lauantaina, helmikuuta 21, 2009

Naisellisen voiman kurssi

Näin viettelet miehen!
Jokaisessa naisessa piilee neljä suunnatonta voimavaraa: kuningatar, rakastajatar, pikkutyttö ja emäntä. Tämä on pietarilaisen naisten seksuaalikouluttajan Larisa Renarin pääteesi, jolla hän on tienannut jo kokonaisen omaisuuden.

Renarin mukaan kuningatar on naisissa oleva itsevarmuus, vapaus ja älyllisyys. Kun hän käyttää tätä voimavaraansa, hän saa mieheltään ihailua ja palvontaa.

Rakastajatar on naisissa oleva seksuaalisuus ja innoitus. Näin hän saa mieheltään mielihyvää ja orgasmeja.

Pikkutyttö on naisissa oleva kepeys, naiivius ja haltioituminen. Tätä voimaansa hyväksikäyttäen nainen saa mieheltään turvaa, huolenpitoa, lahjoja ja rakkautta.

Neljäntenä olomuotona on emäntä, joka on naisissa oleva kodinhengetär, jonka kautta hän saa mieheltään kiitollisuutta, hyväksyntää ja rahaa taloudenhoitoon.
Canadian women report poorer quality of life than men as they age

Älä kysy huoralta ainakaan

An adulterous Spanish woman has been ordered to pay €200,000 in "moral damages" for the suffering caused to her husband by her illicit affair.

Voiman kolmihenkinen toimittajapaneeli tenttaa Soininvaaraa
Jos teollisuustyöllä tarkoitetaan työtä, jota tehdään tehdassaleissa, niin sehän on dramaattisesti vähentynyt. Sitä ei vaan tilastoida. Esimerkiksi Suomen suurin teollisuuskeskittymä on Nokialla Keilaniemessä, jossa ei ole yhtään tehdassalia. Siksi emme näe tilastoista, kuinka paljon teollisuustyö on vähentynyt. Nimenomaan keski-ikäisen, työväenluokkaisen miehen luokka-asema on alentunut dramaattisesti, koska häntä ei tarvita enää mihinkään."

"Tämä on ehkä isoin muutos. Jos katsotaan palveluammatteja, niin myös se on usein sosiaalisesti karsivaa. Siinä katsotaan ulkonäköä ja sosiaalista käyttäytymiskykyä."

"Näin kerran Hakaniemen torilla merimiehennäköisen skroden jätkän myymässä karjalanpiirakoita ja kukaan ei ostanut. Jos sellainen tulisi kadulla vastaan niin sen kiertäisi kadulla kaukaa."

4 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Lehtniemi: Runkkarijulkkikseksi

Jape kirjoitti...

Ai niin, lyhyt lainaus tuosta Lehtniemen katkerasta ajatusrunkusta... :)

Se yksi Laasanenhan sai viime vuonna ihan maanlaajuisen mediamekkalan aikaan sanomalla, että naiset pihtaa vittumaisuuttaan ja vallanhalusta.
Se suututti feministit. Niitten suututtaminen on varma tie valtakunnanjulkkikseksi ja tosi mieheksi.


Heh heh hee :)
Miltä tuntuu, Henry, olla "tosi mies" ja valtakunnanjulkkis? :)

Vortac kirjoitti...

Laasanenhan sai viime vuonna ihan maanlaajuisen mediamekkalan aikaan sanomalla, että naiset pihtaa vittumaisuuttaan ja vallanhalusta.

Juu, eihän Henryn kirjassa muuta luekaan kuin tuo lause, ja sitä sitten vain toistetaan koko kirjan mitalla. Köh.

Sarkasmi sikseen - en ole kyllä koskaan kuullut Henry Laasasen suusta tuollaista tokaisua. Ehkä kyseessä on joku toinen Laasanen..

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Ei tarvitse olla kieltämässä koko alaa; jo se riittää, että epäilee, että alalla on hyväksikäyttöä tahi kaikki eivät ole vapaaehtoisesti hommissa tai mitä hyvänsä."

Ongelmia löytää mistä tahansa. Esim. rakennuksilla on ollut paljon ulkomailta saapuvan työvoiman hyväksikäyttöä. Se ei ole mikään peruste kieltää rakentamista. Epäkohtiin puuttuminen on tehokkaampaa laillisessa toimintaympäristössä, eikä toisten ihmisten sukupuolielämän tuomitseminen sillä perusteella, että se ei vastaa omia herkimpiä tunteita, ole mitenkään oikeutettua tai auta asioiden avointa käsittelyä. Toisin kuin monet luulevat, kaikki naiset eivät ole yhdeestä puusta veistettyjä, eikä naisten tapa suhtautua asioihin ole se ainoa "oikea" tapa.