lauantaina, joulukuuta 20, 2008

Linkkejä

“A man in love is unlovable for the woman he loves”

Pukeudun punaiseen mikäli haluat viehättää miehiä

Sukupuolten sodasta, evoluutiosta ja maahanmuutosta

Decivilizing: Human Nature Unleashed

Love In The Time Of Game

What men don't get about women

ATM treffeillä

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IL / Hullu maailma 15.12.2008:

Kaljaa katolla

FLORIDALAINEN mies hämmästyi suuresti kotiin palatessaan, kun hän havaitsi omakotitalonsa katolla humalaisen naisen, joka kittasi olutta ja ronkui sitä lisää. Kun nainen ei pyynnöistä huolimatta suostunut tulemaan alas, mies hälytti paikalle poliisin. Virkavallan mukaan 28-vuotias nainen suostui tulemaan katolta vasta sitten, kun talon omistaja oli luvannut hänelle kunniasanalla lisää olutta.


Maailma tarvitsee ehdottomasti lisää pirteitä naisia :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi viimeistä linkkiä johtaa samaan artikkeliin.

Anonyymi kirjoitti...

http://bookmole.vox.com/library/post/hit-the-road.html

Toinen anonyymi kirjoitti...

Seksuaalista häirintää:

http://www.kpk.fi/gen/531734.asp

Nomen Nescio kirjoitti...

Suomen eduskunnasta mielenkiintoinen pöytäkirja. Ajankohtana on Huhtikuu 2008, aikana, jolloin talousnäkymät vielä näyttivät mitä positiivisimmilta. Pöytäkirjasta käy myös ilmi, miten luottavaisesti hallitus suhtautuu valtiontalouden tulevaisuusnäkymiin, ja tässä kontekstissa on siis kyseessä syrjäytyminen.

Eduskunnan kyselytunnilla oli puhetta syrjäytymisestä, ja puheenaiheena oli mm Stakesin raportti vuodelta 2006, jossa on todettu että köyhyys ja taloudellinen ahdinko on yhteiskunnan heikko-osaisimpien keskellä vain jatkanut lisääntymistään, valtiontalouden hyvistä vuosista huolimatta.

Myös Soini kyselee.

Timo Soini/ps: Arvoisa herra puhemies! Herra pääministeri, te olette ollut rehellinen, tämähän on kepun politiikkaa. Kepun aluepolitiikka näkyy Kemijärvellä, siinä on jätetty oman onnensa nojaan syrjäseutualueet. Vanhojen puolueiden politiikka veroissa näkyy varallisuusverossa. Kokoomus hurrasi ja aplodeerasi, kun kepu ja demarit poistivat varallisuusveron. Näin on käynyt. Mutta suuri ongelma, joka yhteiskuntaa kohtaa, on nuorten miesten syrjäytyminen, se on suurin. Se tulee maksamaan paitsi inhimillistä kärsimystä, myös miljoona euroa jokaista syrjäytynyttä nuorta miestä kohden.

Mitä te tälle kaikista suurimmalle köyhyys- ja syrjäytymisongelmalle olette tekemässä?
---------------------------

Tuosta pöytäkirjasta käy ilmi kuinka luottamuksellisin mielin hallitus tätä syrjäytymisongelmaa käsittelee. Talous kun vaikuttaa näyttävän niin positiiviselta että ei hätiä mitiä. Eipäs tullut edes pitkää keskustelua.

Mutta kuinkas kävikään, nyt muutama kuukausi myöhemmin. Kannattaa muistaa että syrjäytymistä on pidetty Suomen suurimpana valtiollisena uhkana, ja tämä on todettu 2000-luvun nousuvaiheessa.

Sinäänsähän ihan oikeutettua karman lakia, kun lähdetään leikkimään sellaisia leikkejä, että laitetaan nuoria miehiä syrjäytymishihnalle, silloin kun talous kukoistaa, niin niittäkööt sitten myös sen satonsa.

Luulisi että valtion yhteiskuntatieteilijät olisivat huolissaan.

Allekirjoittanut on muuten ennustanut tämän skenarion jo vuosia sitten. Haluaako joku lukea tulevaisuutensa tarot-korteista?

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/skt_32_2008_57_p.shtml

Nomen Nescio kirjoitti...

NN aikoo muuten ostaa ison mega-pussin popcornia ja korillisen kokista, ja seurata suurella mielenkiinnolla tätä mahdollisesrti tulevaa huikeaa draaman ja kauhutrillerin välistä jännitysnäytelmää.

Nyt kiinnostaa tosiaan nähdä miten puolueet aikovat sitä poliittista feminismiä toteuttaa, ja onko STM:n suurin huolenaihe vielä se, että jos miehet ottaa isyysvapaata?

Entäpä aikooko SONK, tuo demariopiskelijoiden järjestö, vielä tavoitella hallitusta sitoutumaan feministiseen manifestiinsa?

Aikooko Jouni ratkoa tätä solmua nyt jollain feministisellä teorialla?

Entäpä miten mies-kriittisiä seminaareja aiotaan Tampereella pitää?

Ja jatketaanko STM:n naisten urakehitystä tukevia kampanjoita?

Tässä vain muutama kysymys. Jännitys tulee olemaan huikeaa. Nyt pojat hankkimaat ne Blu Ray TV:t ja surround systeemit.

Henry kirjoitti...

Viimeinen linkki on korjattu

Anonyymi kirjoitti...

Hieman tuohon Nomen Nescion kirjoitukseen liittyen, olen jo jonkin aikaa pyöritellyt mielestäni sitä, että taloudellisesti heikkoina aikoina kannattaisi lyödä kovasti rumpua naistutkimuksen rahoituksen, naisjärjestöille verovarojen syytämisen yms vastustamiseksi. Taloudellisesti kehnoina aikoina olisi edes parempi toivo siitä, että tällä tavoin em. tahot päätyisivät leikkauslistalle ja hirviöltä katkaistaisiin edes yksi pää joksikin aikaa.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Samoin, jos oikeasti joudutaan johonkin 30-luvun lamaan tai jopa pahempaan tilanteeseen, niin kuin Lipponen uhosi, niin on mielenkiintoista nähdä mitä käy prostituutiolle. Nythän tosin taisi olla Venäjältä uutisia siitä, että huorapalvelujen käyttö olisi vähentynyt siinä määrin, että huorat olisivat joutuneet myymään palvelujaan velaksi ja alentamaan hintojaan. Toisaalta Venäjällä myös lopun aikoja odottelevista osa käyttää huoria, viinaa yms kuin viimeistä päivää.

Voisi kuvitella, että taloudellisesti heikkoina aikoina entistä suurempi osa supisuomalaisista naisista saattaisi kiinnostua lisäelintasosta, mitä prostituutio voisi tarjota. Toisaalta, jonkinlaisena ongelmana voi olla maksukykyisten asiakkaiden ja/tai maksuhalujen väheneminen.

Mielenkiintoisia aikoja saattaa olla joka tapauksessa edessä vaikka öljyn tyrehtyminen tuskin vielä tähän lamaan ehtiikään iskeä.

Nomen Nescio kirjoitti...

NN tulee ottamaan "videolle" parhaat palat joihin mm kuuluu se dramaattinen jakso, kun naisasiajarjestot ja poliittinen feminismi naisverkostoineen, jatkoivat tata poliittista sukupuolipriorisointia, ja aanestivat siina tulevaisuuden kriisibudjetin kokouksessa yhdessa rintamassa etta naisalojen palkkoja ei saa leikata, muiden kyllakin. Kasky oli tullut Suomen valtion Kristiina-instituutista.

Myohemminhan sitten, jaksossa 345, vuonna 2018, Pojhanmaan kerjalaiset ja puunkaarna-kahvilla elantonsa tekevat torpparit saapuivat sitten sankoin joukuon Helsinkiin ja polttivat Kristiina-instituutin.

Palon sytyttaja sai sitten uusien lakien mukaan kuolemantuomion. Kiina valitti YK:ssa Suomen ihmisoikeustilanteesta.

tympeäNörttö kirjoitti...

Hienosti spotattu tuo Soinin juttu, Nomen Nescio! Pitää pistää eteenpäin. (Vaikka tietty saan taas ryöpyn syyttelyitä, että kyseessä on "vain" työelämästä syrjäytyneet nuoret miehet, joukko, joka ei korreloi ATM-porukan kanssa, mukamas.)

PS: Ennusta mulle korteillasi?-) ATM@luuseri.net