maanantaina, maaliskuuta 30, 2009

Onnenpotku

Question For the Ladies: Why do you raise your son to be a “Nice Guy”

Koulutetun naisen pelko

Uskomaton onnenpotku

12 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Uskonnon ihanuuksia: Silmä silmästä - nainen saa kostaa happohyökkäyksen

Iranin oikeuskäytännöt saavat yhä karmeampia piirteitä. Happohyökkäyksen uhriksi joutunut Amina Bahrami saa pian oikeuden luvalla tiputtaa happoa pahoinpitelijänsä silmiin.
...
- Hänet laitetaan makaamaan eteeni huumattuna. Etsin tunnustelemalla hänen silmänsä ja tiputan 20 tippaa happoa hänen molempiin silmiinsä...


Mitenkään vähättelemättä naisen kärsimyksiä, tämähän täyttää kidutuksen määritelmän. Toteuttamalla hapotuksen, nainen alentuu samalle, ei vaan alemmalle, tasolle kuin häntä kohtaan hyökännyt mies.

Mitä tekevät kansainväliset ihmisoikeusjärjestöt ja kv. oikeusjärjestelmä?

Homo kirjoitti...

Ikäätyvän naisen epätoivo: 8000 euroa vuodessa kauneudenhoitoon

Anonyymi kirjoitti...

Homo - ennemminkin rumuudenhoitoon.. tai epätoivoiseen yritykseen konvertoida rumuus keinotekoiseksi ja plastiseksi 'kauneudeksi'..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ville - joo, aika sairasta. Toi kuvastaa sitä, että naiset eivät ole koskaan tajunneet 'käännä toinen poski'-vertausta.. pitää aina kostaa kaikki, ja brutaalisti sittenkin!

Naisten äidinvaisto mahdollistaa äärimmäisen julmuuden.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Heh, uskomaton onnenpotku juu.. voittaa lotossa 181 miljoonaa ja ihan SATTUMALTA vaan löytää 2 päivää myöhemmin elämänsä rakkauden.. (joka on SATTUMALTA nuori isotissinen blondi..)

Heh hah hoh.. ilman lottovoittoa toi heppu ettis kyllä hamaan armageddoniin asti 'elämänsä rakkautta'..

Toi on vissiin se mitä naiset tarkottaa ku ne puhuu 'soulmate'sta..

Käy vähän sääliks toi heppu, meinaan toi akka vie tuon miehen puhdistamoon. (hm, ei kuulosta suomeks ollenkaan niin hyvältä tai edes järkevältä (-8 )

- Vortac

Jukka kirjoitti...

Lapseni sanoi äidilleen ettei hänen tarvitse enää meikata koska hän on jo naimisissa.

Itsekään en ole enää sika koska olen jo naimisissa.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Ymmärsinkö nyt oikein: mies voi halutessaan sokaista naisen hapolla, mutta nainen ei saa kostoksi tehdä samaa takaisin?

Mikko Ellilä kirjoitti...


Woman uses the same mechanism first in her mate selection process and later in raising her son. She thinks she wants to dominate, but woman is only fullfilled when she feels safe. She feels safe when her partner can dominate her. That’s why she needs to constantly verify that her mate is sufficiently dominant.

When society helps to distribute women equally, betas end up happier if they believe the noble lies about nice guys, because they still have a decent change of getting a partner.

It only becames a problem when society starts to believe the lies that women tell themselves, because when women choose freely, they choose alphas. And they start to hate men, because they can never lock an alpha permanently to themselves.

Anonyymi kirjoitti...

Eli ollaanko täällä siis "silmä silmästä, hammas hampaasta"-tasolla?

Mies teki väärin, kyllä. Mutta ei se auta mitään tehdä vielä lisää väärin. Onko nainen muka YHTÄÄN miestä parempi tuossa tilanteessa? Kuka sanoo, että kostaja on moraalisesti yhtään vahvemmalla pohjalla kuin alkuperäisen vääryyden tekijä?

Oletko sattumoisin kuullut sanontaa "Two wrongs don't make a right"?

Sinunko mielestäsi kosto on täysin validi, moraalisesti ja eettisesti kestävä peruste kiduttaa ihmisiä? Jos joku tekee väärin, tehtäköön hänelle samalla tavalla? Kas kun et ehdota, että aletaan taas kivittämään ihmisiä, jotka eivät ole samaa mieltä kuin [mikä-hyvänsä-taho]..

Jos vielä otetaan Karma huomioon.. tämä on aika typerää, siinähän luodaan vain ikuinen kierre ja luuppi. Onko miehellä sitten oikeus taas kostaa naiselle takaisin? Ja sitten taas naisella miehelle? Miksei vaan ammuta molempia niin selvitään siitäkin!

Tsiisus - nimimerkkisi on kyllä harvinaisen typerä nimenomaan tähän tapaukseen. Kosto ei edistä kehitystä - väärin kohdelluksi tuleminen antaa suuren mahdollisuuden hyvyyteen, armoon, sääliin ja kehitykseen.

Tuo nainen missaa kaikki nämä mahdollisuudet kertaheitolla, ja kansa hurraa.

Eipä ihme, että tämä ihmiskunta on tuhoon tuomittu.

- Vortac

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Sinua aivan selvästi häiritsee pääsääntöisesti se että nainen sokaisi miehen. Se että mies alunperin sokaisi naisen tuntuu olevan sivuseikka.

Teemu kirjoitti...

"Sinua aivan selvästi häiritsee pääsääntöisesti se että nainen sokaisi miehen. Se että mies alunperin sokaisi naisen tuntuu olevan sivuseikka."

Olet sitten varmaan kuolemanrangaistuksenkin kannalla?

-Teme

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Miksi minä olisin kuolemanrangaistuksen kannalla, ja miten asia liittyy aiheeseen?