tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Vasemmistoliiton loppu häämöttää

Sampo Villanen haluaa johtaa kansanliikettä ja kommentti
feminismi ja vasemmisto

Mielummin äänestän vaikka Suomen Sisun hirveää sakkia kuin profeministimiestä. Tai puoluetta joka on leipomassa miesfeministiä puheenjohtajaksi.

Toivottavasti tätä viestiä ei deletoida sillä haluaisin teidän kuuntelevan ihan vakavasti mitä se tuo mukanaan kun ryhdytte feministeiksi. Esimerkiksi Sampo, hänhän on ideologinen profeministimies.

Vaikka laitan itseni vasemmistoakselille, ei tulisi mieleenkään enää äänestää vasemmistoliittoa kun te olette systemaattisesti jättäneet miesten tasa-arvoongelmat paitsioon.

Samalla kun Suomessa on Euroopan sukupuolittunein syrjäytyminen mitä tulee nuorten miesten työllisyyteen, te tanssitte kesäleireillä afrikka-tansseja, pidätte feministiohjelmia ja puhutte brasilian maanviljelijöistä.

On demokratian irvikuva että vasemmistoon on soluttautuneet nämä akateemiset hyvinvoivat sisäpiirit - joilla ei sen puolen, näytä olevan käsitystäkään mikä on perinteinen solidaarinen suomalainen vasemmistolaisuus.

Toivon vanhemmilta ja fiksuimmilta vasemmistolaisilta vakavaa tarkastelua mihin suuntaan olette menossa, nämä leikit on jo saaneet aikaan vakavia haittoja suomalaiseen parlamentaariseen vakauteen.
Vanha: Profeministimies on naisen asialla

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Italialaisten pitäisi olla imemättä "pelottomien johtajien" kyrpää kuin saastaiset elukat. Italia ei tarvitse mitään enempää kuin sataatuhatta sotilasta potkimaan tunnettujen järjestäytyneiden rikollisten ja heidän lahjomiensa poliitikkojen ja virkamiesten ovia saranoiltaan kello kolmelta aamuyöstä ja viemään pidätettyjä Prinz Albrechtstrassen kellariin. Italiassa on ehkä noin 10 000 - 100 000 asukasta, jotka eivät ansaitsisi tulla kutsutuksi ihmisiksi ollenkaan. Niihin kuuluvat kaikki italialaisten kriminaalijärjestöjen jäsenet.

Zephyr kirjoitti...

"Lasten kasvatuksessa ei pitäisi asettaa sellaisia odotuksia ja oletuksia, jotka näkyvät aikuisiän palkassa. Pitäisi päästä eroon siitä ajattelutavasta, että naiset tahtovat sairaanhoitajiksi ja miehet lääkäreiksi ihan luonnostaan. Sen sijaan pitäisi kysyä, mistä tämä johtuu. Tämä ei ole pelkästään yksilön valinta."

Ei ainakaan meillä Tampereella, jossa 70% lääketieteen opiskelijoista on naisia.

Jorma kirjoitti...

"Ei ainakaan meillä Tampereella, jossa 70% lääketieteen opiskelijoista on naisia."

Usein näkyy olevan niin, että feministien ja profeministien väitteet kumpuavat suoraan jostain 1950-luvun tilanteesta, tai 1250-luvun. He eivät sitten millään pysty näkemään, että yhteiskunta on sittemmin kehittynyt monessa eri suhteessa. Kun tilanne on täysin erilainen, myös haasteet ja ongelmat ovat toisenlaisia. (Pro)Feministit kulkevat laput silmillä.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen pahoinpiteli kaksi miestä keittiöveitsellä ja pullolla

Lisäksi nainen oli käynyt 21-vuotiaan vihtiläisnaisen kimppuun, jolloin tämä oli lyönyt hyökkääjää pullolla päähän.

Anonyymi kirjoitti...

Zep´hyr
"Ei ainakaan meillä Tampereella, jossa 70% lääketieteen opiskelijoista on naisia."

Siellähän onkin varsinainen tasa-arvon malliyksikkö!

Pitäisikö tuo nimetä "vuoden tasa-arvoisimmaksi yliopistoyksiköksi" vai olisiko sittenkin parempi, että se titteli menisi jonnekin varhaiskasvatukselle (varmaan 90% naisia)?

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Eläinlääketieteellisessäkin yli 90 prosenttia naisia.

Tästä tasa-arvovaltuutettu Päivi Romanov tosi mm. seuraavaa:

Onko yhteiskunnallinen ongelma, että eläinlääkäreistä suurin osa on naisia? Naiset ovat kautta maailman sivun hoitaneet lehmät ja hevoset navetassa. Ja puhuttaessa fyysisestä voimasta, eivät miehetkään lehmiä ja hevosia omilla voimillaan hallitse. On varottava teilaamasta yksipuolisen sukupuolirakenteen aloja jotenkin "huonoiksi" tai "viallisiksi".

Homo

Henry kirjoitti...

Eikö tuo 70% naisia ole melkein kaikissa osastoissa jotain tekniikkaa lukuunottamatta. Ei sillä vielä palkintoa irtoa.

Anonyymi kirjoitti...

Nigerialaisten suomalaiset naisystävät syytteessä laittomasta viisumihankinnasta

Nigerialaisten suomalaiset naisystävät syytteessä laittomasta viisumihankinnasta....

Anonyymi kirjoitti...

Toisessa rikoshaarassa pääsyytettyinä on kaksi nigerialaistaustaista miestä. Syytteen mukaan kaksikko kehotti kolmen vuoden aikana kaikkiaan kuutta naisystäväänsä allekirjoittamaan kutsuja muille nigerialaisille Suomeen.

Myös pari naisten läheistä laittoi nimensä vastaaviin papereihin.

Suomalaiset eivät tunteneet kutsumiaan ihmisiä entuudestaan, vaikka miesten kirjoittamissa ja heidän allekirjoittamissaan kutsuissa niin yleensä väitettiin.

Näin naisten avustajat perustelivat oikeussalissa kutsujen allekirjoittamisia:

"Hän oli rakastunut ja halusi auttaa poikaystäväänsä. Jälkikäteen ajatellen hän ymmärtää toimineensa vähän ajattelemattomasti."

"Päämieheni ymmärsi kutsuvansa miehensä sukulaisen Suomeen. Vasta esitutkinnan aikana selvisi, että tänne tuli joku ihan muu."

"Kaiken tämän jälkeen on selvää, että mies tutustui päämieheeni ja sai hänet ihastumaan itseensä nimenomaan käyttääkseen häntä hyväksi."

Osa syytetyistä kertoi allekirjoittaneensa kutsut mielellään, koska he halusivat tutustua miehen nigerialaisiin sukulaisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtoikohan noiden nigerialaismiesten suominaiset olla yli-ikäisiä, läskejä tai muuten vain rumia - kuten varsin usein on naisten rahdatessa miehen kehitysmaasta Suomeen? Vähän niin kuin tässä
Epilogue for 'Stella' author: a messy divorce
-tapauksessa, jossa rahdattu nuorempi mies paljastui vielä homoksi. Sitä ennen tämä iäkäs kanttura kirjoitti vielä kirjan, jossa hehkutti onneaan siitä, että oli saanut nuoren miehen...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nyyti.fi/linkit_ja_artikkelit/artikkelit/seurustelu_ja_parisuhde.htm

"Mistä seurustelukumppani? [...] Jos olet nainen, esimerkiksi nyrkkeilyottelu tai jääkiekkomatsi voisi olla sopiva paikka."

Jape kirjoitti...

Ministeriön nuorisoryhmä haluaisi naiset kutsuntoihin

Ulkoministeriön asettama nuorten ryhmä esittää kannanotossaan sotilaallista liittoutumista ja vapaaehtoista asevelvollisuutta. Kannanotossa viitataan Natoon, vaikka ei nimeltä. Sotilaallinen liittoutuminen ja vapaaehtoinen asevelvollisuus liitetään yhteen.

Ryhmän mielestä kutsuntojen pitäisi koskea myös naisia. Mikäli halukkaita ei löytyisi tarpeeksi, määrättäisiin palvelukseen osa ikäluokasta.

Puolustusvoimain ylipäällikkyys puolestaan siirrettäisiin Tasavallan presidentiltä pääministerille tai puolustusministerille.

Nuoret pohtivat ulko- ja turvallisuuspolitiikan linjauksia vuoden verran. Ryhmä luovutti kannanottonsa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan kehittämisestä tänään ulkoministeri Alexander Stubbille.

Stubb uskoo kannanoton peilaavan suomalaisnuorten näkemyksiä laajemminkin. Ja kannanoton teksti on selkeämpää kuin selonteoissa yleensä.

- Tämä oli raikas tuulahdus, ehkä sitä voisi kuvailla ulko- ja turvallisuuspolitiikan räpiksi tai hiphopiksi, Stubb sanoi.

Ulkoministeri Stubb heitti peliin myös uuden haasteen. Seuraavaksi nuorten ryhmältä odotetaan EU-selontekoa.

Ryhmä perustettiin Ilkka Kanervan ollessa ulkoministerinä. Hakijoita oli yli 400. Mukaan otettiin lopulta 28, aktiivista 17-29-vuotiasta nuorta.

(MTV3)

Jape kirjoitti...

Kova seksivietti saattaa ennakoida eturauhassyöpää

...minä olin ainakin siinä käsityksessä, että nimenomaan tuon piti vähentää eturauhassyövän riskiä, mutta ilmeisesti sitten ei.

Nämä tulokset tuntuvat olevan hieman "soutaa ja huopaa" -tyypisiä, ensin ollaan toista mieltä ja heti kohta toista. Mihin tässä oikein pitää uskoa...?

Anonyymi kirjoitti...

Pravdan Katja Martelius 29.12.2007 jutussaan Kyllä se siitä:

"Jokin aika sitten uutisoitiin, kuinka viime syksynä Haaga-Helian liiketalouden ja tietotekniikan kursseille haki yli tuhat nigerialaista ja 500 nepalilaista. Oleskelulupa Schengen-alueella mielessään, arveltiin ulkoministeriöstä. Siksi sieltä ei myönnetty kyseisille amk-intoilijoille viisumeita pääsykokeisiin osallistumista varten.

Miksi ei?"

Mahtaakohan Katja kuulua noihin mustan makkaran himon hullaannuttamiin naisiin...

Homo

Jape kirjoitti...

Ylipitkät saavat vapautuksen varusmiespalvelusta Ruotsissa

Helsingin Sanomat

Yli 2,10-metriset ruotsalaiset vapautetaan varusmiespalveluksesta.

Ruotsin puolustusvoimat perustelee uutta sääntöä ahtaudella: pitkät ihmiset eivät mahdu armeijan sänkyihin eivätkä panssarivaunuihin.

Puolustusvoimat eivät Dagens Nyheter-lehden mukaan pidä pituutta suoranaisena terveyshaittana. Pituus voi kuitenkin aiheuttaa vaaratilanteita esimerkiksi panssarivaunun ahtaissa tiloissa.

Pitkät ihmiset aiheuttavat myös käytännön ongelmia, sillä sotilaspukujen maksimimitoitus on 210-senttisille, pisimmät punkat ovat kaksimetrisiä ja standardipaarien pituus on 190 senttiä.

"Ylipitkät" vapautetaan siten asepalveluksesta, mutta anomuksesta tehdään myös poikkeuksia.

Viime vuosina Ruotsi on kaavaillut siirtyvänsä kokonaan vapaaehtoisuuteen perustuvaan asepalvelukseen.

Maan puolustusvoimien tarve kouluttaa asevelvollisia on viime vuosina laskenut huomattavasti. Toissa vuonna asevelvollisuuden suorittaneita oli Ruotsissa enää 4 800.

Anonyymi kirjoitti...

Meriusvan ekaluokkalaiset oppivat konekirjoituksen ennen kaunoa

Tietokoneen avulla oppiminen sopii varsinkin pojille.

Käsien tarkkuutta vaativat toimet, kuten käsialakirjoitus, ovat heille yleensä hankalampia kuin tytöille. Se johtuu siitä, etteivät pikkupojat piirtele, näpertele ja askartele yhtä paljon kuin pienet tytöt.

"Tämän avulla pojat pystyvät kirjoittamaan enemmän sanoja, ja siten myös oppivat enemmän", erityisopettaja Nina Mansikka sanoo.

Homo

tympeäNörttö kirjoitti...

"Meriusvan ekaluokkalaiset oppivat konekirjoituksen ennen kaunoa"

Hieno askel oikeaan suuntaan. Vaikkakin koko opiskelu saisi tapahtua tietokoneen avulla... Minäkin olisin varmaan jaksanut tsempata kirjoituksissa mikäli ei olisi käsin tarvinut nyhertää. Kauno (jota tosin jo silloin kutsuttiin käsialaksi) ei onnistu oikeastaan edelleenkään; jos kynään on pakko koskea, kirjoitan mieluiten tikkukirjaimilla.

Jorma kirjoitti...

"Nämä tulokset tuntuvat olevan hieman "soutaa ja huopaa" -tyypisiä, ensin ollaan toista mieltä ja heti kohta toista. Mihin tässä oikein pitää uskoa...?"

Masturbation 'cuts cancer risk'

Jorma kirjoitti...

Robinho poliisikuulusteluissa raiskaustapauksen vuoksi

Näitä sitä sattuu turhan usein. Epäilemättä nuorten ja rikkaiden urheilutähtien elämä voi olla railakasta, eivätkä ole mitään pyhäkoulupoikia, mutta näin usein toistuvat, samantyyliset syytökset kyllä jotenkin haiskahtavat julkisuuden ja rahan kalastelulle. Sellaisiksi melkoinen osa näistä syytöksistä on sittemmin paljastunutkin. Saapa nähdä, miten on tässä tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
Ruotsi on käytännössä ajanut kylmän sodan aikaisen vahvan armeijansa alas. Panssareidenkin määrä leikataa 60 kipaleeseen Leopardeja. On luonnollisesti täysin selvää, ettei tuollaisella joukolla pysäytetä yhtään ketään.

- Syltty

Jape kirjoitti...

Syltty,

Näihän se on. Ruotsi on, vaikka sillä kylmän sodan aikaan olikin vahva armeija, aina nautinut suhteellisen turvallisesta sijainnistaan Suomen ja Norjan välissä. Koska Ruotsin intressit on aika yhteneväiset Suomen kanssa on oletetävaa että Ruotsi laskee sen varaan että Suomi on ensipuskurina mahdollista uhkaa vastaan... näin ainakin kuvittelen.

Nyt suurin uhka Ruotsille on ehkä sisäinen, eli suuri mamujen joukko, joka kalvaa sisältä päin...

Anonyymi kirjoitti...

"Nyt suurin uhka Ruotsille on ehkä sisäinen, eli suuri mamujen joukko, joka kalvaa sisältä päin..."

Juu kuohunta poistuu, kun Ruotsi lakkaa miehittämästä islaminuskoisten maita eli vetäytyy pois Malmöstä ja Rinkebystä!

;)

- Syltty

Jukka kirjoitti...

Tänään turkulaisesta perussuomalaisesta Maria Lohelasta oltiin NYT-lehdessä tekemässä Soinin manttelin perijää.

Hiukan minulle jäi epäselväksi asia, mutta onko logiikka siis se että Lohela on luonnollinen manttelinperijä koska on nainen ?

Joka puolueeseen siis nainen tai miesfeministi puheenjohtajaksi.