyy sanoa. Tuo koreografia on minusta aivan mielettömän heikkotasoinen. Ehkä kannattaisi vaikka maksaa siitä hyvästä, että joku suunnittelisi vähän paremman. Vai onkohan kyse siitä että tyttöjen taidot eikä kunto riittäisi sellaiseen?

Muutama sangen seksikäskin nainen näkyy porukassa olevan. Johanna on sitä kaikkein vähiten.

Risto kirjoitti...

Pitäisikö Johanna Tukiaisen kaltaisen Älyn Jättiläisen ja Ajatusten Vantaanjoen lausumista vetää jotain laajempiakin johtopäätöksiä? Jos pitää, niin ihmiskunta ansaitseekin tuhoutua.

jorma kirjoitti...

"Välillä olen ihmetellyt, miksi se tuntuu olevan niin vaikeaa monille miehille toteuttaa."

Onkohan takiainen koskaan kuullut rahasta? Se ei kasva puissa.

Tuossa vanhempien väkivaltaisuutta koskevassa selvityksessä oli huomioitu myös henkinen väkivalta. Saman pitäisi tietysti päteä myös parisuhdeväkivallan kohdalla.

Parisuhdeväkivallan sukupuolittamisen voisi myös jättää tekemättä, ja tunnustaa rehellisesti myös naisten siihen syyllistyvän. Olisi tutkittava aina yhtä lailla myös miehiin kohdistuvaa parisuhdeväkivaltaa (henkistäkin) ja vastustettava yhtä voimakkaasti sitä, kun nykyisin homma sukupuolitetaan ja vain naisiin kohdistuvaan väkivaltaan suhtaudutaan vakavasti.

Risto kirjoitti...

Tiesittekö muute, että...

Anonyymi kirjoitti...

"Eräässä naisen kirjoittamassa kirjassa sanotaan, ettei naisilla tunteita olekaan, ja siksi nainen voi manipuloida ja rääkätä toisia emotionaalisesti niin helposti. Mene ja tiedä, en nyt ihan noin pitkälle olisi itse sentään valmis menemään, mutta jotain perää tuossa varmasti on. "

Kyllä tuo on ihan totta,
siinä mielessä, että naiselle ei millään ole samalla tavoin arvoa, kuin miehelle. Nainen puntaroi
asioita tuntemistaan lähtökohdista ja tekee päätöksiä, harkitsematta mitenkään tarkkaan.

Nainen voi kuitenkin
oikeanlaisten kokemusten kautta oppia kunnioittamaan elämää ja ottamaan myös miehen tunteet huomioon, mutta esoteerisen ymmärryksen kasvattaminen ei ole helppoa maailmassa, missä nainen on aina vitun verran miestä edellä.

Niin kauan kuin naisella
on hyvä tilaisuus, se tapaa tehdä naisesta myöskin varkaan.

;)

Bmad