torstaina, joulukuuta 25, 2008

Lysoli auttaa suhteeseen

What Do Prostitutes and Rice Have in Common?

STAYING TOGETHER: Resist the urge to trash husbands

Vintage Sexism: Lysol Edition

2 kommenttia:

Nomen Nescio kirjoitti...

Ehkapa tama uutinen on jo vilahtanut taalla, mutta kun on tullut - toivottavasti ei kenenkaan harmiksi ainakaan - hieman puhuttua aiheista ohi, ja keskittymalla naihin syrjaytymiskysymyksiin, niin loytyi myos seuraavanlainen uutinen muutaman kuukauden takaa.

Uutinen on syyskuun Helsingin Sanomista ja siina oikeusministeri Brax toteaa puheessaan etta murhissa ja tapoissa on tulossa "ennatysvuosi", ja etta:

"Synkät väkivaltatilastot johtuvat nimenomaan syrjäytyneiden nuorten miesten rikoksista." (HS 27.09.2008)

Laakkeeksi Brax tarjoaa ilmioon - tai vaatii, kuten HS uutisoi - "kuntia paivittamaan turvallisuussunnitelmansa".

Oikeusministerille ei siis tullut mieleenkaan "vaatia" itse syrjaytymisilmiolle mitaan ratkaisua. Ei edes muodollisesti huomioimaan ratkaisuja, mihin nyt noin yleensa luulisi jokaisen politiikon taktisesti kykenevan, tarkoittivat he sitten sita tai eivat.

Mutta kuten todettua, sita saadaan naemma kohta mita tilataan.

Mikali tosiaan tassa nyt toteutuu tama kauhu-skenario niin voimme olla varmoja etta parin vuoden paastaon ainakin loppuneet nama mantrat naisen eurosta.

ATM-terveisin.

Arawn kirjoitti...

En tiedä, onko tuo puolisosta valittamninen aina niin kamala asia. Se voi myös olla venttiili, jonka kautta voi purkaa kertynyttä painetta eikä sitten tarvitse päästellä sitä painetta kohti puolisoa ainakaan täysimääräisenä. Loppujen lopuksi, kaikissa meissä on piirteitä, jotka ärsyttävät. Jos vaan kerää kiukkua sisälleen eikä koskaan pura sitä, se voi kasvaa massiivisiin mittoihin ja purkautua sitten tulivuorenkaltaisena jyrähdyksenä kerralla. Ei sekään varmaan hyvä juttu ole.

Tietysti täytyisi olla positiivistakin sanottavaa. Pelkkä valittaminen ei kuulosta hyvältä sekään.