tiistaina, maaliskuuta 03, 2009

Miespolot

Sukupuoli | Miespolon pelastus
Vihreät perustavat miesjärjestön. Vasemmistoliitto tekee miesohjelman. Perussuomalaiset on täynnä nuoria vihaisia miehiä. Rumempi sukupuoli on palannut politiikkaan, josta ehti melkein tulla naisten maailma.

Lisäys: Jiri Nieminen: Yllättävä haastattelu ns. uudesta miesliikkeestä:
Toimittaja halusi siis tietää vasemmistolaisen miestutkijan (sic!) mielipiteen niin sanotusta uudesta miesliikkeestä. Yritin sanoa sen lisäksi, että kyse on loppupeleissä varsin pienestä vaikkakin äänekkäästä porukasta, niin sanotun uuden miesliikkeen suurin ongelma politiikan tutkijan näkökulmasta on se, että kyseinen liike ei ole kyennyt luomaan suhteita muihin kansalaisjärjestöihin, feministiseen liikkeeseen ja poliittisiin puolueisiin. Päinvastoin, niin sanottu uusi miesliike on lähinnä onnistunut arrogantilla tyylillään polttamaan siltoja. Jos niin sanottu uusi miesliike oikeasti haluaisi parantaa miesten asemaa ja poistaa yhteiskunnallisia epäkohtia (kyseenalaistaa vain miehiä koskevan asevelvollisuuden, estää miesten syrjäytymistä ja parantaa isien asemaa), sen pitäisi kyetä yhteistyöhön. Harjoittaa politiikan taitoa, johon alussa viittasin: saada partikulaaristen intressiensä näyttämään yhteisten asioiden hoidolta.

Kirjat | Sukseton, seksitön mies

Naistenpäivää tarvitaan yhä

Kuusi syytä epätasa-arvoon kotitöiden jaossa

Cosmo reinforces their high opinions of themselves and their low opinions of men.

24 kommenttia:

Jape kirjoitti...

"Vihreissä naisilla on yliedustus. Moni odottaa feminismilinjan jyrkkenevän, jos ja kun kansanedustaja Anni Sinnemäestä tulee vihreiden puheenjohtaja.

Vihreillä miehillä on jo Munavihreät-järjestö, joka on toiminut kymmenen vuoden ajan lähinnä paperitiikerinä."

Vihreät on ilmoittanut olevansa feninistinenpuolue. Ei sillä voi olla uskottavaa miesohjelmaa. Jo tuo Vihreiden miesten valitsema "Munavihreät" -nimike miesjärjestölle osoittaa ääretöntä typeryyttä ja lapsellisuuttta. Ei ole uskottavuutta ollenkaan.

"Tampereen yliopistossa miestutkimusta tekevä Jiri Nieminen on tyrkyllä vasemmistoliiton miesohjelman yhdeksi valmistelijaksi. Vasemmistoliittolaisen tutkijan mielestä ohjelma liittyy luontevasti liikkeen historiaan.

- Siinähän on kyse Ranskan vallankumouksen symboleista eli vapaudesta, veljeydestä ja tasa-arvosta. Koko sosiaalipolitiikkakeskustelu alkoi miesten ongelmista. Toisilla miehillä menee nyt tosi hyvin, toisilla tosi huonosti.

Nieminen moittii miesvetoisia vallanpitäjiä.

- Ne, joilla on ollut valtaa, eivät ole olleet kiinnostuneet sosiaalisista kysymyksistä. Naisasialiike on samalla pitänyt kovaa meteliä. Feminismi on myös vapauttanut miehet kyseenalaistaessaan sukupuoliroolit."

Ei kovin lupaavalata näytä Vasemmistoliitolalkaan, jos ovat tuota feministiä, Jiri Niemistä ottamassa miesohjelman valmistelijaksi. Jo tässä artikkelissä noissa muutamassa lauseessa käy selville mikä Nieminen on naisiaan...
Eikö misään ole rehellisiä ja reiluja valkoisia kokolihaa syöviä heteromiehiä miesohjelmien tekijöiksi ja vetäjiksi näiden "ämmien" sijaan?

Jape kirjoitti...

"Pian perustettavassa uudessa järjestössä vihreät miehet aikovat terästää otettaan, lupaa uuden järjestön puuhamiehiin kuuluva Tapani Hietaniemi.
[...]

Vihreiden Hietaniemi myöntää, että miehet ovat puolueessa voimakkaiden naisten varjossa. Liike ei voi enää kehittyä naisten valtamonopolin alla. Feministiksi tunnustautuva sivilisaatiohistorian dosentti ei silti halua lietsoa sotaa sukupuolten välille."

Jep jep, just näin. Tällaiset jampat ryhtyvät tekemään miesohjelmia...
Mitähän jos Hietaniemi terästäsisi otetaaan ja julistautuisi tasa-arvon kannattajaksi? Voisi heittää tuo feministi nimikkeen romukoppaan. Ällöttävää!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on vähän erilainen näkemys Cosmosta & muista vastaavista nuorten naisten lehdistä. Trendistä luin pari kolme vuotta sitten kyselyn, jossa kyseltiin naisilta, pitivätkö he itseään kauniina vai eivät ja aivan joku mitätön prosentti piti. Kyselyyn olivat siis tietenkin vastanneet Trendin lukijat.

Ei se minusta ole mikään ihmekään, kun katsoo noiden lehtien tyrkyttämää naiskuvaa; hoikkia, kiinteitä, suurisilmäisiä kaurisbarbeja joka sivulla Valtavasti mainoksia, joissa on vastaavanlaisia naisia, paljon kuvia malleista ja filmitähdistä jne. Että minusta olisi ihme, jos tuollaisten täydellisiksi photoshopattujen naisten kavalkadi ei aiheuttaisi jonkinlaista alemmuutta lukijanaisissa, joilla ei ole mitään mahdollisuuksia yltää samaan...

Jape kirjoitti...

"Sosiologi Henry Laasanen väittää, että naiset hallitsevat miehiä säännöstelemällä seksin antamista. Naisten seksuaalinen valta on Laasasen mielestä kielletty puheenaihe.

Miesten syrjinnästä tohtoriksi väitellyt Pasi Malmi ei pidä tätä uskottavana.

- Jotkut Laasasen ajatuksista toimisivat ehkä 1950-luvun amerikkalaisessa high schoolissa, mutta ei 2000-luvun Suomessa, Lapin yliopistossa tohtorin hatun pokannut Malmi sanoo."

Pientä ristivetoa taas Henryn ja Malmin välillä?
Ihemttelen tässä itsekseni ääneen edeleen, että mitä profeministi Pasi Malmi tekee miesten tasa-arvo yhdistyksessä? Vaikutaa korostuneesti siltä, että Malmi hakee hyväksyntää ja uskottavuutta naistutkimuksen feministien piirissä.

Jape kirjoitti...

"Jiri Nieminen: Yllättävä haastattelu ns. uudesta miesliikkeestä:"

No niin, ja kyseistä jamppaa haastateltiin miestutkimuksen tutkijana, vaikka hän on kirjoittanut yhden kriittisen miestutkimuksena artikkelin jonnekkin. Hoi helevata sentään. Miski näissä jutuissa pääsääntöisesti ääneen pääsevät ne joilla ei ole asiantuntemusta asiassa tai joille asia ei edes kuulu...?

Henry kirjoitti...

Aamulehti: "Tampereen yliopistossa miestutkimusta tekevä Jiri Nieminen on tyrkyllä vasemmistoliiton miesohjelman yhdeksi valmistelijaksi. Vasemmistoliittolaisen tutkijan mielestä ohjelma liittyy luontevasti liikkeen historiaan."

Nieminen itse: "Tämä tuli mieleen kun keskiviikkona ja uudelleen torstaina Almamedia toimittaja soitti allekirjoittaneelle. Hän oli kirjoittamassa juttua niin sanotusta uudesta miesliikkeestä. Hän oli kuullut, että olisin laatimassa Vasemmistoliitolle miespoliittista asiakirjaa. Jouduin tuottamaan hänelle pettymyksen: en ole mukana kyseisessä työryhmässä. Se kun ei ole edes aloittanut työtään ja sen kokoonpanosta ei ole päätetty. En ole myöskään miestutkija, vaikka yhden artikkelin olen kirjoittanut kriittisen miestutkimuksen politiikasta ja epistemologiasta. Määrittelen itseni politiikan tutkijaksi ja pyysin toimittajaa käyttämään tätä titteliä. En tiedä menikö asia perille, vaikka huomautin siitä useamman kerran. Ehkä miestutkijan titteli olisi sopinut hänen juttunsa narratiiviin paremmin. "

Jape kirjoitti...

Ministeri Paula Risikko pyytää anteeksi Kauhajoen koulusurman leskeltä

ote:
Peruspalveluministeri Paula Risikko (kok) pyytää anteeksi Kauhajoen koulusurmassa puolisonsa menettäneeltä Pasi Kotilaiselta, joka yksinhuoltajaisänä kertoi IS:ssa jääneensä ilman tukea surutyössä.

Entinen salibandytähti ja nykyinen valmentaja Kotilainen kertoi, ettei kukaan ole ollut häneen yhteydessä yli neljään kuukauteen. Pian 3-vuotiaan Elmeri-poikansa kanssa Jyväskylässä nykyisin asuva Kotilainen koki, että heidät on unohdettu täysin. Myöskään luvattua taloudellista apua he eivät ole saaneet.


Onko munauksen jälkeen ainoa, johon Risikko konreettisesti pystyy, anteeksipyytely?

Olisikö vastaavassa tilanteessa oleva yksinhuoltajaaäiti joutunut jäämään yksin ja huomiotta? Tuskin! Monenlaista turvaverkkoa olisi ollut alla estämässä putoamista. Näin siis naisille, mutta ei miehille. Miten tämä voi edelleen olla näin? Käsittämätöntä löperyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/juttusarja/relander/artikkeli/Asevelvollisuus+vai+palkka-armeija/1135243978998

Jape kirjoitti...

Vaikka Nina Mikkosesta voi olla montaa mieltä, ilmaisee hän tässä videoklipissä nasevasti kantansa kiihkofeminismiin ja Anne Moilasiin, joilla G-piste ja aivot on vaihtaeet paikkaa :)

Videoklippi: Nina Mikkosen mielipide kiihkofeminismistä/Anne Moilasesta :)

eternal testicle kirjoitti...

Minusta on ärsyttävää että miehistä puhutaan "rumempana sukupuolena" kuten tuossa Aamulehdessä. Se on subjektiivista,vaikka vielä jokainen nainen maailmassa liittyisi kuorolaulamaan naisten olevan paremmannäköisiä miesten lisäksi. Niinhän jotkut naiset tekevät olematta lesboja.

Toinen asia mitä en tajua miksi joka suomenkielen sanasta pitää joidenkin vääntää joku hassu englantilaisväännös joka on normaalia sanaa pitempi ja vaivalloisempi.
"partikulaaristen intressiensä" lol.

Jorma kirjoitti...

"Tutkija Jiri Niemisen mielestä Laasanen ja Malmi tekevät vakavalle keskustelulle hallaa pinnallisuudellaan."

Jos Nieminen haluaa nähdä pinnallisuutta niin katsoisi peiliin. Vihereiden ja Vasemmistoliiton ns. miesryhmät näyttävät olevan ihan täysin feministien talutusnuorassa. Kunhan nyt vain muodon vuoksi valitetaan joistain epäkohdista, mutta järjestelmän varsinaista valuvikaa, eli feministien valtamonopolia tasa-arvoasioissa, ei tietenkään uskalleta kyseenalaistaa. Miesasiaa kun tehdään feministien ehdoin, niin eihän siitä mitään tule. Pitää rohkeasti lähteä ihan omille laduille ja vetää ihan omaa linjaa.

Jorma kirjoitti...

"Päinvastoin, niin sanottu uusi miesliike on lähinnä onnistunut arrogantilla tyylillään polttamaan siltoja."

Ihan turha projisoida feministien asenneongelmia tasa-arvoa ajaviin miehiin, Jiri Nieminen!

Ketkähän ne tässä ovat esittäneet tappouhkauksia, ketkä kieltäytyneet muuttamasta tasa-arvoasioiden hoitoa tasa-arvoisemmaksi siten, että miesedustus saisi siellä päätöksenteossa ja valmistelussa taspuolisesti valtaa, ketkä ovat ylimielisesti vähätelleet miesten tasa-arvo-ongelmia (joo, asunnottomuus on takuulla jokaisen "oma valinta") ja ketkä syyllistäneet ja syyttäneet miehiä kaikista mahdollisista ja mahdottomista onngelmista (miehet aiheuttaneet laman yms.)?


Voin kertoa sinulle, Jiri Nieminen, että emme ainakaan me tasa-arvoa puolustavat miehet.

Koska et, Jiri Nieminen, tajua edes tätä peruslhtökohtaa, et ole mikään tutkija, vaan täysin pihalla todellisuudesta.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Arawn sanoi...
Mulla on vähän erilainen näkemys Cosmosta & muista vastaavista nuorten naisten lehdistä. Trendistä luin pari kolme vuotta sitten kyselyn, jossa kyseltiin naisilta, pitivätkö he itseään kauniina vai eivät ja aivan joku mitätön prosentti piti. Kyselyyn olivat siis tietenkin vastanneet Trendin lukijat.

Ei se minusta ole mikään ihmekään, kun katsoo noiden lehtien tyrkyttämää naiskuvaa; hoikkia, kiinteitä, suurisilmäisiä kaurisbarbeja joka sivulla Valtavasti mainoksia, joissa on vastaavanlaisia naisia, paljon kuvia malleista ja filmitähdistä jne. Että minusta olisi ihme, jos tuollaisten täydellisiksi photoshopattujen naisten kavalkadi ei aiheuttaisi jonkinlaista alemmuutta lukijanaisissa, joilla ei ole mitään mahdollisuuksia yltää samaan...

3/3/09 09:11


Sinä puhut nyt vain ulkonäköpaineista. Tuossa artikkelissa puhuttiin parisuhteista. Tuo Cosmoa kritisoiva postaus käsitteli Cosmon artikkelia, jossa kehotettiin nuoria naisia jättämään poikaystävänsä kaikenlaisista mitä mitättömimmistä syistä.

Tarkoituksena on vahvistaa sitä nuorille naisille tyypillistä kuvitelmaa, että heidän omassa käytöksessään ei voi koskaan olla mitään vikaa. Jos parisuhteessa on jotain ongelmia, ne kaikki ovat aina miehen syytä. Jos ongelmia ei ole, niitä on keksittävä.

So what's a gal to do with all the dud dudes out there? Well, apparently she should be untrustworthy, dishonest and manipulative herself. Cosmo's advice to women who are concerned about those things is to set up little secret tests for the guy to pass or fail.

Doesn't tip enough? Dump him. Believes people may have acceptable reasons for infidelity? Show him the door. What if he says something critical of the institution of marriage, even something objectively true? Not worth your time, dearie.

Any reader who harbors ideas about loving a man even though he may not fulfill your every girlhood dream, should be quickly disabused of those silly notions. It's her way or the highway, don't you know. Intelligence, subtlety, nuance? They're not for our Cosmo girl.

And of course the sexual stereotyping isn't far below the surface. Women are the judges and men are to be judged. All the foibles mentioned by the article are men's problems, not women's. There's nothing wrong with you, Cosmo girl, so there's no need to look in the mirror except to put on eyeliner.Cosmo siis luettelee kaikenlaisia syitä miesten jättämiseen. Tässä on ilmeisesti tarkoituksena, että nuorten naisten pitäisi koko ajan kilpailuttaa miehiä keskenään kaikilla mahdollisilla ja mahdottomilla kriteeteillä. Kukaan mies ei läpäise kaikkia testejä, joten Cosmon oppeja soveltava nuori nainen jättää kaikki poikaystävänsä varsin nopeasti. Tällaisella Cosmo-tytöllä ehtii olla esim. 20-30 poikaystävää 18-28-vuotiaana. Sitten tyttö ihmettelee, miksi hän iltaisin itkee itsensä uneen. Miksi maailma on niin paha paikka? Miksi miehet ovat NIIN sikoja? Miksi muilla kolmikymppisillä naisilla on aviomiehiä ja lapsia?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kommenttiosastolla tämä juttu kiteytti olennaisimman pointin:"Take him to the type of restaurant that tends to have attractive waitresses. If you suspect he's more concerned with ogling the wait staff than with finding out how your day was, you may be dealing with a chronic swivel-head."
-----------------------------
"For example, go to a crowded club and hit the dance floor. Be sure to expand your orbit so that it appears as if you're dancing with some of the random guys around you.
If the dancing-diva scenario seems too risky, you can try something more coquettish, like mild flirting."


Remember, ladies, you can flirt with other men and if he has a problem with it he is the jealous bad guy but if he so much as glances at another woman he is the bad guy and you have every right to be jealous. The hypocrite definition of fair treatment and fair judgment. (Note to Cosmo 'defenders': flirting with antother man to test a potential mate is still flirting - motive doesn't change or excuse that.)

SLOGAN: Cosmo, keeping women single - one tip at a time.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Ai saatana, kun täältä löytyy niin hyvää kamaa! Tämä on NIIN totta:

feminists probably dislike this magazine not because of it's mercenary view of men but rather that the women are reminded of the obvious that if a woman wants to get men to buy them stuff, then they need to provide SOMETHING to please the men. Feminism is the notion that a woman should get EVERYTHING she wants simple for "just who she is" (a recurring theme in Bridget Jones' Diary). In the meantime, of course, the woman should have the right to dump the man if his shoes aren't perfectly polished.

Anonyymi kirjoitti...

Eternal Testicle: "Minusta on ärsyttävää että miehistä puhutaan "rumempana sukupuolena" kuten tuossa Aamulehdessä. Se on subjektiivista,vaikka vielä jokainen nainen maailmassa liittyisi kuorolaulamaan naisten olevan paremmannäköisiä miesten lisäksi. Niinhän jotkut naiset tekevät olematta lesboja."

Se on outoa. Eihän miehet keskimäärin ole lainkaan rumia.

Anonyymi kirjoitti...

Ellilä: "Sinä puhut nyt vain ulkonäköpaineista. Tuossa artikkelissa puhuttiin parisuhteista. Tuo Cosmoa kritisoiva postaus käsitteli Cosmon artikkelia, jossa kehotettiin nuoria naisia jättämään poikaystävänsä kaikenlaisista mitä mitättömimmistä syistä."

En ole lukenut kyseistä Cosmoa. Enemmän Cosmossa minusta on juttuja, joissa kerrotaan, kuinka mies pyydystetään ja pidetään tyytyväisenä. Paljon on myös kaikennäköisiä seksijuttuja, melkein joka numerossa - siis tyyliin "näin teet kultasi hulluksi himosta".

Onkohan amerikkalainen Cosmo sitten merkittävästi erilainen? Vai onko yksi artikkeli tosiaan ratkaiseva kaikkien niiden muiden joukossa, joissa neuvotaan naista, miten pyydystää mies ja miten olla tälle mieliksi?

Sitä en sano, ettäkö Cosmon tarjoama mieskuva olisi kovin realistinen.

Anonyymi kirjoitti...

Jape:
"Vaikutaa korostuneesti siltä, että Malmi hakee hyväksyntää ja uskottavuutta naistutkimuksen feministien piirissä."

Koska nainen halutaan
epätoivoisesti pitää miesten keskuudessa avuttomana osapuolena, joka valitsee konservatiivin seksikumppanin.

Pyrkimyksiä hegemonian rikkomiseen pidetään yleensäkin varsin asiattomina. Moilanen osuvasti nimitteli näitä jokamiehen haluja "munapimeydeksi" (joita naisten ei ilmeisestikään tulisi pyyteettömästi tyydyttää, jotteivät ajautuisi "karkean hyväksikäytön uhreiksi").

Pasi Malmi ja monet muut "miestutkijat" kiertävät vastuutaan ongelmien ratkaisusta, mikä ei ole eduksi näille kavereille itselleen. Tasa-arvokehitys edellyttäisi asennemuutosta mm. sen suhteen millainen ja miten käyttäytyvä mies on oikeutettu olemaan naisen kanssa.

Nykyisessä kulttuurissa
naiset eivät ole itsenäisiä, vaikka niin kivenkovaan väitetään.
He hakevat miehistä tukea (avuttomuuteen), eivätkä he halua nykyaikaisen, epämuodikkaan ja itsenäisesti ajattelevan uroon kanssa mitään erotiikkaan liittyvää tuttavuutta. Tällaista asetelmaa Pasi Malmi ja kumppanit yrittävät sitten puoltaa lynttäämällä Laasasen suorat ja rohkeat esitykset muka ihmisen evoluutiokehitykseen sopimattomana
marginaalimoskana.

Vasemmistoliittohan teki rohkean poliittisen linjanvedon, kun otti puheeksi "miehen" ahtaan roolin, jota ilman mies joutuu syrjäytymään normaalista elämästä, johon kuuluvat mm. sukupuolisuhteet ja perheen perustaminen. Naiset pitäisi pikkuhiljaa saada ajattelemaan omilla aivoillaan ja tutustumaan miehiin ilman minkäänlaista statusedellytystä.
Parinvalinta olisi hieman erilaista, jos miehen sosiaalinen arvostus ei tekisi hänestä niin tärkeää henkilöä naiskunnalle.

Jos muutosta ei tule, niin sitten elämä jatkuu maailmassa, jonka miehet toteuttavat naisten suojeluitoiveita ja nostavat
käsivarsilleen pyrkiviä naisia suojateikseen. Sillä tavoin miehet kusettavat itseään ja estävät naisia itsenäistymästä. Ei uskalleta edes sanoa, että naisen tulisi kehittyä.

Naiset saavat nykymaailmassa
hourailla sydämensä kyllyydestä ja funtsia suljetuissa ryhmissä, kuka
kaksilahkeinen pystyy antamaan heille korkeimman turvan tunteen suhteessa sosiaaliseen
statukseen. Moisesta toiminnasta on syytä tehdä naurunalaista. Miehet, jotka haluavat suojella ja palvoa naisia kaikkitietävänä sukupuolena ja kunnioittaa heidän seksuaalista kiristys/kontrollivaltaansa tehköön sitä vaikka maailman tappiin. Sivistysyhteiskunta voi kuitenkin olla pidemmän päälle väärä paikka.

Mielenkiintoista miten
natsiperinteet ohjailevat ihmisiä sukupuolitasolla. Jos ihmiset olisivat rehellisiä, he pukisivat ennen rakastelua maastopuvut päälle ja hullun kiilto silmissä kättelisivät toisiaan ennen sänkyyn menoa. Vaaditaanhan sille diktaattorin oikeutus.


Bmad

Mikko Ellilä kirjoitti...

Arawn kirjoitti...
Enemmän Cosmossa minusta on juttuja, joissa kerrotaan, kuinka mies pyydystetään ja pidetään tyytyväisenä. Paljon on myös kaikennäköisiä seksijuttuja, melkein joka numerossa - siis tyyliin "näin teet kultasi hulluksi himosta".

Onkohan amerikkalainen Cosmo sitten merkittävästi erilainen? Vai onko yksi artikkeli tosiaan ratkaiseva kaikkien niiden muiden joukossa, joissa neuvotaan naista, miten pyydystää mies ja miten olla tälle mieliksi?


Nämä asiat eivät ole keskenään ristiriidassa. Cosmo tietysti sisältää paljon seksivinkkejä ja kauneusvinkkejä. Tämä ei millään tavalla kumoa sitä, että Cosmo kehottaa jättämään "huonot" miehet.

Cosmo sisältää usein parisuhdetestejä, joissa nuoren naisen pitää vastata esimerkiksi pariinkymmeneen monivalintakysymykseen poikaystävästään. Jos testistä tulee liian matala pistemäärä, tyttöystävän pitää jättää poikaystävänsä.

Cosmo siis neuvoo nuoria naisia pyydystämään itselleen hyviä miehiä laittautumalla kauniiksi ja tarjoamalla miehille hyvää seksiä. Vastaavasti sama lehti neuvoo nuoria naisia hankkiutumaan eroon "huonoista" poikaystävistään. Nämä neuvot eivät ole mitenkään ristiriidassa keskenään.

Kokonaan toinen asia on se, että Cosmon parisuhdevinkit ovat todellisuudessa vain konflikteja aiheuttavia, todella vittumaisia neuvoja.

Cosmon seksivinkit taas ovat enimmäkseen naurettavia. Muistan joskus vuosia sitten naureskelleeni silloisen tyttöystäväni kanssa tällaiselle vinkille: tee tehosekoittimessa mustikka-mansikkarahkaa, kaada sitä pilluusi ja käske miehesi nuolla se pois. Useimmat ihmiset pitäisivät tuollaista lähinnä vastenmielisenä, mutta Cosmo kuvittelee tuollaisen pelleilyn olevan nautinnollisempaa kuin normaali seksi. Herää kysymys, ovatko Cosmon seksivinkkien kirjoittajat itse koskaan harrastaneet seksiä. Joskus tuntuu, että Cosmon "seksivinkit" ovat lähinnä murrosikäisten masturbointifantasioita.

Anonyymi kirjoitti...

Ellilä: Oletko sinä lukenutkin tätä Cosmoa?

tympeäNörttö kirjoitti...

Arawn kirjoitti Cosmosta:
"minusta olisi ihme, jos tuollaisten täydellisiksi photoshopattujen naisten kavalkadi ei aiheuttaisi jonkinlaista alemmuutta lukijanaisissa, joilla ei ole mitään mahdollisuuksia yltää samaan."

Mutta miksi pitäisikään olla? Kyllähän ihan tavallisillakin naisilla pyyhkii hyvin. On paljon ymmärrettävämpää että miehet haikailevat kovemmasta statuksesta. Vaan miksi kaikkien naisten pitäisi näyttää malleilta? Vain mallit näyttävät malleilta.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Luin kyllä tuon artikkelin, sitä kritisoivan blogipostauksen ja siihen blogiin tulleita kommentteja.

Sinä sen sijaan nähtävästi kommentoit artikkelia, jota et ole lukenut.

Anonyymi kirjoitti...

Ellilä: Juu, tuota artikkelia en ole lukenut. Mutta aika monta suomalaista Cosmoa olen...

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi eternal testicle sanoi...

"Minusta on ärsyttävää että miehistä puhutaan "rumempana sukupuolena" kuten tuossa Aamulehdessä. Se on subjektiivista,vaikka vielä jokainen nainen maailmassa liittyisi kuorolaulamaan naisten olevan paremmannäköisiä miesten lisäksi. Niinhän jotkut naiset tekevät olematta lesboja."

Olen ihmetellyt samaa asiaa.Mielestäni kauniita naisia ja komeita miehiä on suunnilleen yhtä vähän.

Realisti