sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Asevelvollisuus

Onko miesten koulu -mentaliteetti palautettava?
Suomalaiset varusmiehet lihovat, laiskistuvat ja tulevat suorittamaan asepalvelustaan yhä enemmän "netti- ja kännykkäriippuvuuden" kourissa. Olisiko yleiselle asevelvollisuudelle ja sen toteuttamistavalle tehtävä radikaaleja toimenpiteitä? Kysyimme asiaa eduskunnan ryhmäpuheenjohtajilta.

Raimo Vistbackan (ps.) mielestä tietty turvallinen piste on jo ylitetty ja nyt olisi tehtävä paluu entiseen.

- Yleinen asevelvollisuus on säilytettävä ja ns. miesten koulu -mentaliteetti on palautettava, Vistbacka pauhaa.

11 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Naiset valtaavat maailman

"Kokeilin, miltä Virtasen lauseet kuulostaisivat, jos vaihtaa sanojen nainen ja mies paikkoja: "Siinä missä naiset ovat yhä Cro-Magnon-tasolla, miehet ovat saavuttaneet sivistyneen tason." Jos mies töräyttäisi tuon lauseen Ylen eetteriin, hän tuskin saisi Sokrates-palkintoa. Hän saisi kenkää."

Vortac kirjoitti...

Jorma, näin on - ja mikä surullisinta, nimenomaan noinpäin kun sanoit, lause olisi paljon totuudenmukaisempi.

Totuuden sanomisesta rangaistaan..

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Jorma, näin on - ja mikä surullisinta, nimenomaan noinpäin kun sanoit, lause olisi paljon totuudenmukaisempi.
Totuuden sanomisesta rangaistaan.."

Naiset ovat kyllä jossain
suhteessa kehittyneempiä, mutta ei se kaikkivaltiuden merkki ole.
Eikä tuo kehityskään ole merkittävää. Mutta eiköhän tässä törkyihmiskunnassa kaikenlaiseen (mm. tekniseen) edistykseen ole jossain vaiheessa aina liittynyt muiden lynkkaamista ja paremmuudentunteita. Suhteellisuudentaju katosi ihmisiltä silloinkin kun muovi keksittiin. Nyt kun nainen tajuaa olevansa jollain pienellä mentaalisella osa-alueella vähän kehittyneempi miehiä pannaan kuin halpaa makkaraa.

Tämän palstan linkeistä sen
mm. huomaa hyvin, kuinka meille yritetään mediassa päivttäin välittää sellaista kuvaa, että kaikilla naisilla on jotain, ja miehillä vain satunnaisesti, elikä status. Tämä miesvihamielinen propaganda saa rehottaa melko vapaasti niin kauan kun miesasia ja miesten ihmisoikeudet alkaa lopulta soluttautua yleissivistykseen. Pääsevät naiset sitten joskus tutkailemaan ujompien poikienkin sydämiin, ja vaihtamaan kokemuksia heidän
kanssaan.

Nykyinen kehitys ilman
ulkoista kontrollia ajaisi naiset
lesboyhteiskuntaan, jossa alfamiehillä olisi 2-3 naista vuorotellen, samalla kun puolta mieskuntaa pidettäisiin keskitysleireissä ja lopulta rahdattaisiin pusukutraktorin avulla kaasukammiosta ämmässuon nörttijalostamoon.

bmaad kirjoitti...

(Raimo Vistbacka)
"- Yleinen asevelvollisuus on säilytettävä ja ns. miesten koulu -mentaliteetti on palautettava, Vistbacka pauhaa."

Olisiko Raimon ehkä syytä
miettiä pidemmällä tähtäimellä miten tämä "miesten koulu" toteutetaan sitten maailmanrauhan aikana? Vai onko näin, että kun valtiot eivät enää sodi pojista ei voida kasvattaa miehiä? Luodaanko sitten virtuaalisota vaikka omien toimesta vai miten motivaatio varusmiespalvelukseen ylläpidetään?

Surullista, mutta näin se
on. Ja kannattaa varoa myös naisten passittamista armeijoihin, nimittäin siinä meikäläisellä riemu repeää, kun etniset naiset heittelevät käsiraudoissa
kiemurtelevaa suomalaista nörttipoikaa ympäri kainuun hankia.

Mortimer kirjoitti...

Ei mitään uutta. Naisille porkkana, miehille keppiä. Tietenkään ei kannata miettiä niitä syitä taustalla, miksi nuoret miehet kasvavassa määrin alisuorittavat ja vaeltavat ilman päämäärää netin maailmoissa. Kuria vaan, niin kyllä se siitä! Keppiä, niin että tuntuu! Ei voi tulla miestä ilman miesten koulua... paitsi melkein kaikkialla muualla kuin Suomessa.


Naiset valtaavat maailman

Virtanen ei välttämättä kuitenkaan ole niin matriarkaattifeministi, kuin tuosta radio-ohjelmasta voisi uskoa. Virtanen on mm. moittinut kirjoittamassaan kirjassa Lupa olla nainen Naisasiliitto Unionia muistaakseni lähtökohtaisesti epätasa-arvoiseksi organisaatioksi, koska se ei salli miesten osallistua sen päätöksentekoon tjms. Mutta propsit Lyytiselle joka tapauksessa, että uskaltaa puuttua.

bmaad kirjoitti...

Mortimer:"Ei voi tulla miestä ilman miesten koulua... paitsi melkein kaikkialla muualla kuin Suomessa."

Tästä päästäänkin taas lempiaiheeseeni: Suomi, Euroopan surkein valtio, kun otetaan huomioon yleinen elämänlaatu ja ihmisten elämänkatsomuksellinen taso...

Kaikki suomalaiset tietävät kaiken kaikesta, ovat allapäin, joskus ehkä hymyilevät selän takana tai toisilleen. Kaikki tällainen kärjistyy Suomessa ja erityisesti Helsingissä. KETÄÄN EI KIINNOSTA MUU KUIN RAHA TMS. "Ihmisiä" on vain muutama siellä täällä, maaseudulla ehkä jopa kaksi kiloa hehtaarilla.

Suomessa kaikki on aina
hyvin. Suomessa asiat hoidetaan ja tehdään paremmin kuin missään muuanna. Väki on kaikkia muita edellä.
On lottovoitto ja täydellinen etuoikeus pamahtaa Suomeen. Täällä jokainen on oman onnensa diktaattori, johtajinamme toimivat
kaikkien kansalaisten aisaparit, poliittisen rappiomodernismin kummajaiset Vanhanen, Niinistö ja Katainen (jotka yrittäjähengessä huolehtivat asioistamme, kuten sosiaalipalveluistamme pääosin ja päivittäin).

Minusta alkaa tuntua
siltä, että nämä Suomen maat, maaseudut ja monet kaupungit, joita rakastan voisivat siirtyä pikkuhiljaa jollekin muullekin valtiolle. Jopa sellaiset valtiojärjestelmät, kuin Romania ja Bulgaria, tai Ukraina voisivat pitää Suomesta parempaa huolta kuin nuo kolme
yllämainittua miestä. Ei minulla ainakaan ole mitään motiivia tämän maan puolustamiseen, josta suomalaisuus on kadonnut jo 90-luvun puolivälissä. Päinvastoin pitäisi toimia tämän valtion
tuhoamiseksi... se on enää aikansa elänyt saamaton niljake, ei mikään Suomi... Ehei.

Vortac kirjoitti...

10 Asiaa, joita Naiset Tekevät, jotka ajavat miehet pois!

(Osa yksi)

http://www.youtube.com/watch?v=_sKlL8zP9-c&feature=channel_page

Disclaimer: en ole vielä katsonut koko videota, koska kaistani on perin ruuhkainen, joten jos se paljastuu kököksi, pyydän anteeksi. Tosin näin Chapinin kehuvan sitä, joten aivan surkea se ei voi olla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tässä muuten ihan mielenkiintoinen puheenvuoro feminismistä:

http://www.youtube.com/watch?v=8Xg5Lfvvq2I&feature=channel_page

Nuo huomiot siitä, miten hyvin naisiin feministiset vastaukset on iskostettu, ikäänkuin sai taas palasia loksahtamaan kohdalleen ymmärryksessäni. Siis se, miten hän asian selittää, avarsi laajemman kuvan tajuamista jälleen lisää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ja vielä videolinkkaamista - ei kahta ilman kolmannetta..

http://www.youtube.com/watch?v=rWR1Z4AiyWM&feature=channel_page

Tuo video kertoo aika hyvin meikäläisenkin ajatuksia juuri tästä naisten omituisesta parinvalinnasta, ja miksi siinä tuntuu olevan jotain vialla. Melko viksusti puhuu, etenkin noin nuoreksi jolpiksi.

Täytyypä kattella enempikin hänen videoitansa.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

'I'd never report it again,' says female lawyer who accused a chef of rape when she was too drunk to remember

brunologi kirjoitti...

'I'd never report it again,' says female lawyer who accused a chef of rape when she was too drunk to remember

Nainen vaikuttaa puheidensa perusteella sekopäältä. Juristi? 45-vuotias? Huh.