keskiviikkona, tammikuuta 28, 2009

Linkkejä

Ministeriön nuorisoryhmä haluaisi naiset kutsuntoihin

Nainen ja sukupuoliroolit

Balance sought in elementary schools staffed almost completely by women

Berlusconi: Women Are Raped Because They’re Just So Good Looking

Beware the anti-feminists

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Malmön Rosengård on ultraradikalismin jalansija

Tutkijat kuvailevat, miten alueen kellarimoskeijaan pesiytyneet ultraradikaalit ainekset "saarnaavat eristäytymisen puolesta ja toimivat mielipidepoliisina sekä pitävät yllä vahvaa uhkakulttuuria".

Sekä psyykkisen että fyysisen ahdistelun kohteeksi joutuvat ennen kaikkea naiset.

"Alueelle vasta muuttaneet perheet, jotka eivät ole olleet erityisen uskonnollisia, kertovat, että he elivät vapaammin kotimaassaan kuin Rosengårdissa", tutkijat kirjoittavat.


Homo

Henry kirjoitti...

"Sekä psyykkisen että fyysisen ahdistelun kohteeksi joutuvat ennen kaikkea naiset."

Siinäpä oivaa tukea minun valikoivan maahanmuuton idealleni, jossa maahan otettaisiin vain nuoria naisia.

tikka kirjoitti...

henry, maahanmuuttajanaiset ovat paitsi lainkuuliaisia yleensä myös työteliäitä ja vallitsevaan yhteiskuntaan sopeutuvaisia. (juttelin juuri mustan naisen kanssa, joka puhui selvää suomenkieltä vain vuoden opiskelun jälkeen.) siksi en käsitäkään miksei heitä näy enempää suomen katukuvassa; otetaanko heitä maahan vähemmän, eivätkö he halua tänne vai pidetäänkö heitä piilossa sisätiloissa? luulisi että suomi ottaisi mielellään vastaan tällaisia henkilöitä, joilla saataisiin ehkä myös maamme matala syntyvyys kasvuun.

Mikko Ellilä kirjoitti...


"Berlusconi: Women Are Raped Because They’re Just So Good Looking"
Berlusconi ei millään tavalla vähätellyt raiskauksia tai syyllistänyt naisia raiskauksista.

Hän sanoi näin:

"Meillä pitäisi olla yhtä paljon sotilaita kuin maassamme on kauniita tyttöjä. Enpä usko, että onnistumme siinä."

Tämä tarkoittaa sitä, että ainoa tapa estää raiskaukset kokonaan olisi palkata jokaiselle kauniille nuorelle naiselle yksi sotilas henkilökohtaiseksi henkivartijaksi. Koska tämä ei ole mahdollista, raiskaustapauksien määrää ei valitettavasti voida pudottaa nollaan.

Tämän toteaminen on aivan sama asia kuin se, että esim. autovarkauksien määrää ei voida pudottaa nollaan.

Ainoa tapa estää autovarkaudet olisi se, että jokaista autoa vartioisi joku poliisi tai vartija joka hetki. Koska tämä ei ole mahdollista, aina joitakin autoja varastetaan. Vastaavasti raiskaukset voitaisiin estää vain siten, että jokaisella naisella olisi oma henkivartija. Tätä Berlusconi tarkoitti.

Feministit ym. imbesillit tietysti tulkitsivat tämän väärin ja aloittivat hysteerisen huudon tapansa mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Päivän Hesarissa oli uutinen Obaman allekirjoittamasta laista koskien miesten ja naisten palkkaeroa. Silmään pisti seuraava:

"Yhdysvaltain väestöhallinnon laskelman mukaan amerikkalaisnaisten palkat ovat keskimäärin 78 prosenttia verrattuna samaa työtä tekevien miesten palkkoihin."

Ihan varma kans? Olisiko sittenkin kyse kuitenkin miesten ja naisten palkkaeroista yleensä eikä samasta tai saman arvoisesta työstä maksetun palkan eroista? Taitaa olla kyseessä naisen euro on 80 senttiä -ilmiö eli tilastoja tutkitaan halutusti.

Nomen Nescio kirjoitti...

Muiden maiden medioissahan ei tällaisia Berlusconi uutisia pahemmin laiteta pääuutisten sekaan. Mediaan soluttautuneet femakot palvelevat kuitenkin suomalaisia pukkaamalla jatkuvasti näitä mitättömiä juttuja kansan eteen. Viime viikollahan pääuutisissa oli juttua tanskalaisesta tuomarista, joka oli huomauttanut käsipalloilijan rinnoista. Tuskin edes oli Tanskan uutisissa - Suomen kylläkin.