lauantaina, helmikuuta 07, 2009

Risto nuoleskelija

Kenestä Risto Rohkea vuonna 2009?
Demarinaiset etsivät aktiivista, aatteellista ja avoimesti feminististä miestä Risto Rohkea 2009 -palkinnon saajaksi. Tunnetko Sinä tällaisen miehen? Kerro hänestä meille!
Näin kirjoittaa Hännikäinen kirjansa sivulla 113:
Yksi Pelimiehen johtoajatus, jota [Neil] Strauss ei suoraan sano, on se, että seksuaalinen valta on länsimaisissa "hyvinvointiyhteiskunnissa" aina ollut naisilla, ja nyt miesten on aika tasata tilit. Tämä tapahtuu häikäilemättömän donjuanismin avulla: pelimies vie eikä vikise. Hän ei osoita haluavansa naista, vaan tekee itsensä niin haluttavaksi, ettei nainen voi vastustaa häntä. Pohjalla on täysin oikea oivallus, että sisimmässään monet naiset haluavat vahvaa ja itsevarmaa miestä, joka ohjaa heidät myrskjen läpi.

Straussin strategia on epäilemättä tehokas, mutta kovin vapauttavalta se ei vaikuta. Se ei yritäkään nakertaa viettelykulttuurin perustuksia tai muuttaa pelin sääntöjä, vaan käyttää niitä omaksi hyödykseen. Miesten harteille tuntuu kasaantuvan vielä enemmän paineita: hänen on jatkuvasti markkinoitava itseään ja tultava pokaamisen huippuosaajaksi. Hänen pitää viljellä hymyä, sulavaa käytöstä, hienostuneita vihjailuja, nokkelaa huumoria. Omana itsenään oleminen on virhe, sillä pelimies ei yritäkään etsiä sielunyhteyttä, vaan tehdä tulosta, iskeä mahdollisimman paljon naisia.
Konstig: Tulevat tänne viemään meidän naiset

Tällä hetkellä Suomessa äidin oikeus juoda on yhä suurempi kuin lapsen oikeus syntyä terveenä.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Risto Rohkea:

• toimii aatteen vakaumuksella tasa-arvoisen, suvaitsevaisen ja moniäänisen yhteiskunnan hyväksi
• osallistuu aktiivisesti järjestötoiminnan kehittämiseen tasa-arvonäkökulmasta
• osallistuu Demarinaisten järjestämiin tilaisuuksiin
• tekee avoimesti ja vakaumuksella vaalityötä myös naisten hyväksi
• henkilönä sosiaalinen, avoin ja ihmisyyttä arvostava
• huumorintajuinen, rehti seuraihminen


Tunnetko Sinä tällaisen miehen? Kerro hänestä meille!


Pasi Malmi tai Henryhän ovat itseoikeutettuja valintoja, ei siitä mihinkään pääse. Meriiteistäkään ei taida uupua muuta, kuin pikainen poikkeaminen johonkin demarinaisten järjestämään tilaisuuteen.

t. kävelevä dildo

P.S. Ei onnistunut postaaminen Firefox 3.0.5:llä, kuten tähän asti.
IE7:lla onnistui, joskin sekin vaati pari yritystä.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä äidin oikeus juoda on yleensäkin suurempi kuin miesten oikeus - juoda.

Ville kirjoitti...

Demarinaisten feministi-jees-mies-titteli, apupoika. Kriteerien mukaan et voi toimia tasa-arvon puolesta jos et ole julkiaatteellinen feministimies. Siis jos et ole julistanut olevasi feministimies, et ole demarinaisten silmissä yhtään mitään, vaikka toimitkin mm. tasa-arvoisen yhteiskunnan puolesta. Tämäpä suvaitsevaista!

Milloinkohan näistä pakko-ismeistä ja ihmisten luokitteluista päästään eroon?

Nainen iski miestä puukolla rintaan

Ville kirjoitti...

Tämä on korrektia vain naisen suusta, vai onko? Vehviläinen: Vanhanen tarkkailussa

- Meidän oma väkemme katsoo Vanhasta puheenjohtajana hyvin tarkkaan ja seuraa, miten hän tehtävässään toimii.

Vastaava julkinen lausunto mieheltä naispuoluejohtajasta varmaan johtaisi syytteeseen ahdistelusta.

Vortac kirjoitti...

Hännikäisen ajatukset player-kulttuurista ovat aika lähellä omiani. Siis playerihan ei itseasiassa ole muuta kuin nörtti, joka alistuu jälleen kerran naisille, mutta vain eri tavalla kuin tavallisesti. Sen sijaan että alistuisi tekemään naisen kotitehtävät, työt, tai ostelisi naiselle pizzaa tms. jne., hän vain sitten opettelee alistumaan naisten säännöille römpsätilin kartuttamiseksi.

En näe siinä oikeastaan muuta eroa, kuin että playeriksi ryhtyminen on paljon rankempaa ja työteliäämpää hommaa, mutta itse asian ydin pysyy - vaikka römpsytintä sitten satelee oikealta ja vasemmalta, ollaan silti alistuttu ja teeskennellään muuta kuin luontaisesti ollaan ja valehdellaan yms.

Itse olenkin sitä mieltä, että rehellisyys on ihmisyyden perusta. Jos ei ole rehellisyyttä, ei oikein millään elämässä ole mitään todellista arvoa. Valheeseen pohjautuva ihmissuhde ei ole mistään kotoisin. Toki player-skene koettaa kiertää tätä ongelmaa semantiikalla; hehän eivät niinkään 'tekeydy' playereiksi kuin MUUTTUVAT playereiksi, jolloin playerina olemisesta tulee heidän todellinen minänsä tms..

Mutta se on silti alistumista naisten säännöille ja pelaamista niiden mukaan - nämäkin jannut antavat naisen (ja kaatojen määrän eritoten) määritellä itsensä ja hyvyytensä. Jos yhtäkkiä he menettävätkin tämän taitonsa, heiltä katoaa kaikki kyky arvostaa itseään, ja näin ollen taitoja on sitten hiottava koko ajan, ja pelistä tulee pakkomielle, joka voi johtaa dramaattisiin seurauksiin (kuten Mysterylle ilmeisestikin kävikin).

En kadehdi rikkaita miehiä, joilla on paljon naisia varallisuutensa vuoksi, koska eiväthän ne naiset näiden miesten itsensä vuoksi heidän seuraansa janoa. Jos varallisuus yhtäkkiä katoaa, katoavat naisetkin. Se ei siis ole todellista - ja miehen voisi korvata kenellä tahansa toisella miehellä, naissuosio pysyisi ennallaan.

Onhan playerointi tietenkin vaativa taito, ja on syytä kunnioittaa, jotka ovat vuosia sitä opiskelleet ja harjoittaneet ja tulleet siinä kohtuuttoman taitaviksi, mutta olen kyllä Hännikäisen kanssa hyvin samoilla linjoilla siinä, että se ei ole mikään pysyvä ratkaisu oikein mihinkään. Kyllä kaikki epäreiluus ja epätasa-arvo on yhteiskunnasta kitkettävä, jos meinataan päästä joskus tasapainoon sivilisaatiossamme.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo Raili Nurvala vaikuttaa muuten melkoisen fiksulta naiselta. Mukava lukea tuollaista järjen ääntä tämän kaiken feministisen kouhotusvyöryn jälkeen, jota lähiaikoina on saanut seurata silmiä pyöritellen.

Olen samaa mieltä oikeastaan kaikesta, mitä hän tuossa artikkelissaan sanoo. Päihdeäiti.. voisiko tällekin asialle tehdä jotain muutakin kuin pakkohoito, tosin? Naisten valintoihin ja elämäänhän tosin ei saa puuttua, joten pieniksi jäänevät keinot. Tarkoitan nyt, että jos voitaisiin löytää naisten juomisen syy ja puuttua siihen ennenkuin itse juominen alkaakaan (tai ainakaan pahenee sellaiseksi ettei raskaanakaan voi jättää jokapäiväistä kossupulloa ottamatta) voitaisiin varmasti ehkäistä paljon pahaa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllä kaikki epäreiluus ja epätasa-arvo on yhteiskunnasta kitkettävä, jos meinataan päästä joskus tasapainoon sivilisaatiossamme."

Tuolle tielle kyllä ollaan menossa
Malmin ja Laasasen kaltaisten tykkien ansiosta. Useimpia ihmisiä tasa-arvokeskustelu ei ole vielä kunnolla tavoittanut, mutta olin
tänään Hesburgerissa ja sain "haluamattani" kuunnella radiosta jotain juttua miehen heikosta tasa-arvosta jonkun naispuolisen iltapäivätoimittajan suusta. Tuntui se kieltämättä vähän oudolta.
Silti tasa-arvon ulottaminen koko länsimaiseen yhteiskuntaan on vaikeampi juttu. Ei miehen tasa-arvo-ongelmat ole mitään yksinkertaisia. Yksinkertaisesti
nämä ujot ja hiljaiset pojat on vain saatava mukaan yhteiskuntaan, jossa harrastetaan myös sukupuolisuhteita järkevästi. Suomessahan tällaiselle kehitykselle on olemassa jos valmis tilaus, mm. kouluammuskelut.

Tuo asevelvollisuuden poistaminen
ja huoltajuusongelman ratkaisu ei nähdäkseni vielä vaikuta riittävästi esimerkiksi maskuliinisen rooliodotuksen poistamiseksi. Naisilla on itsellään erittäin pahoja tasa-arvo
-ongelmia sen takana, että he *JOUTUVAT* hakemaan miesten statuksista suojaa ja lämmikettä itselleen. Globaalilla tasolla ongelman tunnistaminen tulee olemaan vaikea ja kivulias prosessi. Sekä ns. alfamiehille, että naisille yleensä.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, muistaakseni se Raili Nurvala on joskus aiemmin kirjoittanut jotain todella kaistapäistä useampaankin otteeseen. Yksi järjenpilkahdus ei valitettavasti riitä kumoamaan kaikkea aiemmin kirjoitettua sontaa.

Asiasta seitsemänteen: Vasemmistoliitto vaatii mieskeskustelua Suomeen

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Why Can’t a Woman Be More Like a Man?

Mortimer kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mortimer kirjoitti...

"Vastaava julkinen lausunto mieheltä naispuoluejohtajasta varmaan johtaisi syytteeseen ahdistelusta."

Niinpä. Jos vaikka Heinäluoma sanoisi Jutta Urpilaisesta samalla tavalla, se olisi selvää naisvihaa. Btw. Täytyy sanoa että Vanhanen on taantuman aikana nostanut osakkeitaan vahvasti minun silmissäni. Miestä on soimattu rankasti ja kannatus laskee kuin lehmän häntä, mutta mitä Vanhanen muka on tehnyt väärin? Vanhanen on kantanut suoraselkäisesti vastuunsa.

Vanhasta on arvosteltu vasemmiston suunnalta, mutta eipä sieltäkään ole tullut mitään konkreettista, paitsi että pitäisi kasvattaa valtion velkaa. Elikkä lainarahalla vaan luomaan keinotekoista kysyntää ja siten ylläpidetään työpaikkoja. Pese sinä minun paitani, niin minä pesen sinun paitasi, ja valtio maksaa molemmille. Olisihan se kivaa, mutta kun se laina pitää maksaa takaisinkin, ja se on karvasta.

Anonyymi kirjoitti...

Youtube poiminta:
Joku jenkkitohtori selittää mitä valintoja naiset tekevät, jotka johtavat pienempiin tuloihin. Kannattaa katsoa, kuullostaa pätevältä. http://www.youtube.com/watch?v=Cb_6v-JQ13Q&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

"pelimies vie eikä vikise. Hän ei osoita haluavansa naista, vaan tekee itsensä niin haluttavaksi, ettei nainen voi vastustaa häntä. Pohjalla on täysin oikea oivallus, että sisimmässään monet naiset haluavat vahvaa ja itsevarmaa miestä, joka ohjaa heidät myrskjen läpi."

Naiset eivät mielestäni halua miehen näyttävän liian hyvältä. Naiset haluavat, että mies palvoo naista eikä päinvastoin.

Mitä tulee itsevarmuuteen, näyttää se minulle enemmän siltä, että mistään todellisesta itsevarmuudesta ei ole kyse vaan pikemminkin siltä, että näyttää itsevarmalta. Iso kokoinen, miehekäs jne. kelpaavat itsevarmuuden merkiksi. Usein näyttää myös siltä, että on hyvä jos mies on ainakin edes vähän tyhmä, jotta naisen ei tarvitse hävetä omaa tietämättömyyttään.

Johtopäätös: Nainen ei halua miehen olevan itsevarma koska silloin nainen ei voi pomottaa miestään. (Kaikki naiset ainakin yrittävät.)
Hyvä ulkonäkö, raha, jne. riittää.

Ei kannata ajatella asoita liian pitkällä tähtäimellä. Maailma ei toimi niin.

Ville kirjoitti...

"Asiasta seitsemänteen: Vasemmistoliitto vaatii mieskeskustelua Suomeen"

Ja alla loput mitä Hesari ei pitänyt maininnan, ja huomionarvoisina tai tärkeinä (numeroitu vain erittelysyistä):

1) - Useat miehet ajautuvat vuosittain itsemurhaan töistä irtisanomisen tai avioeron takia. Toivon kaikkien puolueiden ja kansalaisjärjestöjen esittävän oman näkemyksensä siitä, mikä on miehen paikka yhteiskunnassa. Miksi suomalainen mies voi huonosti?

2) Korhonen muistuttaa, että Sosiaali- ja terveysministeriön raportin mukaan 22-30 -vuotiaiden miesten työllisyys väheni useilla prosenteilla vuosina 2000-2005.

- Näinä vuosina elimme suurta nousun aikaa. Mutta miten nyt taloustaantumassa käy nuorille miehille, jotka hakevat omaa paikkaansa yhteiskunnassa ja työelämässä? Edellisessä lamassa syrjäytyneitä ei ole vieläkään onnistuttu kytkemään kunnolla työmarkkinoille. Heidän ongelmiinsa on puututtava nyt vahvasti ja taattava kunnollinen reitti työelämään.

3) Myös syrjäytyneiden ja ikääntyneiden miesten vaikeaan tilanteeseen on löydettävä uusia ratkaisuja.

- Yhteiskunta ei ole juuri heidän ongelmiinsa puuttunut. Vain hyväntekeväisyysjärjestöt, työttömien yhdistykset, ja kirkko ovat olleet asunnottomien, vankilasta vapautuneiden, ja päihde- ja mielenterveysongelmaisten miesten tukena.

Vas. liiton tiedote 7.2.2009

Jorma kirjoitti...

"Tuo Raili Nurvala vaikuttaa muuten melkoisen fiksulta naiselta."

Päihdeäitiasiassa varmaan kyllä. Muutoin todella miesvihamielinen telaketjufemu, jonka jutut ovat ainaista jupinaa siitä, kuinka naisia muka syrjitään.

Jorma kirjoitti...

"Miestä on soimattu rankasti ja kannatus laskee kuin lehmän häntä, mutta mitä Vanhanen muka on tehnyt väärin?"

Itse en kyllä tyypin mielipiteen- ja sananvapautta sekä demokratiaa halventavia puuhenvuoroja sulata. Ne ovat häpeäksi kenelle tahansa, saati sitten periaatteessa länsimaisen demokratian johtavalle poliitikolle. Lisäksi Vanhasen Masa on jatkuvasti kitisemässä yksityiselämänsä suojelemisesta, kun hänelle itselleen negatiivista tulee julki, mutta silti jatkaa halvan julkisuuden metsästystä, kuten esim. Jussi-gaalassa paistattelu Mertalan jatkeena.

Risto kirjoitti...

Auts!

Taidanpa kuitenkin jatkaa Ristona.

Mortimer kirjoitti...

tse en kyllä tyypin mielipiteen- ja sananvapautta sekä demokratiaa halventavia puuhenvuoroja sulata. Ne ovat häpeäksi kenelle tahansa, saati sitten periaatteessa länsimaisen demokratian johtavalle poliitikolle.

Tarkoitin Vanhasen toimia taantumaan liittyen. Muuten en itsekään ole hänen kanssaan samaa mieltä läheskään kaikista asioista.

Jorma kirjoitti...

"Tarkoitin Vanhasen toimia taantumaan liittyen"

Jaa, no sitten. Erityisen omaperäisiä eivät nämä puheet "kolmannesta tiestä" ole, kun Suomessa valtion rooli taloudessa on ollut vahva ennenkin. Olennaisempaa toki ovat tulokset: toivottavasti Vanhasen hallituksen elvytystoimet purevat.