lauantaina, helmikuuta 28, 2009

Suttura

Moilanen:
”Ylipainoinen suttura, meikitkin kuin huoralla!”

Tässäpä yksi niistä palautteista, joita olen saanut sähköpostiini aloitettuani alkuvuodesta 2009 feministisen Tulta munille! -radio-ohjelman pitämisen Yle Radio 1:ssä.

Toistaiseksi en ole vajonnut samalle tasolle, kuin ne surkeat vihapalautteen antajat, jotka kokevat feministien jotenkin uhkaavan heitä.
Räpä-täti Anne aamu-TV:ssä ("jälkiviisas?") - vapaan naisen esikuva?

Paljastukset ikämiesten seksistä

The difference between science reporting and science

Timo ei saanut pillua, siispä hän kirjoitti kirjan.
Hännikäisen väittämät

1. Naiset käyttävät eroottista viehätysvoimaansa taloudellisten etujen saavuttamiseen ja pihtaavat hankkiakseen lisäarvoa omalle ruumiilleen.

2. Naiset tarvitsevat ikiaikaista alisteisuutta ja historiallista asemaansa orjina, muuten feminismiltä putoaa pohja.

3. Mies on maailman neekeri.

5. Tasa-arvonaiset ovat umpimielisiä fanaatikkoja, joiden kanssa ei voi kommunikoida.

Timo, olet nyt neljännessä kirjassasi ilmoittanut olevasi mies, joka ei vaan saa. Oletko kirjan julkaisun jälkeen saanut säälistä?

"En, mutta ehkä naiset nyt katsovat minuun päin, kun olen kuuluisa."

12 kommenttia:

Buji kirjoitti...

Pertti Virtanen Euroopan parlamenttiin!

brunologi kirjoitti...

Ei sinne parlamenttiin mahdu kuin yksi Perus-Ässä. Veltto vai Mestari?

Jape kirjoitti...

Tuosta Moilasen Unifemjutusta:
"Toistaiseksi en ole vajonnut samalle tasolle, kuin ne surkeat vihapalautteen antajat, jotka kokevat feministien jotenkin uhkaavan heitä. Jos niin kuitenkin joku päivä kävisi, olen saanut naisille soveltuvat toimintaohjeet: 1) Pissaa pakasterasiaan. 2) Pakasta rasia. 3) Työnnä pakaste ikävän ihmisen postiluukusta sisään."

Minusta tuntuu, että Moilaselle on annettu toimmattomat ohjeet. Näin on kenties tehty tarkoituskella jotta Moilanen ei voinen toteuttaa fantasiaansa...
Tai voihan sillä Moialsella olla mukana saha, taltta jne. muut tarvittavat työkalut, jotta saa ensinnäkin sen postiluukun isonnettua ja sitten sen pakasterasian tungettua postiluukusta sisään :)

Anonyymi kirjoitti...

Femakkodemoni Tukiaisen kimpussa?

"Minut otettiin ranteesta kiinni ja vedettiin seinää pitkin kattoon. Katsoin itseäni ylösalaisin ja se oli todella pelottavaa, Tukiainen kertoo.

Naishahmoinen henki puhui hänelle jotain möreällä äänellä."

Homo

tympeäNörttö kirjoitti...

Höh, eikös Hännikäinen juuri Hesarin jutussa sanonut, että kirjan loppuvaiheilla alkoi taas käydä flaksi? Vai onkohan se sitten eri asia kuin "saada säälistä", hmm.

Anonyymi kirjoitti...

"Minusta tuntuu, että Moilaselle on annettu toimmattomat ohjeet. Näin on kenties tehty tarkoituskella jotta Moilanen ei voinen toteuttaa fantasiaansa...
Tai voihan sillä Moialsella olla mukana saha, taltta jne. muut tarvittavat työkalut, jotta saa ensinnäkin sen postiluukun isonnettua ja sitten sen pakasterasian tungettua postiluukusta sisään :)"

Ei, kun sinä et vaan osaa lukea. PAKASTE laitetaan postiluukusta, ja sen mitat on helppo säätää sopiviksi virtsan määrää säännöstelemällä.

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin että näitä Moilasen aivoituksia voitaisiin todella tuoda myös YLEN lisäksi enemmän esille koko kansalle kaikilla mahdollisilla medioilla.

Hän on mahdottoman esimerkillisen hyvyä antifeminestinen esimerkki mm. aamuteeveen jälkiviisaissa. Hyvä Moilanen!

Anonyymi kirjoitti...

"2) Pakasta rasia."

Miksi se rasia pitää pakastaa. Sehän on muovia eikä mene miksikään pakastimessa. Mies olisi pakastanut sen virtsan.

asdfg kirjoitti...

En hyväksy halventavaa puhetta kenestäkään, mutta metsä kyllä vastaa niin kuin sinne huudetaan.

Uhrin roolin haltuunotto on toki kuitenkin tärkeä osa koko performanssia.

Jorma kirjoitti...

"Toistaiseksi en ole vajonnut samalle tasolle, kuin ne surkeat vihapalautteen antajat, jotka kokevat feministien jotenkin uhkaavan heitä."

Et niin, vaan olet alittanut kaikki odotukset ja tasot ja lähtenyt tappouhkausten tielle.

Ville kirjoitti...

Nainen löi teräaseella naista päähän

Yksityisasunnossa oli kaksi naista ja miestä. Miehet eivät osallistuneet pahoinpitelyyn.

Miksi katsottiin aiheelliseksi mainita etteivät miehet osallistuneet pahoinpitelyyn?

Enpä ole koskaan lukenut että vastaavissa uutisissa, joissa miehet lyövät teräaseella toisiaan, olisi koskaan mainittu että paikalla olleet naiset (usein on ja uutisessa mainittu) eivät osallistuneet pahoinpitelyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Joku rohkea voisi laittaa valituksen Julkisen sanan neuvostolle tosta Moilasen ohjelmasta. Kehottaahan se väkivaltaan ja ainakin ohjelman sivustolla on valheita ja liioittelua. Rohkea siis pitää olla, ettei pelota jos joku sekopää on oikeasti ottanut oppia tappokehotuksista.

Tietysti totta on sekin, että Moilanen on antifeminismin edistäjänä ykkösluokkaa, mutta en minä ainakaan halua, että kunniakkaan naisasialiikkeen maine tuhotaan.